موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
والا اون زمان که جوون بودم میتونستم احتمال بدم چند درصد شانس قبول شدن دارم اما حالا که به لطف شرایط اطراف شدم یه پیر مرد 27 ساله !! دیگه فقط میتونم بگم امیدوارم من هم مثل همه شماها قبول بشم بلکه این اخر عمری بفهمم دنیا چه جوریه
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-01-30 ساعت 00:20)نگار نوشته: راستی من قبلا گفتم از آمریکا خوشم نمیاد
چون از اوباما بدم میاد و از اونجایی که میدونم به محض اینکه پامو تو خاک آمریکا بذارم اوباما ازم خاستگاری میکنه سعی میکنم جای دیگه ای رو واسه پیشرفت انتخاب بکنم
شما روی من رو کم کردیییی
من چون میدونسم پریس هیلتون می خواد سیریشه من بشه،تا حالا اقدامی نکرده بودم
ولی امسال 99% قبولم ، اون 1 درصد هم واسه تقلب کنار گزاشتم
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
موضوعها: 2
رتبه:
18
18 تشکر در 6 ارسال
من خودم احتمال برنده شدن رو 1 در 100 می دونم. دوستان اگر هدف مشترک همه ی ما این است که به جایی برویم که در آنجا بتوانیم پیشرفت کنیم، جایی که بتوانیم استعداد ها (یا بهتر بگویم هدیه ها) که خداوند در وجود همه ی ما قرار داده را شکوفا کنیم و آن را برای زیبا تر کردن دنیا به کار بگیریم، نباید فقط این هدف بر پایه ی "فقط" یک لاتاری شانسی باشد. باید خودمان به سمت این هدف تلاش کنیم.
من چه برنده بشم چه برنده نشم به راه های دیگه هم فکر می کنم. برای من "فقط" امریکا مهم نیست. مثلا کانادا تو خیلی از زمینه ها دست کمی از آمریکا نداره. تازه مهاجرت به کانادا هم بر اساس شانس نیست. کسی که امتیازهاش به حد نصاب برسه می تونه اقدام کنه.
مثلا من خودم دانشجوی سال آخر کارشناسی هستم. واسه چند تا از دانشگاه ها تو امریکا و کانادا اپلای کردم. خیلی از دانشجویان با تبدیل ویزای دانشجوییشون به ویزای کاری و گرفتن شغل تونستن گرین کارت بگیرن. این پروسه اصلا بر پایه ی شانس نیست. برپایه ی تلاشه. یا اگه مثلا کانادا برم بعد اتمام کارشناسی ارشد حد اقل امتیاز رو برای ایجاد پروفایل مهاجرت کانادا پیدا می کنم. اگر هم واسه ارشد از جایی ادمیشن با فاند نگرفتم، خوب برای دکترا اقدام می کنم... و باز هم همچنان این حکایت ادامه داره. اما چیزی که من بهش یقین دارم اینه که دیر یا زود من عازم خواهم بود. چه به کانادا چه به امریکا. چه با لاتاری. چه بی لاتاری. برای همین گذرنامه ام را گرفته ام.
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015
N400 Filed: April2020
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
به به به دوست گرامي usa.lover، چرا 60% اصلا چنين چيزي وجود نداره هيچ شك به خودت راه نده، 100%
هيچ چيز مطلق وجود ندارد همه چيز نسبي است و هيچ احتمال ميانه اي وجود ندارد احتمال همه چيز 100% است. خود اين موضوع نيز نسبي است. ابهامات خود را به صورت پيغام خصوصي با من در ميان بگذاريد.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
muhammadinfo عزیز معمولا از اواخر فروردین اومدن نامه ها شروع میشه البته بستگی به اولویت پخش نامه ها داره اما کلا فکر نمیکنم زودتر باشه
در مورد بحث بالاییا در مورد اینکه حقمونه بریم یا نه من با jolly عزیز موافقم فکر نمیکنم کسی برای کلاس گذاشتن ثبت نام کرده باشه یعنی من که تا حالا نشنیدم کسی به این دلیل ثبت نام کرده باشه معمولا همه کسایی که ثبت نام میکنن آرزو داشتن و دارن که برن امریکا
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
میبینم که همه امیدوارن ....
ما اومدیم امریکا
2013 I WIN
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اون سایت ماله اینترنته
جوابهای نامه هوایی فکر کنم از اوخر مارچ شروع بشه.
در مورد حقمونه یا نه ,,, الان که من 3 ساله دارم ثبت نام میکنم خبری نیست.
اگر امسال هم نشه سال دیگه از این سایت پولیه ثبت نام میکنم.
شاید فرجی شد.
حقمونم نیست.... شانسه فقط شانس
w
موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا، من 8-7 سالِ که دارم شرکت می کنم. از این بدتر هم میشه؟
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]