کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
امیدوارم این دوشنبه خیلی از بچه ها کلیر بشند.
Waiting List Charts | Waiting List | Register in Waiting List
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، k1_cid ، romance33 ، taghi1311 ، فری خانم ، mrusa ، jafarpourmh
(2014-05-11 ساعت 09:55)zaniar_tnt نوشته:  امیدوارم این دوشنبه خیلی از بچه ها کلیر بشند.

امیدوارم یه لیست 40 نفره اعلام شه
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، k1_cid ، romance33 ، taghi1311
(2014-05-11 ساعت 11:07)شاهین1 نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 09:55)zaniar_tnt نوشته:  امیدوارم این دوشنبه خیلی از بچه ها کلیر بشند.

امیدوارم یه لیست 40 نفره اعلام شه

یعنی الان چیزی از این بهتر ممکنه.
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، k1_cid ، taghi1311
یه نفر به لیست منتظران اضافه شد. (iman2506) خوش اومدی به این جمع دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya ، kanan ، romance33 ، فری خانم
بچه ها كسي ميدونه كه بعد از پيكاپ پاسپورت به سفارت ابوظبي بايد تو سايت سيس اپديت شد يا الزاماً اين اتفاق نميافته؟ مرسي
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-05-11 ساعت 15:32)بادام هندي نوشته:  بچه ها كسي ميدونه كه بعد از پيكاپ پاسپورت به سفارت ابوظبي بايد تو سايت سيس اپديت شد يا الزاماً اين اتفاق نميافته؟ مرسي

سلام
به محض اینکه ویزای شما روی پاستون بخوره پیغام ایشوو میدهد.دیگه چیزی بنام آپ دیت ظاهر نخواهد شد.
مشخصات: F2A / مصاحبه: 2013 Jun24 - ابوظبی کلیرنس:5jun.2014
پاسخ
تشکر کنندگان: بادام هندي
(2014-05-11 ساعت 16:17)HPATIMAR نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 15:32)بادام هندي نوشته:  بچه ها كسي ميدونه كه بعد از پيكاپ پاسپورت به سفارت ابوظبي بايد تو سايت سيس اپديت شد يا الزاماً اين اتفاق نميافته؟ مرسي

سلام
به محض اینکه ویزای شما روی پاستون بخوره پیغام ایشوو میدهد.دیگه چیزی بنام آپ دیت ظاهر نخواهد شد.

منظورم دقيقا بعد از زماني هستش كه پاسپورت رو به سفارت داديد اپديت ميشيد؟ قبل از اونكه ويزا ايشود بشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها یه فکری به ذهنم رسیده اگه موافقیدبیاید اجراکنیم
یک نامه از زبان یکی مثل خودمون بنویسیم و توش کلی گلایه کنیم از نژاد پرستی و درغگویی و بی برنامه گی هاشون و خلاصه رنج هایی که داریم میکشیم
نامه خطاب به رییس جمهور باشه
و ازش تقاضا کنیم که به این موضوع رسیدگی کنه
بچه ها اینجا ما مطرح نیستیم نامزدها و همسران ما که سیتی زن هستند حق و حقوقی دارند که توی این پروسه ضایع شده
این نامه می تونه تو فیس بوک شیر بشه
مطمئنم ظرف زمان کمی همه جا پخش میشه
می تونیم از دوستانی که در خارج از کشور داریم خواهش کنیم که تا می تونن شیر کنن تا صدامون به یه جایی برسه
نظرون رو بگید؟
من خودم می تونم متن نامه رو آماده کنم
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، hamed_na

من خودم آنکارا بودم البته بصورت عادی بعد از تحویل پاسپورت دوبار بروز میشین و issued. آپدیت اول لزوماً بلافاصله بعد از تحویل پاس به سفارت صورت نمیگیره و ممکنه با یکی دو روز فاصله باشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، بادام هندي ، romance33 ، shadoow ، taghi1311
(2014-05-10 ساعت 11:15)jafarpourmh نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 08:28)shaya نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 02:07)georgia1 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 21:05)پيام نوشته:  بدترين. روزاي. زندگيم. در حال سپري شدنه ديگه وقتشه قرص برنج و بقل كنم. يه سالو نيمه خبري نيس هنوز ..
من متنفر شدم از امريكا شمارو نميدونم تازه كيسم ازدواجي درجه يك بود همه چيم رو هواس همه چيم همه اونايي كه فكرشو نميكردم كلير شدن الا من مثلا ادعاشون ميشه جهان اولين به خدا تمام كارام تو ايران به يه هفته نكشيده چه اداري چي هر چي ديگه سر تايمش اوكي شده بعد نميدونم چيرو ميخوان از تو سوابق سفيده ما درارن خير سرشون بعد ادعاشون ميشه اف بي اي چكشون خيلي حرفه اي پيش ميره ارواح عمشون اون به اصطلاح افيسرم گفت بعد ١ ماه ويزات حاضره بيا بگير اين يه پروسه ١تا٣ ماهس بعد بيا بگير نميدونستم منظورش ١ساله تا٣ سالس خدااااااا من سرمو كجا بكوبم. خون نياد هااااا
با درود بر شما من هم از لحاظ موقعیتی مثل شما هستم( به قول معروف توlimbo هستم)فقط و فقط امیدوارم خدا به کمکمون بیاد وبس!

هیشکی نیس بیاد یه ذره بذر امید بپاشه اینجا ؟!!!بگه آقا من ظرف 2-3 ماه کلیرنسم اومد !!کشتوندین ما رو شما ها که 300 روز به بالا منتظرین !!!Sadاین همه گرد ناامیدی از قرص برنجم بدتره !!!اون یه بار ترتیب آدم و میده خلاص !!این هر بار که میای این صفحه رو باز میکنی میکشتونه ما رو !!!یکی بیاد یه حرف امیدوار کننده بزنه !!Big GrinTongue

بچه ها اميدوار باشيد. چون هممون جلو دوربين مخفي هستيم. به هر كدممون هم ده هزار دلار جايزه ميدن.شب اول هم هممون شب كاخ سفيد مهمونيم.Smile

اُمــــــید آخـرین چیزی است که می مــــیرد . . .

گابریل گارسیا مارکز...
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، jafarpourmh ، romance33 ، shadoow ، taghi1311 ، بادام هندي ، hamed_na
(2014-05-11 ساعت 22:37)shaya نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 02:07)georgia1 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 21:05)پيام نوشته:  بدترين. روزاي. زندگيم. در حال سپري شدنه ديگه وقتشه قرص برنج و بقل كنم. يه سالو نيمه خبري نيس هنوز ..
من متنفر شدم از امريكا شمارو نميدونم تازه كيسم ازدواجي درجه يك بود همه چيم رو هواس همه چيم همه اونايي كه فكرشو نميكردم كلير شدن الا من مثلا ادعاشون ميشه جهان اولين به خدا تمام كارام تو ايران به يه هفته نكشيده چه اداري چي هر چي ديگه سر تايمش اوكي شده بعد نميدونم چيرو ميخوان از تو سوابق سفيده ما درارن خير سرشون بعد ادعاشون ميشه اف بي اي چكشون خيلي حرفه اي پيش ميره ارواح عمشون اون به اصطلاح افيسرم گفت بعد ١ ماه ويزات حاضره بيا بگير اين يه پروسه ١تا٣ ماهس بعد بيا بگير نميدونستم منظورش ١ساله تا٣ سالس خدااااااا من سرمو كجا بكوبم. خون نياد هااااا
با درود بر شما من هم از لحاظ موقعیتی مثل شما هستم( به قول معروف توlimbo هستم)فقط و فقط امیدوارم خدا به کمکمون بیاد وبس!

هیشکی نیس بیاد یه ذره بذر امید بپاشه اینجا ؟!!!بگه آقا من ظرف 2-3 ماه کلیرنسم اومد !!کشتوندین ما رو شما ها که 300 روز به بالا منتظرین !!!Sadاین همه گرد ناامیدی از قرص برنجم بدتره !!!اون یه بار ترتیب آدم و میده خلاص !!این هر بار که میای این صفحه رو باز میکنی میکشتونه ما رو !!!یکی بیاد یه حرف امیدوار کننده بزنه !!Big GrinTongue

بچه ها اميدوار باشيد. چون هممون جلو دوربين مخفي هستيم. به هر كدممون هم ده هزار دلار جايزه ميدن.شب اول هم هممون شب كاخ سفيد مهمونيم.Smile

گابریل گارسیا مارکز...
بچه ها من امروز با خودم فكر مي كردم ديدم كه به يه نوعي داريم تحقير ميشيم يكي نيست بگه آخه اين چه وضعيه الان تمام ما تو وضعيت بلاتكليفي داريم بسر مي بريم بقول دوستمون امين اونجا هم هيچ خبري نيست پس بيايم يك كمي بيخيال بشيم تا اينقدر اذيت نشيم و به قولي هر وقت شد شد چون فكر كردن زياد نتيجه اي جز احساس در ماندگي نداره پس بيايم محكم باشيم و به اين زندگي كه در اينجا هم جاريه ادامه بديم و بقولي يادمان نرود كه تمام شرايط حاكم برزندگيمان حاصل افكار ، تصميمات و اعمال خود ماست
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، romance33 ، hamed_na ، فری خانم
(2014-05-12 ساعت 10:00)taghi1311 نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 22:37)shaya نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 02:07)georgia1 نوشته:  با درود بر شما من هم از لحاظ موقعیتی مثل شما هستم( به قول معروف توlimbo هستم)فقط و فقط امیدوارم خدا به کمکمون بیاد وبس!

گابریل گارسیا مارکز...
بچه ها من امروز با خودم فكر مي كردم ديدم كه به يه نوعي داريم تحقير ميشيم يكي نيست بگه آخه اين چه وضعيه الان تمام ما تو وضعيت بلاتكليفي داريم بسر مي بريم بقول دوستمون امين اونجا هم هيچ خبري نيست پس بيايم يك كمي بيخيال بشيم تا اينقدر اذيت نشيم و به قولي هر وقت شد شد چون فكر كردن زياد نتيجه اي جز احساس در ماندگي نداره پس بيايم محكم باشيم و به اين زندگي كه در اينجا هم جاريه ادامه بديم و بقولي يادمان نرود كه تمام شرايط حاكم برزندگيمان حاصل افكار ، تصميمات و اعمال خود ماست

واسه ویزاهای نامزدی که عشقشون اونجاست و 6 ساله از هم دورن
واسه ویزاهای خانوادگی که همسر و بچشون اونجاست و 1 ساله بچشو ندیده
این موضوع خیلی خیلی فرق میکنه
واسه این دسته از ویزاها اونجا خیلی خبراست،اصلا همه خبرا اونجاست ...
اینکه با همسر و یا نامزدت باشی و بدونی که دیگه قرار نیست از هم جدا باشین ،اونجا رو تبدیل به بهشت میکنه حالا هرجا که میخواد باشه
واسه یک آدم عاشق رندگی کجا جاریه؟؟؟؟؟؟؟؟ همینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تنهایییی؟؟؟؟؟ زندگی اینجا ایستاده جانم
حالا این موضوع کلیرنس هر قدر طول بکشه بازم صبر میکنیم
همین روزا خیلیها میرن ایشالا
اینم انرزی مثبت از نوع shaya
++++++++++++++++++++
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، 1362Eli ، zaniar_tnt ، shaya ، k1_cid ، romance33 ، hamed_na ، shadoow ، shandiz ، فری خانم ، Timber Wolf ، Elahvision ، houmanmir
(2014-05-12 ساعت 10:40)romantic نوشته:  واسه ویزاهای نامزدی که عشقشون اونجاست و 6 ساله از هم دورن
اینکه با خانوادت و یا نامزدت باشی و بدونی که دیگه قرار نیست از هم جدا باشین ،اونجا رو تبدیل به بهشت میکنه حالا هرجا که میخواد باشه
واسه یک آدم عاشق رندگی کجا جاریه؟؟؟؟؟؟؟؟ همینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تنهایییی؟؟؟؟؟ زندگی اینجا ایستاده جانم
++++++++++++++++++++

آی حرف دل منو زدی، صد البته فرق میکنه، هر ساعتش شمرده میشه، خیلی سخته، امیدوارم همه اونایی که لحظه شماری میکنن واسه بودن با عشقشون زود به آرزوشون برسن
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، taghi1311 ، piboo ، shaya ، k1_cid ، romance33 ، hamed_na ، houmanmir
(2014-05-12 ساعت 11:36)zaniar_tnt نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 10:40)romantic نوشته:  واسه ویزاهای نامزدی که عشقشون اونجاست و 6 ساله از هم دورن
اینکه با خانوادت و یا نامزدت باشی و بدونی که دیگه قرار نیست از هم جدا باشین ،اونجا رو تبدیل به بهشت میکنه حالا هرجا که میخواد باشه
++++++++++++++++++++

آی حرف دل منو زدی، صد البته فرق میکنه، هر ساعتش شمرده میشه، خیلی سخته، امیدوارم همه اونایی که لحظه شماری میکنن واسه بودن با عشقشون زود به آرزوشون برسن
مرسی ازینهمه انرژی مثبتی که فرستادیBig Grinدرسته زندگی برای افرادی که با ویزای نامزدی یا ازدواج میخوان برن فرق داره !!اونا دوتا تحول رو همزمان میخوان تجربه کنند که هر دو جزو بزرگترین استرسهای زندگی اند هم ازدواج و هم مهاجرت !!دیگه برای استرس سوم که کلیرنسه خیلی جا ندارن !!فول استرسن !!کاش اینهفته اینجا پرشه از هوراااا و دست زدنها !!++++++++++++++++++++++++++++Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، hamed_na ، romance33 ، shadoow ، taghi1311 ، alitg ، فری خانم ، romantic ، mohmoh ، houmanmir
از اونجایی که من دو و سه ساله در حال چک کردنم از ویزا بولتین ، سیس ، سفارت !!!! یکی از دوستانم ازم خواست پرونده اونم که توریستی درخواست داده و چک خورده روهم چک کنم feb رفته بود مصاحبه may جوابش اومد دیشب وقتی جوابشو دیدم یه حالی شدم هم خوشحال بودم و هم ناراحت که اینا توزیستیو اینجوری میدن مال مارو 1 سال طول میدن . سربازیش سپاه بود و ............
راستی کسی شماره ای از ابوظبی داره که زنگ زده باشه و تونسته باسه با کسی حرف بزنه؟
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان