موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من براتون كامل گفتم استناد به سايت درست نيست وقتي واضح تو نامه مصاحبه ميخواد
كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
درسته ولي پاسپورت شما نشون ميده كجا بودين و اونا اصلا خودشون ميدونن.در كل ريسك پايين باشه كه گيري ندن
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
شما براي اطمينان اين سوال رو تو چند تا تاپيك مطرح كنيد دوستان نظر بدن
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
در ضمن یه مطلب دیگه هم بگم من یه ویزای چهارساله داشتم که مالتیپل بود ولی کلا 2 سال بیشتر اونجا نبودم و تو این 2 سال هم یک سال کامل اونجا نبودم و مدام میومد ایران به خاطر اینکه مجبور بودم کار کنم و هزینه تحصیلم رو جور کنم.
CR1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
حقيقت عزيز اينا ميگن تو ٥ سال اخير بالاي ١ سال شما تو فرو ds160 براي ما نامزديا يا اگه اشتباه نكنم ٢٦٠ براي لاتاري يا بقيه كيسها ميگين تو ٥ سال گذشته كجا بودين .من چون به سختي جور كردم ميخوام كسي اين مشكل براش پيش نياد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ايشالا سوالي بود درخدمتم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما مدارک رو حدودا یک ماهه واسه nvc ارسال کردیم و نامه دریافت مدارک رو هم ایمیل کردند اما هنوز از کم و کاستش چیزی نگفتند. .عدم سو پیشینه هم ارسال کردیم اما تازه متوجه شدیم همسرم باید چون سه سال تو کانادا زندگی کرده)2005-2008( باید از اونجا هم عدم سوپیشینه تهیه می کرده. به نظرتون باید چکار کنیم؟ جداگانه تهیه و ارسال کنیم یا صبر کنیم nvc یا سفارت از ما بخواد؟؟ به نظرتون خللی تو کار ما ایجاد می کنه؟؟؟ ممنون می شم اگه پاسخ بدین (f4 هستیم سال2003)
روز خوش
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
آقای وحید از پاسخ شما ممنونم .شما از کجا این مطلب رو خوندید یا شنیدین؟؟؟ شما خودتون هم در 5 سال اخیر جایی غیر از ایران تشریف داشتید یا قبل تر تشریف داشتید؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-21 ساعت 11:27)مهسا20132013 نوشته: آقای وحید از پاسخ شما ممنونم .شما از کجا این مطلب رو خوندید یا شنیدین؟؟؟ شما خودتون هم در ۵ سال اخیر جایی غیر از ایران تشریف داشتید یا قبل تر تشریف داشتید؟
خیر این حرف صحیح نیست و شما اگر بیشتر از 6 ماه در کشوری اقامت داشتید باید گواهی پلیس رو ارسال کنید تحت هر شرایطی.
گواهی پلیس ایران قابل دستیابی نیست. می تونید بگیرید و ترجمه کنید اگر شک و شبهه دارید ولی معمولا به اون توجهی نمی کنند و ازتون هم نمی خواهند. اگر در آمریکا اقامت داشتید هم گواهی پلیس آمریکا رو لازم ندارید.
در مورد کیس شما، اگر الان بگیرید و بفرستید امکان گم شدن مدارک وجود داره. دست نگه دارید تا پرونده رو بررسی کنند. بهتون میگن که باید پست کنید به NVC یا باید روز مصاحبه همراهتون بیارید. اگر قرار باشه پست کنید معمولا یعنی یکی دو ماه تاخیر ولی اگر الان بفرستید ریسک تاخیر بیشتر وجود داره.
در اینکه این گواهی لازم میشه شکی نیست اگر همسرتون هم متقاضی ویزا باشند باید تهیه کنند.
به نظر میاد گواهی پلیس کشور کانادا از لینک زیر تهیه میشه (اگر خارج از کانادا باشید):
http://www.rcmp-grc.gc.ca/en/criminal-re...tor-checks
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016