کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
رضا1354 و abc عزیز، azi_sa و minoo meh جان،
خدا را شکر ، تبریک می گم و امیدوارم که همیشه و همه جا موفق و سربلند و همواره سلامت باشید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: alitg ، safsate ، minoo meh ، romance33 ، azri
(2014-01-16 ساعت 00:09)itex نوشته:  اگر اشتباه نکنم 4 نفر کلیر شدن امروز (رضا1354 و azi_sa و minoo meh و abc) که به همشون تبریک میگم Smile
امین جان 5 نفر.Hopeandfaith هم مثل رضا 1354،پدر و مادرشون بعد از 290 روز از ابوظبی کلیر شدن.(صرفا جهت اطلاع)
فردا هم که احتمال زیاد آنکارا آپدیت میشه.چه شود....
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، itex ، amjad ، taghi1311 ، minoo meh ، houmanmir ، romance33 ، azri ، hamed_na ، denag
بله دوستان در نهایت ما نیز بعد از این همه انتظار کلیر شدیم...خدارو شکر.
امیدوارم همه ی دوستان نیز هر چه زود تر کلیر بشوند.
نوع ویزا:k1(نامزدی)
تشکیل پرونده:2012, 13 Dec
تاریخ دریافت رسیپت نامبر: Dec 26, 2012
تاریخ مصاحبه:Apr 4, 2013
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرنس: Jan 15,2013
کل پروسه: تقریبا 400 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، amjad ، mohamadtj ، navidshii ، k1_cid ، الی1 ، taghi1311 ، minoo meh ، teriole ، HPATIMAR ، houmanmir ، behnam7 ، hamed_na
خب به سلامتی اولین K1 کلیر شده رو هم دیدیم و خیالمون یه کم راحت تر شد
تبریک به همه دوستان کلیر شده
امیدوارم زندگی خوبی رو شروع کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: safsate ، taghi1311 ، minoo meh ، houmanmir ، hamed_na
به اولین K1 کلیر شده در لیست منتظران تبریک ویژه میگم، ابوظبی ترکوند امروز
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، safsate ، الی1 ، taghi1311 ، minoo meh ، teriole ، houmanmir ، romance33 ، behnam7 ، hamed_na
به همه شماها که تنددد تند دارین اپدیت میشین کلی تبریک میگم..مطمین باشین همین روزا ویزارو میگیرین....بچه ها ایا کسی بوده که تاحالا اصلاااا به سفارت ایمیل نداده باشه ولی اپیدیت شده باشه ؟؟؟؟من بعد از 9 ماه هنوز ایمیلی ندادم به انکارا و میخوام بدونم اگر ایمیل ندم شمارم در سایت در نمیاد؟؟بوده کسی که اصلا ایمیل نده و اپدیت بشه؟؟؟ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: safsate ، الی1 ، romance33
از Ghormeh Sabzi و nav کسی خبری نداره؟
الان که کلیر شدن کیس های K1 راه افتاده اونا هم باید کلیر شده باشن یا بزودی خبری میشه
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: safsate ، الی1 ، taghi1311 ، romance33 ، hamed_na ، SabreAyob
(2014-01-16 ساعت 03:08)kamela نوشته:  ایا کسی بوده که تاحالا اصلاااا به سفارت ایمیل نداده باشه ولی اپیدیت شده باشه ؟؟؟؟من بعد از 9 ماه هنوز ایمیلی ندادم به انکارا و میخوام بدونم اگر ایمیل ندم شمارم در سایت در نمیاد؟؟بوده کسی که اصلا ایمیل نده و اپدیت بشه؟؟؟
قطعا همه دوستان با من هم عقیده هستن که پیگیری آخرین وضعیت پرونده و مکاتبه و زدن ایمیل حق شماست و چه بسا در این پیگیریها وضعیت پرونده فرد زودتر مشخص شده قبلا هم موارد زیادی بوده ، پس از این حق حتما استفاده کنید ، منتها کاملا اداری و رسمی !
ولی اگر ایمیل هم ندین زمانش شمارتون تو سایت درمیاد و پیش خودشون نمیگن ایشون چون پیگیر نبوده و ایمیل نزده پس منصرف شده ، پرونده رو بفرستن بایگانی
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، romance33 ، kamela ، SabreAyob
(2014-01-16 ساعت 03:08)kamela نوشته:  به همه شماها که تنددد تند دارین اپدیت میشین کلی تبریک میگم..مطمین باشین همین روزا ویزارو میگیرین....بچه ها ایا کسی بوده که تاحالا اصلاااا به سفارت ایمیل نداده باشه ولی اپیدیت شده باشه ؟؟؟؟من بعد از 9 ماه هنوز ایمیلی ندادم به انکارا و میخوام بدونم اگر ایمیل ندم شمارم در سایت در نمیاد؟؟بوده کسی که اصلا ایمیل نده و اپدیت بشه؟؟؟ممنونم

بعید میدونم ارتباطی وجود داشته باشه من خودم پنج بار بروز شدم که فقط آخری بخاطر ایمیل بود. دوبار روزهای اول و دوبار هم چندماه بعدش بروز شدم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، taghi1311 ، teriole ، romance33 ، kamela ، hamed_na ، yalda91
یه همه ی دوستان کلیر شده تبریک میگم به امید کلیر بقیه دوستان منتظرBig GrinWinkSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، الی1 ، minoo meh ، azi_sa ، shadoow
سلام ايميل بدين ندين هيچ تاثيري نداره من ٢ باربا ايميل يه بار بي ميل اپديت شدم اين پروسه دست هر كي كه هست لب جزاير هوايي داره خوش ميگذرونه روزي يه پرونده ور ميداره خودشو باد ميزنه ميزاره رو بقيه پرونده ها دوستان اينجا حكم بادبزن دارن من خودم پنكه سقفيم نميدونم چرا كارم اينقد طول كشيده
پاسخ
تشکر کنندگان: azi_sa ، houmanmir ، romance33 ، behnam7 ، kamela
هورااااااااااااااااااااااا تبریک به همه دوستان واقعا" خوشحال شدم .
انشالله بزودی همه از چشم براهی در بیایم کم کم وقتشه این جا را نیروهای تازه نفس بچرخونندو خبر کلیر شدن دوستانی مثل itex عزیز اینجا را بترکونه
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، azi_sa ، minoo meh ، hamed_na ، romance33 ، denag
سلام دوستان
من یک سوال دارم برای pick-up ویزا مدارکمو می خوام بفرستم ولی اون برگه سفیدی که روز مصاحبه به من دادند اصلش را ندارم کسی اطلاع داره اگه کپی آن را بفرستم مشکلی پیش می آید یا نه؟
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-16 ساعت 13:00)azi_sa نوشته:  سلام دوستان
من یک سوال دارم برای pick-up ویزا مدارکمو می خوام بفرستم ولی اون برگه سفیدی که روز مصاحبه به من دادند اصلش را ندارم کسی اطلاع داره اگه کپی آن را بفرستم مشکلی پیش می آید یا نه؟
کپی پشت و رو - چون یه نسخه هم افسر در پروندتون گذاشته مشکلی نیست، بالای صفحه کوتاه بگین گم کردین (انگلیسی )و نمونه امضائی که در سفارت هم زدین ، بزنین
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: azi_sa ، hamed_na ، romance33 ، denag
(2014-01-16 ساعت 15:29)amjad نوشته:  
(2014-01-16 ساعت 13:00)azi_sa نوشته:  سلام دوستان
کپی پشت و رو - چون یه نسخه هم افسر در پروندتون گذاشته مشکلی نیست، بالای صفحه کوتاه بگین گم کردین (انگلیسی )و نمونه امضائی که در سفارت هم زدین ، بزنین

خیلی ممنون از راهنماییتون
ولی من بدون امضا فرستادم رفتSad
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان