موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
2009-11-28 ساعت 02:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-28 ساعت 02:13 توسط hvm.)
خوب برای دوستانی که نخوردند دستور پختش رو مینویسم شاید بتونند خودشون درست کنند و نوش جان
نصف فنجان شیر و دو تا زرده تخم مرغ رومیزنید بعدش کمی زردچوبه و کمی زعفران و نمک وفلفل و آبلیمو بهش اضافه میکنید اونوقت تکه های مرغ یا ماهی رو میخوابونید توش و بعد از نیم ساعت همونطور که آغشته به مواد فوق هستند تکه های مرغ یا ماهی رو توی آرد سوخاری میغلتانید تا همه جای اونها به آرد آغشته بشند
بعد میگذارید توی فر و بعد از اینکه طلایی شدند دو دقیقه میگذارید توی مایکروفر حالا غذا حاضر هست
این دستور برای 2 نفر هست
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
اُه اُه !!! چه حرفه ای! بابا دستت درد نکنه! فردا ناهار دو تا برگرکینگ درجه یک واسه خودم درست میکنم!!!
ممنون.
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
عید قربان شما هم مبارک
هر چند اونجا بوغلمون و اینجا گوسفند قربونی میشه
دلم برای این قربانی ها خیلی میسوزه
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
من اوایل که آمده بودم امریکا هر سه این رستورانها زیاد میرفتم ولی بعد از یه مدت دیدم اگه بخوام به این کار ادامه بدم, تبدیل به بشکه میشم. برای همین دیگه رفتن به این رستورانها را به کل قطع کردم. KFC خیلی چربه و اصلا برای سلامتی خوب نیست. در ضمن مک دونالدهای اینجا هم بخوبی دبی نیست و زیاد چنگی به دل نمیزنه. اینجا رستوران خوب و ارزون خیلی زیاده طوری که بعد از یه مدت دیگه از جلوی فست فود هم رد نمیشید. پارسال یه تیشرت از برکلی خریدم که خیلی جالبه. عکس تکاملی داروین روشه که عکس آخری یه آدم خپل رو نشون میده که مک دانلد و کوکا دستشه!
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2009-11-28 ساعت 23:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-29 ساعت 08:39 توسط mehspeed.)
من خودم روزهای اول برگر کینگ و مکدونالد و ک اف سی رو خوردم ملی نمی دونم چرا مزهاش اینقدر با دبی و ترکیه فرق داشت.ارش جان نمی دونم توی شهر شما این اند اوت هست یا نه من که به جای این فست فوود ها فقط می روم اونجا فوق العاده است و مهمترین نکته اون هم اینه که هیچ چیز فروزن نیست ومغازه دیگر هم سا ب ووی که من واقعا دوستش دارم البته هر دو اینها فست فوود هستند ولی از نوع هلتی
موفق و پیروز باشید.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این تاپیک آیا قسمت مخفی هم داره من نمیدونم ؟
برخی از بچه های سایت(خودشون میدونند ) همیشه میبینم توی این تاپیک یا دارن سیگار میکشند یا دارن ول میچرخند .
اینجا راه مخفی اش کجاست؟
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
از اون پشت باید بری... به کسی نگو
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
من الان دقیقا به آواتار پیام شبیه شدم .
اون پشت که راه نداره.
همش دود سیگار هم داره میاد برون از پشت بام .
الان زنگ میزنم 220
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
2009-12-16 ساعت 01:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-16 ساعت 02:00 توسط payam_prz.)
نوید متن امضات منو یاد یه چیزی میندازه:
"نیش دوست از نیش عقرب بدتر است پس بزن عقرب که دردش کمتر است."
تهران، تقاطع دیباجی و اتوبان بابایی یا صدر یه ساختمان مشکو...ک وجود داره. (کسانی که در موردش سوال دارند با پیغام خصوصی بپرسند.)
روی دیوارش یک متنی با فونت بزرگ و شکیل نوشته بود که هر وقت از پهلوش رد میشدیم کلی میخندیدیم:
"و آنگاه که که شیپور جنگ نواخته می شود، مرد از نامرد شناخته می شود. پس ای شیپورچی بنواز!"
موضوعها: 0
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
2010-01-10 ساعت 13:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-10 ساعت 13:42 توسط Ali Sepehr.)
(2009-11-26 ساعت 05:09)rs232 نوشته: دیسکو بارها هم یکی دیگر از تفریحات امریکاییها است که تقریبا به آن معتاد هستند. بیشتر شبها و تا جایی که درآمدشان اجازه میدهد به این مراکز تفریحی میروند و مشروب میخورند. در ضمن دیسکو بارها یکی از مراکز مهم آشنا شدن دختر ها و پسرها با یکدیگر است و در آنجا با هم دیت میکنند.
(2010-01-10 ساعت 13:10)sadra_sepehr نوشته: هی با خود فکر می کنم، چگونه است که ما، در این سر دنیا، عرق می ریزیم و وضع مان این است
و آنها، در آن سر دنیا، عرق می خورند و وضع شان آن است! ...
نمی دانم، مشکل در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن؟؟؟
من فكر كنم اشكال از ما باشه . . .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست