کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-02-20 ساعت 22:09)lidlid نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 21:08)houmanmir نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 17:23)lidlid نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 16:40)HPATIMAR نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 16:30)houmanmir نوشته:  ایشالله آنکارا این هفته هم بترکونه ، ابوظبی ازش یاد بگیره!!
بیشتر از 8 ماه شد!!!!
فک کنم پیشکسوت ابوظبی خودمم Smile
خدا کنه هفته ی دیگه یه فرجی بشه ما رو هم کلیر کنن

خدا از دهنت بشنوه ما که بریدیم.در عرض 10 روز 4 بار آپدیت شدیم گفتم دیگه تمومه ولی... دق میدم آدمو......واقعا خسته شدم.SadSadSadSad

من هم تو ژانویه در عرض 10 روز 4 بار آپدیت شدم آخرین بار 28 ژانویه بود ولی دیگه خبری نشد Sad

والله من که چمدونامو هم از زمان مصاحبه بستم!!! آخه فکر میکردیم که یه ضرب میگیرم، چون نه سربازی داشتم و نه کار دولتی!!!
دعا کنید دیگه این هفته هر 3تا سفارت بترکونن

برادر جان از زمان مصاحبه من 3 سالی هست که چمدون بسته ام البته اقامت کاناده رو داشتم و اول منتظر ویزای اونجا بودم که با ملاقات همسر مسیر تغییر کرد و انتظار از نو شروع شد Sad
انشالله که تا عید به همه مون عیدی هامون رو بدن Smile

شما مگه 30 جون 2013 مصاحبتون ابوظبی نبود؟؟؟؟؟؟؟
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: lidlid
(2014-02-20 ساعت 16:40)HPATIMAR نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 16:30)houmanmir نوشته:  ایشالله آنکارا این هفته هم بترکونه ، ابوظبی ازش یاد بگیره!!
بیشتر از 8 ماه شد!!!!
فک کنم پیشکسوت ابوظبی خودمم Smile
خدا کنه هفته ی دیگه یه فرجی بشه ما رو هم کلیر کنن

خدا از دهنت بشنوه ما که بریدیم.در عرض 10 روز 4 بار آپدیت شدیم گفتم دیگه تمومه ولی... دق میدم آدمو......واقعا خسته شدم.SadSadSadSad

من هم تو ژانویه در عرض 10 روز 4 بار آپدیت شدم آخرین بار 28 ژانویه بود ولی دیگه خبری نشد Sad
دقیقآ کیس من هم مثل کیس شماست.من هم آخرین آپیتم 28 ژانویه است.توکل به خدا بازهم مثل همیشه میگیم شاید خیری درش هست.Smile) Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: lidlid
(2014-02-20 ساعت 18:50)naka_sach نوشته:  سلام دوستان من بمدت ده روز ميشه كه نميتونستم وارد سايت مهاجر سرا بشم، كسي اين مشكل رو داشته تو اين مدت؟ سيس هم كه كار نمي كرد، سايت سفارت ابوظبي. هم كه همون پيغام تكراري رو ميداد!!! ديگه مث گم شده تو فضا بوديم كه به هيچ چيز و هيچ كسي دسترسي نداشتيم!!! مديران محترم مهاجر سرا ممكنه كه يازم سايت دچار اين مشكلات بشه؟ ما كه همه دلخوشيمون همين سايت مهاجرسراست...

فکر میکنم 3 یا 4 روز بود که مشکل داشت.ابتدا سایت سیس بود،دقیقآ من هم حس شمارو داشتم آدم احساس تنهایی وسردرگمی داشت.خوب خداروشکر که مدیران خوب مهاجرسرا سریع مشکل رو برطرف می کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، romance33 ، shadoow ، naka_sach
(2014-02-20 ساعت 23:13)houmanmir نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 22:09)lidlid نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 21:08)houmanmir نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 16:40)HPATIMAR نوشته:  خدا از دهنت بشنوه ما که بریدیم.در عرض 10 روز 4 بار آپدیت شدیم گفتم دیگه تمومه ولی... دق میدم آدمو......واقعا خسته شدم.SadSadSadSad

والله من که چمدونامو هم از زمان مصاحبه بستم!!! آخه فکر میکردیم که یه ضرب میگیرم، چون نه سربازی داشتم و نه کار دولتی!!!
دعا کنید دیگه این هفته هر 3تا سفارت بترکونن

برادر جان از زمان مصاحبه من 3 سالی هست که چمدون بسته ام البته اقامت کاناده رو داشتم و اول منتظر ویزای اونجا بودم که با ملاقات همسر مسیر تغییر کرد و انتظار از نو شروع شد Sad
انشالله که تا عید به همه مون عیدی هامون رو بدن Smile

شما مگه 30 جون 2013 مصاحبتون ابوظبی نبود؟؟؟؟؟؟؟

سلام بله من 30 جون 2013 مصاحبه ام در ابوظبی بود ولی قبل از آشنایی با همسرم برای اقامت کانادا اقدام کرده بودم و اونجا هم خورده بود به شلوغی منطقه و بسته شدن سفارت کانادا در سوریه. یکسال کار اونجا بیشتر طول کشید یعنی من قبل از اینکه به منتظران ویزا آمریکای بپیوندم جزو منظرین ویزای کانادا بودم اونجا که اقامتم درست شد دم رفتن با همسر آشنا شدم و دوباره همه چیز دوباه شروع شد
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، houmanmir ، shadoow
سلام مجدد به همه دوستان من هم سه روز پیش آپدیت شدم Smile ببینیم چی میشه امروز
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: lidlid ، omnia ، HPATIMAR ، S K ، Ghormeh Sabzi ، behnam7 ، hamed_na ، romance33 ، houmanmir
سلام دوستان من هم آپدیت شدم امیدوارم امروز خبر های خوب باشه
case:K1 ,interview :29Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: lidlid ، HPATIMAR ، Ghormeh Sabzi ، hamed_na ، آنوشا ، romance33 ، houmanmir
(2014-02-21 ساعت 11:20)nav نوشته:  سلام دوستان من هم آپدیت شدم امیدوارم امروز خبر های خوب باشه

به سلامتی انشالله خبرهاب خوب خوب برسه Smile
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
سلام به همگي دوستان، يه سؤال حتما براي اپديت شدن بايد ايميل بفرستيم وبه چه أدرسي در ابوظبي ايميل بفرستم تا اپديت بشم ممنون ميشم جواب بديد
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-21 ساعت 12:01)piboo نوشته:  سلام به همگي دوستان، يه سؤال حتما براي اپديت شدن بايد ايميل بفرستيم وبه چه أدرسي در ابوظبي ايميل بفرستم تا اپديت بشم ممنون ميشم جواب بديد

سلام
نه عزیزم خودشون آپدیت می کنند نیازی به ارسال ایمیل نیست
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان:
آنكارا آپديت شد، فكر نكنم اين دفعه خيلى شماره اعلام كرده باشن، از دوستان كسى كلير شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
کم کم دارم دلواپس کارکنان محترم سفارت ارمنستان میشم..نکنه اتفاقی واسشون افتاده خدای نکرده!!!! سه هفته ازشون هیچ خبری نیست نه خبری نه شماره ای نه حرکتی چیکار میکنن اساتید معظم !!!بخت ما اگه بخت بود ..........
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: kanan ، romance33
سیستم من اعلام کد جدیدی رو ثبت نکرده... کسی تغییری ندیده؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، amjad
سایت انکارا بدون هیچ شماره جدیدی بروز شد
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Mahdifarid
الان كه مقايسه ميكنم ، آنكارا هيچ شماره جديدى اعلام نكرده، فقط آپديت كردن كه بگن زنده هستن، ٩ روز انتظار و پوچ!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-21 ساعت 16:29)GalaxyM1 نوشته:  سایت انکارا بدون هیچ شماره جدیدی بروز شد

من که الان چک کردم هنوز آپ دیتی نشده هنوز 12 feb رو نشون میده شما کجا چک کردین ؟؟؟!!!!!!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان