کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
البته باید 6 ماه از تاریخ دریافت ویزا باشه اما ظاهرا 6 ماه از تاریخ انجام مدیکال اعتبار داره ویزا .

اینو مطمئنم لینکی که اینو نوشته باشه رو ندارم .

بچه ها فکر میکنید وقتی کلیر شدیم چه روزی بهتره برای گرفتن بلیط هواپیما ؟
2شنبه تا 5 شنبه صبح میتونیم بریم سفارت .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
دوشنبه تا 5 شنبه ساعت 10.30 تا 12 تحویل پاسپورت به سفارت جهت دریافت ویزاست، منتها ما که 6 ماه از تاریخ مدیکالمون گذشته باید اول بریم دکتر اونگان و مدیکال تمدید کنیم، بعدش پاسپورت به همراه پاکت جدید مدیکال و کسری هایی که در برگه آبی اعلام شده ( مثلا من ترجمه شناسنامم تیک خورده) باید بدیم به سفارت
بنابراین به نظر من در اولین فرصت باید بلیط بگیریم و مراحل زیر را انجام بدیم
1- انجام مدیکال مجدد
2- مراجعه به سفارت
3 تحویل مدارک و انتخاب ptt (یادتون باشه کارت هتل همراه ببرید)
4- انتظار برای پست مدارک به هتل
اگر کم کسری داره دوستان اصلاح بفرمایند
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، yalda91 ، itex ، shandiz
بالا منشين كه هست پستي خوشتر
هشيار مشو كه هست مستي خوشتر
در هستي دوست، نيست گردان خود را
كان نيستي از هزار هستي خوشتر
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، itex ، MONA FB
(2013-10-05 ساعت 20:24)MONA FB نوشته:  البته باید 6 ماه از تاریخ دریافت ویزا باشه اما ظاهرا 6 ماه از تاریخ انجام مدیکال اعتبار داره ویزا .

اینو مطمئنم لینکی که اینو نوشته باشه رو ندارم .

بچه ها فکر میکنید وقتی کلیر شدیم چه روزی بهتره برای گرفتن بلیط هواپیما ؟
2شنبه تا 5 شنبه صبح میتونیم بریم سفارت .

به نظرم اگه نیاز به تجدید مدیکال نداشته باشیم بهترین روز دوشنبه صبح هست که تا آخر هفته ویزا بیاد و شنبه یکشنبه اونجا اسیر نشیم
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، behnam7 ، MONA FB ، shandiz
(2013-10-05 ساعت 16:41)dybbuk_80 نوشته:  ممنون از راهنمائیهای قبلیتون.برای تعیین PTT نیاز به فرم خاصی هست.؟؟؟؟

شما در این سایت باید فرمهای مروبطه رو پر کنین. اگر سئوالی داشتین در تاپیک مربوط به این موضوع اطلاعات خیلی مفیدی وجود داره که حتماً پاسخ شما رو میده
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 20:37)Ghormeh Sabzi نوشته:  دوشنبه تا 5 شنبه ساعت 10.30 تا 12 تحویل پاسپورت به سفارت جهت دریافت ویزاست، منتها ما که 6 ماه از تاریخ مدیکالمون گذشته باید اول بریم دکتر اونگان و مدیکال تمدید کنیم، بعدش پاسپورت به همراه پاکت جدید مدیکال و کسری هایی که در برگه آبی اعلام شده ( مثلا من ترجمه شناسنامم تیک خورده) باید بدیم به سفارت
1- انجام مدیکال مجدد
2- مراجعه به سفارت

درواقع اینطوریه:
1- انجام مدیکال مجدد در صورت گذشت بیش از 6 ماه از تاریخش
2- انتخاب ptt در سایت CSC
3- مراجعه به سفارت و تحویل مدارک
4- انتظار برای تحویل مدارک به پست
5- مراجعه به پست برای گرفتن مدارک و ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، shandiz ، سانازی ، MONA FB
مثبت فکر کنید دوستان. من ۴ اکتبر هم آپدیت شدم.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، itex ، behnam7 ، shandiz ، kamalir36 ، MONA FB
(2013-10-05 ساعت 23:49)itex نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 20:37)Ghormeh Sabzi نوشته:  دوشنبه تا 5 شنبه ساعت 10.30 تا 12 تحویل پاسپورت به سفارت جهت دریافت ویزاست، منتها ما که 6 ماه از تاریخ مدیکالمون گذشته باید اول بریم دکتر اونگان و مدیکال تمدید کنیم، بعدش پاسپورت به همراه پاکت جدید مدیکال و کسری هایی که در برگه آبی اعلام شده ( مثلا من ترجمه شناسنامم تیک خورده) باید بدیم به سفارت
1- انجام مدیکال مجدد
2- مراجعه به سفارت

درواقع اینطوریه:
1- انجام مدیکال مجدد در صورت گذشت بیش از 6 ماه از تاریخش
2- انتخاب ptt در سایت CSC
3- مراجعه به سفارت و تحویل مدارک
4- انتظار برای تحویل مدارک به پست
5- مراجعه به پست برای گرفتن مدارک و ویزا
ببخشید انتخاب ptt باید چه موقع انجام بشه؟
من وارد سایتی که شما معرفی کردی شدم اول در مورد کشور سوال میکنه، ما باید ایران رو انتخاب کنیم یا محل سفارت که ترکیه است؟
میشه به طور کلی در مورد این ptt توضیح بدید . ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، MONA FB ، romance33
(2013-10-06 ساعت 00:12)Ghormeh Sabzi نوشته:  ببخشید انتخاب ptt باید چه موقع انجام بشه؟
من وارد سایتی که شما معرفی کردی شدم اول در مورد کشور سوال میکنه، ما باید ایران رو انتخاب کنیم یا محل سفارت که ترکیه است؟
میشه به طور کلی در مورد این ptt توضیح بدید . ممنون میشم

امیرحسین جان، شما موقع مراجعه به سفارت باید پریبنت آدرس محل ptt رو ببری. برای اینکار به آدرسی که گفتم میری و اول کشور خودت و در قسمت بعد سفارت رو انتخاب میکنی، ایجاد حساب میکنی، آدرس ptt رو تعیین میکنی و پرینت میگیری.
برای توضیحات بیشتر به این لینک برو آقای محمد فضلی توی امضاشون تمام مطالب لازم رو گذاشتن که بصورت فایل pdf تهیه شده بصورت گام به گام. اگر باز هم سئوالی داشتی بپرس.
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، shandiz ، سانازی ، MONA FB ، romance33
Name...........................Category.................Embassy............​​​​​​​....​...Inte​​rview Date...................Clear Date...............Last Update
sabrayob...........................F2A.......................Ankara..........​​​​​​......​​​.​​​..........09 Jul- 12...........................xxxxxxxx....................​​.​....​..​.​ 05 oct
nav...................................K1.........................Ankara..........​​​​​​​......​​​..​​..........29 Nov-12.........................xxxxxxxx................​​.​....​..​.​. xxxxxxxx
Ghormeh Sabzi..................K1.........................Ankara.....................​​​.​.​​​....05 Dec-​12..........................xxxxxxxx.............................03 Oct
yalda91.............................xxx........................Ankara.............​​...............xxxxxxx.............................xxxxxxxx..........​.​​..​​​​​​​..​.............22 Aug
amirmd1361......................F2A.......................Ankara...........​​................05 Mar-13...........................xxxxxxxx..........​.​​..​​​​​​​..​.............03 Oct
nimmaa..............................CR1.....................Abu Dhabi........................06 Mar-13..........................xxxxxxxx...........​​​​​​.................25 Jun
safsate................................K1.......................Abu Dhabi........................04 Apr-13.........................xxxxxxxx.........​.​​..​​​................27 May
ELI1...................................CR1.....................Abu Dhabi.......................24 Apr-13..........................xxxxxxxx..........​.​​..​​​................25 Apr
mona fb.............................CR1......................Ankara................​​​​..​​​........​​​.​​​.03 Jun-13..........................xxxxxxxx............................​.​x​xxxxx
mohamadtj........................F2A......................Ankara.........​​.....​.​​​........​​​.​​.​...12 Jun-13...........................xxxxxxxx..........................​.​.24 sep​
houmanmir........................K1.........................Abu Dhabi......................18 Jun-13..........................xxxxxxxx...............​​​.​​​..............01 oct
K1-cid................................CR1......................Ankara............​​​​..​​​........​​​......20 Jun-13..........................xxxxxxxx............................22​ Aug
mhy_1985.........................CR1......................Ankara..............​​​​​​​.......​​​..​​​....24 Jun-13..........................10 Sep-13........................​.​.​.10 Sep
behnam7 ..........................IR1.......................Ankara..................​...​​​​​​​.......​​​26 J​​un-13...........................xxxxxxxx............................13 sep
itex....................................F2A......................Ankara......​​​​​​​........​​​...​​​..........27 Jun-13...........................xxxxxxxx....................​.​.​....​..​.​05 sep
romantic............................K1........................Ankara............​​​​​​​.....​​​.​​​..........22 Jul-13...........................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​. 25 sep
mz64.................................F2A......................Ankara...........​​​​​​​......​​​.​​​..........27 Aug-13.........................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​. 25 sep
omead...............................CR1......................Yerevan..........​​​​​​​.....​​​.​​​.........18 Sep-13..........................xxxxxxxx......................​​.​....​..​.​04 oct
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، SabreAyob ، omead ، romance33
(2013-10-05 ساعت 18:34)MONA FB نوشته:  ...
دوستان یه سوال : اگر شمارمون اعلام بشه و بریم ویزا بگیریم اعتبار ویزا به اندازه اعتبار مدیکال خواهد بود و اگر نتونیم تا اون تاریخ به آمریکا بریم چه اتفاقی میفته ؟
اگر کسی میتونه لینکشم بزاره لطفا . مرسی .

مورد خیلی مهم و حساسی رو سئوال کردین، نقل از سایت سفارت:
Your visa validity will be limited with the validity of your medical report. If you plan to travel at a later date, you are advised to renew your medical report and get a visa with a longer validity period.

پس برای سفر به آمریکا تاریخ مدیکال هم مهمه و اگر تاریخ مدیکال شما قبل از سفر به آمریکا 6ماهش تموم میشه توصیه میشه که تجدیدش کنین.
پاسخ
تشکر کنندگان: mz64 ، behnam7 ، MONA FB ، shandiz ، سانازی ، yalda91 ، romance33
(2013-10-06 ساعت 01:23)itex نوشته:  
دوستان یه سوال : اگر شمارمون اعلام بشه و بریم ویزا بگیریم اعتبار ویزا به اندازه اعتبار مدیکال خواهد بود و اگر نتونیم تا اون تاریخ به آمریکا بریم چه اتفاقی میفته ؟

Your visa validity will be limited with the validity of your medical report. If you plan to travel at a later date, you are advised to renew your medical report and get a visa with a longer validity period.

پس برای سفر به آمریکا تاریخ مدیکال هم مهمه و اگر تاریخ مدیکال شما قبل از سفر به آمریکا 6ماهش تموم میشه توصیه میشه که تجدیدش کنین.

مرسی ایتکس . همینو میخواستم . چون احتمالن شامل من میشه . اعتبار مدیکالم تا 1 ماه و نیم دیگه است و به فرض گرفتن ویزا تو این مدت همسرم تا 2 ماه و نیم دیگه اینجا خواهد بود . و به نظرم باید مجدد برم مطب اونگان .

یه سوال دیگه ، ما برای مصاحبه ptt ثبت نام کردیم و من هنوز تو ایمیلم دارمش .
نمیشه همونو ببریم . آیا جایی نوشته که باید مجدد ثبت نام کنیم . ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: dybbuk_80 ، سانازی ، itex ، yalda91 ، romance33
(2013-10-06 ساعت 12:10)MONA FB نوشته:  

مرسی ایتکس . همینو میخواستم . چون احتمالن شامل من میشه . اعتبار مدیکالم تا 1 ماه و نیم دیگه است و به فرض گرفتن ویزا تو این مدت همسرم تا 2 ماه و نیم دیگه اینجا خواهد بود . و به نظرم باید مجدد برم مطب اونگان .

اه مونا تو کلیرنس تو صفحه اصلی دیدم شما نوشتی زود امدم بخونم ببینم کلیر شدی دیدم نه .
چرا به جمع این تایپک اضاف میشه همش.نمیخوام اضافه شه کم بشه.ایشالا همین روزا ببینم هوررای همه تونو +اپروو خودم نمیدونم منم میشه هوررا بکشم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، MONA FB ، kian88 ، yalda91 ، romance33

سلام
نیازی به ثبت نام مجدد نیست و همون قبلی رو باید ببرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، yalda91 ، romance33

نیازی نیست مجدد ثبت نام کنین توی سایت مشخصات شما وجود داره و می تونین با وارد کردن شماره پاسپورت، تاریخ تولد و تابعیت وارد بشین. بعد از ورود میبنین که محل قبلی هنوز توی سایت موجوده. من ندیدم جایی بگه دوباره محل باید تعیین بشه ولی چه بهتر بچه هایی که کلیر شدن و رفتن سفارت بیان بگن که خیالمون راحت بشه.

الان دیدم mohamadtj میگه قبلی رو باید ببریم، عزیز مطمئنی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان