کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-06 ساعت 12:33)lidlid نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 12:13)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 19:54)شاهین1 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 19:10)lidlid نوشته:  بچه ها یه هورا هم برای من بکشید
چون من هم کیلیر شدمممممممممممممممممممممممممم
ابوظبی داره می ترکونه
بچه های ابوظبی موافقید با هم برای گرفتم ویزا بریم
و شاید هم با هم به سمت زندگی مون بریم
امیدوارم بچه های دیگه هم زودتر کیلیر بشن Smile
لیست منتظران رو چطور باید به روز کنم؟
5 جون آخرین آپدیت من بوده
برنامه کافه موکا رو هم بهتره هفته دیگه بذاریم چون اگه ما به سمت کارهامون بریم دیگه نمی تونیم به بچه ها بستنی بدیم Smile))))))
این هم متن سفارت برای اطلاع دوستان
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
به به عالی تبریک Big Grin

با تبریک فراوان. ازتون مدیکال جدید نخواستند؟

والا این متنی بود که برای من فرستادن روی سایت ایمیلی هم دریافت نکردم
ولی هنوز بولتن رو نخوندم ببینم اونجا اشاره ای شده یا نه
بابا بولتن دیگه چیه؟
به ما هم بگین لطفا
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-07 ساعت 02:25)k1_cid نوشته:  دوستان جون و جولای که در آنکارا مصاحبه داشتن:
آیا میشه به یقین گفت مدارک مالیتی 2013 رو ازمون میگیرن؟

بله حتما می خوان.
یکی از دوستان همسرم که 1 ماه پیش برای مصاحبه رفته بود ارمنستان، با وجودی که نامه اکستنشن داشته و نشون داده ازش قبول نکردن و گفتن باید فرم مالیاتی 2013 رو بیاری.
بلافاصله از آمریکا اقدام کردند و همسرم که داشت میومد تهران براشون با خودش آورد و اونها هم دوباره رفتند سفارت.
دیگه خبر جدید ازشون ندارم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-06-07 ساعت 09:22)فری خانم نوشته:  بابا بولتن دیگه چیه؟
به ما هم بگین لطفا

من امروز متوجه شدم که بولتن رو روی سایت سفارت ارمنستان گذاشتن که لینکش اینه، در بولتن به شما نشون داده میشه که آیا در ماهی که قصد دارین اقدام به دریافت ویزا کنین برای کتگوری تون ویزای مهاجرتی موجود هست یا خیر؟
این بولتن بطور ماهانه بر اساس اعلام کنسولگری ها آپدیت میشه. مثلا الان بولتن ژوئن 2014 روی سایت هست.
می تونین عضو بشین تا بولتن بصورت ماهانه براتون ارسال بشه. (توضیحات و آدرس ایمیل مربوطه در پایین بولتن ماهانه ذکر شده)
ببخشید من بیشتر از این سر در نمیارم. لطفا بقیه هم کمک کنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، فری خانم ، hamed_na
(2014-06-06 ساعت 08:51)shaya نوشته:  دوستانی که یکشنبه صبح پرواز دارند ، من از 2 تا 6 صبح پای کانتر ماهان و ایران ایر هستم. اگه کمک خواستین خبر بدین. خودمم با ماهان دارم میرم آنکارا.

علیرضا جان سفرت بی خطر دوست عزیز.ایشالا که ویزا رو هم 2 روزه دریافت کنی.شاد باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، فری خانم ، Alireza83
بچه ها امروز رفتم انستیتیو پاستور فقط همون کارت قبلی رو برام مهر تایید زد گفت واکسن نمی خوادبزنی فقط اگر تا شهریور نرفتی و رفتنت خورد به پاییز باید بیای واکسن آنفولانزا بزنی
من دفعه پیش مدیکال رو تو دبی انجام دادم کسی می دونی ایندفعه می تونم برم ابوظبی انجام بدم یا حتما باید برم همون جای قبلی؟
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mehri11 ، فری خانم ، shaya ، houmanmir ، AZAR 1335
(2014-06-07 ساعت 09:51)S K نوشته:  
به ما هم بگین لطفا

من امروز متوجه شدم که بولتن رو روی سایت سفارت ارمنستان گذاشتن که لینکش اینه، در بولتن به شما نشون داده میشه که آیا در ماهی که قصد دارین اقدام به دریافت ویزا کنین برای کتگوری تون ویزای مهاجرتی موجود هست یا خیر؟
این بولتن بطور ماهانه بر اساس اعلام کنسولگری ها آپدیت میشه. مثلا الان بولتن ژوئن 2014 روی سایت هست.
می تونین عضو بشین تا بولتن بصورت ماهانه براتون ارسال بشه. (توضیحات و آدرس ایمیل مربوطه در پایین بولتن ماهانه ذکر شده)
ويزا بولتن كه جديدا ١٦ ماه عقب گرد كرده؟؟ يعني اين شامل بچه هايي كه مصاحبه شدن هم مي شه؟ اگه اينجوري باشه كه يسري از بچه ها كه كليرنسشون مياد اما تو بولتن هنوز كارنت نشدن بايد دوباره صبر كنن؟؟ نههه !!!!اميدوارم اينجوري نباشه چون اين واقعا ظلم!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-06-07 ساعت 10:53)1362Eli نوشته:  
به ما هم بگین لطفا

ويزا بولتن كه جديدا ١٦ ماه عقب گرد كرده؟؟ يعني اين شامل بچه هايي كه مصاحبه شدن هم مي شه؟ اگه اينجوري باشه كه يسري از بچه ها كه كليرنسشون مياد اما تو بولتن هنوز كارنت نشدن بايد دوباره صبر كنن؟؟ نههه !!!!اميدوارم اينجوري نباشه چون اين واقعا ظلم!!!
این چی بید؟
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-07 ساعت 10:53)1362Eli نوشته:  
به ما هم بگین لطفا

مرسی از توضیحاتتون.
تو کدوم بخشش باید وارد شیم و ببینیم؟
حالا چطور عضو شیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-07 ساعت 10:45)lidlid نوشته:  بچه ها امروز رفتم انستیتیو پاستور فقط همون کارت قبلی رو برام مهر تایید زد گفت واکسن نمی خوادبزنی فقط اگر تا شهریور نرفتی و رفتنت خورد به پاییز باید بیای واکسن آنفولانزا بزنی
من دفعه پیش مدیکال رو تو دبی انجام دادم کسی می دونی ایندفعه می تونم برم ابوظبی انجام بدم یا حتما باید برم همون جای قبلی؟
من اون کارت زردرو ندارم فکر کنم دبی ازم گرفتن چه کنم؟
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-07 ساعت 12:21)alitg نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 10:45)lidlid نوشته:  بچه ها امروز رفتم انستیتیو پاستور فقط همون کارت قبلی رو برام مهر تایید زد گفت واکسن نمی خوادبزنی فقط اگر تا شهریور نرفتی و رفتنت خورد به پاییز باید بیای واکسن آنفولانزا بزنی

مشکلی نیست اگه کپی اش ور هم داشته باشی از روی اون دوباره صادر می کنند علاوه بر اون یه برگه تایپ شده از روی کارت واکسن بهتون دادن که با خودتون ببرید آمریکا برای ادامه واکسیناسیون مورد نیاز در اونجا که برایپروسه های بعدی هم بهش احتیاج دارید میتونین اون رو هم ببرید
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: alitg

منم کارت زرد رو پیدا نمیکنم فکر کنم آنکارا ازم گرفته چه کنیم؟
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان آنکارایی
کجایید ای عزیزان خداییییی؟؟؟
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، jafarpourmh ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-07 ساعت 13:04)شاهین1 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 10:45)lidlid نوشته:  
منم کارت زرد رو پیدا نمیکنم فکر کنم آنکارا ازم گرفته چه کنیم؟
مگه دکتر معتمد سف ارت به شما گواهی تکمیل واکسیناسیون نداده ؟ (برای هر نفر یگ برگ + CD)
یه برگه سفید که توش لیست واکسنهای زده شده به انگلیسی درج شده ؟
همو نو ببرین پاستور از روی اون کارت جدید براتون صادر میکنه
روز مراجعه مجدد به دکتر سف ارت همون برگه باز همراهتون باشه
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، k1_cid ، houmanmir ، شاهین1 ، romance33
بچه ها من دفعه پیش مدیکال رو توی دبی انجام دادم ایندفعه میشه ابوظبی انجام بدم؟
کسی خبر داره پرواز های ابوظبی چه روز و ساعتی انجام میشه؟
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-07 ساعت 09:37)فری خانم نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 02:25)k1_cid نوشته:  دوستان جون و جولای که در آنکارا مصاحبه داشتن:
آیا میشه به یقین گفت مدارک مالیتی 2013 رو ازمون میگیرن؟

بله حتما می خوان.
یکی از دوستان همسرم که 1 ماه پیش برای مصاحبه رفته بود ارمنستان، با وجودی که نامه اکستنشن داشته و نشون داده ازش قبول نکردن و گفتن باید فرم مالیاتی 2013 رو بیاری.
بلافاصله از آمریکا اقدام کردند و همسرم که داشت میومد تهران براشون با خودش آورد و اونها هم دوباره رفتند سفارت.
دیگه خبر جدید ازشون ندارم.
دوست عزیز منظور بنده بعد از کلییر شدن FBI CHECK هست.Wink
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان