موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من تازه امروز این منبع قدرت مند مهاجرت رو پیدا کردم منظورن این سایت هستش.
من دانشجوی سال آخر رشته مدیریت بازرگانی هستم از دانشگاه دولتی.
می خواستم ببسنم چه طوری میتونم ویزای تحصیل و بعدش اقامت رو در یکی از کشور های اروپایی بگیرم.
با همسرم هم میخواستم برم
چی کار کنم کهع از دانشگاهی دعوت نامه بگیرم؟
یکی از دوستانم می گفت که اگه یه مقاله خوب بنویسی میتونی دعوت نامه بگیری و بورسیه بشی.
این دعوت نامه رو کجا باید ببرم
اگه ممکنه کمکم کنید
من میخوام بعد از تحصیل تو همون کشور بمونم و کار کنم.
با شرایط من کدوم کشور بهتر هستش.؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
این قسمت رو به خاطر در خواست یکی از بچه ها راه انداختم . هر کی راجب هر کشوری در دنیا سوال داره بگه؟ شاید تونستم جواب دادم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Ok.ممنون که گفتی.حواسم نبود. اگه سواله دیگه راجب هرجای دنیا داشتی من در خدمتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.اولا اون چیزی که مسلمه اینه که امریکایی ها دل واسه کشور های دیگه نمی سوزونن که یه دانشگاه تاپ بزنن تو جایی مثله لهستان.فقط صرف پول چاپیدن قصدشونه.مثله دانشگاه های خود امریکا.البته تو خود امریکا واقعا کیفیت بالاست. اینو مطمئنم که مجارستان خیلی خیلی بالاتر از لهستان است.از خیلی از جهات. نمونشم رنک دانشگاه هاست. تا اونجا که می دونم تو المان کوری انگلیسی زیاد هست .
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من می خواستم به من یک سری اطلاعات راجع به رشته سینما در مقطع فوق لیسانس در دانشگاهای امریکا و اروپا رو بدین. من لیسانس رشته سینما هستم به زبان انگلیسی. ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.شرمنده راجب سینما زیاد اطلاع ندارم.فقط می دونم فرانسه و لس انجلس خیلی خوبن و خوب بورس میدن
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
فرانسه،ایتالیا و اتریش در رشته های هنری سرامد هستن.البته هر کدوم در یه رشته خاص بیشتر میدرخشن.مثلا فرانسه تئاتر و سینما،ایتالیا هنرهای تجسمی و معماری،اتریش موسیقی و رقص
موضوعها: 3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از بین کشورهای اروپایی تو کدوم کشورها تحصیلات دانشگاهی برای دانشجوهای خارجی رایگانه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فنلاند-نروژ-ایسلند رایگانه . المان و فرانسه و دانشگاه های دولتی سویس در حد 500-800یورو در ترم. البته المان بعضی ایالت هاش 200 یورو هست. ترکیه هم دانشگاه های دولتیش سالی 500$تا 900$ . اینا برای ارشد بود. برای دکترا فنلاند و دانمارک و نروژ و سوئد علاوه بر رایگان بودن حقوق میدن که تقریبا دو برار نیاز شماست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا کسی تا به حال برای گرفتم ویزای تحصیلی از کشور جمهوری چک اقدارم کرده ؟؟؟؟/ من از دانشگاه فنی پراک پذیرش دارم ایا حتما باید برای ویزای بلند مدت اقدام کنم نمی شه اول یه ویزای کوتاه مدت یک ماهه بگیرم و بعد اونجا تبدیل به ویزای یکساله کنم ؟؟؟ آیا این سوال رو کسی از سفارت چک در ایران پرسیده ؟؟؟؟؟لطفا منو راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی در مورد دانشگاه انتورپن اطلاتی داره؟ چه رشته هایی رو داره؟ هزینه دانشگاه؟ و ....