کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-06 ساعت 20:24)mohamadtj نوشته:  واییییییییی خدا نفسم بالا نمیاد
بچه ها من کلیر شدم
باورم نمیشهههههههههههههههههههههههههههههه
ایشالله همتون به زودی این لحظه رو حس کنید
خدااااااااااااااااااااااااااااا متشکرم
بعد از 177 روززززززززززززز

هورررراااااااااااا. Smile تبریک دوست عزیز. واقعا خوشحال شدم. برای ما هم دعا کن.به امید کلیر شدن همه منتظران.
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، الی1 ، shadoow ، romance33 ، nika ، mohamadtj ، yalda91 ، minoo meh
(2013-12-07 ساعت 08:36)sad sal tanhaee نوشته:  
بچه ها من کلیر شدم

هورررراااااااااااا. Smile تبریک دوست عزیز. واقعا خوشحال شدم. برای ما هم دعا کن.به امید کلیر شدن همه منتظران.
سلام
من هم به شما دوست عزيز از صميم قلب تبريك گفته اميد وارم روزي همگي با هم اونجا بتونيم دور هم جمع بشيم و به اين روزهاي سخت بخنديم.
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، mohamadtj ، minoo meh ، sad sal tanhaee ، denag
(2013-12-07 ساعت 01:19)mohamadtj نوشته:  از همه دوستانم واقعا تشکر میکنم. انشالله که به زودی زود خودم اینجا بهتون تبریک بگم.

واقعا فکر کنم مشکل از اون آواتور بود که ماهی قبلی دمش خیلی دراز بود. تا کوتاهش کردم کلیر شدم Smile

محمد جان بهت تبریک می گم خیلی خوشحالمون کردی همیشه شاد باشی زود برو ویزاتو بگیرBig Grin
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، mohamadtj ، yalda91 ، minoo meh ، sad sal tanhaee
(2013-12-07 ساعت 01:19)mohamadtj نوشته:  از همه دوستانم واقعا تشکر میکنم. انشالله که به زودی زود خودم اینجا بهتون تبریک بگم.

واقعا فکر کنم مشکل از اون آواتور بود که ماهی قبلی دمش خیلی دراز بود. تا کوتاهش کردم کلیر شدم Smile

دوست عزیز صمیمانه بهت تبریک میگم دیگه انتظارها به پایان رسید
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، romance33 ، mohamadtj ، yalda91 ، minoo meh ، sad sal tanhaee
بچه ها من کلیر شدم

تبریک می گم دوست عزیز خیلی خوشحال شدم برای ما هم دعا کنید . موفق باشید
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Ghormeh Sabzi ، mohamadtj ، yalda91 ، minoo meh ، sad sal tanhaee
(2013-12-05 ساعت 12:20)azi_sa نوشته:  سلام به همه دوستان و همه منتظران عزيز وتشكر مي كنم از كساني كه براي اين سايت زحمت مي كشند.
من هم جز يكي از شما منتظران هستم كه 7 اپريل 2013 در ابوظبي مصاحبه داشتم الان وارد 9 ماه شده ولي خبري نست . من فكر ميكردم چون كارمند دولت هستم و مسئوليت فناوري آن اداره را دارم اينقدر كليرنس بنده طول كشيده ولي وقتي اين سايت را ديدم فهميدم كه طولاني شدن كليرنس مشخص نيست به چه دليل هست. براي همتون آروزو مي كنم زودتر كليرنس شويد براي من هم دعا كنيد خيلي خسته كننده است

سلام
ما هم 9 اپريل در ابوظبي مصاحبه داشتيم.با همون خانمهاي آفيسر بداخلاق و بي حوصله!!!به ما هم گفتند از چند هفته ديگه سايت رو چک کنيد اما هنوز هيچ خبري نيست.من هم با شما همدردم دوست عزيز
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، الی1 ، romance33 ، taghi1311 ، sad sal tanhaee

به شما تبريک ميگم دوست عزيز واقعا" خبر خوشحال کننده اي بود.Big Grin ميشه دقيقا" بگي الان چه حسي داري؟!!من بعد از 8 ماه انتظار ديگه کم کم دارم فراموش ميکنم که قراره... بلاخره... شايد... خدا بخواد... يک روزي کلير بشم!!!حتي نميتونم احساسشو درک کنم!!!تو اين شرايط شما، آدم خوشحاله يا متعجب يا شوکه يا مضطرب؟؟؟از قديم الايام گفتن وصف العيش نصف العيشCool
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، shadoow ، navidshii ، الی1 ، mohamadtj ، sad sal tanhaee
(2013-12-07 ساعت 12:46)minoo meh نوشته:  
(2013-12-05 ساعت 12:20)azi_sa نوشته:  سلام به همه دوستان و همه منتظران عزيز وتشكر مي كنم از كساني كه براي اين سايت زحمت مي كشند.
من هم جز يكي از شما منتظران هستم كه 7 اپريل 2013 در ابوظبي مصاحبه داشتم الان وارد 9 ماه شده ولي خبري نست . من فكر ميكردم چون كارمند دولت هستم و مسئوليت فناوري آن اداره را دارم اينقدر كليرنس بنده طول كشيده ولي وقتي اين سايت را ديدم فهميدم كه طولاني شدن كليرنس مشخص نيست به چه دليل هست. براي همتون آروزو مي كنم زودتر كليرنس شويد براي من هم دعا كنيد خيلي خسته كننده است

سلام
ما هم 9 اپريل در ابوظبي مصاحبه داشتيم.با همون خانمهاي آفيسر بداخلاق و بي حوصله!!!به ما هم گفتند از چند هفته ديگه سايت رو چک کنيد اما هنوز هيچ خبري نيست.من هم با شما همدردم دوست عزيز

منم ابوظبی بودم اتفاقا ی افیسر آقا خوش تیپ و خوش اخلاق بود ناراحت نباشید چه خوش اخلاق چه بداخلاق فرقی ندارند منم 7ماه منتظرم در صورتیکه به من گفته بود حداکثر 2ماه
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، taghi1311 ، minoo meh ، mohamadtj ، sad sal tanhaee
(2013-12-07 ساعت 05:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 02:28)itex نوشته:  نسخه بعدی جدول منتظران هم منتشر شد و اطلاعات آماری بیشتری الان قابل مشاهده هستش، به این صورت که روبروی هر سفارت به تفکیک پرونده میانگین انتظار، تعداد افراد و تعداد کلیرشدگان هم ذکر شده.
دوستان در مورد اطلاعات ارائه شده نظری، انتقادی دارن بگن، ممنون میشم.
خوبه امین. دستت درد نکنه. به قول صادقی علیه الرحمه: راضیم ازتBig Grin. فقط اون بالا ستون سفارت ها رو به ستون Avg. Wait (day) بچسبون. کلی مغز سوزوندم که بفهمم این 4 تا ردیف جریانش چیهTongue. حالا که زحمت کشیدی یک ردیف برای میانگین هر کتگوری هم زیر ردیف Other اضافه کن بی زحمت. اون Last version رو هم بردار. دفعه دیگه با اطلاعات جدید آپدیت کنی مجبوری بازم همینو بنویسی. یا بنویس Last Update و تاریخ بزن. یا اگر Last Version می نویسی مثل ورژن نرم افزارها یک عددی بذار که با دفعه قبلش فرق کنه. مثلاً 2.3.1.5
ممنون از زحماتت.

سعید جان دوباره یک تغییراتی دادم که فکر میکنم خوندن جدول رو راحت تر میکنه، شما هم یک نگاهی بنداز.

یک توضیحی هم در مورد ظاهر جدول بدم، جدول و فرم ورود اطلاعات برپایه Google Drive درست شده و یک مقداری برای ظاهرسازیش محدودیت دارم، مثلاً اون Last Version در واقع اسم Sheet هستش که گوگل خودکار موقع Publish‌ درج میکنه و من کنترلی روش ندارم. اگرهم بخوام اسمش رو عوض کنم کل لینکهایی که تا حالا توی تاپیک گذاشتیم غیر معتبر میشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، minoo meh ، romance33 ، mohamadtj ، Saeedv13 ، yalda91 ، sad sal tanhaee

[b]
محمد جان واقعا مبارکت باشه SmileSmile. خیلی خوشحال شدم . هرچه زودتر برو ویزا قشنگه رو بگیر Tongue امیدوارم این خوشحالی سرآغاز بسیاری خوشحالیهای بعدی باشه هم برای شما دوست عزیزم هم برای تک تک بچه های منتظر Wink

حالا آواتارتو به ما هم قرض میدی شاید واسه ما هم نوید بخش لحظه ء ناب کلیر شدن بشه . Big Grin
[/b]
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، minoo meh ، romance33 ، mohamadtj ، yalda91 ، الی1 ، kamalir36 ، sad sal tanhaee ، سانازی ، denag
(2013-12-07 ساعت 15:39)itex نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 05:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 02:28)itex نوشته:  نسخه بعدی جدول منتظران هم منتشر شد و اطلاعات آماری بیشتری الان قابل مشاهده هستش، به این صورت که روبروی هر سفارت به تفکیک پرونده میانگین انتظار، تعداد افراد و تعداد کلیرشدگان هم ذکر شده.
دوستان در مورد اطلاعات ارائه شده نظری، انتقادی دارن بگن، ممنون میشم.
خوبه امین. دستت درد نکنه. به قول صادقی علیه الرحمه: راضیم ازتBig Grin. فقط اون بالا ستون سفارت ها رو به ستون Avg. Wait (day) بچسبون. کلی مغز سوزوندم که بفهمم این 4 تا ردیف جریانش چیهTongue. حالا که زحمت کشیدی یک ردیف برای میانگین هر کتگوری هم زیر ردیف Other اضافه کن بی زحمت. اون Last version رو هم بردار. دفعه دیگه با اطلاعات جدید آپدیت کنی مجبوری بازم همینو بنویسی. یا بنویس Last Update و تاریخ بزن. یا اگر Last Version می نویسی مثل ورژن نرم افزارها یک عددی بذار که با دفعه قبلش فرق کنه. مثلاً 2.3.1.5
ممنون از زحماتت.

سعید جان دوباره یک تغییراتی دادم که فکر میکنم خوندن جدول رو راحت تر میکنه، شما هم یک نگاهی بنداز.

یک توضیحی هم در مورد ظاهر جدول بدم، جدول و فرم ورود اطلاعات برپایه Google Drive درست شده و یک مقداری برای ظاهرسازیش محدودیت دارم، مثلاً اون Last Version در واقع اسم Sheet هستش که گوگل خودکار موقع Publish‌ درج میکنه و من کنترلی روش ندارم. اگرهم بخوام اسمش رو عوض کنم کل لینکهایی که تا حالا توی تاپیک گذاشتیم غیر معتبر میشه.

سلام ببخشید من دو بار وارد لیست شدم ممکنه یکیش رو حذف کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، sad sal tanhaee
دوستای گل مهاجر یکسال از مصاحبه ام میگذره و هیج خبری نیست
به نظرتون چکار کنم؟ راهی روشی ترفندی چیزی پیشنهاد بدین
ی متن ایمیل احساسی پیشنهاد بدین بفرستم واسه سفارت شاید دلشون به درد بیاد و کارمو را بندازن
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، الی1 ، minoo meh ، sad sal tanhaee ، denag
باز هم از تك تك دوستاي گلم تشكر ميكنم و ارزو ميكنم تا يك ماه ديگه خيلي اينجا خلوت شه.
مونا خانم خواهش ميكنم اميدوارم اين اواتور براي شما هم خوش يمن باشه.
يك پيشنهاد به همه دوستان دارم، حتما هر سه هفته يكبار ايميل بزنيد به سفارت و از در احساسي وارد شيد. من اوايل ميترسيدم ايميل بزنم چون هي تو جواب ميگفتن ايميل نزنيد و ميترسيدم لج كنن! ولي واقعا از زماني كه ايميل ميزدم تاثيرش رو حس ميكردم و دوباره هفته بعد از ايميل اپديت ميشدم، خيلي محترمانه شرايط سخت خودم و خانمم رو مينوشتم و تقاضا ميكردم ما رو درك كنن و در اخر ميخواستم منو از روند پروندم با خبر كنن. در ضمن ايميل هم به ادرس ايميل سفارت بزنيد و از سايتش نزنيد اونطوري خيلي قشنگ جواب ميدن و اتوماتيك نيست و فكر ميكنم اينا تاثير داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadoow ، romance33 ، الی1 ، kamalir36 ، minoo meh ، MONA FB ، khsh2006 ، sad sal tanhaee ، denag
(2013-12-07 ساعت 20:57)Ghormeh Sabzi نوشته:  دوستای گل مهاجر یکسال از مصاحبه ام میگذره و هیج خبری نیست
به نظرتون چکار کنم؟ راهی روشی ترفندی چیزی پیشنهاد بدین
ی متن ایمیل احساسی پیشنهاد بدین بفرستم واسه سفارت شاید دلشون به درد بیاد و کارمو را بندازن

(2013-12-07 ساعت 21:12)mohamadtj نوشته:  باز هم از تك تك دوستاي گلم تشكر ميكنم و ارزو ميكنم تا يك ماه ديگه خيلي اينجا خلوت شه.
مونا خانم خواهش ميكنم اميدوارم اين اواتور براي شما هم خوش يمن باشه.
يك پيشنهاد به همه دوستان دارم، حتما هر سه هفته يكبار ايميل بزنيد به سفارت و از در احساسي وارد شيد. من اوايل ميترسيدم ايميل بزنم چون هي تو جواب ميگفتن ايميل نزنيد و ميترسيدم لج كنن! ولي واقعا از زماني كه ايميل ميزدم تاثيرش رو حس ميكردم و دوباره هفته بعد از ايميل اپديت ميشدم، خيلي محترمانه شرايط سخت خودم و خانمم رو مينوشتم و تقاضا ميكردم ما رو درك كنن و در اخر ميخواستم منو از روند پروندم با خبر كنن. در ضمن ايميل هم به ادرس ايميل سفارت بزنيد و از سايتش نزنيد اونطوري خيلي قشنگ جواب ميدن و اتوماتيك نيست و فكر ميكنم اينا تاثير داشت

اگر بپذیریم که روند کلیرنس از دست سفارت خارجه و بروزرسانی اولیه کلیرشدن از آمریکا صورت میگیره و نه از سفارت، قبول اینکه نوشتن نامه احساسی باعث میشه زودتر کلیر بشیم، مشکل میشه.
با این حال به شخصه چون فکر نمیکنم ایمیل زدن ضرری داشته باشه... چرا که نه Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، yalda91 ، teriole ، romance33 ، الی1 ، minoo meh ، sad sal tanhaee ، denag
(2013-12-07 ساعت 15:39)itex نوشته:  سعید جان دوباره یک تغییراتی دادم که فکر میکنم خوندن جدول رو راحت تر میکنه، شما هم یک نگاهی بنداز.

سلام
ممنونم امین. حالا خیلی بهتر شد. من نمی دونستم محدودیت داری. یک مورد دیگه تو "Some extra info. based on waiting list" هست. الان شما طول دوران انتظار افراد کلیر شده و نشده رو با هم میانگین گرفتی. مثلاً من اگر کاربری باشم که 200 روز تو کتگوری CR1 منتظر کلیر شدن باشم دلم می خواست بدونم: 1- وضعیتم نسبت به بقیه کاربرهای منتظر چه جوریه؟ 2- وضعیت نسبت به کلیر شده های این کتگوری چه جوریه؟ پس به نظرم مجبور بشی جدول این قسمت رو به دو تا جدول تقسیم کنی و کلیر شده ها رو از داخل منتظرها در بیاری.
ببخشید که من اینقدر خرده فرمایش دارم. می خوام حالا که داری زحمت این جدول با ارزش رو می کشی و وقت می ذاری، یه کار بی عیب و نقصی در بیاد. کاری که انجام میدی بر خلاف منتظرسرای لاتاری ها پایانی نخواهد داشت و یک پروژه دایمی هست. معمولاً دوستانی که ویزا می گیرند گرفتار مهاجرت به آمریکا و مشکلات اول کار میشن و بعد هم درگیر زندگی و پول در آوردن و ارتباطشون با سایت یا قطع میشه یا خیلی کمرنگ میشه. از همین حالا کاربرهای علاقمند و مورد اطمینانت رو زیر نظر داشته باش تا انشاءا... هر وقت اومدی آمریکا و احساس کردی نمی تونی مثل الان در دسترس باشی مسئولیتش رو به نفر بعدی منتقل کنی یا کار رو دو نفره و چند نفره ادامه بدین.
از بقیه دوستان هم خواهش می کنم با امین همکاری کنند. اطلاعات مندرج در جدول مواردی نیستند که فاش شدنش باعث به خطر افتادن کیس شما بشه. اگر دوست دارن و صلاح می دونند با امین همکاری کنند. اگرم دوست ندارند هیچ مشکلی نداره و کسی شما رو مجبور به دادن هیچ اطلاعاتی نمی کنه. فقط بالا غیرتاً اگر خواستین همکاری کنید اطلاعات صحیح بدین تا این همه وقت و زحمت دوستان به هدر نره و نتیجه بیشتر قابل استناد و استفاده باشه.
من زحمات امین رو در تاپیک مدیران مطرح خواهم کرد تا دوستان تیم مدیریت ضمن مشاهده جدول و پیشنهادات احتمالی از ایشون تقدیر کنند. به امید کلیر شدن همه کیس های مهاجرتی به خصوص بچه های گل نامزدی- ازدواجی. ارادتمند: سعید
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، yalda91 ، itex ، sib 24 ، romance33 ، الی1 ، mohamadtj ، MONA FB ، sad sal tanhaee ، سانازی ، denag

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان