موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2009-12-01 ساعت 15:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-01 ساعت 15:09 توسط usa.lover.)
خداییش آدم با پلیسهای آمریکا حال میکنه و احساس راحتی و امنیت داره!
چند وقت پیش، خانواده ام رفته بودند مسافرت و دزد اومد بالای پشت بام، من زنگ زدم پلیس، بعد از 15 دقیقه اومدند. دزدها هم تو این 15 دقیقه نرفته بودند. پلیسِ خپل بود و بهش گفتم برو بالا ببین کیه!گفت خود برو!!! گفتم من نمیرم، گفت خب ولش کن!
ولی به نظر من از نظر قدرت، پلیس FBI از همه قوی تره!
S.W.A.T هم از نظر تجهیزات واقعا مجهز هست!
ولی چقدر تمیز هستند پلیس هاشون. آدم لذت میبره!
پلیسهای پاترول(گشت) واقعا با جی پی اس خیلی منظم و همه جا پخش شده اند.
مهرداد جان حتما ادامه بده، همچنین درباره استخدام در ادارات پلیس!
موضوعها: 0
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
دوستان خيلي جالبه تو ايران مردم ( مخصوصا جوان ترها) وقتي ميبينند در مسيرشون پليس است تغيير مسير ميدن ولي بلعكس در كشورهاي ديگه براي رسيدن به مقصد راهي كه توش پليس باشه انتخاب مي شه .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
موضوعها: 5
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام متشکرم از دوستان.
از دوستان درخواست می کنم که نظر سنجی رو شرکت کنند, نظر سنجیه جالبیه.
سوال کامل: کدام ارگان پلیس در امریکا مدیریت بیشتری بر روی دیگر ارگان ها دارد ( یا معذرت می خوام
خرش بیشتر میره و باید دیگر پلیس ها از دستورات اون ها پیروی کنند؟
برگردیم به موضوع
تمایز در قوانین فدرال و ایالتی ممکن است گیج کننده باشد, بطور مثال قتل در رده جنایات ایالتی تقسیم بندی می شود,در حالی که بردن یک زن برای اهداف غیر اخلاقی جرمی فدرال محسوب می شود. پس جرم و جنایت اگر در خارج از ایالت مورد نظر باشد پلیس فدرال باید پیگیری کند نه پلیس شهری یا PD.
همه ی پلیس ها مسلح هستند و معمولا اسلحه رایج بین آنها کالیبر 038 است . پلیس های محلی باتوم نیز دارند.البته پلیس ویژه S.W.A.T به باتوم برقی نیز مجهز هستند. برخی از این باتوم ها 500 ولت انرژی آزاد می کنند که این انرژی شخص را از پا در می آورد باتوم های برقی با قدرت بالاتر 1000 ولت انرژی آزاد کرده و شخص بیهوش می شود.
از همه مهمتر وسیله جدید سلاح (Pacifier) یا صلح جو است که شوک 2000 ولتی برای 8 ثانیه ایجاد می کند. به افسران پلیس گفته شده در صورت لزوم از آن استفاده شود که در برخی موارد باعث از بین رفتن حس و عصب می شود(در آن قسمت بدن).Pacifier نوعی کمربند است که بلافاصله پس از دستگیری افراد باید به آنها بست.افسران ضد شورش با خود گازهایی از قبیل بیهوش کننده , اشک آور,گیج کننده دارند که این سلاح ها سلاح های روز هستند.
پلیس امریکا با چهره هایی خشن , باتوم به دست و اسلحه به کمر جزو با هیبت ترین و ترسناک ترین چهره های امریکا محسوب می شوند.
باید سعی کرد که در برخورد با پلیس مودب و خوددار بود و اگر خطایی از ما سر زد بلافاصله عذر خواهی کنیم و بگوییم که عمدی در کار نبود ( هر چند اگر با یک اسلحه AK-47 به بانک دستبرد بزنیم دیگر گفتن این حرف کمی دشوار است.)
امیدوارم مورد استفاده بوده باشد.
تا اطلاعات بعدی که به استحضارتان می رسانم.
من هم عاشق پلیس های امریکا بویژه NYPD ...
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
اطلاعات جالبی دادی
ممنون
اما در مورد خودمون عرض کنم که
بگذریم بی خیال
اصلا خر ما از کره گی دم نداشت
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بله متشکریم از دوستان خوشبختانه بحث , بحث جالبیه...
دوستان مشخص هست که در نظر سنجی گزینه ی مامورین FBI وجود ندارند و شما می تونید گزینه های دیگر رو انتخاب کنید . بله FBI قدرتش از دیگر ارگان ها بیشتر هست اما شما بین این گزینه ها انتخاب کنید.
ممنون
بله موضوع پلیس هاس ایالات متحده که انقدر زیباست که تمومی نداره...
البته چهره پلیس در امریکا همچنان زیبا و مورد احترام هم نیست . در زمان همین آقای کلینتون در حدود 120000 مورد فساد پلیسی بزرگ رخ داد از جمله رشوه های سرسام آور , تجاوز , ضرب و شتم بی مورد و البته اهانت بسیاری به سیاه پوستان... که یک مورد اون رو در ضرب و شتم شدید و فجیع
رادی کینگز در کالیفرنیا که یک فیلم بردار آماتور اون رو ظبط کرد , این یکی از خبیث ترین برخورد های پلیس با سیاهپوستان بود.
پلیس مجاز است طبق قانون به افراد مظنونی که قصد دارند فرار کندد شلیک کند.
نکته خیلی مهم : در سال 1990 تعداد افرادی که بر اثر شلیک پلیس کشته شدند از تعداد امریکایی هایی که در جنگ خلیج فارس به دست صدام حسین کشته شدند بیشتر بود!!!
طبق مقالات پلیسی در اینترنت پلیس ها برای تعقیب مجرمان بسیار سرسخت هستند تا جایی که برای پیدا کردنشان حاضرند که یک محله را ویران کنند.
توصیه می شود : هر گاه پلیسی شما رو متقف کرد (چه سواره و چه پیاده) هیچ گونه عکس العمل سریعی انجام ندهید, زیرا در بسیاری از موارد در مقابل عکس العمل سریع واکنش هایی بسیار خطرناک نشان می دهند. از جمله استفاده از باتون و در نهایت شک و ظن استفاده از اسلحه...
فیلم های هالیوودی که کارگردانها و نویسندگان همیشه سعی دارند چهره پلیس را کمی غیر قانونی و قانون گریز نشان بدهند , از سوی کنگره هشداری رو دریافت کردندکه انقدر آبروشو نو نبرند...
البته همگی امنیت رو دوست داریم. و کسانی که ادعا می کنند که در امریکا امنیت وجود ندارد باید به جد گفت که امریکا امنیت بشتری نسبت به این همه آزادی در سراسر جهان دارد.
من که از نعمت خواهر محروم هستم اما فکر می کنم که اگه خواهرم ساعت 9 به بعد توی خیابون های شهر در امریکا امنیتش بیشتر باشه تا تو تهران... البته نظر منه...
البته پلیس ایران هم وجدانا" کلاس کاری بالایی داره... سردار رادان نمونش
اگر عمری باقی بود امیدوارم بحث های تخصصی ارتباط با افسران پلیس در امریکا و استخدام ها و نحوه پذیرش رو براتون بفرستم.
یا علی مدد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-02 ساعت 18:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-02 ساعت 18:49 توسط Mehrdadvictor.)
مقداری بیشتر از پلیس L.A
ادارهٔ پلیس لس آنجلس (Los Angeles Police Department یا بطور خلاصه LAPD) ادارهٔ پلیس شهر لس آنجلس در کالیفرنیا است. این اداره یکی از بزرگترین مراکز قانونی در ایالات متحده است. الایپیدی با بیش از ۹۰۰۰ افسر و ۳۰۰۰ خدمهٔ شهریای که دارد، منطقهای به وسعت ۱۲۰۹ کیلومتر مربع با جمعیتی در حدود ۴ میلیون نفر را پوشش میدهد. الایپیدی پیشینهای طولانی و جنجالبرانگیز دارد و تا به حال بارها در ادبیات و سینما به آن اشاره شده است.
اداره پلیس لسآنجلس به اولین اداره پلیس در آمریکا مبدل شده که از اتومبیلهای مجهز به فناوری موقعیتیابی ماهوارهای GPS برای تعقیب اتومبیلهای مشکوک استفاده میکند.
از این پس وسایلی موسوم به star chaselLc در اتومبیلهای پلیس لسآنجلس نصب خواهد شد که با استفاده از آنها یافتن اتومبیلهای هدف در سطح شهر بسیار آسان خواهد بود.
پلیس امیدوار است از این طریق عملیات تعقیب و گریز در سطح شهر را کاهش دهد و خلافکاران را سریعتر دستگیر کند. قرار است 600 اتومبیل پلیس به این تجهیزات مجهز شوند.
گفتنی است برای حفظ امنیت نقل و انتقال بیسیم دیتا بین این دستگاهها به صورت رمزنگاری شده انجام میشود. همچنین اطلاعات هر دستگاه در مورد محل اتومبیلهای خلافکاران با استفاده از ماهواره به مراکز پلیس منتقل میشود.
موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
منبع رو هم ذکر کنید .
ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
هزاران منبع:
wikipedia مجلات انگلیسی زبان,اخبار های USA Today , وبلاگ های نویسندگان جرم و جنایت
بی انتهاست ....
تنها باید دنبایش باشی ...
موضوعها: 9
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-04 ساعت 10:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-04 ساعت 12:59 توسط pegah.)
(2009-12-02 ساعت 18:44)Mehrdadvictor نوشته: مقداری بیشتر از پلیس L.A
ادارهٔ پلیس لس آنجلس (Los Angeles Police Department یا بطور خلاصه LAPD) ادارهٔ پلیس شهر لس آنجلس در کالیفرنیا است. این اداره یکی از بزرگترین مراکز قانونی در ایالات متحده است. الایپیدی با بیش از ۹۰۰۰ افسر و ۳۰۰۰ خدمهٔ شهریای که دارد، منطقهای به وسعت ۱۲۰۹ کیلومتر مربع با جمعیتی در حدود ۴ میلیون نفر را پوشش میدهد. الایپیدی پیشینهای طولانی و جنجالبرانگیز دارد و تا به حال بارها در ادبیات و سینما به آن اشاره شده است.
اداره پلیس لسآنجلس به اولین اداره پلیس در آمریکا مبدل شده که از اتومبیلهای مجهز به فناوری موقعیتیابی ماهوارهای GPS برای تعقیب اتومبیلهای مشکوک استفاده میکند.
از این پس وسایلی موسوم به star chaselLc در اتومبیلهای پلیس لسآنجلس نصب خواهد شد که با استفاده از آنها یافتن اتومبیلهای هدف در سطح شهر بسیار آسان خواهد بود.
پلیس امیدوار است از این طریق عملیات تعقیب و گریز در سطح شهر را کاهش دهد و خلافکاران را سریعتر دستگیر کند. قرار است 600 اتومبیل پلیس به این تجهیزات مجهز شوند.
گفتنی است برای حفظ امنیت نقل و انتقال بیسیم دیتا بین این دستگاهها به صورت رمزنگاری شده انجام میشود. همچنین اطلاعات هر دستگاه در مورد محل اتومبیلهای خلافکاران با استفاده از ماهواره به مراکز پلیس منتقل میشود.
اینجا اگه ارگان یا مدرسه ایی بخواهد نمایشگاه یا جشنی در پارک بگیرد، حتما باید 1 ماشین پلیس و 1 ماشین آتش نشانی با همه پرسنلش بیایند. شاید هیچ اتفاقی هم نیافتد. ولی باید حضور داشته باشند. مردم هم همگی پلیس ها را در عین حال که دوست دارند، ازشون هم حساب میبرند. اینجا چهارچوب اختیارات قانون برای پلیس خیلی زیاده. حتی میتونه یک مهاجر را اخراج کنه.
لاتاری 2008
شماره پرونده: ***14
مصاحبه: روزهای پایانی ماه آگوست
دریافت ویزا: 13 روز بعد از مصاحبه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام علیکم
بحث نیروی پلیس ایالات متحده جالب شروع شد یهو سرد شد...
خوب پاسخ درست به سوال بالا نیروی پلیس دایره جنایی بود...
پلیس دایره جنایی برای رسیدن به اهدافش ( که دستگیری یک قاتل هست) بازه دستورات گسترده تری داره, به نحوی که می تونه دستور بده که یک خیابان یا بزرگراه بازرسی بشه و یا بسته بشه, یا به کلانتر ها عکس و مشخصات اون داده بشه تا اون پیدا بشه, یا به افسران پلیس دستور داده بشه تا افراد رو در مکانی مورد تفتیش یا جستجو قرار بده و پلیس های ایالتی که در هر ایالت مستقر هستند رو برای دستگیری بکار ببنده و در آخر یک تیم از پلیس ضد شورش و حرفه ای S.W.A.T رو به محل جرم و جنایت برای جلوگیری از جنایت بیشتر و دستگیری قاتل اعزام کنه... پس پلیس دایره جنایی می تونه این ارگان های پلیس رو به خدمت بگیره(بخاطر اینکه یک قاتل به مراتب خطرناک تر از یه سارق یا مواد فروش یا ... هست.
یا علی مدد