کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-23 ساعت 22:50)amirmd1361 نوشته:  man bad az293 rooz balakhare clear shoam

دوست عزیز از صمیم قلب بهتون تبریک میگم واقعا فکر کردن به اینکه یک روزی انتظار به پایان برسه خیلی شیرینه!
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، الی1 ، taghi1311 ، 5ina ، minoo meh ، nilofar72 ، yalda91
(2013-12-23 ساعت 22:48)amirmd1361 نوشته:  mannn mannn clear shodam

امیر عزیز خیلی خیلی تبریک میگم Wink
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، navidshii ، taghi1311 ، 5ina ، shadoow ، minoo meh ، romance33 ، Rambod
به دوستانی که کلیر شدن تبریک میگم یلدا جون هورای بعدی مال توئه . چمدوناتو ببند خودتو واسه رفتن آماده کن ما واست دعا میکنیم
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، الی1 ، kamalir36 ، shadoow ، minoo meh ، romance33 ، taghi1311 ، nilofar72 ، denag ، yalda91
این هفته دو نفر کلیر شدند.یکی از دوستان کیس خانوادگی هم به اسم smartie بعد از حدود 310 روز کلیر شده.یلدا خانوم و نیما جان هم که شروع به آپدیت شدند کردند پس حتما توی همین روزها کلیر میشند.همین روند خیلی خوبه و اگه ادامه داشته باشه تا چند وقت دیگه باید بار و بندیل(؟!) رو بست...
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، taghi1311 ، سانازی ، 5ina ، الی1 ، shadoow ، teriole ، minoo meh ، romance33 ، nimmaa ، nilofar72 ، denag ، yalda91
(2013-12-23 ساعت 12:09)zobeir نوشته:  
(2013-12-20 ساعت 16:05)sad sal tanhaee نوشته:  
(2013-12-20 ساعت 15:03)romance33 نوشته:  
(2013-12-20 ساعت 13:30)MONA FB نوشته:  رنگ برگه ها تو سفارت های مختلف با هم فرق داره و معنی های متفاوت میده .
کلیرنس انکارا صورتی و ابوظبی آبی و ارمنستان اگه اشتباه نکنم لیمویی باید باشه . سفید رو نمیدونم . شاید ویزا یه ضرب باشه .

من هم به همسرم گفتم 2-3 هفته بعد تعطیلات اگه خبری نشد بره پیش سناتور .
اما مطمئنم به زودی یه تکونی به خودشون میدن .

مونا جون همسر من هم آنکارا بود ولی برگش آبی بود.

من هم از ارمنستان برگه آبی گرفتم.
با سلام خدمت شما دوست عزیز میشه بفرمایید تاریخ مصاحبه شما کی بوده ونوع کیس شما چیه؟چون من هم ایروان بودم با برگه آبی و کیس IR1و29 آگوست مصاحبه

سلام دوست عزیز من 17 مارج مصاحبه شدم و تایپ ویزام f2a بود.یک خانومی هممون روز مصاحبه داشت کلیر شده و این نشون خیلی خوبیه.البته گفتن مدیکاش باید تمدید شه
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، الی1 ، azi_sa ، kamalir36 ، shadoow ، minoo meh ، romance33 ، taghi1311 ، denag ، yalda91
(2013-12-24 ساعت 10:45)azi_sa نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 22:50)amirmd1361 نوشته:  man bad az293 rooz balakhare clear shoam
دوست عزیز تبریک می گم بهتون امیدوارم همه هر چه زودتر کلیر بشن.
مینو جان عزیز ایشالا این بار ابوظبی اپریلیها را اعلام می کنه Smile

تبريك تبريك تبريك تبريك .......تبريكRolleyes
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2013-12-24 ساعت 09:30)minoo meh نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 16:13)saeid_m86 نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 15:45)MONA FB نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 15:36)saeid_m86 نوشته:  سلام
بچه ها من امروز بدون اینکه بهشون ایمیل بدم اپدیت شدم.ایشالا که ادامه دار باشه.راستی من انکارا مصاحبه داشتم

سلام
ایشالا به زودی کلیر میشی . مصاحبتون کی بوده ؟

03/apr/2013
سلام
مصاحبه منم 9 اپريل بوده خدا کنه همه با هم کلير بشيم Wink
ایشالا...راستی باید دوباره کارت واکسن بگیریم از پاستور یا نیازی نیست؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، الی1 ، shadoow
(2013-12-24 ساعت 01:23)itex نوشته:  تبریک به امیر عزیز که بعد 293 روز کلیر شد. خیلی خوبه که هر هفته حداقل یکی از بچه ها کلیر میشه.

خیلی بعیده تا آخر سال شماره جدیدی اعلام کنن ولی ما کماکان امیدمون رو از دست نمیدیم چون: "امید برای ما یک انتخاب نیست یک اجباره"

بچه ها سلام
من f2a هستم و تو دسامبر مصاحبه ام بود. اول پاسپورتم رو گرفتن که ویزا بدن ولی بعد که یک سری عکس و ایمیل دو نفر رو خواستن نشون دادم گفتن که مشکلی نیست و ok سه روز بعد زنگ زدن که بیا پاسپورتت رو بگیر همه چیز ok و پروسه اداری رو طی می کنه 2-3 ماه آینده اسمت رو تو سایت چک کن و بیا!!!!!!!!! دارم دیووونه میشم! یعنی چی؟ چقدر باید منتظر باشم؟!!! 2-3 ماه که عمرا درست بشه!!!! من دیگه واقعا بعد 2 سال و اندی!!!! دوری فکر کردم کارم درست شده!!! باز هم تنهام :,(((((((((
میشه بگید تا کی دیگه باید صبر کنم؟ 20 روز ارمنستان معطل تصمیم گیری مسخره اینا بودم آخرش هم این!!!!!
حتی همسرم از امریکا بهشون ایمیل زد و گفت چقدر باید بمونم اونجا اولش گفتن اگه سختشه بیاد پاسش رو بگیره ولی 2 روزه باید برگرده که ویزا صادر بشه!!! بعد که من موندم بعد یک هفته زنگ زدن و اون برگه آبی کوفتی رو ضربدر زدن برای مراحل اداری!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، farbod_frz ، romance33 ، shadoow ، minoo meh
دوست عزیز همینه .متاسفانه اونا اول وقتی مدارک رو چک میکنن فکر میکنن که باید ویزا بهتون بدن ولی بعدش با سلسله مراتب خودشون مشورت میکنن متوجه میشن که چون شما ایرانی هستی باید پروسه اداری رو بگذرونی.امیدوارم زود خلاص بشی.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، الی1 ، romance33 ، yalda91 ، shadoow ، minoo meh
مرسی از پاسختون
ولی یعنی همه باید حداقل یک سال معطل بشن تا اسمشون تو سایت بیاد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2013-12-25 ساعت 16:08)p.t نوشته:  مرسی از پاسختون

سلام امیدوارم هر چه زود تر کلیر بشید Sad

تو امضای itex وضعیت کلیرنس‌ها (جدول منتظران) رو ببینید

راستی‌ وضعیت سربازی و کارتون چی‌ بود؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
ضمن آرزوی کلییر شدن همهٔ شما دوستان عزیزم یه سوال ازتون داشتم.. که قبلاً هم پرسیدم سوال رو و جواب‌های متعددی گرفتم. اینکه کل پروسه ّ F2Aچقدر زمان میبره ؟ یعنی‌ از اولین روز اقدام تا روز مصاحبه.. و اینکه آیا قوانین جدیدی وضع شده برای این کتگوری اعم از طولانی‌تر شدن یا کوتاه شدن مدت انتظار یا چیز‌هایی‌ ازین قبیل؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، shadoow ، romance33
(2013-12-23 ساعت 16:40)Amho نوشته:  Smileهمسر من هم بعد إز ده ماه كلير شد،با أرزوي كلير شدن همه تون

اگه امکان داره زمان مصاحبه و کتگوری رو بفرمایید که وارد لیست منتظران کنیم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، denag
(2013-12-25 ساعت 16:08)p.t نوشته:  مرسی از پاسختون

بی شک زمان کلیرشدن اخیراً طولانی تر از گذشته شده ولی هنوز به ندرت به یکسال رسیده. بر اساس اطلاعات موجود بین 7تا9 ماه میشه تخمین زد.
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، navidshii ، romance33 ، yalda91 ، shadoow ، denag ، gema
(2013-12-25 ساعت 18:38)5ina نوشته:  ضمن آرزوی کلییر شدن همهٔ شما دوستان عزیزم یه سوال ازتون داشتم.. که قبلاً هم پرسیدم سوال رو و جواب‌های متعددی گرفتم. اینکه کل پروسه ّ F2Aچقدر زمان میبره ؟ یعنی‌ از اولین روز اقدام تا روز مصاحبه.. و اینکه آیا قوانین جدیدی وضع شده برای این کتگوری اعم از طولانی‌تر شدن یا کوتاه شدن مدت انتظار یا چیز‌هایی‌ ازین قبیل؟

در این مورد من یک نامه از وکیلم داشتم اخیراً که نشون میداد روند خیلی سریعتر شده و درواقع مثل ازدواج با ستیزن شده:

.... would like to inform you of a recent news update that will likely affect a lot of people like you; USCIS has increased the number of family based visas for the F2A category; spouses and children (under 21 years of age) of Permanent Residents. As the result, the visa is now available for those pending and new applications. It means that instead waiting for at least 30 months for green card holders to bring their spouse or children immediately like US citizens.
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، navidshii ، romance33 ، sib 24 ، yalda91 ، nimmaa ، shadoow ، aghaghia ، denag ، Saeedv13 ، bahram_b ، ffrfar ، gema ، yasejavan ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان