کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
چرا 3 تا همش Sad(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadaneshad ، Rambod ، shadoow
سلام دوستای خوبم.من امروز از ارمنستان برگشتم و ویزامو گرفتم.سفر خیلی خوبی بود و در حداقل زمان ممکن انجام شد.من شنبه با اتوبوس رفتم،یکشنبه اونجا بودم.دوشنبه صبح ساعت 10:30 پاسپورت رو تحویل دادم و سه شنبه صبح ساعت 9:45 باهام تماس گرفتن که ساعت 4 بعد از ظهر ویزات آمادست.یعنی کمتر از 24 ساعت ویزام حاضر شد.منم رفتم ویزامو گرفتم بدون هیچ دردسری.4شنبه صبح از ارمنستان حرکت کردم و امروز صبح تهران رسیدم.یکسری نکات هست که حتما باید بهتون بگم که شاید کمکی بهتون بشه.بزودی سفرنامه رو مینویسم و در اختیار شما دوستای عزیزم میزارمSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahdifarid ، shadaneshad ، k1_cid ، teriole ، houmanmir ، fa79iran ، S K ، GalaxyM1 ، kamalir36 ، amjad ، nilofar72 ، itex ، taghi1311 ، romance33 ، hamed_na ، yalda91 ، shandiz ، azi_sa ، Rambod ، kamela ، shadoow ، denag ، twins
(2014-02-06 ساعت 14:27)navidshii نوشته:  سلام دوستای خوبم.من امروز از ارمنستان برگشتم و ویزامو گرفتم.سفر خیلی خوبی بود و در حداقل زمان ممکن انجام شد.من شنبه با اتوبوس رفتم،یکشنبه اونجا بودم.دوشنبه صبح ساعت 10:30 پاسپورت رو تحویل دادم و سه شنبه صبح ساعت 9:45 باهام تماس گرفتن که ساعت 4 بعد از ظهر ویزات آمادست.یعنی کمتر از 24 ساعت ویزام حاضر شد.منم رفتم ویزامو گرفتم بدون هیچ دردسری.4شنبه صبح از ارمنستان حرکت کردم و امروز صبح تهران رسیدم.یکسری نکات هست که حتما باید بهتون بگم که شاید کمکی بهتون بشه.بزودی سفرنامه رو مینویسم و در اختیار شما دوستای عزیزم میزارمSmile

نوید جان خیلی خیلی مبارکت باشه Smile برات آرزوی بهترینا رو دارم Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، taghi1311 ، romance33 ، azi_sa ، shadoow
(2014-02-06 ساعت 14:27)navidshii نوشته:  سلام دوستای خوبم.من امروز از ارمنستان برگشتم و ویزامو گرفتم.

تبریک مجدد آقا نوید خدا کنه کاره همه بچه ها به همین خوبی و راحتی جور شه و این استرس که بیشتر از یک ساله باهاش دست پنجه نرم کردیم تموم بشه منتظر سفرنامه ات هستیم زود زود بنویس
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، Nightsky007 ، taghi1311 ، romance33 ، shadoow ، twins
مرسی houmanmir و fa79iran عزیز.من حتما تا 2،3 ساعت دیگه مینویسم.از دیروز 22 ساعت توی اتوبوس بودم ولی هیچ خستگی واسه اینکار ندارم چون واقعا به همتون مدیون هستم و دوست دارم تا میتونم کمک کرده باشم.آخه نمیخوام هیچی رو از قلم بندازم تا میشه اشتباهاتی رو که من کردم شما انجام ندید یا یکسری کارا رو که خوب بوده شما هم انجام بدید.فقط بعضی از مسائل اختصاصی مربوط به سفارت ارمنستان و کشور ارمنستان میشه ولی بعضی مسائل دیگه واسه همه خوبه.جالبه این سایت رو همه میشناختن.منم تا تونستم این سایتو به بچه هایی که اونجا میدیدم معرفی کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، shadaneshad ، amjad ، GalaxyM1 ، houmanmir ، taghi1311 ، romance33 ، hamed_na ، shadoow ، teriole
بچه ها کسی آپدیت نشده؟ چرا این هفته سفارتها اینقدر تنبل شده اند؟ فکر کنم می خوان جمعه سورپرایزمون کنن. امیدوارم فردا که اینجا را می بینم حداقل چند تاتون کلیر شده باشید "انشالله"
دیگه کار من از دعا گذشته دارم گردن خدا می اندازم که کار منتظرها را راه بندازه. شاید اینطوری مشکلات حل بشه. پس فردا همین موقع می یام خبرهای خوبو ازتون می گیرم. مونا جون ؛ Itex عزیز ، Romantic، k1_cid , و بقیه دوستانی که اسمشون تو لیست منتظران هست فردا اینجا را بترکونید.
آمین
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahdifarid ، GalaxyM1 ، fa79iran ، k1_cid ، houmanmir ، itex ، taghi1311 ، romance33 ، hamed_na ، yalda91 ، Rambod ، romantic ، kamela ، shadoow ، denag
(2014-02-06 ساعت 15:07)kamalir36 نوشته:  بچه ها کسی آپدیت نشده؟ چرا این هفته سفارتها اینقدر تنبل شده اند؟ فکر کنم می خوان جمعه سورپرایزمون کنن. امیدوارم فردا که اینجا را می بینم حداقل چند تاتون کلیر شده باشید "انشالله"
دیگه کار من از دعا گذشته دارم گردن خدا می اندازم که کار منتظرها را راه بندازه. شاید اینطوری مشکلات حل بشه. پس فردا همسن موقع می یام خبرهای خوبو از تون می گیرم. مونا جون ؛ Itex عزیز ، Romantic، k1_cid , و بقیه دوستانی که اسمشون تو لیست منتظران هست فردا اینجا را بترکونید.
آمین

من دیروز یک ایمیل زدم امروز آپدیت شدم که حداقل دلم خوش باشه یک آپدیتی بشم ولی جوابی ندادن Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: GalaxyM1 ، Nightsky007 ، taghi1311 ، romance33 ، hamed_na ، kamalir36 ، Rambod ، houmanmir ، shadoow ، denag ، teriole
دوستان سفرنامه من رو میتونید در این لینک بخونید.امیدوارم تونسته باشم همه چیزای مهم رو نوشته باشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadaneshad ، romance33 ، hamed_na ، yalda91 ، itex ، kamalir36 ، shandiz ، fa79iran ، alitg ، azi_sa ، Timber Wolf ، houmanmir ، Reflection ، shadoow ، teriole
(2014-02-06 ساعت 16:03)itex نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 15:07)kamalir36 نوشته:  بچه ها کسی آپدیت نشده؟ چرا این هفته سفارتها اینقدر تنبل شده اند؟ فکر کنم می خوان جمعه سورپرایزمون کنن. امیدوارم فردا که اینجا را می بینم حداقل چند تاتون کلیر شده باشید "انشالله"
دیگه کار من از دعا گذشته دارم گردن خدا می اندازم که کار منتظرها را راه بندازه. شاید اینطوری مشکلات حل بشه. پس فردا همسن موقع می یام خبرهای خوبو از تون می گیرم. مونا جون ؛ Itex عزیز ، Romantic، k1_cid , و بقیه دوستانی که اسمشون تو لیست منتظران هست فردا اینجا را بترکونید.
آمین

من دیروز یک ایمیل زدم امروز آپدیت شدم که حداقل دلم خوش باشه یک آپدیتی بشم ولی جوابی ندادن Wink

ایشالله که هنوز ایمیلتو ندیدن و این آپدیت هم نشونه ی کلیر شدنت باشه امین جان Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
شقایق جون خیلی ممنونم ازت خانوم...اوضاع گردنم بد خراااابه...همش هم با یک چیز مخصوص بستمش..خدا رحم کنه توی فرودگاه...دکتر برام 35 جلسه ادجاست نوشته و من فقط 9 تاش رو رفتم..نمیدونم چرا اینقدر بد اوردم
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow
(2014-02-06 ساعت 12:40)hamed.us نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 11:55)GalaxyM1 نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 02:30)kamela نوشته:  سلام دوستان..عاقبت بعد از بیشتر از 1هفته که به سفارت ایمیل داده بودم امروز هم اپدیت شدیم هم جواب ایمیل رو دادن..در جواب ایمیل من که پرسیده بودم چه خبر از پروندمون گفتن که ما باید مدارک مورد نیاز رو که در سفارت بعنوان کسری ذکر شده بوده بین روزای 2شنبه تا پنج شنبه ببریم سفارت...گفته تا زمانی که مدارک رو ندیم به سفارت برای ما ویزا صادر نمیشه...حالا بچه ها من یک سوال دارم...به نظر شما ما به محض اینکه مدارک رو بدیم به سفارت ویزا رو همسرم میگیره یا اینکه وقتی مدارک رو دادیم به سفارت تازه اف بی ای چک شروع میشه؟؟؟در سفارت برگه ای دادن که دورش خط کشیده شده بود که شمارتون رو در فلان سایت چک کنید و شمارتون که درومد همراه مدارک بیاید...........تورو خدا بچه ها کسی میدونه؟؟؟ایا ما مدارک رو که بدیم سفارت تازه پروسه کلیرنس شروع میشه؟؟؟؟؟؟کسی میدونه؟
از اون طرف هم کسی که قول اسپانسر شدن داده هنوز مدارک رو نداده تا بفرستیم سفارت...اگر مدارک دستمون بود فرستاده بودیم تا حالا....منم 3-4 روز دیگه میرم آمریکا و بدشانسی کلی مریضم...ارتروز شدید گردن گرفتم و هر روز دارم میرم دکتر گردنم رو ادجاست و کاریوپراکتیک میکنه...به سختی گردنم رو تکون میدم...فکر کنید با یک بچه با این وضع میخوام تنها برم آمریکا Sad

کاملای عزیز ببخشید دو سوال داشتم یکی اینکه شما توی ایمیلتون در قسمت Subject چی گذاشتید و دومی اینکه توی جوابتون حرفی از مراحل اداری یا همون administrative process زدن؟

کاملا جان نقص مدارک ارتباطی با پروسه اداری نداره. همچنین AP همسر شما از وقتی که مصاحبه شده و از اون اثر انگشت گرفته شده شروع شده و به همسر شما یه شماره داده شده و گفتن هر موقع که کلیرنس شد باید
مدارکی را که نقص داشته به همراه پاسپورت به سفارت تحویل بده تا ویزا صادر بشه... (و در کل منظورشون اینه که بعد از اینکه کلیرنس شدید اگر مدارک ناقص را به اونها ندهید از ویزا خبری نیست.)

واقعا ممنونم ازتون که راهنماییم کردین.متشکررررم...والا خیلی نگرانم و میترسم بعد از پست کردن تازه مراحل اداری شروع بشه و باز 10 ماه منتظر بشیم.ولی به قول شما از اون لحظه مصاحبه حتما شروع شده مراحل اداری وگرنه کاغذ نمیدادن که شماره همسرم وقتی در سایت در امد بره به سفارت..خدا کنه همینجور باشه و ممنونم که بهم ارامش دادین...اون متنی رو که سفارت بهم داد رو عینا میزارم الان که شما بخونید و ببینید ایا واقعا اینطوری که گفتین؟بازم ازتون ممنونم ..........Before we can issue an immigrant visa, you need to bring the missing documents and a new medical report to our office on Monday through Thursday between 10:30-12:00am.این متنی بود که سفارت داد
پاسخ
(2014-02-06 ساعت 12:40)hamed.us نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 11:55)GalaxyM1 نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 02:30)kamela نوشته:  سلام دوستان..عاقبت بعد از بیشتر از 1هفته که به سفارت ایمیل داده بودم امروز هم اپدیت شدیم هم جواب ایمیل رو دادن..در جواب ایمیل من که پرسیده بودم چه خبر از پروندمون گفتن که ما باید مدارک مورد نیاز رو که در سفارت بعنوان کسری ذکر شده بوده بین روزای 2شنبه تا پنج شنبه ببریم سفارت...گفته تا زمانی که مدارک رو ندیم به سفارت برای ما ویزا صادر نمیشه...حالا بچه ها من یک سوال دارم...به نظر شما ما به محض اینکه مدارک رو بدیم به سفارت ویزا رو همسرم میگیره یا اینکه وقتی مدارک رو دادیم به سفارت تازه اف بی ای چک شروع میشه؟؟؟در سفارت برگه ای دادن که دورش خط کشیده شده بود که شمارتون رو در فلان سایت چک کنید و شمارتون که درومد همراه مدارک بیاید...........تورو خدا بچه ها کسی میدونه؟؟؟ایا ما مدارک رو که بدیم سفارت تازه پروسه کلیرنس شروع میشه؟؟؟؟؟؟کسی میدونه؟
از اون طرف هم کسی که قول اسپانسر شدن داده هنوز مدارک رو نداده تا بفرستیم سفارت...اگر مدارک دستمون بود فرستاده بودیم تا حالا....منم 3-4 روز دیگه میرم آمریکا و بدشانسی کلی مریضم...ارتروز شدید گردن گرفتم و هر روز دارم میرم دکتر گردنم رو ادجاست و کاریوپراکتیک میکنه...به سختی گردنم رو تکون میدم...فکر کنید با یک بچه با این وضع میخوام تنها برم آمریکا Sad

کاملای عزیز ببخشید دو سوال داشتم یکی اینکه شما توی ایمیلتون در قسمت Subject چی گذاشتید و دومی اینکه توی جوابتون حرفی از مراحل اداری یا همون administrative process زدن؟

کاملا جان نقص مدارک ارتباطی با پروسه اداری نداره. همچنین AP همسر شما از وقتی که مصاحبه شده و از اون اثر انگشت گرفته شده شروع شده و به همسر شما یه شماره داده شده و گفتن هر موقع که کلیرنس شد باید
مدارکی را که نقص داشته به همراه پاسپورت به سفارت تحویل بده تا ویزا صادر بشه... (و در کل منظورشون اینه که بعد از اینکه کلیرنس شدید اگر مدارک ناقص را به اونها ندهید از ویزا خبری نیست.)

واقعا ممنونم ازتون که راهنماییم کردین.متشکررررم...والا خیلی نگرانم و میترسم بعد از پست کردن تازه مراحل اداری شروع بشه و باز 10 ماه منتظر بشیم.ولی به قول شما از اون لحظه مصاحبه حتما شروع شده مراحل اداری وگرنه کاغذ نمیدادن که شماره همسرم وقتی در سایت در امد بره به سفارت..خدا کنه همینجور باشه و ممنونم که بهم ارامش دادین...اون متنی رو که سفارت بهم داد رو عینا میزارم که شما لطف کنید و بخونید و ببینید ایا واقعا اینطوری که گفتین؟بازم ازتون ممنونم ..........Before we can issue an immigrant visa, you need to bring the missing documents and a new medical report to our office on Monday through Thursday between 10:30-12:00am.این متنی بود که سفارت داد
پاسخ
كاملا جان همون طور كه قبلا هم بارها بهت گفتن بله تا اين مدارك رو تحويل ندي كلير نمي كنن چون نواقص شما نياز به برسي داره اميدوارم بعد از ارسال به زودي كلير بشيد
:-)))
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، kamela ، taghi1311 ، shadoow
توی ژانویه پنج بار آپدیت شدم .. خوشحال بودم که دیگه تمومه و همین روزا شماره خودمو توی سایت میبینم....ولی باز هم انتظار و انتظار و انتظار...دیشب یه ایمیل زدم که باز هم همون جواب تکراری رو دادن...دیگه نا امید شدم...دیگه کم آوردم...دیگه خسته شدم از این وضعیت.........
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، itex ، taghi1311 ، الی1 ، shadoow ، twins
(2014-02-07 ساعت 14:10)Timber Wolf نوشته:  توی ژانویه پنج بار آپدیت شدم .. خوشحال بودم که دیگه تمومه و همین روزا شماره خودمو توی سایت میبینم....ولی باز هم انتظار و انتظار و انتظار...دیشب یه ایمیل زدم که باز هم همون جواب تکراری رو دادن...دیگه نا امید شدم...دیگه کم آوردم...دیگه خسته شدم از این وضعیت.........

آقا امید به خدا این سری شما به احتمال قریب به یقین کلیر میشی که... شاید امروز باشه.

یا خدا من امروز هم آپدیت شدم... فکر کنم بهشون برخورده ایمیلم گفتن انقدر آپدیتش میکنیم تا دیوانه بشه : ))) خبر ندارن که خیلی وقته... D:
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، taghi1311 ، shadoow ، denag ، hamed_na

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان