کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-01 ساعت 09:21)minoo meh نوشته:  
(2014-01-01 ساعت 09:13)azri نوشته:  دوستان تو برگه آبي كه به من دادن جلوي پاسپورت رو تيك زده كه جزو نواقص هست . پاسپورت من 6 ماه ديگه اعتبار داره. فكر مي كنيد به اين علت تيكش زده باشه؟برم عوض كنم بعداً مشكلي پيش نمياد؟بايد بهشون ايميل بزنم بگم كه شماره پاسپورتم عوض شده؟

اين سوال منم هست!!!اگه پاسپورت رو تمديد کنيم مشکلي پيش نمياد؟چون وقتي در سايت جهت اداره پست ثبت نام کرديم، همين شماره پاسپورت فعلي رو بهشون اعلام کرديم
سلام
اين سوال منم هست چون ميخوام پاسمو عوض كنم و نگرانم كه بگن دوباره بايد پروسه كليرنس رو طي كني لطفا" اگر كسي ميدونه ما را راهنمايي كنه.
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، minoo meh ، azri
(2013-12-31 ساعت 22:54)amjad نوشته:  فکر میکنم هر متقاضی اصلی فقط یکبار میتونه اکانت بسازه ! برای ساخت اکانت جدید شماره پاس، تاریخ تولد میخواد که شما قبلا با این اطلاعات اکانت ساختین ! اینا چیزائی نیستند که بشه تغیرش داد ؟
در صفحه ورود به اکانت دواشکال ممکن بگیره :
1- حساب یافت نشد - ناشی از اشتباه در وارد کردن اطلاعات خودتون -حتی اشتباه در روز تولد یا حروف لاتین شماره پاسپورت
2-خطا در وارد کردن کد امنیتی
اگر بدون بررسی جامع و بدون ذکر منبع موثق ، مطلبی رو در تاپیکها عنوان کنیم جز ایجاد موج نگرانی و تشویش نتیجه دیگه ای در بر نداره -لطفا بیشتر همکاری کنید.

دوست عزیز میشه لطف کنید لینک ثبت نام ptt رو بزارید . من میخوام برای کسی که بار اولشه ثبت نام کنم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، yalda91
(2013-12-31 ساعت 21:59)amirmd1361 نوشته:  دوستای که قبلا ثبت نام کردن هم مجدد ثبت نام کنن چون قبلی را سایت باز نمی کنه ینی با account قبلی نمی تونین برید داخل سایت و تازه یه pttجدید گفته که ایرانیها باید اونا انتخاب کنن

من بدون مشکل وارد شدم، به نظر من مشکل فقط برای شما بوده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، hamed_na
اداره گذرنامه وقتی پاسپورت جدید صادر میکنه پاس قبلی رو نمیگیره فقط سوراخ میکنه به معنی اینکه باطل شده و پاس جدید شما با همون مشخصات قبلی صادر میشه .
در همه جای دنیا پاسپورتها برای مدت مشخص صادر میشن و نه برای تمام عمر . پس در همه جای دنیا رینیو کردن مفهومه .
تنها خانم هایی که مدت زمان کمی دارند تا انقضاء پاسپورت نگران باشن چون طبق قوانین دختر مجرد میتونه گذرنامه بگیره ولی متاهلا باید از همسر عزیزشون کسب اجازه کنن و این موضوع چنانچه همسر محترم ایران نباشند دردسر ساز خواهد بود .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، الی1 ، minoo meh ، nilofar72 ، shadoow ، romance33 ، yalda91 ، hamed_na ، azri
(2014-01-01 ساعت 14:27)MONA FB نوشته:  دوست عزیز میشه لطف کنید لینک ثبت نام ptt رو بزارید . من میخوام برای کسی که بار اولشه ثبت نام کنم .

منظورتون ثبت نام در CSC برای تعیین ptt هستش دیگه Wink خدمت شما (اینجا)
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shadoow ، romance33
(2014-01-01 ساعت 14:30)itex نوشته:  [quote='amirmd1361' pid='453770' dateline='1388510940']
دوستای که قبلا ثبت نام کردن هم مجدد ثبت نام کنن چون قبلی را سایت باز نمی کنه ینی با account قبلی نمی تونین برید داخل سایت و تازه یه pttجدید گفته که ایرانیها باید اونا انتخاب کنن

من بدون مشکل وارد شدم، به نظر من مشکل فقط برای شما بوده.
[/

سایتی که اقای فضلی در نوشته شون ارجاع میدن به زبان ترکی هست و البته فقط برای دیدن شعبه هاست .
هر چی هم که تو امضاشونه اصلا قابل استفاده نیست .
راستی از کجا اکانت قبلیتونو چک کردین .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، yalda91
آی باریکلا دستت درد نکنه . باید برای کسی ثبت نام کنم دو روزه دارم دنبالش میگردم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، yalda91 ، hamed_na
(2014-01-01 ساعت 14:36)itex نوشته:  
(2014-01-01 ساعت 14:27)MONA FB نوشته:  دوست عزیز میشه لطف کنید لینک ثبت نام ptt رو بزارید . من میخوام برای کسی که بار اولشه ثبت نام کنم .

این فقط ثبت نام در CSC ISJ ?
نه PTT
کجا باید شعبهPTT انتخاب کرد ?
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-01 ساعت 14:27)MONA FB نوشته:  
(2013-12-31 ساعت 22:54)amjad نوشته:  
دوست عزیز میشه لطف کنید لینک ثبت نام ptt رو بزارید . من میخوام برای کسی که بار اولشه ثبت نام کنم .
اگر این itex گذاشت ما یه پست بزنیم !!!!!! ماشا... پرانرژی همیشه و همه جا هست - ممنون
بالای صفحه از ایجاد حساب شروع کن - ثبت نام تموم شد پرینت 3 نسخه یادت نره اول خودتون رو ثبت نام میکنید اگر زیر مجموعه دارید بعد اضافه میکنید
در انتخاب شعبه ptt دقت کن خیلی مهم کجا باشه !!
https://usvisa-info.com/fa-tr/selfservic...nformation
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
(2014-01-01 ساعت 15:04)MONA FB نوشته:  
(2014-01-01 ساعت 14:36)itex نوشته:  

این فقط ثبت نام در CSC ISJ ?
نه PTT
کجا باید شعبهPTT انتخاب کرد ?

این راهنمای تهیه شده توسط آقای فضلی. یک فایل pdf هستش که دانلود کنین و عکس راهنما هم داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shadoow ، romance33 ، yalda91 ، hamed_na
ممنون . البته در همون تاپیک صفحه بعدش هم یک دوست دیگه ای توضیح داده که من از راهنمایی ایشون استفاده کردم و ثبت نام رو انجام دادم .
راستی چطور میشه از درست بودن اکانت مطمئن شد ؟ یعنی اونی که موقع مصاحبه ثبت نام کردیم رو بفهمیم که هنوز فعاله .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، itex ، romance33 ، yalda91
(2014-01-01 ساعت 17:56)amjad نوشته:  
(2014-01-01 ساعت 14:27)MONA FB نوشته:  
(2013-12-31 ساعت 22:54)amjad نوشته:  
اگر این itex گذاشت ما یه پست بزنیم !!!!!! ماشا... پرانرژی همیشه و همه جا هست - ممنون
بالای صفحه از ایجاد حساب شروع کن - ثبت نام تموم شد پرینت 3 نسخه یادت نره اول خودتون رو ثبت نام میکنید اگر زیر مجموعه دارید بعد اضافه میکنید
در انتخاب شعبه ptt دقت کن خیلی مهم کجا باشه !!
https://usvisa-info.com/fa-tr/selfservic...nformation

مرسی من برای برادر همسرم میخواستم ثبت نام کنم . شعبه 6040 رو انتخاب کردم . تو اولوس هست نزدیک کیزیلای .
6441 رو میخواستم انتخاب کنم که اسمش رو نمیدونستم .
6040 رو خود سایت آفر داده بود .
راستی کیس f هست و 2شنبه مصاحبشه .
تو جدول منتظران دیدم چند تا هم کیس های F1 و F4 کلیرنس خوردن .
امیدوارم ویزاشو بگیره . و امیدوارم هممون زودتر تکلیفمون معلوم بشه .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shadoow ، romance33 ، yalda91 ، hamed_na ، teriole ، پدی
(2014-01-01 ساعت 18:50)MONA FB نوشته:  راستی چطور میشه از درست بودن اکانت مطمئن شد ؟ یعنی اونی که موقع مصاحبه ثبت نام کردیم رو بفهمیم که هنوز فعاله .
ایکون بغلی اون صفحه زده ورود از اونجا مراحل رو میرید وارد اکانت میشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، MONA FB ، پدی
(2014-01-01 ساعت 08:52)omnia نوشته:  Romance عزيز ما جز انتظار كاري بلد نيستيم ، شما در چه حالي ؟ Smile

همون طور که در امضای بنده هم مشاهده میفرمایین در بحث شیرین اسپانسر در جا زدم ولی همچنان امیدوارم و خوشحال Big Grin هپی نیو یر برادر امنیاBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، mohamadtj ، پدی ، shadoow
پست ٦٤٤١ فكر كنم مناسب ترين باشه هم خيلي نزديكه كيزيلاي هست و هم شنبه ها كار ميكنن
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، MONA FB ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان