(2013-11-08 ساعت 20:19)denag نوشته: پرنده مهاجر عزیز به شما و همسرتون تبریک میگم. شادی هر دو شما رو با تمام وجود درک میکنم.
طول روند اداری شما من رو به وحشت انداخت. همسر من سپتامبر رفته مصاحبه، با این حال انگار برای من یک ساله. روزی چند بار سایت رو میبینم. صبر شما رو تحسین میکنم و خوشحالم که انتظارتون با خوشی به سر اومد. امیدوارم همه مون به زودی این دوران رو پشت سر بگذاریم.
دوستان یک سوال دارم. حتما باید کیس چند بار آپدیت بشه تا بعدش کلیر بشه؟ کیس همسر من هنوز آپدیت نشده! چه قدر طول کشید تا کیسهاتون برای اولین بار آپدیت بشه؟
کیسهایی که کلیرنس میخورن معمولاً تا چند روز بعد از مصاحبه مکرر آپدیت میشن بعد یک مدت طولانی تا زمانی که میخوان کلیر شن از آپدیتهای پشت سر هم خبری نیست. در فاصله این دو هم معمولاً آپدیتهای تکی وجود داره که دلیلش دقیقاً مشخص نیست (البته جر ایمیل به سفارت که میدونیم باعث آپدیت شدن میشه). البته این چیزهایی که گفتم تجربی هستش و سفارت هیچ توضیح مشخصی تاحالا در مورد این آپدیتها نداده که قابل استناد باشه و ممکنه مثالی هم وجود داشته باشه که از این قاعده تبعیّت نکنه.
من هنوز فلسفه این سایت ترکی رو نفهمیدم یک سری بروز میشه یک سری نمیشه، برای همین برای ارائه آمار برای سایت انگلیسی صبر میکنم. دفعه پیش اگر یادتون باشه سایت ترکی یکی رو اعلام کرد دو روز بعدش سایت انگلیسی 30تا رو.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم