کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-29 ساعت 11:25)itex نوشته:  بچه ها حسم میگه این هفته قراره خبرای خوب بشنویم. گوش به زنگ باشین Smile

ای ول به اینهمه انرژی مثبتی که دادی +++++++++++++++++++Big Grin
من برات دعا مکینم اینهفته کلیر شی یه هوراااا بکشیم برات Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، itex
(2014-04-29 ساعت 11:32)shaya نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 11:25)itex نوشته:  بچه ها حسم میگه این هفته قراره خبرای خوب بشنویم. گوش به زنگ باشین Smile

ای ول به اینهمه انرژی مثبتی که دادی +++++++++++++++++++Big Grin
من برات دعا مکینم اینهفته کلیر شی یه هوراااا بکشیم برات Smile

Itex خودش کلیر شده (Mar-14) Smile ولی یه ایول واسه مرامش
Waiting List Charts | Waiting List | Register in Waiting List
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، hamed_na ، mordadi ، shaya ، itex ، romance33 ، فری خانم

امیدوارم
پاسخ
تشکر کنندگان: p.t ، mordadi
Thank you for your Apr. 27, 2014 email. We regret to inform you that your fiancée visa application is still undergoing administrative review. For further updates, please keep visiting our website.
We hope this information will helpful to you.
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
http://www.abudhabiivo.net/ivoContactus0.aspx
/rm
*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time دوستان الان برام اين ايميل اومده ، شما هم وقتي ايميل داديد همين جواب براتون اومد؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir
دوستان من همین الان تو سیس به تارخ امروز(29آپریل) آپ دیت شدم
29 اپریل
24 اپریل
18 اپریل
11 اپریل
مارچ 2 مرتبه
18 فوریه
18 ژانویه
دسامبر
26 نوامبر
مصاحبه آگوست بود که بین آگوست تا نوامبر اصلا" آپ دیتی نداشتم . امروز 260 روز شد شما چه حسی دارین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، k1_cid ، amjad ، zaniar_tnt ، mordadi
(2014-04-29 ساعت 12:51)piboo نوشته:  Thank you for your Apr. 27, 2014 email. We regret to inform you that your fiancée visa application is still undergoing administrative review. For further updates, please keep visiting our website.
We hope this information will helpful to you.
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
http://www.abudhabiivo.net/ivoContactus0.aspx
/rm
*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time دوستان الان برام اين ايميل اومده ، شما هم وقتي ايميل داديد همين جواب براتون اومد؟؟؟
بله برای من هم همین جوابها البته نوع ویزای من ازدواجی است نه نامزدی .ولی به طور کلی همه جوابها یکسانه
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، shadoow
(2014-04-28 ساعت 22:11)shaya نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 21:33)شاهین1 نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 17:11)mordadi نوشته:  دوستان کسی از این بر و بکس عزیز (پیام-HOUMANMIR-POORI-1362ELI-BEHNAM7- OUH) خبری داره ؟ فکر میکنم اکثرا کلیر شدن و رفتن فراموش کردن جدول رو پر کنند . مگه میشه ده ماه از مصاحبشون بگذره بعد اصلا پیگیر نباشند و هیچ پیغامی نگذارن بین این عزیزان منتظر کلیرنس؟

چرا که نه مرادی عزیز با این وضعیت که داره پیش میره 10 ماه که چیزی نیست مگه صبر ایوب یکسال و نیم منتظر نبود و.... خود شما هم کم انتظار نکشیدی .واقعا چشم انتظاری خیلی سخته

تو رو خدا اینقدر ما رو نترسونین !!!یعنی چی یکسال و نیم؟اینا که کلیرنسشون اینقدر طول میکشه آقا هستند یا خانوما هم همینقدر طول کشیده ؟
اینم انرژی مثبت که گفتین به هم بدیم ++++++++++++++++++++Big Grin

شایا جان تا جایی که من میدونم تعداد آقایون و خانمها نسبتا مساوی هست. گیر نده به این male وfemale .Wink آفیسر واشنگتن می خواد کلیر کنه صف نون نیست که Smile Big Grin
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، zaniar_tnt ، shaya ، hamed_na
(2014-04-29 ساعت 09:43)poori نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 22:00)mordadi نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 20:23)houmanmir نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 17:11)mordadi نوشته:  دوستان کسی از این بر و بکس عزیز (پیام-HOUMANMIR-POORI-1362ELI-BEHNAM7- OUH) خبری داره ؟ فکر میکنم اکثرا کلیر شدن و رفتن فراموش کردن جدول رو پر کنند . مگه میشه ده ماه از مصاحبشون بگذره بعد اصلا پیگیر نباشند و هیچ پیغامی نگذارن بین این عزیزان منتظر کلیرنس؟

منم اینجام ، حاضرر Smile
من که اینجام ، مطمئن باشید اگه برا من خبری بشه یهتون میگم
مرسی از houman و eli1362 عزیز که حاضری زدین.Smile
پیام-poori-ouh و behnam7 عزیز لطفا حاضری بزنین Wink تا پشت سرتون غیبت رو شروع نکردیم که بیوفا بودن و وقتی کلیر شدن دیگه از سایت رفتن بدون پر کردن جدول منتظران و خدافظی.Smile
سلام خیال همه دوستان راحت باشد بنده 10 ماهه که منتظر کلیرنس هستم هر روز هم سایت را چک می کنم ولی خبری نیستSad مطمئن باشین اولین جایی که خبر کلیر شدنمو اعلام می کنم همین جدول منتظران است!!!! چون خودم همش چکش می کنم......خدا صبر بده! من که دیگه کم آوردم!
مرسی poori جان که حاضری زدی .Big Grin من چون اینجا از همتون بزرگتر هستم مبصر شدم Wink ولی شما مراحمین هر وقت فرصت کردین یک کامنتی بزارین همه خوشحال میشیم.Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، poori ، houmanmir
خیلی بامزه گفتی صف نون رو Smile
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، shaya ، فری خانم
(2014-04-29 ساعت 15:51)mordadi نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 22:11)shaya نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 21:33)شاهین1 نوشته:  

چرا که نه مرادی عزیز با این وضعیت که داره پیش میره 10 ماه که چیزی نیست مگه صبر ایوب یکسال و نیم منتظر نبود و.... خود شما هم کم انتظار نکشیدی .واقعا چشم انتظاری خیلی سخته

تو رو خدا اینقدر ما رو نترسونین !!!یعنی چی یکسال و نیم؟اینا که کلیرنسشون اینقدر طول میکشه آقا هستند یا خانوما هم همینقدر طول کشیده ؟
اینم انرژی مثبت که گفتین به هم بدیم ++++++++++++++++++++Big Grin

شایا جان تا جایی که من میدونم تعداد آقایون و خانمها نسبتا مساوی هست. گیر نده به این male وfemale .Wink آفیسر واشنگتن می خواد کلیر کنه صف نون نیست که Smile Big Grin

Big GrinBig Grinبه جان خودم یه فرقی داره خوب !!برای آقایون فکر کنم استعلام های بیشتری انجام میشه نسبت به خانومها !!Smileهمونطو رکه برای شاغلین استعلامهای بیشتری میشه نسبت به خانه دارها!!!Smileاینطور نیست؟اینجا خانومی هست که کلیرنسش یکسال طول کشیده باشه؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، mordadi ، شاهین1
منم از امروز رفتم تو ٩ ماه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، amjad ، itex ، taghi1311
(2014-04-29 ساعت 19:14)kanan نوشته:  منم از امروز رفتم تو ٩ ماه ...

ایشالله همین روزا جوابتو میگیری و میری
پاسخ
تشکر کنندگان: kanan ، taghi1311
(2014-04-29 ساعت 14:22)شاهین1 نوشته:  دوستان من همین الان تو سیس به تارخ امروز(29آپریل) آپ دیت شدم
29 اپریل
24 اپریل
18 اپریل
11 اپریل
مارچ 2 مرتبه
18 فوریه
18 ژانویه
دسامبر
26 نوامبر
مصاحبه آگوست بود که بین آگوست تا نوامبر اصلا" آپ دیتی نداشتم . امروز 260 روز شد شما چه حسی دارین؟

انشالله این جمعه کلیر شی Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، kanan ، taghi1311 ، شاهین1
(2014-04-29 ساعت 19:23)zaniar_tnt نوشته:  

ممنون زانيار جان
راستش من كه چشمم آب نميخوره، قبل من خيلى از بچه هاى اينجا هستن كه هنوز كلير نشدن ولى بازم مرسى از انرژى مثبتت Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، shaya
(2014-04-29 ساعت 19:30)kanan نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 19:23)zaniar_tnt نوشته:  

ممنون زانيار جان
راستش من كه چشمم آب نميخوره، قبل من خيلى از بچه هاى اينجا هستن كه هنوز كلير نشدن ولى بازم مرسى از انرژى مثبتت Smile

خواهش میکنم
قبل از شما 46 نفر بودند که 23 نفر کلیر شدند (50%)
27 نفر از آنکارا با 13 نفر کلیر شده آنکارایی (48%)
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، kanan ، taghi1311

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان