موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2009-10-24 ساعت 15:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-24 ساعت 15:01 توسط honareirani.)
سلام
من یه سوال در مورد بردن لپ تاپ به امریکا دارم.
اگه یه کسی تو لاتاری برنده بشه و ویزا رو بگیره و بخواد از ایران بره به امریکا و بخواد همراه خودش لپ تاپ شخصی اش رو ببره، آیا در فرودگاه و هنگام رسیدن به امریکا، به خاطر قانون کپی رایت که انجا هست و ما در ایران نداریم، لپ تاپ چک میشه که کسی موسیقی یا فیلم یا نرم افزار یا هر چیز دیگری بر روی هارد درایو همراه نداشته باشه؟
در مورد هارد اکسترنال چه طور؟
ممنون از جوابی که خواهید داد.
موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
خیر.(مینویسه متن کوتاه من هم مجبور شدم این پرانتز رو بنویسم)
موضوعها: 9
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
نه بابا بی خیال، من اندازه 6 تا دی وی دی انواع برنامه ها رو اوردم که اگر میخواستن بگیرند تا نوه و نتیجه ام هم باید یه دوره میرفتن زندان.
والا تا جایی که میدونم خیر.
من سوات ندارم امزا بزارم. نمیشه انگشط بزنم؟؟ په ای چه وب صاتی یه
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
من یک لپ تاپ توشیبا دارم که 5 ساله داره برای من کار میکنه و یک گوشی نوکیا 6230 که 6 ساله با من زندگی کرده. اخیرا در محل کارم همکارام apple استفاده می کنند و من هر روز دارم تعجب میکنم!! که چقدر این apple ناز و باکلاسه. دوست دارم گوشی و لپ تاپمو بذارم و همون اول که رفتم یک macbook و یک iphone و شاید هم یک ipad بخرم(خیلی جو گیرم. نه؟) به نظر شما کارم درسته؟ یا اینکه لپ تاپ و گوشیم رو برای دو سه ماه استفاده ببرم.
یک توضیح دیگه هم بدم که من احتمالا همه وسائلم رو فریت کنم و فقط با یک ساک کوچک برم. چون فکر که می کنم می بینم بعد دو روز بی خوابی و مسافرت هوایی باید تازه توی فرودگاه بایستم و ساکم رو پیدا کنم و خسته و کوفته اون رو دنبال خودم بکشم. و اصلا ارزش نداره این کار
برای همین هم یک لپ تاپ برای من بار زیادی هستش. نظر شما چیه؟
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-10-24 ساعت 15:00)honareirani نوشته: سلام
من یه سوال در مورد بردن لپ تاپ به امریکا دارم.
اگه یه کسی تو لاتاری برنده بشه و ویزا رو بگیره و بخواد از ایران بره به امریکا و بخواد همراه خودش لپ تاپ شخصی اش رو ببره، آیا در فرودگاه و هنگام رسیدن به امریکا، به خاطر قانون کپی رایت که انجا هست و ما در ایران نداریم، لپ تاپ چک میشه که کسی موسیقی یا فیلم یا نرم افزار یا هر چیز دیگری بر روی هارد درایو همراه نداشته باشه؟
در مورد هارد اکسترنال چه طور؟
ممنون از جوابی که خواهید داد.
من تا حالا دو بار لپ تاپم را به امریکا اورده ام و هیچ مشکلی هم در فرودگاه نداشتم
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
موضوعها: 1
رتبه:
4
2 تشکر در 0 ارسال
2010-10-29 ساعت 21:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-29 ساعت 21:18 توسط megaholding.)
بابک عزیز ممنون از مطلب تکمیلی.
ولی اون آیفونی که میفرمایید آیفون لاکی هست که آنلاک شده بصورت نرم افزاری نه سخت افزاری که مشکلاتی داره از جمله اینکه پس از آپگرید به فیرمویر جدید تا آمدن جیلبریک و نرم افزار آنلاک قابل استفاده نخواهد بود.
منظور من از آنلاک factory unlocked هست نه آنلاک نرم افزاری که همونطوری که عرض کردم دردسر نداره.
قیمت آیفون فکتوری آنلاک هم که اگر باشه مال کشور دیگری مثل کانادا هست کمتر از ۸۰۰دلار قطعا نخواهد بود.
ضمنا من شخصا آیفون ۴ با ظرفیت ۳۲ گیگ رو ترجیح میدهم. ۱۶ کمه.
در مورد مک صحبت شما کاملا صحیح است و عرض کردم من شخصا آیپد رو به مک بوک ترجیح میدهم.
و کلا خرید وسایل الکترونیکی در امریکا ارزانتر از ایران هست حالا چه برسه به اپل که واسه خود امریکا هست.
موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.خوب مني كه اصلا لب تاپ ندارم به نظرتون ازين جا بگيرم ببرم يا اونجا بخرم ارزونتره؟خريدن از اينجا يا us به نفعمه؟ميشه يه توضيحي بديد؟ممنون
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
در تائید صحبت دوستان باید بگم من هم امروز رفتم AT&T و نمایندگی Apple گفتن اصلا" گوشی iphone 4G به صورت unlocked factory فروخته نمی شه مگر اینکه از انگلیس و فرانسه وارد شده باشه و علتش هم قرار داد AT&T و Apple هستش. بعد یک جایی رو معرفی کردند که گوشی رو unlocked می کنه . رفتم گفت 40 دلار میگیرم قفلش رو باز می کنم! ولی گفت باید ورژن نرم افزارش پائین تر از 4.1 باشه ! که اینجا با این ورژن هم سخت پیدا میشه.
و این دقیقا" همونیه که دوستان گفتند و شما همیشه این مشکل رو خواهید داشت که آخرین آپدیت رو نخواهید داشت بلکه چند ماه دیرتر می تونین آپدیت کنین.
یک راه دیگر تهیه گوشی unlocked factory آیفون خرید از ebay است که باید دقت کنین گوشی fake نباشه.
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-31 ساعت 01:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-31 ساعت 01:52 توسط cky.)
بله به مشکل برمیخوری
هنر ایرانی عزیز مطمئن هستم که از قانون کپی رایت میدونی.در کل در توی فرودگاه هر کشوری بازرس ها در صورت لزوم می تونن همه جای آدم رو بازرسی کنن حتی کامپیوتر و هارد لپ تاپ.حالا به فرودگاه خودمون کاری نداریم که کسی کاری نداره و چون همچین چیزی در ایران نداریم ! همون قانون کپی رایت که شما می تونین بگین که اطلاعات شخصیمه و تمام !!!!!!!!!
ولی اونجا می تونن بگردن و با توجه به اینکه ما ایرانی ها معمولا عادت داریم از همه چیز کیلویی داشته باشیم (همون فیلم,موسیقی و یا هرچیزی که کپی رایتش رعایت نشده باشه) به مشکل برمیخوری.نمیگم 100% اما اگر بگردن ( اگر ) مطمئن باش سفر خودت رو خراب کردی.اما اگه احساس می کنی توی لپ تاپت چیزی نداری که بخوای با ترس و لرز ببری مشکلی نیست ...
هارد اکسترنال رو که فراموش کن !!!!!!! جدی میگم
این نظر شخصی منه
(2010-10-30 ساعت 03:43)بنيتا نوشته: سلام دوستان.خوب مني كه اصلا لب تاپ ندارم به نظرتون ازين جا بگيرم ببرم يا اونجا بخرم ارزونتره؟خريدن از اينجا يا us به نفعمه؟ميشه يه توضيحي بديد؟ممنون
100% توی us
قیمت های اینجا معمولا اختلاف های بالای 100 تومن هستش که نه می تونین به اون صورت به گارانتیش تکیه کنین نه به قیمت منصفانش.اگر می تونین حتما از اون ور تهیه کنید.حراجی های مناسبتی سایت آمازون هم گزینه خوبی است
Pir shodim vali bozorg na