موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
انسان وقتي اين سطور را ميخواند چه قدر شاد ميشود
من به نوبه خود از دوستان عزيزم صميمانه تشكر ميكنم و قول ميدهم كه اگر خدا خواست و به آمريكا آمدم خانه اي دو طبقه بخرم و يك طبقه اش را به محلي براي اسكان موقت دوستان مهاجرسرا اختصاص بدهم و امور حقوقي احتمالي دوستان را ساپورت كنم.
با توجه به اينكه براي كار نخواهم آمد توقع كمك زيادي هم از دوستان مقيم ندارم فقط دوست دارم براي رزرو جا كسي در حد مقدور راهنمايي ام كند و در قبال دريافت پول نقد از كرديد كارت ايشان استفاده كنم تا هر چه بيشتر تخفيف بگيرم .
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-31 ساعت 11:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-01 ساعت 12:13 توسط ابی22.)
چند وقت کوتاهی از عضویت من میگذره و من کلی با مهاجرسرا انس گرفتم و یه جورایی معتادش شدم .
آخه مطالبش خیلی به ما کمک و راهنمایی می کنه .
کسانی هم هستند که واسه این سایت زحمت می کشند ، که من و امثال من بیان به سایت و بتونند از اطلاعاتش استفاده کنند .
من به نوبه خود تشکر فراوان دارم از همه مدیران و دوستانی که واسه سایت زحمت می کشند .
امیدوارم روزی بتونم تا جایی که در توانم هست به سایت کمک کنم .
در هر حال پیروز و سربلند باشید ....
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من این تاپیک رو تازه کشفیدم تاپیکه جالبیه
یکی از دوستان گفته بود به امریکاییها این قضیه کمک کردن به همنوع خودمون رو میگین تحسین میکنن
این کاری که دوستان توی امریکا دارن انجام میدن حتی ایرانیهای قدیمیِ خودمون باور ندارن و نمیتونن بگنجونن توی مغزشون چه برسه امریکاییها که ماها میگیم احساس ندارن و ...
به هر حال به نظر بنده یکی از قشنگترین و با ارزش ترینِ کارهاست که داریم انجام میدیم و امیدوارم همه دوستان به اون هدفی که دارن برسن
همگی موفق ، جاوید و پیروز باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان گل مهاجرسرا و مدیران گرامی ...
تشکر ویژه ای داشتم از مدیران و Seravin عزیز به خاطر راه اندازی انجمن گرین کارت 2013 و تاپیک های مربوطه ...
از دوستان گرامی خواهشمندم جهت تبادل اطلاعات مهاجرتی در انجمن گرین کارت 2013 تلاش کنند ...
با سپاس
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
موضوعها: 9
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2011-09-26 ساعت 22:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-26 ساعت 22:17 توسط hamedrouhi.)
منم مثل اکثر دوستان از طریق وبلاگ آرش عزیز با این سایت آشنا شدم
از همین جا از آرش عزیز که باعث آشنایی من با این سایت شده تشکر کنم و از admin عزیز و تمام مدیران عزیز (جدید و قدیم) تشکر کنم.
We Can Change
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-28 ساعت 00:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-28 ساعت 00:08 توسط alirezagh.)
چقدر از وجود این تاپیک خوشحال شدم...
من هم می خواستم از دوستان خوبم، user, WIKIMAN,Nazem, rayan.s, مهرداد و ... تشکر و قدردانی کنم، امیدوارم لایق این باشم که این زنجیره ی کمک به یکدیگر رو با کمک به دیگران حفظ کنم.
باز هم ممنون.
رتبه:
23
6 تشکر در 0 ارسال
من جزو با سابقه هاي سايت نيستم ! و در طول چند ماه گذشته فعاليتم تو سايت كمي بيشتر شده و از خواننده به كمي نويسنده تبديل شدم.
به هر حال اولين و مهمترين تشكر خودم رو از ADMIN عزيز و HOJAT عزيز دارم كه خالق و مجري فني مهاجر سرا هستند .
در مرحله بعد از همه مديران كه نظم و يكدستي رو به سايت هديه مي دهند .
در درجه بعدي از اعضا فعال خارج از ايران مثل آرش عزيز از سانفرانسيسكو ، رسا رسا بچه ناف لس آنجلس ، حميد خان از ميزوري ، سراوين عزيز از پلانو تگزاس ( بچه محل اينده خودم ) ، محسن از LA ، ليلي از Orange county ، اقاي سهيل بادامي و بقيه دوستان ؛ به خاطر پستهايي كه دادند و اطلاعاتي كه از امريكا در اختيار ما گذاشتند تشكر مي كنم.
از همه بچه هاي خوب مهاجر سرا تشكر مي كنم كه در يكي از بهترين فروم هاي ايراني عضويت و فعاليت مثبت دارند.
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-06 ساعت 21:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-06 ساعت 21:54 توسط sohi.)
سلام،
منم قبل از اينكه عضو شم حدود ٧،٨ ماه داشتم مطالب مفيد رو ميخوندم تا ازشون استفاده كنم.بعدش گفتم زشته بذار منم تا اونجايي كه در حد توانم هست و مطالبي رو كه ميدونم با دوستام به اشتراك بذارم.البته خيلي هم زياد نبودنا،اما به هر حال.....
اين سايت خيلي كمك حالم بود و هميشه به كسايي كه ميشناسم و ميدونم مشكلاتي از لحاظ مهاجرتي دارن اين سايت رو پيشنهاد ميكنم.
واقعا يه سايت جامع و كامله.
منم همواره سعي ميكنم تا اونجايي كه در توانم هست به دوستام كمك كنم.به خصوص چند ماهه ديگه كه رفتم امريكا.
بابا من مديونم!
از ادمين به خاطره راه اندازي سايت و مديران به خاطره كمك هاي بي وقفشون و تمام كاربران عزيز كه اطلاعاتشون رو با بقيه به اشتراك ميذارن تشكر ميكنم...
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....
"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام :من عضو جدید هستم وهنوز درست ؛کار کردن با سایت را بلد نیستم.از طریق یکی از دوستان گلم با سایت آشنا شدم.امیدوارم که کارهای پسرم هم بخوبی پیش بره و بزودی بتونه بره آمریکا وبه آرزوهاش برسه ....مثل همه جونهای عزیز سرزمینم.
از اطلاعاتت جامع وکاملتون سپاسگزارم