موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
وای چقدر ناز هستند!!!
حمید جان قیمت این نازنین ها چنده؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
من عاشق این سگهام ..ولی متاسفانه من چند سال پیش جوجه اردک دخترم و به طور تصادفی زیر قدوم مبارک له کردم هنوز صدای جیغش تو گوشمه...دیگه حاضر نیستم اون تجربه دوباره تکرار بشه.....بعدش هم ماشاالله تو خونه ی ما اینقدر همه سفت و محکم راه میروند که اگه منم له نکنم دیگران صد در صد خدمت این بی نوا میرسند
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
اینا میلیون می ارزند.
به دلار
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-04 ساعت 00:18)kavoshgarnet نوشته: اینا میلیون می ارزند.
به دلار
هر چه میخوان گاز بگیرند
آدم کیف میکنه همچین موجود با ارزشی گازش بگیره
من که عکسشون رو بگ گراند دسکتاپم کردم
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
لیلی خانم اشکال نداره از محمد بی رحم تر بودین با آبجوش میکشته ؟
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-04 ساعت 00:56)NAV!D نوشته: لیلی خانم اشکال نداره از محمد بی رحم تر بودین با آبجوش میکشته ؟
مال من عمدی نبود ...تصادفی بود...
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2009-12-04 ساعت 02:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-04 ساعت 02:06 توسط usa.lover.)
یعنی کار من در 4،3 سالگی عمدی بود؟ اون موقع جمجمه ام هم آبکی بود چه برسه به مغزم!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
جرم جرمه .
مجازات خودتون رو بایستی پس بدبد
پ
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-04 ساعت 12:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-05 ساعت 21:40 توسط mehspeed.)
در آمریکا شما مراکز urgent care برای حیوانات به همان اندازه که برای انسانها می بینید دیده می شود و تازه جالبترین قانون در آتش نشانی اینجا اگر آتش نشان وارد جایی بشه که یک حیوان و یک انسان باشه باید اول حیوان رو کمک کنه بعد انسان رو چون اغتقاد دارند که انسان عقل ذاره و می تواند راه خودش رو پیدا کند ولی حیوان نمی تونه.
و جالبترین چیزی که من در عمرم دیدم و تا ساعتها مات و مبهوت بودم تولد سگ یکی از دوستان آمریکایی که در پارک مخصوص سگها برای سگش تولد گرفته بود اون موقع با این سایت آشنا نبودم و اگرنه حتما چند تا عکس میگرفتم جل اللخالق دوره آخر زمان شده برای سگها کلاه بوقی گذاشته بودن کیک مخصوص سگها درست مثل فیلمها البته فقط برای من تعجب اور بود و اگرنه بقیه خیلی هم ذوق می کردند
در ضمن اینجا یک شغل هست که فارسیش میشه سگ چران وظیفه اون اینه که سگ چند تا از آدمها رو که گرفتار هستند رو یکجا می برند بیرون برای گردش و...... پول خوبی هم می گیرند معمولا مشتری اینجور افراد آدمهای شاغل گرفتار و پیرزن و پیرمردها هستند.
موفق و پیروز باشید .
موضوعها: 13
رتبه:
50
1 تشکر در 0 ارسال
Mehspeedعزیز
شاید برای ما شغل سک چرانی مسخره بیاید، امـّا برای آنها یک شغلی است همسان دیگر شغلها، و مهم این است که درآمد داشته باشند، البته بسیاری از آنها واقعا ً به این جور شغلها، خیلی علاقمندند و حتی در تلویزیون یک برنامه ای(شو)هست که گروهی، بصورت خیریه، همچون پلیس در جهت حفاظت و مراقبت از حیوانات اقدام میکنند.
جالب که گاهی طی یک گزراش همسایه ها، گویی که برای نجات انسانی از بند شکنجه گران، تلاش میکنند، اسلحه بدست و با یورشی ناگهانی اقدام به نجات حیوانی که در خانه ای اسیر و یا بدرفتاری شده است میکنند.
بنده بسیار تلاش کردم که قیمتی واقعی از این گونه سگها ی مینیاتوری که به « تی کاپ یورکی Tea Cup Yorkie » مشهورند را بدست بیاورم، ولی در این محدوده ی ما کسی دقیق نمیدانست، بهر حال آنچه که دوستان یادآور شدند قیمتی در حدود 500$ تا 600$ است و در مقایسه با قیمت سگهای معمولی که از رایگان شروع میشود تا حدود 250$ ، یه کوچولو گران است.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
حمید میزوری جان عجب سگ های نازی هستند این قوچولو ها! آدم دوست داره بخورتشون! خیلی ماه اند.
اومدم یو.اس.آ حتما یه سگ معمولی البته نه اینقدر کوچیک ولی مقداری کوچک برای خودم میخرم!