کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-24 ساعت 12:26)Rambod نوشته:  هوراااا
ايميل كلييرم اومد الان.

تبریک میگم ایشاله به سلامتی
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، yalda91 ، azri
(2014-01-24 ساعت 17:48)naka_sach نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 17:41)Timber Wolf نوشته:  من توی یک هفته سه بار اپدیت شدم ولی سایت ارمنستان هنوز خبری نشده

ما هم تو هفته پيش سه بار پشت سر هم اپديت شديم ولي خبري نشد، البته مال ما بايد از ابوظبي خبري برسه! اميدوارم هفته بعد خبري بشه

سلام
من هم تا حالا 4 بار آپديت شدم و نمي دونم ابوظبي چكار داره ميكنه
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shadoow ، denag
(2014-01-25 ساعت 00:00)GalaxyM1 نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 20:12)itex نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 16:37)GalaxyM1 نوشته:  اقای itex شما دیگه اپ دیت نشدین ؟

نه من همون 18 آپدیت شدم فقط

خیلی ممنون منم فقط روز ۱۸ام اپ شدم ببخشید یه سوال دیگم داشتم...
برای گرفتن وقت مدیکال حتما باید از سایتش وقت گرفت یا میتونیم هم همینجوری بریم سر مطب دکتر وقت بگیریم ؟

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﻭﻗﺖ ﺑﻜﻴﺮﻳﺪ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﻣﻦ ﻭﻗﺖ ﻛﺮﻓﺖ ﻭﻟﻲ ﺑﺮﻳﻨﺖ ﻧﺒﺮﺩﻩﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻣﺸﻜﻞ ﺑﺮﺧﻮﺭﻩ ﺑﻮﺩ ﻭﺍﺯﺵ ﻭﻗﺖ ﻛﺘﺒﻲ خواستن
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، GalaxyM1 ، amjad
سلام
از بچه هايى كه تبريك گفتن تشكر ميكنم و اميدوارم به زودى همه با كمترين انتظار ويزاشونو بگيرن.
من تو اين پروسه متوجه شدم اولين آپديت از خود آمريكا انجام ميشه و به سفارت تكميل پرونده اعلام ميشه و آپديت هاى بعدى مال خود سفارته كه رو پرونده كار ميكنه و طبق برنامه زمانبندى كه هر سفارت خودش داره اسامى رو اعلام ميكنه. آخه اولين آپديت من ساعت غير ادارى حدود ١٠ شب بود و چند ساعت بعدش يعنى اول صبح آپديت بعدى و ظهر هم اسمم در اومد تو سايتشون. طبق جدول منتظران هم اگه ببينيد اعلام اسامى براى ماههاى جون و نهايتا جولاى هستش.
يه چيز ديگه هم برام سوال بود اينكه مدت اعتبار مديكال ارمنستان يك سال هستش و تمديد مديكال گفتن لازم نيست.
پاسخ
(2014-01-25 ساعت 11:13)Rambod نوشته:  سلام
از بچه هايى كه تبريك گفتن تشكر ميكنم و اميدوارم به زودى همه با كمترين انتظار ويزاشونو بگيرن.
من تو اين پروسه متوجه شدم اولين آپديت از خود آمريكا انجام ميشه و به سفارت تكميل پرونده اعلام ميشه و آپديت هاى بعدى مال خود سفارته كه رو پرونده كار ميكنه و طبق برنامه زمانبندى كه هر سفارت خودش داره اسامى رو اعلام ميكنه. آخه اولين آپديت من ساعت غير ادارى حدود ١٠ شب بود و چند ساعت بعدش يعنى اول صبح آپديت بعدى و ظهر هم اسمم در اومد تو سايتشون. طبق جدول منتظران هم اگه ببينيد اعلام اسامى براى ماههاى جون و نهايتا جولاى هستش.
يه چيز ديگه هم برام سوال بود اينكه مدت اعتبار مديكال ارمنستان يك سال هستش و تمديد مديكال گفتن لازم نيست.
رامبد عزیز من 2 روز نبودم باز دیدم ارمنستان ترکونده Big Grin خیلی خوشحالم از این کلیرها و بسیار بهت تبریک میگم Wink
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، navidshii ، kamalir36 ، Rambod ، Farshid22
(2014-01-25 ساعت 01:05)denag نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 00:32)آسمان آبی 30 نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 21:17)denag نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 12:58)آسمان آبی 30 نوشته:  هوووووررررراااااااا همین الان منم اپدیت شدم ارمنستان

آپدیت شدید یا کلیر شدید؟

همین سوالو اتفاقا اینجا پرسیده بودم من هم شمارم تو سایت اومد و هم ایمیل 2 هفته دیگه میرم سفارت که ایشالاه ویزا رو بگیرم اگه دیگه چیزی ازم نخوان

پس خیلی مبارک باشه Smile

مرسی انشالاه که همه کلیر بشن فقط بچه های اینجا میدونن که انتظار چقد سخته
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، yalda91 ، taghi1311 ، Rambod ، hamidiri ، azi_sa ، Farshid22 ، hamed_na ، romance33 ، shadoow ، twins ، denag
سلام به همگي، هيچ خبري نيست؟! كسي ميدونه سايت ابوظبي كي و چه روزايي اپديت ميشه؟! و يه سوال ديگه : آيا وقتي آخرين اپديت انجام ميشه و ديگه قراره كلير بشيم توي سايت سيس پيامي كه مياد فرق ميكنه با چيزي كه هميشه نوشته؟ مثلا مي نويسه كه ديگه كلير شديم؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-01-26 ساعت 16:19)naka_sach نوشته:  سلام به همگي، هيچ خبري نيست؟! كسي ميدونه سايت ابوظبي كي و چه روزايي اپديت ميشه؟! و يه سوال ديگه : آيا وقتي آخرين اپديت انجام ميشه و ديگه قراره كلير بشيم توي سايت سيس پيامي كه مياد فرق ميكنه با چيزي كه هميشه نوشته؟ مثلا مي نويسه كه ديگه كلير شديم؟!

دوست عزیز تا زمانی که ویزا تو پاستون چاپ نشه تو سایت سیس همون جمله تکراریرو می بینید و فقط تاریخ آپدیت بروز میشه.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: kanan ، Rambod ، yalda91 ، hamed_na ، romance33 ، taghi1311 ، shadoow ، kamela
خوب امروز 6 بهمن هستش و شد یکسال که من خانمم رو ندیدم... آرزوی صبر و موفقیت دارم برای همه...
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
(2014-01-26 ساعت 19:17)itex نوشته:  خوب امروز 6 بهمن هستش و شد یکسال که من خانمم رو ندیدم... آرزوی صبر و موفقیت دارم برای همه...

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﻫﺮ ﺟﻲ ﺯﻭﺩﺗﺮﺍﻳﻦ ﻓﺮﺍﻕ ﺑﻪ ﺑﺎﻳﺎﻥ برسهBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، itex ، shadoow ، denag
(2014-01-26 ساعت 19:17)itex نوشته:  خوب امروز 6 بهمن هستش و شد یکسال که من خانمم رو ندیدم... آرزوی صبر و موفقیت دارم برای همه...

واقعا سخته، اميدوارم زودتر كليرنس شما بياد، واقعا براي اين صفحه زحمت مي كشيد، از صميم دل آرزو مي كنيم همه اين انتظارها به پايان برسه. ما كه توي هفته قبل چهار بار اپديت شديم و به اميد امروز بوديم كه كلير بشيم وخبري نشد، خدايا خسته شديم از اين همه انتظار، مثل پشت كنكوريهايي شديم كه هر روز منتظر اعلام نتايج هستيم!
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، sib 24 ، romance33 ، itex ، taghi1311 ، shadoow ، HPATIMAR ، denag

من واقعاً نمیدونم اینا چی‌ پیش خودشون حساب میکنند. از این ور به واقعی‌ بودن رابطه و استمرار رابطه حرف می‌زنن، از اون ور نمیگن آخه چه رابطه ای؟؟ زمانی‌ که طرفین اول زندگی‌ مجبورن یه سال از هم دور باشن، رابطه کم رنگ میشه، لیلی مجنون هم که باشی‌ رابطه کمرنگ می‌شه.. به چه جرمی‌ آخه. من هنوز نامزدم حتا به مصاحبه هم نرفته اما این تاپیک رو که دنبال می‌کنم واقعاً تاسف میخوردم. من معلم هستم و به محض اینکه تابستون اومد میرم پیش نامزدم ایران. اما اون کسانی‌ که مشاغلی دارند که نمیتونند تابستان آزاد باشن چطور ممکنه بتونن تو یک رابطه لانگ دیستنس بیش از یک سال دووم بیارن.

دوست عزیز من برات دعا می‌کنم. امیدوارم که این روز‌ها زودتر بگذره برات....Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، amjad ، sib 24 ، hamed_na ، romance33 ، itex ، taghi1311 ، shadoow ، denag
(2014-01-26 ساعت 21:01)Reflection نوشته:  

من واقعاً نمیدونم اینا چی‌ پیش خودشون حساب میکنند. از این ور به واقعی‌ بودن رابطه و استمرار رابطه حرف می‌زنن، از اون ور نمیگن آخه چه رابطه ای؟؟ زمانی‌ که طرفین اول زندگی‌ مجبورن یه سال از هم دور باشن، رابطه کم رنگ میشه، لیلی مجنون هم که باشی‌ رابطه کمرنگ می‌شه.. به چه جرمی‌ آخه. من هنوز نامزدم حتا به مصاحبه هم نرفته اما این تاپیک رو که دنبال می‌کنم واقعاً تاسف میخوردم. من معلم هستم و به محض اینکه تابستون اومد میرم پیش نامزدم ایران. اما اون کسانی‌ که مشاغلی دارند که نمیتونند تابستان آزاد باشن چطور ممکنه بتونن تو یک رابطه لانگ دیستنس بیش از یک سال دووم بیارن.

اقا یک سال سهله 4 سال بیشتر صبر کردیم!!Sad
اره والا دیگه انگار نه انگار عروسیم ذوق و شوقمون هم خشکیده.خدایا کار مارو رو به راه کن لاقل اونور خنده رو لبامون بیاد.امییییینRolleyes
اقا امین itax جان از صمیم قلب برا شما دعا میکنم و همین طور بقیه منتظرین.مونا جان هم خیلی وقته.

بچه ها مدارک تحصیلی میخواد ترجمه کنیم ببریم؟از من nvcنخواسته.دارم ولی تاریخش از یه سال گذشته میگم موقع مصاحبه ترجمه کنم ببرم؟شما همه تجربه دارین.لطفا جواب بدین نمیدین ناراحت میشم هااااا
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، hamed_na ، romance33 ، itex ، pari pariaaa ، shadoow ، denag
(2014-01-26 ساعت 21:05)baba manam sanaz نوشته:  

اره والا دیگه انگار نه انگار عروسیم ذوق و شوقمون هم خشکیده.خدایا کار مارو رو به راه کن لاقل اونور خنده رو لبامون بیاد.امییییینRolleyes
اقا امین itax جان از صمیم قلب برا شما دعا میکنم و همین طور بقیه منتظرین.مونا جان هم خیلی وقته.

بچه ها مدارک تحصیلی میخواد ترجمه کنیم ببریم؟از من nvcنخواسته.دارم ولی تاریخش از یه سال گذشته میگم موقع مصاحبه ترجمه کنم ببرم؟شما همه تجربه دارین.لطفا جواب بدین نمیدین ناراحت میشم هااااا
نه احتياج نيست
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow
(2014-01-26 ساعت 21:05)baba manam sanaz نوشته:  

نه کیس های ازدواجی و نامزدی نیازی به ترجمه ی مدرک تحصیلی نداره ، برای اطمینان همونو با خودتون ببرید ، در ضمن ترجمه ی مدرک تحصیلی تاریخ انقضا نداره!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان