موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2009-11-09 ساعت 16:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-27 ساعت 14:01 توسط joseph.)
باید بگم که گرین کارت آمریکا بیشتر از اینا ارزش داره که ما بخاطر یه پیشنهاد کار در جایی که امنیت شغلی پایینه و معلوم نیست فردا چی به سرت میاد بیخیالش بشیم. حالا هرچقدر که میخواد حقوقش باشه...
اصلا مگه اینجا بیشترین حقوقی که یه کارفرما به کارمندش یا هر پستی که داره میده چقدره؟؟؟ بهتره عاقلانه فکر بشه.
یه ضربالمثل معروف رو که همه میشناسین میگه: چرا عاقل کند کاری که بازارد پشیمانی.
تازه پشیمونی درجه پایینشه.
بهتره به تاپیک (آمریکا-تحقق رویاها) یه سری بزنی
..........................................................................................................................................................................................................
In the United States I will feel as if I were alive again
از عضويت در شرکتهاي هرمي جدا بپرهيزيد
In the United States I will feel as if I were alive again
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
خراب هم نکنی فرقی نمیکنه
میل خودته ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
اگه اینقدر خوش شانسی که چنین شغلی بهت پیشنهاد شده و از اون طرف به آمریکا هم میتونی بری مطمئن باش اونجا هم همین شانس همراهت خواهد بود
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
hvm راست میگه!
واقعا انسان خوش شانسی هستی (بزنم به تخته یه وقت چشم نخوری!)
فقط سعی کن تصمیم درست رو بگیری که بعدا یه وقت پشیمون نشی!
موفق باشی.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
من اگه بودم تو محیطی که نتونم نفس بکشم کار نمیکردم حتی اگه ماهی 10 میلیون هم میگرفتم........................
تازه شما این پول و چه جوری و کجا میخواهید خرج کنید؟آدم جائی پول درمیاره که جا برای خرج کردنش داشته باشه وگرنه برای نهادن چه سنگ و چه زر.........................
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
2009-11-10 ساعت 09:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-10 ساعت 09:30 توسط indmehdi.)
بچه ها فکر کنم اين بنده خدا بليطشم گرفت و رفت امريکا، ما هنوز داريم بحث ميکنيم. خودش ديگه نيس!
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2009-11-10 ساعت 12:34)msnazi نوشته: من که مطمئن هستم در آینده در خاک پاک این خراب شده یک بازاری شیکم گنده می شم بازهم می خواهم برم ! ![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
منم که از همين الان شيکمم گُندس، بازم ميخوام برم و ميرم !
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 3
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
نگو که دلم خون شد.....
خون شد و بی تاب شد........
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
من میترسم وقتی برم آمریکا شیکم گنده بشم![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
اما بازم میرم بشرطی که راهم بدهند
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 4
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام، با تشکر از همه که در این بحث به من کمک کردن که واقعا" به دردم خورد ممنونم.چند وقت هم نبودم به دلیل تحقیق در این کار بود که بلاخره به کمکه دوستان موفق شدم که گرین کارت امریکا رو عوض نکنم با چیز دیگری.به هم فکری نیاز داشتم که در این جا همه دوستانه خوبه مهاجر سرا بهم کمک کردن. از همه تشکر می کنم البته کار هم در تحقیقات خوب از اب در نیومد وگرنه به همه دوستان پیشنهاد می کردم.
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
برایت آرزوی موفقیت میکنم
اگه رفتی اینجا رو فراموش نکن و از تجربیاتت بنویس
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
به به ؛ به شلامتی! کاره خوبی کردی!
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا! داداش ژندگی سخته دیگه!
دیگه از بی گرین کارتی رو به مواد آوردیم دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!
موضوعها: 5
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام علیکم
خیلی ها در امریکا از خیلی ها که در امریکا نیستند بدبخت تر هستند چون پول ندارند,
پول داشته باش هر جا می خوای باش یک ماه می ری Tiland (که جاذبه هاش حرف نداره) یک ماه برو مسکو
یک ماه برو اسپانیا (مادرید) توریستی ترین شهر دنیا در سال 2008 , یه ما برو هاوایی کسانی که پول دارند امریکایی زندگی میکنند. نه اون هایی که پول ندارنو هر جا هستند.
(مثلا" خودم : پول نداشته باشم برم ایالات متحده ,ملت مایه دارو ببینم از دق بمیرم؟)
یه کم فکر کنیم می بینیم فقط پول ولی یه کم بیشتر که فکر کنیم می بینیم فقط پول حلال)
یا علی مدد