موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-15 ساعت 16:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-15 ساعت 16:31 توسط alibbest59.)
سلام بچه ها
من در زمینه طراحی وب و برنامه نویسی 4 سال سابقه کار دارم
به نظرتون امکانش هست بدون داشتن مدرک در زمینه توسعه وب مهاجرت کرد ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-04 ساعت 11:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-04 ساعت 11:37 توسط plusdeck.)
سلام.
من دانشجوی مهندسی شبکه های کامپیوتری دانشگاه علمی کاربردی هستم. تا 1 سال دیگه درسم تموم میشه و فوق رو هم به دلیل معدل بالام میتونم از طریق دانشگاه آزاد بدوم کنکور پذیرش بگیرم. در نتیجه نهایتا تا 3 سال دیگه درسم تمومه.
متاسفانه سابقه کار مرتبط با رشته و تخصصم که شبکه های کامپیوتری هست، ندارم.. دنبال شرکتی هستم که در ازای دریافت مبلغی معقول و منطقی از الان برای بنده سابقه کار و بیمه رد کنه، جوری که از نظر اداره مهاجرت استرالیا و افسر پرونده من رو در آینده دچار مشکل نکنه.. کسی میتونه کمکم کنه؟ بنده ساکن تبریز هستمیک سوال دیگه.. آبا میشه بیمه و سابقه کار رو برای زمان گذشته هم جور کرد؟ یعنی مثلا از 2 سال پیش..
البته این که دوستان می فرماین سابقه کار بعد از فراغت از تحصیل محاسیه میشه، بنده مدرک MCITP خودم رو سال 2012 گرفتم و البته تا 1-2 ماه دیگه هم MCSE 2012 رو تموم میکنم امتحاناتشو.. میتونم بگم که کارم در ارتباط مستقیم با مدارک بین المللیم بوده و اینجوری متقاعدشون کنم..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من جایی دو سال سابقه کار برنامه نویسی c# داشتم و الان هم نزدیک به یک سال است که در زمینه جاوا کار میکنم
به نظرتون برای مهاجرت حتما تو یه فیلد باید پیوسته کار کرد یا کار به این صورت مشکلی ایجاد نمی کند ؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-01 ساعت 00:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-01 ساعت 00:38 توسط sspy.)
سلام دوستان چند تا سوال داشتم و اگر دوستان منت سر ما بزارن جواب بدن ممنون میشم
من دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار معدل هم حدود 15 هستم و 2 مقاله دارم (یکی رو تموم کردم اگه خدا بخواد همین ماه میفرستم برای داوری، یکی هم در دست اقدامه) اول اینکه می تونم برای فاند اقدام کنم ؟ حالا اگر قبول شد و با فاند تونستم بیام واقعا برای دکتری کار هست (البته من کار مهندسی بیشتر دوست دارم تمامی مدارم سیسکو و مایکروسافت رو دارم) در ضمن سابقه کار سه سال مرتبط به رشته ام دارم؟ فیلد اصلی من شبکه هست و مقالات هم مربوط به شبکه هستند.
ایا میتونم در حین تحصیل اقدام به ویزای دائم بکنم و انصراف بدم ؟ فقط دلیل من پایان خدمت هست برای این کار چون پایان خدمت داشتم از همین ایران برای اقامت دائم اقدام میکردم ؟
ایا میتونم از ایران برای ویزای دائم کاری اقدام کنم ؟
در ضمن من کار رو بعد فارغ التحصیلی در دوره کاردانی شروع کردم و بعنوان تکنسین مشغول بکار بودم و بعد رفتم خدمت که بعد از قبولی در دانشگاه به شغل قبلی برگشتم در کنار تحصیل در ضمن عرض کنم در حین تحصیل بصورت تمام وقت کار میکردم ولی با عنوان تکنسین ایا سابقه کار من رو قبول می کنند؟
در این شرایط دوستان چه پیشنهادی به من میدهند ؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنونم از پاسخ شما
الان نمیدونم برای چی اکثر ایالت های استرالیا رشته های مرتبط با ای تی رو تا اغاز سال جدید میلادی حذف کرده و لی ایا با این شرایط من و سابقه کار (در ضمن من الان 28 ساله هستم و امتحان ایلتس ندادم ولی فکر کنم چیزی بین 7 الی 7.5 داشته باشم) می تونم برای 190 اقدام کنم ، مدت زمان رسیدگی چقدر طول می کشه ؟ ایا قبلا اتفاق افتاده که یک رشته رو بصورت مقطعی نخواهند ؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-12 ساعت 10:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-12 ساعت 11:35 توسط lOser.)
سلام دوستان
بنده کاملا گیج شدم و حقیقتآ ناامید , بنده رو راهنمایی کنید
بنده 22 سال سن دارم با مدرک کاردانی کامپیوتر
خدمت معاف پزشکی
بدون سابقه کاری (یا همون بیمه)
مجرد
میخواستم برنامه ریزی کنم با کار توی کارخونه مبل سازی بیمه ـش رو به عنوان سابقه کار تا سه سال آینده بگیرم برای مهاجرت و در حین کار که سابقه کاری هم هست مدرک نجاری رو از فنی حرفه ای بگیرم
اما توی بخش دوستان نوشتن که مدرک گرفتن در حین کار سابقه کاری محسوب نمیشه
حالا میشه یه راهی پیش پای بنده بزارید که تا سه سال آینده موقعیت ایده آل ایجاد بشه برای مهاجرت
با سپاس فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزيز من رشته برق خوندم ليسانس الكترونيك و ارشد قدرت ولي سابق كارم 13 سال در سمت كارشناس IT هست آيا با اين سابقه مي توانم اقدام كنم؟خيلي ممنون ميشم پاسخ من رو بدهيد درضمن سابقه كاريم توي شبكه و سرور هست بيمه هم دارم