کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-11-08 ساعت 20:19)denag نوشته:  پرنده مهاجر عزیز به شما و همسرتون تبریک میگم. شادی هر دو شما رو با تمام وجود درک میکنم.
طول روند اداری شما من رو به وحشت انداخت. همسر من سپتامبر رفته مصاحبه، با این حال انگار برای من یک ساله. روزی چند بار سایت رو میبینم. صبر شما رو تحسین میکنم و خوشحالم که انتظارتون با خوشی به سر اومد. امیدوارم همه مون به زودی این دوران رو پشت سر بگذاریم.
دوستان یک سوال دارم. حتما باید کیس چند بار آپدیت بشه تا بعدش کلیر بشه؟ کیس همسر من هنوز آپدیت نشده! چه قدر طول کشید تا کیسهاتون برای اولین بار آپدیت بشه؟

کیسهایی که کلیرنس میخورن معمولاً تا چند روز بعد از مصاحبه مکرر آپدیت میشن بعد یک مدت طولانی تا زمانی که میخوان کلیر شن از آپدیتهای پشت سر هم خبری نیست. در فاصله این دو هم معمولاً آپدیتهای تکی وجود داره که دلیلش دقیقاً مشخص نیست (البته جر ایمیل به سفارت که میدونیم باعث آپدیت شدن میشه). البته این چیزهایی که گفتم تجربی هستش و سفارت هیچ توضیح مشخصی تاحالا در مورد این آپدیتها نداده که قابل استناد باشه و ممکنه مثالی هم وجود داشته باشه که از این قاعده تبعیّت نکنه.

من هنوز فلسفه این سایت ترکی رو نفهمیدم یک سری بروز میشه یک سری نمیشه، برای همین برای ارائه آمار برای سایت انگلیسی صبر میکنم. دفعه پیش اگر یادتون باشه سایت ترکی یکی رو اعلام کرد دو روز بعدش سایت انگلیسی 30تا رو.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer ، denag ، الی1 ، alitg ، behnam7 ، romance33
(2013-11-08 ساعت 21:05)parande mohajer نوشته:  از تمامی دوستان عزیز که با شادی من شاد شدن هزاران بار تشکر میکنم
ما همد یگر نمیشناسیم ولی یک پیوند قلبی قشنگی با هم داریم
این خودش یک انرژی مثبت بهمون میده ، باز هم از طرف خودم و همسرم از همه سپاسگزارم
به خاطر تبریک هاتون و آرزوهای قشنگ و دلگرمی که این مدت بهمون دادین
آرزو میکنم هر چه زودتر شما هم شمارتون اعلام بشه و زندگی قشنگی رو شروع کنید

دوست عزیز منم بهتون از صمیم قلبم تبریک میگم Smile من جای شما بودم همون موقع که کلیر شدم با اولین پرواز راهی آنکارا میشدم ،
خیلی مبارکتون باشه Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، parande mohajer ، romance33
(2013-11-09 ساعت 00:54)houmanmir نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 21:05)parande mohajer نوشته:  از تمامی دوستان عزیز که با شادی من شاد شدن هزاران بار تشکر میکنم

دوست عزیز منم بهتون از صمیم قلبم تبریک میگم Smile من جای شما بودم همون موقع که کلیر شدم با اولین پرواز راهی آنکارا میشدم ،
خیلی مبارکتون باشه Smile

ممنون دوست عزیز شما لطف دارین
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33
(2013-11-09 ساعت 00:25)Rambod نوشته:  پرنده مهاجر من الان متوجه شدم، تبريك فراوان، خيلى خوشحال شدم، اميدوارم اين اتفاق باعث شكستن طلسم اين صفحه بشه و شاهد كليير همه دوستانم باشم و ارزو ميكنم از اين به بعد روند بررسى حتى براى دوستان تازه مصاحبه شده تندتر بشه تا مثل ما اين همه انتظار نكشن. بازم تبريك به پرنده مهاجر و ارزوى موفقيت در شروع مهاجرت.

تشکر دوست عزیز ، امیدوارم به قول شما این طلسم بشکنه و هیچ کس منتظر نمونه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod
(2013-11-08 ساعت 21:53)teriole نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 12:33)parande mohajer نوشته:  دوستان بعد از 274 روز من کلیر شدم خدایا شکرت

دوست عزيز خيلي مبارك باشه و كلي هوووووووراااااا براي شما به اميد روزي كه تك تك ما اين لحظه شمارو تجربه كنيم ؛)

تشکر میکنم دوست عزیز ، امیدوارم بزودی شما هم کلیر بشین
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-11-08 ساعت 21:28)الی1 نوشته:  

تبریک می گم پرنده مهاجر همیشه شاد باشی عزیزم زود برو که انتظار دیگه تموم شد بی خبرمون نزار رفتی

ممنون عزیزم، امیدوارم بزودی انتظار شما هم تموم بشه، حتما همیشه به یاد شما هستم و خواهم بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-11-08 ساعت 21:05)shandiz نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 12:33)parande mohajer نوشته:  دوستان بعد از 274 روز من کلیر شدم خدایا شکرت
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلیSmileتب_____________ر یک دوست عزیز امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشیدRolleyes

دوست عزیز ممنون از محبت شما ، من هم برای شما آرزوی موفقیت میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
بچه ها من امروز شنبه ساعت ٨ صبح خودمون زنگ زدم nvc همينطوري و با كمال تعجب داشتن كار ميكردن و جواب تلفن ميدادن! فكر ميكنم اداره مهاجرت سخت مشغول اضافه كاريه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، kamalir36 ، navidshii ، houmanmir ، behnam7 ، romance33 ، Rambod ، itex
دوستان من امروز رفتم انسیتو پاستور و دوباره کارت واکسن گرفتم ،
با اون نمونه کاغذی که از دکتر اونگان داشتم فقط واکسن آنفولانزا بهم زدن ،
این واکسنو قبل اینکه برین انسیتو پاستور تهیه کنید و با خودتون ببرین ،
من شانسی از داروخانه 29 فروردین داشت گرفتم دوباره بردم بهم زدن ، به امید روزهای خوب
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، behnam7 ، azadandish ، SabreAyob ، الی1 ، paris a ، teriole ، kamalir36 ، houmanmir ، romance33
(2013-11-09 ساعت 09:02)mohamadtj نوشته:  بچه ها من امروز شنبه ساعت ٨ صبح خودمون زنگ زدم nvc همينطوري و با كمال تعجب داشتن كار ميكردن و جواب تلفن ميدادن! فكر ميكنم اداره مهاجرت سخت مشغول اضافه كاريه!

محمد جان با چه شماره ای تماس گرفتین؟
من که زنگ زدم ضبط شده بود و گفت که ساعت کاری تماس بگیرین
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، mohamadtj ، romance33
(2013-11-09 ساعت 14:00)parande mohajer نوشته:  دوستان من امروز رفتم انسیتو پاستور و دوباره کارت واکسن گرفتم ،
من شانسی از داروخانه 29 بهمن داشت گرفتم دوباره بردم بهم زدن ، به امید روزهای خوب
تبریک فراوان به پرنده مهاجر خودمون ... خوشحال که دوران انتظار به سر رسید .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، parande mohajer ، paris a ، kamalir36 ، shandiz ، romance33
من ندیدم کلیر شدین
پرنده مهاجر تبریکککککککککککک
بهترین ها رئ براتون ارزو می کنم
بالاخره طلسم شکست هورااااااااااااااا
به امید روزی که همه بریم سر زندگیمون
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer ، kamalir36 ، shandiz ، houmanmir ، romance33 ، الی1
(2013-11-09 ساعت 17:08)paris a نوشته:  من ندیدم کلیر شدین
پرنده مهاجر تبریکککککککککککک
بهترین ها رئ براتون ارزو می کنم
بالاخره طلسم شکست هورااااااااااااااا
به امید روزی که همه بریم سر زندگیمون

ممنون دوست عزیز ،به امید تمام شدن روزهای سخت انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، shandiz ، romance33 ، الی1 ، yalda91
(2013-11-09 ساعت 15:44)azadandish نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 14:00)parande mohajer نوشته:  دوستان من امروز رفتم انسیتو پاستور و دوباره کارت واکسن گرفتم ،
من شانسی از داروخانه 29 بهمن داشت گرفتم دوباره بردم بهم زدن ، به امید روزهای خوب
تبریک فراوان به پرنده مهاجر خودمون ... خوشحال که دوران انتظار به سر رسید .

تشکر دوست عزیز ، انشاالا شما هم دوران انتظارتون بزودی تمام بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، houmanmir ، romance33 ، الی1
(2013-11-09 ساعت 14:37)paris a نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 09:02)mohamadtj نوشته:  بچه ها من امروز شنبه ساعت ٨ صبح خودمون زنگ زدم nvc همينطوري و با كمال تعجب داشتن كار ميكردن و جواب تلفن ميدادن! فكر ميكنم اداره مهاجرت سخت مشغول اضافه كاريه!

محمد جان با چه شماره ای تماس گرفتین؟
من که زنگ زدم ضبط شده بود و گفت که ساعت کاری تماس بگیرین
سلام من با شماره ٦٠٣٣٣٤٠٧٠٠ تماس گرفتم و تا مرحله اخر كه بعد از انتظار ٤ دقيقه اي يه نفر پاسخ داد و ازم شماره پرونده و بقيه اطلاعات رو خواست
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، الی1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان