موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2009-11-25 ساعت 20:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-25 ساعت 20:18 توسط Hojjat.)
یکی از مسایلی که در آمریکا با اون مواجه میشید، سایز بندی متفاوت لباسهاست. این مساله، شامل کت و شلوار، کفش، پیرهن، لباس زیر و غیره میشه. در مورد پیراهن مردانه مشکل کمتره چون معمولاً از سایزبندی S/M/L/XL میشه کمک گرفت. اما مثلاً در مورد لباس زیر خانمها یا شلوار آقایون، باید نحوه تبدیل سایز رو بلد باشیم، به خصوص اگر برای کس دیگهای بخوایم سوغاتی بخریم.
خواستم بدونم از آقایون یا خانمهایی که در مهاجرسرا مشارکت میکنن، کسی هست که بدونه چه طور میشه این سایزها رو تبدیل کرد؟
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
از این رسم سوغاتی انقدر بدم میاد که نگو! آخه معنی نداره اصلا! یه چیزه بی معنی و بی مفهوم که فقط ادم بیچاره کن هست.
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
من که تا حالا پیش نیامده سوغاتی بخرم ولی اگر زمانی مجبور شوید سوغاتی بخرید, اینجا مغازه های دست دوم فروشی مثل تاناکورای خودمون زیاده و میتونید با دو دلار هم لباس بخرید. این مغازه ها خوراک کلیمی های تازه مسلمان شده است که میخواهند سوغاتی ببرند. من شوهر عمه ام هر چند سال یک بار می آمد ایران و توی دو تا چمدان بزرگ لباس می آورد و آنها را میریخت توی گونی و میبرد سوغاتی میداد! فکر کنم پول ناهار و شامی که میخورد خیلی بیشتر از لباسهایی بود که سوغاتی میبرد! یک بار هم از دهنش در رفت و گفت که آنها را از حراجی لباس توی Ebay میخرد! احتمالا هر پیراهن چینی برایش نیم دلار در می آمده است! البته باز هم دستش درد نکند خواهر! ما که انتظاری نداریم! غذایی هم که میخورد نوش جونش! ولی همچین بزنیم به تخته خوب هم غذا میخورد! حالا سوغاتی که مهم نیست خواهر! ما که محتاج سوغاتی نیستیم! مهم اینه که به یاد ما بود! ولی آخه میدونی چیه؟ ما هم که پشت کوه زندگی نمیکنیم! آخه این چیه؟ نه تو رو خدا نگاه کن! بازار سید اسماعیل همین رو میفروشه هزار تومن! خوب سوغاتی نیار! مگه مجبورش کردن که سوغاتی بیاره؟! والا ما اگه بودیم براشون سنگ تمام میگذاشتیم! عروسی دخترش یادته چی براش فرستادیم؟.........
و الی الابدالدهر این غیبت و بدگویی ادامه پیدا میکند. یادش گرامی باد!
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 3
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
من از بحث شیرین سوغاتی خوشم میاد ولی به شرط اینکه خودم تنها برم برای خرید و آقا مدام پشت سر نگه خسته شدم ....زود باش ....یه چیزیی بخر بریم ...
تو این سفری هم که داشتیم نمیگم برای همه ولی سعی کردیم درجه یکها رو راضی کنیم.خیلی سخت بود خرید برای همه البته قبلا" هم تجربش بود ولی باز هم خرید کردن برای کس دیگه سخته (ولی در هر حال من دوست دارم)
برای خرید شلوار مردونه من مرجع داشتم چون اطرافیان سفر زیاد داشتند و همین بحث سوغاتی هم داغه تقریبا"سایزهایی که میخواستم میدونستم.فقط یه نکته ای هست در مورد شلوار آقایون دو تا سایز روی اون هست اولی برای سایز کمر است و دومی سایز قد .که شما میتونید سایز بردارید که بعدا" نیاز به کوتاه کردن نباشه.
یه سوغات خوب برای اقایون اگه جا دارید توی چمدونتون و نور چشمی هست طرفتون(چون هم وزن داره هم حجم )کت چرمی هست که اونجا میتونید تو حراج اگه به پستتون بخوره با قیمت مناسبی بگیرید که اینور قیمتشو خودتون خبر دارید دیگه نمیگم 200-300 $ هست.
برای خرید پیراهن اقایون هم یادتون باشه رو بعضی هاشون سایز کمر را هم داره که میتونید دقیق تر خرید کنید چون ممکنه کسی قدش بلند باشه با کمر باریک که قاعدتا"باید عرضش کمتر باشه یه برعکس.
خرید شلوار جین سخته چون مثل اروپا یا آسیا سایز بندیها اونطور نیست و شماره 1 -2-3-4-5-6-7-......داره پس برای خرید سوغاتی مگر در مواری که مطمئن باشید پیشنهاد نمیکنم .
دوست داشتم برای حراج روز بعد از شکر گذاری که میگن بزرگترین حراج آمریکاست اونجا بودم .(ایشاا...سال بعد)
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
شلوارهای کتون هم سایز قد را دارند و هم کمر را .من هم نوشته بودم .اما شلوارهای لی نداشتند.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
منظور من هم در همین رابطه بود! تمام شلوارهای «لی» که دیدیم هم سایز قد داشتن و هم کمر!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
حجت جان والا ما هم از مارکدارش خریدیم .هم از بی مارکش هیچکدومشون نداره.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
چی بگم والا. من خیلی به مارکدار بودن جنس اعتقاد ندارم.
موضوعها: 9
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوست داشتم برای حراج روز بعد از شکر گذاری که میگن بزرگترین حراج آمریکاست اونجا بودم .(ایشاا...سال بعد)
[/quote]
خوب برای white sale ژانویه بیا !!!
لاتاری 2008
شماره پرونده: ***14
مصاحبه: روزهای پایانی ماه آگوست
دریافت ویزا: 13 روز بعد از مصاحبه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام پگاه جان
اگه میشد بیام خوب بود ولی فعلا"نمیشه .ممکنه راجع به این white sale یه کم توضیح بدی و اینکه چه فرقی با اون یکی داره ؟