موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-05 ساعت 18:50)itex نوشته: به دلیل شلوغی خیابونها و بسته بودن معابر منتهی به پست بعد از بسته شدن درب پستخونه بسته های پاسپورت بالاخره رسید و چشم ما به جمال ویزا روشن شد ولی تا لحظه آخر هم دست آزار ما برنداشت این ویزا 
ايول !!! عاقبت كوزه گر تو كوزه افتاد:دي............. برو ايشالا همه چي همونطوري كه ميخواي باشه! ....حالشو ببر!
مدل ويزا:نامزدي k1
محل مصاحبه:آنكارا
زمان مصاحبه:11-Jul-2013
برگه:صورتي
مقصد:لس آنجلس
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
اينجا يك كم بحث و درگيري شد منم گفتم تجربه منتقل كنم شايد كمكي كرده باشم.
ما انسانها بيشتر دوران عمرمون به رسيدن فكر مي كنيم نه به مسيري كه داريم طي مي كنيم. خوشبختي براي ما در آينده قرار دارد. به خودمان ميگوييم: بگذار برسم آنوقت خوشبختي شروع ميشود. ولي اشكال كار در اينجاست كه ما هميشه در راهيم. درستش هم همين است ما تا وقتي كه زنده هستيم راه ميرويم پس بعد از رسيدن به منزل اول حركت ما براي منزل دوم شروع مى شود و بعد هم منزل سوم و...اين وضع تا لحظه مرگ ادامه دارد پس با اين حساب ما هيچوقت به خوشبختي نمي رسيم. مگر اينكه-واين سختترين قسمت كار است- مگر اينكه ياد بگيريم عادتهايمان را تغيير بدهيم. خوشبخت بود را به تعويق نياندازيم و آن را در همين لحظه حس كنيم. اين مقدمه بود اما دليل اصلي من از نوشتن اين مطلب اين است كه به دوستانم و از روي تجربه ي اخير شوهرم كه به تازگي به امريكا رفته و ساكن آنجا شده است چند توصيهء خواهرانه بكنم
اول- درست است كه انتظار سخت است ولي مگر چاره ي ديگري هم داريم پس بهترين كار اين است كه از اين فرصت اجباري كمال استفاده را ببريم. روشش را در زير به شما پيشنهاد ميدهم.
دوم - وقت برعكس آنكه فكر ميكنيد خيلي كم است. پس به جاي نشستن وغصه خوردن از لحظه لحظه وقتتان استفاده كنيد.
سوم - در سريعترين زمان ممكن به فكر دندانهايتان باشيد. مخارج دندانپزشكي در امريكا كمر شكن است و اگر به بهانه صرفه جويي از دندانهايتان غافل شويد بعدا مجبور خواهيد شد چند برابر هزينه كنيد. اين كار را براي سينوزيت و احيانا درمانهاي پوستي هم توصيه ميكنند.
٤- ببخشيد اين را ميگويم ولي كار كردن در امريكا مثل اينجا نيست. براي درست كار كردن و البته خوب پول درآوردن شما بايد فيزيك بدني سالم و قوي داشته باشيد. اين مسئله حتي در زمان مصاحبه استخدامي هم اثر دارد. پس اگر ارثيه كلان نداريد و اگر ميخواهيد كار خوبي به دست آوريد (منظورم حتي كار دفتري است) شروع كنيد به ورزش كردن. هر روز راه برويد و پاهايتان را براي ايستادن طولاني قوي كنيد. بالاتنه و دستهايتان را قوي كنيد تا بدن صاف و تقريبا ورزشكاري داشته باشيد.
٥- اين را همه گفته اند و من هم باز ميگويم زبان انگليسي خود را تقويت كنيد به قول دوست مهاجرسراييمون آرش هر يك كلمه اي كه ميآموزيد يك قدم شما را به كار و زندگي بهتر نزديكتر ميكند. كلمات را طوطي وار حفظ نكنيد آنها را در موقعيت هاي مربوطه يادبگيريد طوريكه در عمق ذهنتان مستقر شوند.
٦- مهاجرت يكي از بزرگترين تغييرات در زندگي بشر است خودتان را براي اين تغيير آماده كنيد. يك كم درمورد نحوه زندگي و كار هم وطنهاي آينده تان تحقيق كنيد. بايدها و نبايدهيشان را ياد بگيريد. سعي كنيد خودتان را در اين موقعيتها قرار بدهيد و اگر چيزي هست كه شمارا آزار ميدهد تكليفش را همين حالا قبل از رفتن براي خودتان روشن كنيد. نگذاريد سيل موقعيتهايي كه دوستشان نداريد آنجا شما را باخود ببرد و بعد از ماهها انتظار براي رفتن و اين همه سختي كشيدن تمام خواسته هايتان برايتان زجرآور و تلخ شوند
٧- يك صندوق پس انداز كودكانه درست كنيد يعني همان قلك. سعي كنيد هر روز به يك دليل مشخص در آن پول بياندازيد مثلا يك روز بگوييد من دلم بستني ميخواست ولي آن را نخوردم و حالا پولش را مياندازم تو اين صندوق. البته اين روش از يك بستني ٢٠٠٠ توماني تا يك اتومبيل ٥٠ ميليون توماني را بسته به توان مالي هركس در برميگيرد. و يك به اصطلاح عمل درماني است كه به حفظ روحيه با احترام گذاشتن به هدف در زمان گذر يعني همين انتظار براي كليرنس كمك ميكند. بعد از دريافت جواب قبولي و صدور ويزا دو كار ميتوانيد بكنيد: همه پول جمع شده را به دلار تبديل كنيد و باخودتان ببريد. يا همه يا بخشي از آن را به خيريه كمك كنيد.
خلاصه از من گفتن بود جدول انتظار براي كليرنس متوسط ٢٢٥ روز را نشان ميدهد. ميشود آدم اين ٢٢٥ روز را مثل بقيه روزهاي زندگي اش به باد بدهد، ميشود از تك تك لحظاتش استفاده يا حتي بيش استفاده كند تا قبل از رسيدن به منزل اول، چندين قدم هم به سوي منزل دوم برداشته باشد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-05 ساعت 19:04)azri نوشته: (2014-04-05 ساعت 18:17)houmanmir نوشته: (2014-04-05 ساعت 16:06)denag نوشته: هومن جان اون آقا یا خانم وکیل درست گفتند. من یک سوال از سفارت (آنکارا) کرده بودم و سفارت هم توی پاسخش این رو یادآوری کرده بود که اعتبار مصاحبه فقط یک سال هست و اگر بعد از اون برای گرفتن ویزا مراجعه کنید باید مجددا مصاحبه بشید. این ربطی به کلیر شدن نداره. دوتا مساله جدا هستن. به این معنی نیست که اگر بیش از یک سال گذشت کلیر نمیشید، بلکه وقتی کلیر شدید دوباره باهاتون مصاحبه میکنن.
البته چیزی در مورد اعتبار ترجمه ها نمیدونم. اگر خدای نکرده به اونجاها رسید، حتما در مورد مدارکی که باید همراه داشته باشید از سفارت بپرسید
denag جان منظور من این بود که کل پروسه دیگه از اول شروع نمیشه ، شما خیلی بهتر توضیح دادید
درباره ی مصاحبه ی مجدد هم دیگه به پیچیدگی مصاحبه ی اولی هم نباید باشه چون میخوان مطمئن بشن که طرف مثل قبل بوده یا نه،
درباره ی ترجمه مدارک من یادمه دقیقا قبل مصاحبه یه جا خونده بودم که ترجمه شناسنامه نباید 6ماه از اعتبارش گذشته باشه و اون موقع از بچه های نامزذی و ازدواجی همسن مهاجرسرا که الان همشون به سلامتی ویزاهاشونو گرفتن پرسیدم ، برا همین من دوباره ترجمه کردم ولی الان دیگه لازم نیست چون ایشالله بعد کلیر فقط پاسپورت و برگه ای که سفارت داده و تمدید مدیکال برا کسایی که از 6ماه مصاحبشون گذشته لازمه
houmanmirr عزیز یعنی دیگه برای کلیر به شناسنامه احتیاجی نیست حتی اگر یک سال از مصاحبه گذشته باشه؟آخه ما می خوایم عقد کنیم.
نه نه اینکار رو نکنید چون برای سیتیزن شیپ تون بعدا به مشکل بر می خورید
خواهر من بعد از 3 سال و نیم از رفتنش به آمریکا که برای سیتزن شیپ رفته بود گفت تمام مدارک گذشته و چک می کنند و نباید هیچ مقارتی وجود داشته باشه
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-07 ساعت 00:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-07 ساعت 00:52 توسط Reflection.)
دوست عزیز، احتمالا خواهر شما اشتباه کردن چون اول اینکه برای اپلای کردن سیتیزنشیپ بایستی ۵ سال از زمان گرفتن گرین کارتتون گذشته باشه نه سه سال و نیم. بعد از سه سال وضعیتتون رو چک میکننداز لحاظ اینکه تواین این مدت در آمریکا با هم بودین یا نه؟ حساب بانکی مشترکتان رو چک میکنن، تکس هایی که هر سال با هم دادید و... و گرین کارتتون از حالت موقت به دائم تغییر میکنه. من خودم مراحل سیتیزنشیپ رو گذروندم. تنها سوالی که میکنن در مورد ازدواج هایی هست که تواین آمریکا انجام شده. اصلا کاری به مدارک ایرانی ندارند.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
Reflection عزیزم ازدواجی و نامزدی بعد از 3 سال سیتیزن میشن و لاتاری ها بعد از 5 سال دوست عزیز
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-05 ساعت 16:59)Timber Wolf نوشته: (2014-04-05 ساعت 11:42)فری خانم نوشته: (2014-03-31 ساعت 20:43)Timber Wolf نوشته: بهتر نیست به جای ترویج افکار منفی به پراکنی انرژی مثبت مبادرت کنیم.
وقایع زندگی ما نتایج افکار ما هستند.
شما تازه نفسی , هنوز میتونی از این جور سخنان عارفانه بزنی و به انرژی مثبت فکر کنی...البته امیدوارم همیشه همینجور بمونید..انشااله به روز من در نیای که دیگه حتی به خود خدا هم امید ندارم چه برسه به انرژی مثبت و از این جور چیزا
حق انتخاب با شماست.
اثبات خود در نفی دیگران، نا امیدی، برنامه مثبت ندادن و ...
اونهائی که این راه رو رفته اند چقدر باعث تسریع در کارشون شده؟
من خیلی حوصله بحث ندارم ولی با احترام عارضم که از آنجایی که شما دختر خانمی هستید که بدون هیچ دغدغه ای و نگرانی منتظر کلیر شدن هستید تا وارد دنیای جدید خود که همای سعادت برایتان به ارمغان آورده شوید و اینکه یک ماه یا یکسال دیگر باشد خیلی برایتان اهمیت ندارد مهم این است که نهایتا به آرزوی خود رسیده اید و خواهید رفت... پس شرایط شما با من که فشار و روزهای کشنده ای را سپری میکنم و هر ساعت که میگذرد برای من شکستی غیر فابل جبران میباشد, کاملا تفاوت دارد, در نتیجه شما هرگز در جایگاهی نیستید که دیگران را قضاوت کنید, شما احتیاجی به نفی کردن ندارید که خودم را ثابت کنم.. شما امیدوار و سرخوش در رویاهای خود باش .
[/quote]
...
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-05 ساعت 19:04)azri نوشته: (2014-04-05 ساعت 18:17)houmanmir نوشته: (2014-04-05 ساعت 16:06)denag نوشته: هومن جان اون آقا یا خانم وکیل درست گفتند. من یک سوال از سفارت (آنکارا) کرده بودم و سفارت هم توی پاسخش این رو یادآوری کرده بود که اعتبار مصاحبه فقط یک سال هست و اگر بعد از اون برای گرفتن ویزا مراجعه کنید باید مجددا مصاحبه بشید. این ربطی به کلیر شدن نداره. دوتا مساله جدا هستن. به این معنی نیست که اگر بیش از یک سال گذشت کلیر نمیشید، بلکه وقتی کلیر شدید دوباره باهاتون مصاحبه میکنن.
البته چیزی در مورد اعتبار ترجمه ها نمیدونم. اگر خدای نکرده به اونجاها رسید، حتما در مورد مدارکی که باید همراه داشته باشید از سفارت بپرسید
denag جان منظور من این بود که کل پروسه دیگه از اول شروع نمیشه ، شما خیلی بهتر توضیح دادید
درباره ی مصاحبه ی مجدد هم دیگه به پیچیدگی مصاحبه ی اولی هم نباید باشه چون میخوان مطمئن بشن که طرف مثل قبل بوده یا نه،
درباره ی ترجمه مدارک من یادمه دقیقا قبل مصاحبه یه جا خونده بودم که ترجمه شناسنامه نباید 6ماه از اعتبارش گذشته باشه و اون موقع از بچه های نامزذی و ازدواجی همسن مهاجرسرا که الان همشون به سلامتی ویزاهاشونو گرفتن پرسیدم ، برا همین من دوباره ترجمه کردم ولی الان دیگه لازم نیست چون ایشالله بعد کلیر فقط پاسپورت و برگه ای که سفارت داده و تمدید مدیکال برا کسایی که از 6ماه مصاحبشون گذشته لازمه
houmanmirr عزیز یعنی دیگه برای کلیر به شناسنامه احتیاجی نیست حتی اگر یک سال از مصاحبه گذشته باشه؟آخه ما می خوایم عقد کنیم.
روز مصاحبه شناسنامه و سند ازدواج رو به من دادند و گفتند چون از ترجمه اینها یک سال گذشته ( یک هفته بیشتر از یک سال گذشته بود ) بعد از کلیر شدنت که میایی سفارت ، باید ترجمه جدیدشون رو هم بیاری.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-07 ساعت 10:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-07 ساعت 10:46 توسط فری خانم.)
(2014-04-05 ساعت 23:51)baba manam sanaz نوشته: سلام به با تجربه ها،يه سوال داشتم ميشه راهنمايي كنين در مورد واكسناسيون
http://www.mohajersara.com/thread-3396-p...#pid474363
اگر منظورتون واکسیناسیون قبل از مصاحبه هست به تاپیک واکسیناسیون مراجعه کنید و در صورتی که منظورتون واکسیناسیون بعد از کلیرنس هست، مورد درخواست من و خیلی های دیگه هم هست.
کسی کامل نمی گه بعد از کلیرنس تکلیف واکسن هائی که زدیم چی میشه و تا کی اعتبار دارند و در چه صورتی نیاز به تجدید دارند؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-07 ساعت 14:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-07 ساعت 15:04 توسط S K.)
ارمنستان شماره های جدید اعلام کرده، ضمن تبریک به دوستانی که شماره هاشون اعلام شده ممنون میشم اگر تاریخ مصاحبه و در حد امکان مشخصاتشون رو در میون بگذارند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
22 شماره از سفارت خواب آلود ارمنستان هوراا... هركس كلير شده مبارك باشد.
YRV2013712011
YRV2013712012
YRV2013725009
YRV2013665002
YRV2013712009
YRV2013725017
YRV2013712023
YRV2013712028
YRV2013712042
YRV2013725020
YRV2013725019
YRV2013679004