موضوعها: 1
رتبه:
7
1 تشکر در 1 ارسال
سلام،
همه کسانی که مقیم آمریکا هستند باید هر سال - حتی در صورت بیکاری- به اداره مالیات گزارش درآمد بدهند.
خواهش میکنم اگر در مورد نحوه پر کردن اظهارنامههای مالیاتی اطلاعاتی دارید مطرح کنید.
[/align]
میدهم من مالیات به اوباما ----- با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
برنامه های آنلاینی وجود داره که به شما کمک میکنه فرمها را پر کنید. البته من هر سال 30 دلار به یک آقای حسابدار میدهم و او این کار را برای من انجام میدهد. در مجموع کار سختی نیست و وقتی یک سال از مهاجرتتون گذشته باشه بهرحال متوجه میشوید که چطور باید این کار را بکنید.
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
چه زمانی در سال باید این رو پر کرد؟
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
شما اگر مشغول به کار باشید یا هر جایی حتی 1 روز کار کرده باشید از طرف آن کمپانی برای شما تا آخر Jan فرم W2 فرستاده میشود و اگر نفرستادند شما باید آن را پیگیری کنید. شما تا 15 ماه April فرصت دارید که پرونده مالیاتی خود را فایل کنید و چک آن را به اداره مالیات ایالتی و یا دولتی بفرستید. اگر شما اصلا کار نکرده اید اجباری به پر کردن این فرمها ندارید ولی اگر این کار را بکنید برای پرونده مهاجرت شما بسیار بهتر است.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
پس پایان مهلت ۱۵ آوریله. آغاز مهلت چه وقتیه؟ مثلاً میشه توی ژانویه پر کرد و فرستاد؟
موضوعها: 7
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-10-28 ساعت 23:28)rs232 نوشته: شما اگر مشغول به کار باشید یا هر جایی حتی 1 روز کار کرده باشید از طرف آن کمپانی برای شما تا آخر Jan فرم W2 فرستاده میشود و اگر نفرستادند شما باید آن را پیگیری کنید. شما تا 15 ماه April فرصت دارید که پرونده مالیاتی خود را فایل کنید و چک آن را به اداره مالیات ایالتی و یا دولتی بفرستید. اگر شما اصلا کار نکرده اید اجباری به پر کردن این فرمها ندارید ولی اگر این کار را بکنید برای پرونده مهاجرت شما بسیار بهتر است.
آرش عزیز
یعنی اگر درامدی نداشته باشی هم باید فرم رو پر کنی؟؟ یعنی اعلام کنی که کار نداشتی آیا با این حال هم مالیات تعلق می گیره؟ منظورم اینه که مثلا یک حداقل مالیاتی که اگر کار هم نکنی باید پرداخت بشه؟ من سوالی هم راجه به حساب های بانکی کرده بودم که فمر کنم یادت رفته بود جواب بدی
آیا به حساب های بانکی هم مالیات تعلق می گیره؟
Hope Never Die
شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2009-10-29 ساعت 01:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-29 ساعت 01:15 توسط Hojjat.)
تا جایی که من میدونم، اگر درآمد شما از مرز مشخصی کمتر باشه (که بر اساس تعداد افراد تحت تکفل مشخص میشه)، مالیات نمیدید. یعنی اگر درآمد ندارید، یا حتی درآمد کمی دارید، مالیات نمیدید. البته این مربوط به بخش «مالیات بر درآمد» هستش. مالیاتها در کل سه نوع هستند (مالیت بر درآمد، مالیات بر مستقلات و مالیات بر ارزش افزوده). پس اگر شما صاحب یک خونه باشید (املاک هم جزو مستقلات حساب میشن) مالیات اون رو باید بدید.
البته شاید من اشتباه کنم؛ الان فرصت ندارم که درستش رو در بیارم.
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2009-10-29 ساعت 02:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-29 ساعت 02:20 توسط rs232.)
بله حجت جان, هر زمانی که شما فرم w2 را دریافت کنید میتوانید فرم مالیات را پر کنید. اگر هم کار نمیکنید از اول جنوئری میتونید فرمتون رو بفرستید.
متریکس جان, بایدی در کار نیست. ولی بهتر است برای سوابق مهاجرتتان و مخصوصا برای سیتیزنشیپی این کار را هر سال انجام دهید.
جواب سوالتان را هم حجت بطور کامل گفت.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 19 ساله ام و توی امریکا از ایران (مشهد)کار پیدا کردم و حالا برا پر کردن قرار داد مشکل دارم .
تو رو خدا ی دستی برسوندید ک این اخرین امید منه
در ضمن این اولین پیام منه
ولکاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم مریم
موضوعها: 1
رتبه:
7
1 تشکر در 1 ارسال
2014-04-05 ساعت 23:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-05 ساعت 23:09 توسط Persischer.)
دوستان ۱۰ روز تا ۱۵ اپریل مونده، پایان مهلت ارسال فرم مالیات۲۰۱۳
خواستم یادآورد کرده باشم. من کسانی رو دیدم که بعد از ۱۳ سال هنوز نتونستن سیتی زن بشن چون با آی آر اس مشکل داشتن. روز مصاحبه سیتی زن شیپی یکی از مدارک مورد نیاز همین اوراق مالیاتی ۵ سال گذشته است.
پر کردن فرمهای مالیاتی بصورت آنلاین کار زیاد سختی نیست، توی کالجها هم مجانی انجام میدن. حسابدارهایی هم هستن که ۲۰۰-۳۰۰ دلار برای میگیرن.
از اونجایی اکثر ماها یا دبلیو تو میگیریم یا بیکاریم و از جیب میخوریم و یا پولی از هفت خوان رستم گذشته و بدستمون میرسه تا که نانی به کف آریم، واملاک و بیزنس و درآمدهای متنوع نداریم پرکردن فرها بسیار ساده تره . تازه ممکنه رفاند خوبی هم از آی آر اس دریافت کنیم.
درضمن به ساخته شدن هیستوری شما در اس اس ای هم کمک میکنه که بدونید دوران بازنشستگی چه حالی خواهید داشت.
بامید ساختن آمریکایی آباد و سربلند
میدهم من مالیات به اوباما ----- با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گلم
من سپتامبر 2013 وارد خاک آمریکا شدم و پس از دوماه به ایران برگشتم . گویا تا 15 آپریل باید فرمهای مالیات را تکمیل نماییم . کسی از نحوه تکمیل آن و اگر بصورت آنلاین میتوانیم این کار را انجام بدهیم اطلاع داره لطفا ما را از دانش خود در این خصوص بهره مند نماید. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-10 ساعت 17:22)sib 24 نوشته: (2014-04-10 ساعت 17:12)sadfar نوشته: سلام دوستان گلم
من سپتامبر 2013 وارد خاک آمریکا شدم و پس از دوماه به ایران برگشتم . گویا تا 15 آپریل باید فرمهای مالیات را تکمیل نماییم . کسی از نحوه تکمیل آن و اگر بصورت آنلاین میتوانیم این کار را انجام بدهیم اطلاع داره لطفا ما را از دانش خود در این خصوص بهره مند نماید. باسپاس
سلام.آنلاین خیلی اعتباری بهش نیست.کتابخآنه وبسیاری از مرآکز مجانی انجام میدن.اگه هزینه تحصیل یا هر چیزی که به آموزش ربط داره بهشون بگید درصدی رو پس میدن بهتون.شنیدم خیلی از حسابدارها هزینه خرید ماشین هم مقداری رو پس میدن.همه این موارد برای کسانی هست که درآمد یا ندارن یا خیلی کم هست.
باسپاس از شما دوست عزیز . اکنون ما ایران هستیم . ما دو ماه از سال 2013 در خاک آمریکا بودیم و درآمدی نداشتیم . ممکن است ماههای دیگر مجددا به آمریکا سفر کنیم . آیا ما هم نیاز به تکمیل فرم مالیاتی داریم ؟ اگر پاسخ مثبت است از ایران چگونه این کار را باید انجام بدهیم ؟ لطفا با تجزبه ها پاسخ دهند .
باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.