موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 13:38)A.R.R نوشته: حالا در مورد شهرهاي انتخابم مينويسم؛
من بدليل وضعيت متفاوتي كه داشتم خيلي از شهرها رو مورد بررسي قرار دادم تا بتونم بهترين گزينه رو براي خودم انتخاب كنم كه به اين شرح بود؛
١-نيويورك سيتي: من زمانيكه ١٣ سالم بود نيويورك ديده بودم و هميشه تو ذهنم يك شهر شلوغ و خيلي باحال بود هميشه عاشقش بودم و هستم اما بعداً با بررسي هايي كه كردم ديدم مشكلات اين شهر جوري كه براي من مناسب نيست دلايل اش هم مهمترينش گرون بودن بسيار زياد(تقريباً گرونترين شهر آمريكا)، وضعيت بيكاري نه چندان مطلوب، سرد بودن در فصل زمستان و گرم و شرجي بودن در تابستان و نداشتن رنك هاي زياد براي كيفيت زندگي در سايت هاي معتبر البته من فكر ميكنم دولت خودش رنك هاي نيويورك عوض ميكنه تا از مهاجرت بيشتر به اين شهر جلوگيري بشه.
٢-فيلادلفيا: خوب اين شهر جاي خوبي براي زندگي بود ولي چند تا مشكل داشت كه مهمترينش گروني ، سرد سير بودن و وضعيت اشتغال نه چندان مناسب پس اينم منتفي شد البته من زياد روي اين شهر مانور ندادم.
٣-واشنگتن:اين شهر عالي بود براي زندگي وضعيت كار مناسب،توريست خوب،امنيت خوب اگر فقط ارزون بود و جزو ١٠شهر گرون ايالات متحده نبود حتماً انتخاب من ميشد ولي خوب به دلايلي كه گفتم اين هم از نظر من منتفي شد.
٤-جكسونويل: اين شهر هم مناسب بود براي من ولي خوب مشكلي كه داشت اين بود كه من دنبال شهري بودم كه كمي توريستي باشه تا در ابتداي مهاجرت بتونم با وضعيت تنهايي كنار بيام اين شد كه اينم بيخيال شدم.
٥-ميامي:جداً كه شهر فوق العاده اي است و بسيار من دوستش دارم ساختمانهاي تجاري زيبا و عظيم تميزي فوق العاده ،توريست فراوان و بسياري مزيت هاي ديگه ولي بدليل وضعيت نامناسب كار و گرون بودن من نميتونستم انتخابش كنم ترجيح دادم در زمان حضورم در ايالات متحده فقط بصورت توريستي بهش سر بزنم اينجوري بيشتر لذت ميبرم.
ادامه دارد...
دوست عزیزشما چند وقت فیلادلفیا بودید؟ کلا اگه مدت قابل توجهی بودید یه مقدار بیشتر راجع بهش بنویسید
ممنون
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان به نظر من اين كه يك فرد كجا تمايل داره زندگي كنه كاملن مسأله شخصيه
شما سعي كنيد روحيات و ايده آل ها و شرايط ِ خودتون رو در نظر بگيريد بعد اقدام كنيد
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
فقط NY
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
3
1 تشکر در 0 ارسال
اگه میخوای ارزونی باشه برو دالاس اگه میخوای توریستی باشه برو سان فرانسیسکو اگه میخوای خوش آب و هوا باشه برو جنوب کالیفرنیا تو اورنج کانتی و ایرواین و البته شهر های اطراف ایرواین(کالیفرنیا) هم توریستی هست هم ایرانی هم تقریبا هزینه ها مناسب هم کار و شغل هم آب و هوای خوب.
دیگه چی میخوای؟؟
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
مريلند هم نزديك پايتخته وهم دانشگاهيه
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-11 ساعت 11:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-11 ساعت 11:30 توسط مسافر تنها.)
من كه مستقيم ميرم سياتل اگه خدا بخواد
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
والا من که میگم آدم ببینه کدوم ایالت دلش خوشه منظورم اینه که درسته که کالیفرنیا از ایالتهای خیلی خوبه و منم دوسش دارم ولی باید دید کجا میشه از نظر زندگی و رفاه راحت بود
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
من عاشق آب و هوای سیاتلم و اینکه میخوام از دانشگاه ایالتی واشینگتن چند تا سر تیفیکیت بگیرم واسه کار مرتبط پس حتما میرم سیاتل امیدوارم جور بشه که بشه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
انتخاب مقصد رابطه مستقیم داره با شرایط فرد. مثلا اگر کسی اقوام نزدیک یا خواهر و برادر و دوست صمیمی در یکی از شهرها داره، مسلما اول میره پیش دوست و آشناش تا بعد یه مدت با محیط آشنا شه و از گیجی دربیاد. خواهر من کاناداست و اگر قصد مهاجرت به کانادا داشتم حتما میرفتم پیشش و اصلا به جای دیگه فکر نمیکردم. حتی الانم که میخوام برم آمریکا مقصدم رو جایی درنظر گرفتم که بهش نزدیک باشه ولی حیف که ایشون در calgary هستند و به هیچ شهر بدرد بخوری تو آمریکا نزدیک نیست. مساله بعدی روحیه فرد،سطح تحصیلات، سطح زبان، توانایی های فردی و کاری و حتی ظاهر و قیافه است. اگه میگم قیافه بخاط اینه که مردمان ایالتهای شمالی و بخصوص شمال شرقی اندکی مهمان ننوازن و با خارجی و black hairخوب تا نمیکنند و خیلی سرد تشریف دارند(طبق شنیده ها و خوانده ها عرض میکنم) مساله اصلی بعدی هدف از مهاجرته، اینکه شما بدونی برا چی داری میری و قصدت از مهاجرت چیه خیلی میتونه کمک کنه(چیزی که خیلیامون واقعا نمیدونیم و فقط داریم میریم که رفته باشیم) اگر آدم تکلیفشو بدونه و از خودش مطمئن باشه که چی میخواد و برنامه ریزی داشته باشه، یک مدت که تحقیق کرد بهترین مقصد رو پیدا میکنه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
seatel
berin topicesho bekhonin