کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای زندگی در آمریکا از کدام شهر شروع کنیم؟
دوستان به نظرم اومد اگه در مورد هزینه های پنهان زندگی در آمریکا یادآوری کنم بد نباشه، به عبارت دیگه توی حساب و کتاباتون همیشه بخشی رو برای این هزینه های پنهان در نظر بگیرین تا بعداْ به مشکل برنخورین، مثلاْ هزینه آپارتمان فقط اجاره بها نیست بلکه یه پیش پرداخت (هرچند به نسبت ایران ناچیز) هم باید در نظر گرفته بشه که معمولاْ به اندازه اجاره یک ماهه و ممکنه در آخر کار بخشی از اون رو به عنوان هزینه رنگ یا آسیب هایی که به ساختمون اومده ازتون کم کنن
یا برای خرید موبایل ممکنه ازتون یه دیپازیت ۵۰۰ دلاری یا بیشتر بگیرن و یک سال این پول رو بلوکه کنن
در مورد کردیت کارت هم به همین ترتیب عمل میشه، یعنی در شروع کار یه دیپازیت از شما نگه می دارن تا ببینن بچه خوبی هستین یا نه!
در بعضی از انواع حساب بانکی ها هم شما مثلاْ نباید به ۱۰۰۰۰ دلار پولتون دست بزنین تا از مزایای اون نوع به خصوص حساب بانکی بهره مند بشین (البته این گزینه ای کاملاْ اختیاریه)
ما برای یوتیلیتی یا هزینه های آب، آشغال و ... هم یه دیپازیت ۵۰ دلاری پرداخت کردیم
غیر از این ها معمولاْ توی بیل ها (صورت حساب ها) مبالغی در حد ۵ دلار تا ۳۰ دلار یا بیشتر به عناوین مختلف اضافه میشه
حالا اینا تک به تک ممکنه چیزی نباشه اما وقتی با هم جمع میشه و طی یک بازه زمانی شش ماهه یا یک ساله حساب میشه به رقم قابل توجهی می رسیم که اصلاْ فکرشو نکرده بودیم، به همین دلیل به نظرم عاقلانه اینه که بدونیم به هنگام ورود به آمریکا بخشی از سرمایه ما صرف هزینه های پنهان میشه و یا حداقل طی مدتی از دسترس ما خارج میشه

دوستان عزیز، لطفا بحث درباره «هزینه های پنهان» رو در تاپیک «هزینه های پنهان زندگی در آمریکا» که ایشون زحمت کشیدن ایجاد کردن ادامه بدین.
پاسخ
(2011-07-07 ساعت 13:00)arefsteps نوشته:  میامی رو خیلی دوست دارم

البته بعد از نیویورک...البته شیکاگو هم خوبه ،آهان لس آنجلس و سیاتل جا موند و البته مینیاپولیس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اوه اوه ببخشید اصل کاری جا موند...لاس وگاس!!!
ماشالله انقد شهر باحال زیاد داره که آدم نمیتونه انتخاب کنه!!!!

میامی چطوره برای شروع!!؟؟؟

Wink
دوست عزیز ، شما که تقریبا همه شهر های آمریکا رو گفتید.
موضوع این تاپیک و در کل مفهومش این است که "کدام شهر برای شروع بهتر است؟" نه اینکه به کدام شهر علاقه دارید و کدام شهر زیباتر و... است.
ممکن است کسی به شهری علاقه داشته باشد ولی مجبور باشد برای شروع زندگی به شهری برود که اسپانسرش آنجاست یا از جایی شروع کند که یک دوست یا فامیل او آنجا باشد.
درست نمی توان گفت که کدام شهر برای شروع زندگی یک مهاجر بهتر است چون این موضوع بسیار به شرایط مهاجر بستگی دارد اما می توان گفت که کدام شهر در مجموع برای زندگی بهتر است. (البته سلایق هر فرد با فرد دیگر متفاوت است به طوری که ممکن است یک نفر عاشق نیویورک باشد ولی یک فرد دیگر بنا به دلایلی که به خود شخص برمی گردد از آن متنفر باشد.)
پاسخ
تشکر کنندگان: arefsteps ، New York ، maaref ، mary200 ، Hediyeh ، امیر مهاجر ، 3pideh ، omino ، آنارچ
(2011-07-07 ساعت 17:26)arefsteps نوشته:  
(2011-07-07 ساعت 16:26)OverLord نوشته:  
(2011-07-07 ساعت 13:00)arefsteps نوشته:  میامی رو خیلی دوست دارم

البته بعد از نیویورک...البته شیکاگو هم خوبه ،آهان لس آنجلس و سیاتل جا موند و البته مینیاپولیس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اوه اوه ببخشید اصل کاری جا موند...لاس وگاس!!!
ماشالله انقد شهر باحال زیاد داره که آدم نمیتونه انتخاب کنه!!!!

میامی چطوره برای شروع!!؟؟؟

Wink
دوست عزیز ، شما که تقریبا همه شهر های آمریکا رو گفتید.
موضوع این تاپیک و در کل مفهومش این است که "کدام شهر برای شروع بهتر است؟" نه اینکه به کدام شهر علاقه دارید و کدام شهر زیباتر و... است.
ممکن است کسی به شهری علاقه داشته باشد ولی مجبور باشد برای شروع زندگی به شهری برود که اسپانسرش آنجاست یا از جایی شروع کند که یک دوست یا فامیل او آنجا باشد.
درست نمی توان گفت که کدام شهر برای شروع زندگی یک مهاجر بهتر است چون این موضوع بسیار به شرایط مهاجر بستگی دارد اما می توان گفت که کدام شهر در مجموع برای زندگی بهتر است. (البته سلایق هر فرد با فرد دیگر متفاوت است به طوری که ممکن است یک نفر عاشق نیویورک باشد ولی یک فرد دیگر بنا به دلایلی که به خود شخص برمی گردد از آن متنفر باشد.)

نه مثل اینکه منظور منو متوجه نشدید....البته خودم دوباره نوشتمو خوندم خودمم متوجه نشدمBig Grin

منظورم اینه که از شهر های بزرگ کدوم بهتره (البته بدون حسب حساب حرف شما که عرض کرده بودید آدم دوست و آشنا داشته باشه)

حالا کسی که نداره چیکا کنه؟کدوم شهر بزرگ بره بهتره؟
خوب مسلما هر مهاجری فامیل و یا آشنایی در آمریکا ندارد و باید خودش به تنهایی زندگی اش را شروع کند.

حالا از کجا شروع کند و از چه شهری بازهم همانطور که در نوشته قبلیم گفتم و دوستان نیز در پست های قبلی این تاپیک اشاره کردند به خود فرد و شرایط و همچنین معیارهای او برای انتخاب شهر یا ایالتی که قرار است زندگی اش را در آنجا شروع کند بر می گردد. اصلا هم اجباری نیست که یکنفر زندگی اش را در یک شهر بزرگ شروع کند.

بطور مثال ممکن است شرایط من با یک شهر بسیار کوچک و آرام و یا آب و هوای خشک و بیابانی و یا سرما و گرمای شدید همخوانی نداشته باشد و اینجاست که باید با بررسی تمام این موارد به این سوال ها پاسخ بدهیم که حرفه و تخصص من در چیست؟ آیا واقعا می توانم کارم را به خوبی و درستی هرچه تمام تر انجام دهم؟ در کدام ایالت اوضاع کار و زندگی برای من بهتر و ایده آل تر است و می توانم راحت تر از جاهای دیگر کار پیدا کنم؟ این ایالت دارای چند شهر است و اوضاع کار و زندگی در این شهرها به چه صورت است؟ آیا شهری را که انتخاب کرده ام با شرایط من همخوانی دارد؟ مشکلات مکانی که انتخاب کرده ام چیست؟ آیا می توانم در مواجه با این مشکلات براحتی با آنها کنار بیایم؟ هزینه ها در اینجا به چه صورت است؟ و .... (تا دلتان بخواهد می توان سوال مطرح کرد!) و به نتیجه درستی برسیم.

مسلما همانطور که گفتم شرایط دو فرد مهاجر با همدیگر کاملا متفاوت است و شاید در برخی موارد شرایط یک نفر با دیگری شباهت نسبی داشته باشد.
ممکن است شما در سفر اولتان به آمریکا 30000$ ببرید در حالی که مهاجر دیگری بخواهد با 5000$ زندگی اش را آغاز کند و ... .

این انتخاب بنظر من باید با تحقیق و بررسی خود فرد انجام گیرد و امری شخصی است که البته در کنار آن می توان از افراد دیگر هم راهنمایی و مشورت گرفت.
پاسخ
من می خواستم نظر شما رو در مورد شهر Boston بدونم.....آیا برای زندگی و کار در رشته مکانیک و کامپیوتر شهر مناسبی هست ؟ لطفا کسانی که تجربه حضور در اونجا رو دارن پاسخ بدن

قبلا از لطفشون تشکر می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref
من تا حالا آمریکا نرفتم ...
ولی به نظر من اگه بخوام برم اول از همه یک آشنا یا دوستی پیدا می کنم که واسه اوایل در اون شهر چندان مشکل نداشته باشم .( مثل آتلانتا ) ( البته بستگی به شرایط فرد داره مثل : زندگی و تحصیل و کار و ..)
اگر هم دوست یا آشنا یا فامیل نبود از شهر یا ایالتی شروع می کنم که ایرانی های مهاجر اونجا باشن . فکر کنم بهتر از تنهایی باشه شاید یه هم خونه یا دوستی پیدا شد .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
پاسخ
تشکر کنندگان: m9780 ، AmericanHamid ، New York ، maaref ، امیر مهاجر ، 3pideh ، peyman1355
نقل قول:
(2011-08-02 ساعت 12:28)ابی22 نوشته:  من تا حالا آمریکا نرفتم ...
ولی به نظر من اگه بخوام برم اول از همه یک آشنا یا دوستی پیدا می کنم که واسه اوایل در اون شهر چندان مشکل نداشته باشم .( مثل آتلانتا ) ( البته بستگی به شرایط فرد داره مثل : زندگی و تحصیل و کار و ..)
اگر هم دوست یا آشنا یا فامیل نبود از شهر یا ایالتی شروع می کنم که ایرانی های مهاجر اونجا باشن . فکر کنم بهتر از تنهایی باشه شاید یه هم خونه یا دوستی پیدا شد .

دوست من یه نصیحت بهت میکنم کسی که چشمش به کمک دست مردم باشه هیچ وقت پیش رفت نمیکنه !

خودت باش رو پای خودت ! خدا خودش کمکت میکنه همه چی رو به خدا واگذار کن

البته این همخونه هم خیلی خوبه چون از تنهایی درت میاره به نظر من بهتره که همخونت آمرکایی باشه ! Big Grin
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
پاسخ
تشکر کنندگان: m9780 ، silia ، SH1A2R3 ، maaref ، ali234 ، امیر مهاجر ، مانترا ، peyman1355 ، odiseh
(2011-08-02 ساعت 12:28)ابی22 نوشته:  من تا حالا آمریکا نرفتم ...

سلام
من هم یه نصیحت برادرانه میکنم.
اگه زبانت خوب هست که هیچ اما اگه زبان انگلیسی ات معمولی و دست و پا شکسته هست من بهت توصیه میکنم شهرهایی بری که ایرانی توش کمه و قاطی افراد Native بشی تا انگلیسیت سریع خوب بشه !!! اگه انگلیسی آدم تعطیل باشه که هیچیSad

ترجیها LA و Irvine و.... نرو چون ایرانی زیاده و پیشرفتت کاهش پیدا میکنه
===========
درمورد کمک گرفتن هم با دوستمون موافقم
من ترجیح میدم تنها زندگی کنم و توی محیط غرق بشم تا کم کم عادت کنم البته یا همخانه Native خیلی میتونه کمکت کنه !!! البته باید با تفاوت فرهنگ و عقیده و... کنار بیایی
به آرزوم میرسم، شک ندارم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، sanaz2010 ، SH1A2R3 ، maaref ، MPU ، امیر مهاجر ، sadeghi897
Smile 
سلام
دوستان حكايت من و همسرم شده حكايت اوني كه مي‌گن هرچي بيشتر مي‌دونه فكر مي‌كنه كه هيچي نمي‌دونه.
ما هم از بس پست‌هاي مهجر سرا رو زير و رو كرديم و خونديم الآن حس مي‌كنم كه توي شرايط بغرنجي قرار گرفتيم.
براي زندگي تصميم گرفته بوديم به لس آنجلس بريم. اما توي پستاي دوستان هزار و يك چيز نوشته كه آدم رو در تصميمش مردد مي‌كنه.
خواهش مي‌كنم دوستاني كه هم با تجربه هستن و هم از زير و بم مهاجرت به آمريكا مطلع هستن ، اگه ممكنه جواب منو بدن.
دوستان من به علت حضور پر رنگ ايراني‌ها در كاليفرنيا ايالت كاليفرنيا رو به عنوان ايالت مقصد انتخاب كردم. از اونجايي هم كه نه كسي رو توي امريكا دارم و نه دور و اطرافيانم اطلاعات دقيقي دارن ، طبق اطلاعات اندك خودم ، لس آنجلس رو مناسب ديدم. اما الآن با خوندن كلي از مطالب مردد شدم. اگر قرار باشه لس آنجلس هزينه بالايي به من تحميل كنه ، شلوغ باشه ، بازار كار مناسبي نداشته باشه و ... خوب منم ترجيح مي‌دم در انتخابم تجديد نظر كنم. دوستي رو ديدم كه از Irvine خيلي تعريف كرده بود. يا متوجه شدم كه يكي از همكاران سابقم (كه من هيچ نوع ارتباطي باهاش نداشتم و ندارم) الآن توي سانفرانسيسكوئه.
1- آيا كلاً انتخاب كاليفرنيا منطقيه؟ (يا به قول خيلي از دوستان تگزاس منطقي تره؟)
2- توي كاليفرنيا كدوم شهر از نظر فرهنگ اجتماعي ، تراكم و ازدحام جمعيت كمتر (شلوغي كمتر) ، آب و هواي بهتر ، امنيت بيشتر ، بازار كار مناسبتر ، هزينه زندگي معقولتر مناسبتره؟

دوستان من مهندسي صنايع خوندم ، 4 سال توي فيل ايمني كار كاردم ، از كامپوتر هم سرم خوب در ميره. همسرم هم احتمالاً شغلش رو مرتبط با آرايشگري يا آشپزي انتخاب مي‌كنه. ممنون مي‌شم اگه به آدرس زير هم يه سر بزنين.

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid125177
لطفاً ما رو در بيرون اومدن از اين برزخ ياري كنيد.

همسر: tata63

كارنت: Jun
تاريخ نامه دوم: 2011-16-Jun ( ايميل)
روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
پاسخ
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، gadfly ، New York ، OverLord ، behzadb57 ، SH1A2R3 ، maaref ، mary200 ، امیر مهاجر ، ghafari88
من مهندس هستم و حدود 7 سال سابقه کار در پایپینگ دارم. از نظر زبان هم هیچ مشکلی ندارم چون همین الان هم دارم تو شرکت خارجی کار میکنم . میخواستم بدونم از بین پنسیلوانیا ، میشیگان و تگزاس کدوم رو دوستان پیشنهاد میکنن واسه زمینه کاری و زندگی خوب . ما 2 نفریم و هر ذو مون انگلیسیمون عالیه .

لطفا نظر بدین

مرسی
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، SH1A2R3 ، maaref ، opayamani
(2011-08-12 ساعت 11:51)mehdi3261 نوشته:  من مهندس هستم و حدود 7 سال سابقه کار در پایپینگ دارم. از نظر زبان هم هیچ مشکلی ندارم چون همین الان هم دارم تو شرکت خارجی کار میکنم . میخواستم بدونم از بین پنسیلوانیا ، میشیگان و تگزاس کدوم رو دوستان پیشنهاد میکنن واسه زمینه کاری و زندگی خوب . ما 2 نفریم و هر ذو مون انگلیسیمون عالیه .

لطفا نظر بدین

مرسی

هر کدوم که کار بیشتری مرتبط با رشته شما پیدا میشه، که احتمالاً ایالت نفتی تگزاس خواهد بود. از همین الان لیست شرکت های مرتبط با کارتون رو در این سه ایالت می تونید دربیارید و آماده نگه درید تا دو ماه قبل از ورودتون و در اون زمان، برای همشون رزومه بفرستید
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، behzadb57 ، امیر مهاجر ، opayamani ، آنارچ
دوستان محبت كنن يه 2 پست بالاتر رو بخونن ببينن مي‌تونن به من كمك كنن يا خير.
همسر: tata63

كارنت: Jun
تاريخ نامه دوم: 2011-16-Jun ( ايميل)
روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، New York ، opayamani
(2011-08-13 ساعت 11:26)mr relax نوشته:  دوستان محبت كنن يه 2 پست بالاتر رو بخونن ببينن مي‌تونن به من كمك كنن يا خير.

من بهتون پیشنهاد می کنم همان LA یا دور و اطراف مثل IRVINE بروید . مسلما" انگلیسی شما یکروزه خوب نمیشود منتها در این مدت می توانید به یک کالج بروید و در ضمن مسایل اولیه مثل گرفتن گواهینامه- بیمه و... انجام دهید . انجام این کارها در بار اول با یک BUSINESS که توسط یک ایرانی می گردد می تواند فشار روانی را کم کند بعد از مدتی که آشنا شدید می توانید محل زندگی را عوض کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mr relax ، maaref ، abnanta ، opayamani ، 3pideh ، ostokhan
سلام من هم که به زودی باید وارد اون کشور بشم و هیچ کس رو هم ندارم و اگر هم داشتم دوست ندارم به کسی‌ آویزون بشم شروع به تحقیق کردم یک نفر از آشنایان که از ۱۴ سالگی تو اون کشور زندگی‌ کرده و الان هم ۶۹ سالش هست تقریبا... و ۲ سال هست برای همیشه آمده ایران و قصد برگشتن هم نداره ؟ پرسیدم کجا برم زندگی‌ کنم جواب خوبی‌ به من داد و گفتم با شما هم در میان بزارم . آمریکا رو به چند بخش تقسیم کرد شمال جنوب و ... قبل از اینکه این مورد رو بگم گفت از شهر هایی که (( سیاه پوست زیاد تراز سفید پوست هست شدیدا دوری کن )) . و در شهر هایی که تصمیم گرفتی بری تو محله های سیاه خونه نگیر چون هم کثیف هستن و هم امنیت کمتر هست . حالا بریم سر اون شمال و ... کلا شرق و غرب و شمال بهتر از جنوب هست از نظر کار و فرهنگ . اما خودش بیشتر از شمال صحبت میکرد شهرهای نزدیک به کانادا . و ۱ مورد دیگه هم که گفت این بود شهری رو انتخاب کن که دانشگاه تا مقطع دکترا داشته باشه که مجبور به رفتن به ایالت گیگری نباشید . و خیلی‌ تاکید کرد مرکز آمریکا رو انتخاب نکنی بهتر هست چون فقیر هستن و درامد خوبی‌ و گردش پول زیادی در انجا نیست .

و یک موردی رو که تعریف کرد و جالب بود این که (( من می‌خواستم با ماشین به ۱ ایالت دیگری برم و متوجه این نبودم که بیمه ماشینم تموم شده تو زمانی‌ که تو ایالت خودم بودم پلیس که چک کرد و دید این مورد رو ۱۰۰$ جریمم کرد و پرسید کجا میخواستی بری گفتم ... اونجا تو قانون اونجا که نگاه کرد به من گفت خیلی خوش شانس هستی‌ که من متوجه شدم اونجا اگر میفهمیدن ۱۰۰۰$ جریمه و ۱ سال زندانی داشتی ....)) در کلّ ما که تو ایران همه چیز رو با زیرمیزی و شوخی‌ حل می‌کنیم باید بیشتر تحقیق کنیم و از قوانین اون ایالتی‌ که میخواهیم بریم اونجا بدونیم تا خدایه نکرده پیشامدی ناخواسته نباشد .

دوستان کسی‌ هست که از شهر Macon dar georgia اطلاع داشته باشه.

با بهنویس هست .... Sad
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
پاسخ
زیاد موافق نیستم مثلا" در ایالت میشیگان که هم مرز کانادا است جاهایی است که امنیت کمی دارد . برعکس تگزاس جاهای خوبی دارد . راستی این آشناتون چرا توی این سن برگشته ایران؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، maaref ، opayamani ، younes77
سلام كسي از ميشيگان ميدونه؟ از لحاظ اب و هوا. شرايط زندگي. امنيت و ...
ممنون ميشم كسي پاسخ بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، opayamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان