کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-05-02 ساعت 20:22)shaya نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 19:54)jafarpourmh نوشته:  احتمالا همونطور كه قبلا گفتم اين هفته درگير اعلام لاتاري ٢٠١٥ بودن پرونده هاي ما رو بررسي نكردن. همونطور كه ميدونيد مرداد و شهريور هم فورس ماژور ويزاي دانشجويي و لاتاري ٢٠١٤ رو دارن و ما ميريم تو قفسه بايگاني . شانس ما تا آخر تير هست.
اگر به جدول منتظران هم نگاه كنين معمولن كلير ها تو يه ماهاي خاصي هستن و پراكندگي كلير ها به طور مساوي توي همه ماهها نيست. اگرچه جدول منتظران مجموعه آماري كوچكي هست و خيلي نميشه روش تكيه كرد.
به هر حال من اين روزا دارم سريال homeland رو ميبينم تا با بچه هايي كه دارن رو كلير ما كار ميكنن بيشتر آشنا بشم.Big Grin

سریالشو کدوم کانال نشون میده ؟منم ببینم بلکه کمی دلم قرار بگیره!!Smile

بايد سريالhomeland رو بخريد.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2014-05-02 ساعت 20:28)jafarpourmh نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 19:54)jafarpourmh نوشته:  احتمالا همونطور كه قبلا گفتم اين هفته درگير اعلام لاتاري ٢٠١٥ بودن پرونده هاي ما رو بررسي نكردن. همونطور كه ميدونيد مرداد و شهريور هم فورس ماژور ويزاي دانشجويي و لاتاري ٢٠١٤ رو دارن و ما ميريم تو قفسه بايگاني . شانس ما تا آخر تير هست.
اگر به جدول منتظران هم نگاه كنين معمولن كلير ها تو يه ماهاي خاصي هستن و پراكندگي كلير ها به طور مساوي توي همه ماهها نيست. اگرچه جدول منتظران مجموعه آماري كوچكي هست و خيلي نميشه روش تكيه كرد.
به هر حال من اين روزا دارم سريال homeland رو ميبينم تا با بچه هايي كه دارن رو كلير ما كار ميكنن بيشتر آشنا بشم.Big Grin

البته از توی این سایت های دانلود سریال هم میشه دانلود کرد ولی باید قبلش باید عضو سایتشون بشید!
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، smpf
(2014-05-02 ساعت 20:43)hamed_na نوشته:  

البته از توی این سایت های دانلود سریال هم میشه دانلود کرد ولی باید قبلش باید عضو سایتشون بشید!

چرا اینجا اینقدر سوت و کوره !!هیچ سفارتی شماره اعلام نکرده ؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، zaniar_tnt ، smpf ، فری خانم
(2014-05-02 ساعت 21:47)shaya نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 20:43)hamed_na نوشته:  

چرا اینجا اینقدر سوت و کوره !!هیچ سفارتی شماره اعلام نکرده ؟!!

فكر كنم سفارتها هم دارن سريال نگاه ميكنن وقت ندارن كلير كنن.Big GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، zaniar_tnt ، shaya ، smpf ، فری خانم ، taghi1311
منتظر اعلام اسامی دوستان در 9می باشیم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، jafarpourmh ، shaya
(2014-05-04 ساعت 12:18)فری خانم نوشته:  منتظر اعلام اسامی دوستان در 9 می باشیم.

امکان داره چون جمعه سایت آپدیت نشد این هفته دو بار آپدیت بشه.
البته روندشون همچنان خیلی کند هست.متاسفانه این مرجع بررسی کننده کلیرنس به هیچ سازمان و شخصی در آمریکا پاسخگو نیست و کاملا مستقل عمل میکنه. من از طریق سناتور ایالتی هم اعتراضمو فرستادم ولی تاثیری نداره.Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، zaniar_tnt ، hamed_na ، فری خانم
یه دو روزه اینجا خیلی سوت و کور
یه کم گپ بزنیم خب Smile
Waiting List Charts | Waiting List | Register in Waiting List
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، mordadi
استفاده از اکستنشن Page Monitor در گوگل کروم برای چک کردن اتوماتیک سایت سفارت آنکارا:

مراحل نصب و استفاده:

1. گوگل کروم رو باز کنید...

2 .اگر ندارید دانلود کنید و باز کنید.

3. وارد آدرس زیر شید:
https://chrome.google.com/webstore/d...ihhmmfcd?hl=en

4. نصب (ok) رو بزنید.

5. بعد از دانلود و نصب یک آیکون مثل یک موج یا ضربان... بالا سمت راست گوگل کرومتون ایجاد میشه که همین اکستنشنیه که نصب کردید!

6. حالا قبل از هر کاری وارد سایت زیر شید:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

7. حالا وقت توی سایت هستید روی اون آیکون اکستنشن Page Monitor که شبیه موج هست کلیک کنید و Monitor This Page رو بزنید. (دقت کنید که باید Left Click کنید)

8. در مرحله بعدی روی آیکون Right Click کنید و options رو انتخاب کنید.

9. حالا گزینه Advanced رو تیک بزنید.

10. گزینه Desktop Notification رو تیک بزنید.

11. Notification Stays رو بکشید تا سمت راست تا بشه Until Closed.

12. Check Interval رو بکنید 1 ساعت. زیر 1 ساعت نذارید چون مراجعات زیاد به سایت سفارت ممکنه آی پی شما رو بلاک کنند یا سایت down شه و کلاً شر بشه! همون 1 ساعت هم خیلی زیاده!

13. Sound Alert رو هم بکنید Cuckoo

14. یه Check All Now هم محض احتیاط بزنید

هر وقت سایت آپدیت شه یه صدای کوکو میاد و یه پیغام هم رو صفحه میاد که سایت آپدیت شد. وارد سایت هم که بشید... شماره هایی که اضافه شده و حذف شده با رنگ های مختلف سبز و قرمز میاد و قشنگ می تونید بشمارید که چند نفر اضافه شدن به لیست...
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، romance33 ، taghi1311 ، hamed_na ، k1_cid ، behnam7 ، Saeedv13 ، shaya ، kamalir36 ، فری خانم ، شاهین1 ، itex ، kage.omid
(2014-05-04 ساعت 13:04)zaniar_tnt نوشته:  یه دو روزه اینجا خیلی سوت و کور
یه کم گپ بزنیم خب Smile

ما هم میخایم مثل سفارت آنکارا شنبه ، یکشنبه ها تعطیل کنیم.Big Grin
کاش روز مصاحبه مخ یکی از کارمندای سفارتو زده بودیم. الان رفیقمون بود و زود کلیرمون میکرد. TongueBig Grin
مثل یکی از بچه های دانشگاهمون که تو دانشگاه با یه دختره دوست شده بود بعدشم به هم زده بود. موقع فارغ التحصیلی فهمیده بود دختره دانشجو نبوده کارمند بایگانی دانشگاه بوده.
خلاصه بیچاره چند ماه دنبال فارغ التحصیلیش میدوید. آخه دختره پروندشو گم و گور کرده بود.
احتمالا ما هم اگر با کارمندای سفارت کانال زده بودیم از شانس نداشتمون پروندمون الان تو سازمان بازیافت ترکیه داشت میشد کود.
حالا این اراجیفی که من گفتم برا این بود که روحیمونو حفظ کنیم. اگر میدونید خارج از موضوعه تا بیخیال بشم و برم سراغ بحث ها و تحلیل های سخت و نا امید کننده کلینس.Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، romance33 ، taghi1311 ، hamed_na ، فری خانم
(2014-05-04 ساعت 13:16)jafarpourmh نوشته:  
یه کم گپ بزنیم خب Smile

ما هم میخایم مثل سفارت آنکارا شنبه ، یکشنبه ها تعطیل کنیم.Big Grin
کاش روز مصاحبه مخ یکی از کارمندای سفارتو زده بودیم. الان رفیقمون بود و زود کلیرمون میکرد. TongueBig Grin

نه خیلی هم حال دادی، فعلا که همه یه درد مشترک داریم و هر روز داریم فریادش میزنیم.

(2014-05-04 ساعت 13:06)romantic نوشته:  استفاده از اکستنشن Page Monitor در گوگل کروم برای چک کردن اتوماتیک سایت سفارت آنکارا

خیلی ممنون از راهنماییهاتون.
Waiting List Charts | Waiting List | Register in Waiting List
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، romance33
یه کم گپ بزنیم خب Smile

بسم ال...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، zaniar_tnt
(2014-05-04 ساعت 14:06)nedarzdh نوشته:  
یه کم گپ بزنیم خب Smile

بسم ال...

بچه ها يه چيزي بگم Sad من كم آوردم آخه بي وجدان حتي يك نفرو كلير نميكنه دلمون خوش بشه به من روحيه بديدSmile
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، fa79iran
(2014-05-04 ساعت 14:39)taghi1311 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 14:06)nedarzdh نوشته:  
یه کم گپ بزنیم خب Smile

بسم ال...

بچه ها يه چيزي بگم Sad من كم آوردم آخه بي وجدان حتي يك نفرو كلير نميكنه دلمون خوش بشه به من روحيه بديدSmile

صبر داشته باش دوستم صبر
کلیشه شده این کلمه نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، taghi1311 ، romance33
سلام دوستان

ببخشین من تازه عضو این سایت شدم و مطالب این صفحه رو دیدم سوال واسم پیش اومد.ویزای من ازدواجیشکور آمریکاس و منتظر وقت مصاحبه هستم واسه آنکارا.این کلیرنس که میگین به منم صدق میکنه یا ویزای شما کلا چیزای دیگه اس؟فکر کنم من قبل این که پروندمو اپروو کنن اف بی آی چک کردن منو
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-04 ساعت 14:58)amir.forougi نوشته:  سلام دوستان

ببخشین من تازه عضو این سایت شدم و مطالب این صفحه رو دیدم سوال واسم پیش اومد.ویزای من ازدواجیشکور آمریکاس و منتظر وقت مصاحبه هستم واسه آنکارا.این کلیرنس که میگین به منم صدق میکنه یا ویزای شما کلا چیزای دیگه اس؟فکر کنم من قبل این که پروندمو اپروو کنن اف بی آی چک کردن منو

سلام دوست عزیز. اکثرا تو این تاپیک مثل شما برای ویزای ازدواجی یا نامزدی با شهروند آمریکایی اقدام کردیم و همگی در ابتدا اپروو شدیم.
و اینکه (اف بی آی چک) میشویم یا خیر فقط روز مصاحبه مشخص میشود..
و بنا به پرونده هر شخص آفیسر تصمیم میگیره و معمولا درصد بالایی از کسانی که سربازی رفته باشند یا شغل دولتی داشتن و دلایلی که ما از آنها بی اطلاع هستیم شامل این پروسه میشویم. که به قول خودشون از 2 هفته تا چندین ماه به طول می انجامد...
امیدوارم که این پروسه شامل شما نشه....
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، taghi1311 ، romance33 ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان