موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من که دیگه شانسی نمی بینم از وفتی اینترنتی شده دارم شرکت می کنم .......... نمی دونم چرا همیشه لقمه رو باید از پشت سر بخورم ...... هیچ کاری راحت پیش نرفته ................. یک چیزی اگر همون سال اول برنده شدید که هیچ شانستون خیلی زیاد بوده والا هر سال بیشتر توی سربالائی می افتید و شانس شما کمتر می شه ...... نمی دونم چرا اینطوریه؟
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-17 ساعت 03:26)pagan نوشته: من که دیگه شانسی نمی بینم از وفتی اینترنتی شده دارم شرکت می کنم .......... نمی دونم چرا همیشه لقمه رو باید از پشت سر بخورم ...... هیچ کاری راحت پیش نرفته ................. یک چیزی اگر همون سال اول برنده شدید که هیچ شانستون خیلی زیاد بوده والا هر سال بیشتر توی سربالائی می افتید و شانس شما کمتر می شه ...... نمی دونم چرا اینطوریه؟
سلام به همه
pagan عزیز اصلا اینطوری فکر نکن , اینترنتی بودن یا مثل قبل ارسال فرم از طریق پست یا حتی گذشت زمان هیچ تاثیری در روند قرعه کشی نداره در هر صورت شما یک شانس قبولی داری و اصلا هم به درصد قبولی فکر نکن چه 1میلیون نفر شرکت کنن چه 100 میلیون به هر حال همه 1 شانس قبولی داریم
و باید دید سرنوشت چی سر راهمون گذاشته
شما هم امیدوار باش مثل همه ماها
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر فاز منفی میدن,اگر روحیه مثبت داشته باشیم جواب مثبت هم میگیریم...
دست بچه هایی که باعث کاهش استرس میشن رو به گرمی می فشارم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من هم معتقدم اگر به هر چیزی با دید مثبت نگاه کنید ،درصورتیکه خیر و صلاح شما در آن باشد حتما باب میلتان رخ میدهد. من هم امیدوارم که برنده میشوم. توکل به خدا. امیدوارم همگی موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دیگه تحمل ندارم .........
جوابم نمیاد که راحت بشیم بابا
2013 I WIN
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
bobbyجان کلیرنس شما پس به کی خورد؟
از کنار من رد شد
شما که قبول شدی نگران چی هستی
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
تاپیک برندگان لاتاری 2011 رو میبینم که از اول خرداد یکی یکی میایید میگید برنـــــــــده شدم
وبرندگان dv2010 و dv2009 ایها میان تبریک میگن
اولین برنده خـــــــــــــــــــــــودمم
خیلیها امسال چشم به صندوق پستشون هستند ، من اصلا رو برنده نشدنم برنامه ریزی نکردم
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
تاپیک dv2009 رو می خوندم ، دیگه اشکم داشت در میومد ،قبل نتایج چه استرسی داشتن ، بعدش که خیلیا رفتن و خاطراتشون رو گفتن و از سایت تشکر کردن
خیلیا دیگه اینجا نمیان و الان در آمریکا هستند ، جایی که با فکر کردن بهش آرامش میگیرم
ان شا... تاپیک 2011 رو بیاییم و ببینیم که نصفیها ویزا گرفتن و نصف دیگه بچه هایی هم که الان تو استرس هستند منتظر کلیر شدنند ،
من هم سفر نامم رو نوشتم
از الان بگم هرکی سفر نامه ننویسه نامرده ها
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
ولی من مطمئنم که میزان تحصیلات و سن بسیار زیاد در میزان قبولی ها تاثیر داره!
از هر 30 نفری که میشناسم که قبول شده اند، 25 نفرشون فوق دیلم به بالا بودند!
از این 30 نفر، تنها 3 نفر زیر 21 بودند!