موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من می خواستم نظر شما رو در مورد شهر Boston بدونم.....آیا برای زندگی و کار در رشته مکانیک و کامپیوتر شهر مناسبی هست ؟ لطفا کسانی که تجربه حضور در اونجا رو دارن پاسخ بدن
قبلا از لطفشون تشکر می کنم
موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-02 ساعت 12:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-02 ساعت 13:42 توسط ابی22.)
من تا حالا آمریکا نرفتم ...
ولی به نظر من اگه بخوام برم اول از همه یک آشنا یا دوستی پیدا می کنم که واسه اوایل در اون شهر چندان مشکل نداشته باشم .( مثل آتلانتا ) ( البته بستگی به شرایط فرد داره مثل : زندگی و تحصیل و کار و ..)
اگر هم دوست یا آشنا یا فامیل نبود از شهر یا ایالتی شروع می کنم که ایرانی های مهاجر اونجا باشن . فکر کنم بهتر از تنهایی باشه شاید یه هم خونه یا دوستی پیدا شد .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول: (2011-08-02 ساعت 12:28)ابی22 نوشته: من تا حالا آمریکا نرفتم ...
ولی به نظر من اگه بخوام برم اول از همه یک آشنا یا دوستی پیدا می کنم که واسه اوایل در اون شهر چندان مشکل نداشته باشم .( مثل آتلانتا ) ( البته بستگی به شرایط فرد داره مثل : زندگی و تحصیل و کار و ..)
اگر هم دوست یا آشنا یا فامیل نبود از شهر یا ایالتی شروع می کنم که ایرانی های مهاجر اونجا باشن . فکر کنم بهتر از تنهایی باشه شاید یه هم خونه یا دوستی پیدا شد .
دوست من یه نصیحت بهت میکنم کسی که چشمش به کمک دست مردم باشه هیچ وقت پیش رفت نمیکنه !
خودت باش رو پای خودت ! خدا خودش کمکت میکنه همه چی رو به خدا واگذار کن
البته این همخونه هم خیلی خوبه چون از تنهایی درت میاره به نظر من بهتره که همخونت آمرکایی باشه !
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-10 ساعت 12:01
سلام
دوستان حكايت من و همسرم شده حكايت اوني كه ميگن هرچي بيشتر ميدونه فكر ميكنه كه هيچي نميدونه.
ما هم از بس پستهاي مهجر سرا رو زير و رو كرديم و خونديم الآن حس ميكنم كه توي شرايط بغرنجي قرار گرفتيم.
براي زندگي تصميم گرفته بوديم به لس آنجلس بريم. اما توي پستاي دوستان هزار و يك چيز نوشته كه آدم رو در تصميمش مردد ميكنه.
خواهش ميكنم دوستاني كه هم با تجربه هستن و هم از زير و بم مهاجرت به آمريكا مطلع هستن ، اگه ممكنه جواب منو بدن.
دوستان من به علت حضور پر رنگ ايرانيها در كاليفرنيا ايالت كاليفرنيا رو به عنوان ايالت مقصد انتخاب كردم. از اونجايي هم كه نه كسي رو توي امريكا دارم و نه دور و اطرافيانم اطلاعات دقيقي دارن ، طبق اطلاعات اندك خودم ، لس آنجلس رو مناسب ديدم. اما الآن با خوندن كلي از مطالب مردد شدم. اگر قرار باشه لس آنجلس هزينه بالايي به من تحميل كنه ، شلوغ باشه ، بازار كار مناسبي نداشته باشه و ... خوب منم ترجيح ميدم در انتخابم تجديد نظر كنم. دوستي رو ديدم كه از Irvine خيلي تعريف كرده بود. يا متوجه شدم كه يكي از همكاران سابقم (كه من هيچ نوع ارتباطي باهاش نداشتم و ندارم) الآن توي سانفرانسيسكوئه.
1- آيا كلاً انتخاب كاليفرنيا منطقيه؟ (يا به قول خيلي از دوستان تگزاس منطقي تره؟)
2- توي كاليفرنيا كدوم شهر از نظر فرهنگ اجتماعي ، تراكم و ازدحام جمعيت كمتر (شلوغي كمتر) ، آب و هواي بهتر ، امنيت بيشتر ، بازار كار مناسبتر ، هزينه زندگي معقولتر مناسبتره؟
دوستان من مهندسي صنايع خوندم ، 4 سال توي فيل ايمني كار كاردم ، از كامپوتر هم سرم خوب در ميره. همسرم هم احتمالاً شغلش رو مرتبط با آرايشگري يا آشپزي انتخاب ميكنه. ممنون ميشم اگه به آدرس زير هم يه سر بزنين.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid125177
لطفاً ما رو در بيرون اومدن از اين برزخ ياري كنيد.
همسر: tata63
كارنت: Jun
تاريخ نامه دوم: 2011-16-Jun ( ايميل)
روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من مهندس هستم و حدود 7 سال سابقه کار در پایپینگ دارم. از نظر زبان هم هیچ مشکلی ندارم چون همین الان هم دارم تو شرکت خارجی کار میکنم . میخواستم بدونم از بین پنسیلوانیا ، میشیگان و تگزاس کدوم رو دوستان پیشنهاد میکنن واسه زمینه کاری و زندگی خوب . ما 2 نفریم و هر ذو مون انگلیسیمون عالیه .
لطفا نظر بدین
مرسی
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-12 ساعت 11:51)mehdi3261 نوشته: من مهندس هستم و حدود 7 سال سابقه کار در پایپینگ دارم. از نظر زبان هم هیچ مشکلی ندارم چون همین الان هم دارم تو شرکت خارجی کار میکنم . میخواستم بدونم از بین پنسیلوانیا ، میشیگان و تگزاس کدوم رو دوستان پیشنهاد میکنن واسه زمینه کاری و زندگی خوب . ما 2 نفریم و هر ذو مون انگلیسیمون عالیه .
لطفا نظر بدین
مرسی
هر کدوم که کار بیشتری مرتبط با رشته شما پیدا میشه، که احتمالاً ایالت نفتی تگزاس خواهد بود. از همین الان لیست شرکت های مرتبط با کارتون رو در این سه ایالت می تونید دربیارید و آماده نگه درید تا دو ماه قبل از ورودتون و در اون زمان، برای همشون رزومه بفرستید
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان محبت كنن يه 2 پست بالاتر رو بخونن ببينن ميتونن به من كمك كنن يا خير.
همسر: tata63
كارنت: Jun
تاريخ نامه دوم: 2011-16-Jun ( ايميل)
روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-19 ساعت 07:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-19 ساعت 08:18 توسط SALAR110.)
سلام من هم که به زودی باید وارد اون کشور بشم و هیچ کس رو هم ندارم و اگر هم داشتم دوست ندارم به کسی آویزون بشم شروع به تحقیق کردم یک نفر از آشنایان که از ۱۴ سالگی تو اون کشور زندگی کرده و الان هم ۶۹ سالش هست تقریبا... و ۲ سال هست برای همیشه آمده ایران و قصد برگشتن هم نداره ؟ پرسیدم کجا برم زندگی کنم جواب خوبی به من داد و گفتم با شما هم در میان بزارم . آمریکا رو به چند بخش تقسیم کرد شمال جنوب و ... قبل از اینکه این مورد رو بگم گفت از شهر هایی که (( سیاه پوست زیاد تراز سفید پوست هست شدیدا دوری کن )) . و در شهر هایی که تصمیم گرفتی بری تو محله های سیاه خونه نگیر چون هم کثیف هستن و هم امنیت کمتر هست . حالا بریم سر اون شمال و ... کلا شرق و غرب و شمال بهتر از جنوب هست از نظر کار و فرهنگ . اما خودش بیشتر از شمال صحبت میکرد شهرهای نزدیک به کانادا . و ۱ مورد دیگه هم که گفت این بود شهری رو انتخاب کن که دانشگاه تا مقطع دکترا داشته باشه که مجبور به رفتن به ایالت گیگری نباشید . و خیلی تاکید کرد مرکز آمریکا رو انتخاب نکنی بهتر هست چون فقیر هستن و درامد خوبی و گردش پول زیادی در انجا نیست .
و یک موردی رو که تعریف کرد و جالب بود این که (( من میخواستم با ماشین به ۱ ایالت دیگری برم و متوجه این نبودم که بیمه ماشینم تموم شده تو زمانی که تو ایالت خودم بودم پلیس که چک کرد و دید این مورد رو ۱۰۰$ جریمم کرد و پرسید کجا میخواستی بری گفتم ... اونجا تو قانون اونجا که نگاه کرد به من گفت خیلی خوش شانس هستی که من متوجه شدم اونجا اگر میفهمیدن ۱۰۰۰$ جریمه و ۱ سال زندانی داشتی ....)) در کلّ ما که تو ایران همه چیز رو با زیرمیزی و شوخی حل میکنیم باید بیشتر تحقیق کنیم و از قوانین اون ایالتی که میخواهیم بریم اونجا بدونیم تا خدایه نکرده پیشامدی ناخواسته نباشد .
دوستان کسی هست که از شهر Macon dar georgia اطلاع داشته باشه.
با بهنویس هست ....
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
زیاد موافق نیستم مثلا" در ایالت میشیگان که هم مرز کانادا است جاهایی است که امنیت کمی دارد . برعکس تگزاس جاهای خوبی دارد . راستی این آشناتون چرا توی این سن برگشته ایران؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام كسي از ميشيگان ميدونه؟ از لحاظ اب و هوا. شرايط زندگي. امنيت و ...
ممنون ميشم كسي پاسخ بده.