موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-18 ساعت 22:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-18 ساعت 22:23 توسط romantic.)
سلام
آپدیتهای سال 2014
18 JAN
18 FEB
4 MARCH
12 MARCH
21 MARCH
28 MARCH
2 April
18 April
کسی دیگه آپدیت شده؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-18 ساعت 21:11)hamidiri نوشته: ما که ظاهرا حالا حالاها هیچ خبری نیست
جدا تو 5 ماه فقط یه آپدیت معنیش چیه؟
منم تقریبا همینم
21 nov
6 dec
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-16 ساعت 14:20)alitg نوشته: حدود 5 ماهه منتظر شدم هیچ خبری نشد از 5 دسامبر هم تا حالا آپدیت نشدم میرم برای زدن اولین ایمیل 
من هم 16 اپریل بهشوون ایمیل زدم . پاسخشون مثنوی هفتاد من بارهای قبلی نبود که هر دو بار یه جواب مفصل و از قبل تدارک دیده بود. اند اون رو این دفعه تو یه خط پاسخ دادن که هنوز پروسه اداری شما تموم نشده و آدرس سایت انکارا رو دادن که برو و اونجا رو چک کن.
بلافاصله همون 16 اپریل هم آپ دیت شدم.
تا به حال شش بار اپ شدم که 3 بار آخری فقط انعکاس ایمیله.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
همسرم با انکارا تماس گرفته. بهش گفتن که روزهای سه شنبه و پنج شنبه از ساعت 30/15 الی 30/16 تماس بگیر.
یک هفته است موفق نمیشه و همش اشغاله.
کسی شماره به درد بخور داره؟ پس بچه های سایت چطوری تماس میگیرن؟
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-17 ساعت 15:20)piboo نوشته: (2014-04-17 ساعت 14:52)mordadi نوشته: سلام دوستان عزیزم
بچه ها من طبق شنیده ها و خوانده هام و تجارب دوستان به یک سری چیزها در مورد علم کلیرنس رسیدم که براتون میگم .
آفیسر در موقع مصاحبه وبا توجه به شرایط سن و کار و حتی قیافه مصاحبه شونده و ..... بالاخره ریسکش رو که مسلما براش مسولیت هم ایجاد خواهد کرد نمیکنهو ترجیح میده و صلاح میدونه admin .process بزنه .
خوب این تا اینجای کار . به عبارتی دلیلی محکم برا reject نداره و اینکارو نمیکنه .
حالا این پرونده برای تحقیقات کاملتر فرستاده میشه به واشنگتن .(کی ؟ خدا میدونه )
مرحله بعد که آفیسر واشنگتن پرونده روباز میکنه (هیچکس اینها رونمیشناسه ودسترسی بهشون نیست)ایشون هست که با خوندن تمام اطلاعات پرونده تشخیص میده که نیاز هست از چند تا agency این پرونده رو استعلام کنه تا خیالش راحت بشه که case , مشکلی نداره وامن هست و در ضمن به agency ها میگه که جواباتونو به آدرس case no.که توی ceac هست تک تک و جداگانه بفرستید .
خوب مسلما یک خانم خانه دار جواب قسمت بازرگانیش زود میاد .حالا این میشه اولین update که ما در ceac میبینیم و همین جور الی آخر.
برا همین هست که آفیسر کنسول میگه در جواباش ما هیچ اطلاعی نداریم و این کار تحت پروسه multi-agency هست.صبر کنین و سایتی روکه معرفی کردیمو چک کنین.
تا اینکه تمام agency ها جواباشونوبدهند که هر بارکه یکیشون جواب میده ما در ceac آپدیت میشیم.
حالا اینها رو گفتم که به اینجا برسم.....
اگه دقت کنین اکثر بچه های که کلیر شدن قبلا هی آپدیت میشدن بعد یک سکوت 1و 2 ماهه و بعد بلافاصله کلیر شدن.
این نشوندهنده این هست که جوابها آمده حالا هر کسی به میزان استعلامی که ازش لازم بوده و این سکوت 99% نشاندهنده این هست که agency ها کارشون وجوابشون تمام شده و رسیده وفقط یک چیز مونده .....
آفیسر واشنگتن یک آقایی یا خانومی کنه ببینه اگه رنگ همه جوابا سبزهستforward کنه اوکی رو به سفارت مربوطه و آنها تو لیست نامبرتون رو برا اولین هفته اعلام اضافه کنن.
که امیدوارم برا همتون همین زودی ها باشه.
دوست عزيز پس اون موقع كه منتظريم تا پروندمون اپروو بشه اونها چي رو چك ميكنن ، همون رو بعد از اپرو ميفرستند سفارت ديگه مگه اين جور نيست؟؟؟؟
اپرو که میشیم معنیش این هست کهاسم ما توی لیست اولیه کسانی کهاصلا اجازه ورود ندارن نیست و فعلا برای ادامه پروسه بلا مانع هست. منطقی نیست بخوان کلی انرژی و هزینه بزارن بعد ببینن که چون زمان زیادی گذشته اصلا اون case خودش منصرف شده و نمی خواد ادامه بده کارش رو. بررسی اصلی بعد از مصاحبه هست مخصوصا اگه admin process خورده بشه.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس