موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگه توی گرین کارت کسی تازیخ تولدش اشتباه نوشته شده باشه باید به چه مرجعی اطلاع بده ؟ روند پیگیری چطوریه ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
من می خواهم به یکی از دانشگاههای کالیفرنیا برم که برای پرداخت هزینه اون با استفاده از شرایط In - State باید شماره SSN و GC بدم حال با این مشکل روبرو هستم که هنوز هیچکدام از اینها رو ندارم و در ضمن آدرس دقیقی هم ندارم چون اولش باید برم یک هتلی اونجا و زیادم نمی تونم تو هتل سرگردون بمونم حالا دوستان چه پیشنهادی دارند؟ لطفا کمکم کنید که گیج شدم.
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من ادرسی برای سوشیال سکیوریتی ندارم کسی هست بتونه به من کمک کنه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما 15 روز پیش اومدیم کالیفرنیا شهر سن خوزه....ssn هردومون رسیده ولی از ولکام و گرین خبری نیست داریم هم برمیگردیم ایران اگه یه وقت مشکلی پیش بیاد که نرسه چه کار میشه کرد؟ باید دوباره برگردم u.s? تا آخرین روز اعتبار ویزا وقت دارم یا بیشتر؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان اطلاع دارید که کسی که ویزا توریستی داره میتونه درخواست SSN بده یا نه؟
تشکر.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درسته, برای کسانی که ویزا کاری دارند چی ؟ قاعدتا باید بشه ولی باز میخام مطمئن بشم.
تشکر!
موضوعها: 3
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
حقیقتش این یک موضوع رو نمیدونم دوستان مطلع باید جواب بدن اما قاعدتاً باید اشته باشن چون برای کارهای معمولی و ... هم به سوشال نامبر احتیاج دارن
به آرزوم میرسم، شک ندارم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
می خواستم بدونم اگر کپی مدارکم رو داشته باشم( گرین کارت و پاسپورت و سوشیال) و اگه گم شده باشه... چقدر کاراش طور می کشه؟
راستش...این لینک رو بخونید
http://mohajersara.com/thread-5190-post-...#pid169348
اعتماد مثل كاغذه ؛ اگه مچاله شد ، هر چقدر هم صافش كنى ، محاله به حالت اولش برگرده !
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-04 ساعت 04:24)tarannom 86 نوشته: سلام.
می خواستم بدونم اگر کپی مدارکم رو داشته باشم( گرین کارت و پاسپورت و سوشیال) و اگه گم شده باشه... چقدر کاراش طور می کشه؟
راستش...این لینک رو بخونید
http://mohajersara.com/thread-5190-post-...#pid169348
خب کسی به این پست جواب نداد....
خدا رو صد هزار مرتبه امروز مدارک رو یه بنده خدایی پیدا کرده بود اومد داد
اما اگر خدایی نکرده همچین اتقاقی براتون افتاد راحت می تونید گواهنامتون رو بگیرید چون همه چی ثبت شده.
بعد برید برای گرین کارت فرم I-90 رو پر کنید. تا وقتی گرین جایگزین شه یه نامه ای بهتون می دن که تقریباً حکم گرین رو داره.
اگر مسافرت فوری براتون پیش اومد به خارج از امریکا همون کپی مدارک رو می برید اداره ی مهاجرت و یه مهر می زنن توی پاسپورتتون که حکم گرین موقت رو داره براتون.
برای پاسپورت هم می رید دفتر حمایت از منافع جمهوری اسلامی ایران توی واشینگتن دی سی...بعد فرم I-720 که تو وبسایتش هست رو پر می کنید. گفتن 2-3 ماه طول می کشه که پاسپورت بیارد براتون. چون می فرستن ایران برای استعلام.
برای ssn هم بعد از اینکع کارهای گرین رو انجام دادید برید 1 ساعته کارتون رو راه می ندازن.
کارت بانکتون اگه گم شد حساب رو سریع ببندید و بگید یه کارت دیگه صادر کنن.
همینا
اعتماد مثل كاغذه ؛ اگه مچاله شد ، هر چقدر هم صافش كنى ، محاله به حالت اولش برگرده !
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت همه دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده . البته یه سئوال . می خواستم اینو بدونم که واسه سوشیال باید خودمون اقدام کنیم یا بصورت اتوماتیک در بدو ورود واسمون انجام میدن ؟
آخه ما الان سه روزه اومدیم سن هوزه . امروز رفتیم اداره سوشیال پاسپورتمون رو گرفت و نیگاه کرد . گفت بهمون برین و سه هفته دیگه بیاین . می خوام بدونم چیکار کنم . آخه در حدود 10 روز دیگه باید برگردیم ایران . این برام سوال شده . باید سه هفته اقامت داشته باشیم تا بشه شماره سوشیال گرفت یا اگه تا سه هفته دیگه نیومد باید رفت اداره سوشیال و پیگیری کرد ؟
ممنون دوستان
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو