موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزی که برای شروع به دالاس یا استین رفتن راضی بودین اگه میشه راهنما یی کنید
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-19 ساعت 20:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-19 ساعت 20:28 توسط واله.)
دوستان سلام ما برنده لاتاری هستیم تو امریکا کسی را نداریم حالا برای شروع با 2 تا بچه مدر سه ایی کجا رو پیشنهاد می کنید که هم امنیت و هم اب وهوای خوب داشته باشه و البته زیاد هم گرون نباشه ممنون میشم راهنما یی کنید
کسی نیست راهنمایی کنه ما کجا بریم چی کار کنیم
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه نگاهی هم به این سایت بندازین،اطلاعات خوبی درمورد هرکدوم از ایالتها گذاشته :
http://www.50states.com
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
ایالت کالیفرنیا شهر لوس انجلس بدلیل ایرانی بیشتر.موقعیت کار بیشتر.واز همه مهمتر اب وهوای مختلف و ......
باران باش و نپرس کاسه های خالی از کیست
موضوعها: 5
رتبه:
47
4 تشکر در 1 ارسال
بهترین شهرهای آمریکا برای زندگی کردن
1. Portland, Ore. 23.1
2. San Francisco, Calif. 23.0
3. Boston, Mass. 22.7
4. Oakland, Calif. 22.5
5. Eugene, Ore. 22.4
6. Cambridge, Mass. 22.2
7. Berkeley, Calif. 22.2
8. Seattle, Wash. 22.1
9. Chicago, Ill. 21.3
10. Austin, Tex. 21.0
11. Minneapolis, Minn. 20.3
12. St. Paul, Minn. 20.2
13. Sunnyvale, Calif. 19.9
14. Honolulu, Hawaii 19.9
15. Fort Worth, Tex. 19.7
16. Albuquerque, N.M. 19.1
17. Syracuse, N.Y. 18.9
18. Huntsville, Ala. 18.4
19. Denver, Colo. 18.2
20. New York, N.Y. 18.2
50 تا شهر بود که من 20 تای اولش رو اعلام کردم
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 14:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 14:30 توسط rasarasa.)
به نظر من اگر دلیل خاصی برای رفتن به شهرخاصی از آمریکا در ذهن ندارید ، میتوانید این آپشنها را در انتخابتان در نظر بگیرید . بدون در نظر گرفتن اولویت بندی من ببینید کدامیک از این موارد برای شما از اهمیت بیشتری برخوردار است :
اول در نظر بگیرید که در کدام شهر دوست و آشنایی دارید که بتواند در بدو ورود به شما کمک کند چون اول مهاجرت شما نیاز به راهنمایی و کمک دارید و وجود یک دوست یا کسی که بتواند به شما کمک حتی کلامی کند میتواند از استرس اول مهاجرت کمی بکاهد .
دوم این را در نظر بگیرید که در کدام ایالت برای تخصصی که شما دارید کار بیشتر است ، برای شروع میتوانید از گوگل کمک بگیرید و یا در سایت craigslist شغل خودتان را سرچ کنید ببینید کجا امکان کار برای شرایطی که شما دارید بیشتر است .
سوم شهری را در نظر بگیرید که هزینه زندگی در آن کمتر است برای این کار میتوانید به سایت zillow بروید و قیمت اجاره خانه ها را در هر شهری که میخواهید چک کنید ،چون خواه ناخواه شما اول مهاجرت باید از جیب بخورید . پس هر چه پول کمتری برای اجاره خانه بپردازید به نفع شماست.
چهارم، اگر شهری که انتخاب میکنید ایرانی زیاد داشته باشد این مزیت را دارد که ممکنست یک ایرانی به شما کار بدهد و شما بتوانید در آمریکا سابقه کار پیدا کنید و شغل بعدی را در یک شرکت غیر ایرانی پیدا کنید . دومین مزیتش اینست که در شهرهایی که ایرانی زیادست تمام مواد غذایی باب طبع ایرانی را به راحتی پیدا خواهید کرد ،سوم اینکه دچار غم غربت نخواهید شد ، چهارم میتوانید دوستان همزبان پیدا کنید و از راهنماییشان استفاده کنید . معایبش هم اینست که زبان انگلیسیتان به کندی پیشرفت خواهد کرد ، از جامعه آمریکایی و ارتباط با ملیتهای دیگر دور خواهید ماند ، باید حواستان را جمع کنید که به جمعهای خاله زنکی مرسوم بین برخی ایرانیها دچار نشویدو هزار و یک چیز دیگر که ایرانیها اندر وصف مضرات مراوده با هم وطنانشان میگویند که البته من هیچ اعتقادی به آن ندارم و معتقدم آدمها دوستانشان را خودشان انتخاب میکنند و هیچ اجباری به تحمل جمعی که با شما سنخیت ندارد نیست به خصوص در مهاجرت .من معتقدم هر کسی آدمهای شبیه خودش را پیدا میکند و با آنها رفاقت میکند .
پنجم شهری را انتخاب کنید که هوایش برایتان قابل تحمل باشد .
ششم اگر هدفتان ادامه تحصیل در مقاطع بالاست ، سرچ کنید ببینید کدام دانشگاهها رشته مورد نظر شما را دارند چون همه شهرها همه رشته ها را ندارند .
هفتم شهرهای آمریکا تقریبا از امنیت یکسانی برخوردارند که از امنیت بهترین مناطق ایران خیلی خیلی بالاترست ، در بحث امنیت بیشتر از اینکه چه شهری را انتخاب کنید مهم اینست که در کدام محله ساکن شوید چون امنیت بسته به محله متغیر است نه بسته به شهر و ایالت .
طبق چیزهایی که شنیده ام و در همین مهاجرسرا خوانده ام شهرهای ایالت تگزاس برای کسی که اصرار در رفتن به ایالت خاصی ندارد میتواند اپشن خوبی باشد چون طبق گفته دوستان مهاجرسرایی و چیزهایی که خودم دیده ام گویا هم امکان پیدا کردن شغل بیشتر است هم ارزانتر از کلیفرنیاست ، هم ایرانی و طبعا کسی که بتواند راهنماییتان کند در آن زیادست ، هم آب و هوایش قابل تحمل است .البته من سالهاست در لس انجلس زندگی میکنم و نمیتونم به خاطر چیزهایی که برام مهمه ازش دل بکنم .
در ضمن الان دیدم که من و دوست نویسنده پست بالایی هر دو با هم به این پست جواب دادیم و معلومه که ایشون خیلی زحمت کشیده ، امیدوارم همزمان شدن ارسالهامون باعث نشه که ارسال ایشون درست خونده نشه .