کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-19 ساعت 07:22)poori نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 23:36)mordadi نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 23:25)1362Eli نوشته:  خوب خدا رو شكر poori عزيز هم كلير شد???نگران نباش تا چشم رو هم بزاري اونوري
تبریکککککک به پوری عزیز .
الی جان شما یا پوری هر کدوم فرصت داشتین لطف میکنین متن اولین ایمیلی که براتون آمد که کلیر شدین و ساعت ایمیلتون رو بذارین اینجا که ما هم ببینیم . مرسی

We are glad to inform you that her case is completed. She needs to come to our Embassy on 09-JUL-2014 at 13:30pm. She needs to bring the following documents to her interview:
· 1040 Individual Income Tax returns and W2 forms for 2013 from the petitioner
· Marriage Certificate (original)
· Birth Certificate (Shenasname) (original/updated translation/copy)
· DS-260 Form (please visit https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx ) and barcode page
· 2 Photos (please visit http://turkey.usembassy.gov/photo_requirements2.html for photo requirements)
· Medical report (please visit http://turkey.usembassy.gov/medical_requirements.html for medical requirements)
· Passport pickup location receipt (please visit https://usvisa-info.com/en-TR/selfservic...nformation )

یه خانوم آخه چرا باید اینهمه مدت کلیرنس بخوره ؟چه خبره مگه؟Sadپوری جان میشه از کیس خودت بیشتر برام بگی !!شغلت و زمانی که اقدام کردی و...ممنون میشم
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي
(2014-06-19 ساعت 10:04)shaya نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 07:53)itex نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 00:06)مسكاتي نوشته:  ممنون
شما مطم،ن هستين؟اخه تو قسمت سفرنامه همه نوشتن اكه كار دولتي نداشته باشين كليرنس نميخورين،من نتيجه گرفتم كار دولتي طولاني ميكنه؛)
و من نميدونم كار در درمونگاه به عنوان پزشك دولتي هست يا نه و اصلا اگر كار دولتي رسمي كنم با حكم كارگزيني و اينا چي ميشه؟؛)
ةاقاي عليرضاااا واقعا ناراحت شدم ،شكايت فايده نداره؟شايد يكم خجالت بكشن حداقل زودتر جواب بدن.

به این افسانه ها گوش ندین ولی به هر حال تصمیم با خودتونه.

مسکانی کدوم درمانگاه؟درمانگاههای بخش خصوصی که ربطی نداره مراکز بهداشتی درمانی بخش دولتی است که یا باید استخدام بشی یا طرح بگذرونی تا بتونی بیای توش و اگه منظورت قرار داد پزشک خانواده است اونم دولتی نیست خصوصیه یه نوع قرارداد پیمانکاری است!!بعدشم تو زمان قبل مصاحبه رو گفتی نه بعد مصاحبه!! فکر نکنم ربطی داشته باشه !!ببم جان برو یه کم پول در بیار بیکاری پدر دربیاره !!من که هم درگیر تزم هستم هم درمانگاه میرم بازم دارم خل و چل میشم !!Big Grin

دوست عزیز برو با خیال راحت کار کن. منم مثل شما پزشک هستم و نه در زمان مصاحبه نه در طول مدت کلیرنس سر کار نرفتم و می بینی که نزدیک یکسال هم کلیرنسم طول کشید. کار ایناحساب کتاب نداره. حداقل با کار کردن سرت گرم می شه. خوندن برای usmle هم که جای خود داره سعی کن از این مدت به نفع کار و رزومه ت استفاده کنی.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، مسكاتي ، hamed_na ، فری خانم
شما مطم،ن هستين؟اخه تو قسمت سفرنامه همه نوشتن اكه كار دولتي نداشته باشين كليرنس نميخورين،من نتيجه گرفتم كار دولتي طولاني ميكنه؛)
و من نميدونم كار در درمونگاه به عنوان پزشك دولتي هست يا نه و اصلا اگر كار دولتي رسمي كنم با حكم كارگزيني و اينا چي ميشه؟؛)
ةاقاي عليرضاااا واقعا ناراحت شدم ،شكايت فايده نداره؟شايد يكم خجالت بكشن حداقل زودتر جواب بدن.

مسکانی کدوم درمانگاه؟درمانگاههای بخش خصوصی که ربطی نداره مراکز بهداشتی درمانی بخش دولتی است که یا باید استخدام بشی یا طرح بگذرونی تا بتونی بیای توش و اگه منظورت قرار داد پزشک خانواده است اونم دولتی نیست خصوصیه یه نوع قرارداد پیمانکاری است!!بعدشم تو زمان قبل مصاحبه رو گفتی نه بعد مصاحبه!! فکر نکنم ربطی داشته باشه !!ببم جان برو یه کم پول در بیار بیکاری پدر دربیاره !!من که هم درگیر تزم هستم هم درمانگاه میرم بازم دارم خل و چل میشم !!Big Grin

اره دقيقا منم دارم خل و چل ميشم و هم از نظر مالي هم روحي نياز دارم كه كار كنم،پزشك خانواده كه با بيمه قرارداد ميبندن پس اشكال نداره؟
اره ميدونم كه جرم در نظرش نميگيرن؛)اما نميخوام طولاني تر بشه مدت كليرنسش؛(
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-19 ساعت 11:51)1362Eli نوشته:  

دوست عزیز برو با خیال راحت کار کن. منم مثل شما پزشک هستم و نه در زمان مصاحبه نه در طول مدت کلیرنس سر کار نرفتم و می بینی که نزدیک یکسال هم کلیرنسم طول کشید. کار ایناحساب کتاب نداره. حداقل با کار کردن سرت گرم می شه. خوندن برای usmle هم که جای خود داره سعی کن از این مدت به نفع کار و رزومه ت استفاده کنی.

وايييي الي جان چقدر بد،من دلم خوش بود كه بيمارم و يه ضرب ويزا ميگيرم،حالا ميبينم كه ايواييييييي ميتونه يه سالم طول بكشه،البته اره.ديگه تصميم ندارم وقت تلف كنم دارم سعي ميكنم براي usmle بخونم سر كار هم بايد برم....
ولي هدا كنه كليرنس رو طولاني تر نكنه؛(
يعني شما هم بيكار بوديو يكسال طول دادن كليرنس رو؟
ممكنه به خاطر طرحت باشه؟كه قبلا گذروندي...؟

(2014-06-19 ساعت 01:19)nedarzdh نوشته:  Bacheha yezarbbbb visamo gereftam

وايييي واقعا خوشبحالت ندا جان تبريك ميگم؛)
ميشه يكم از شرايطتت بكي؟وضعيت كارت؟سفرهاي خارجي كه داشتي...
پاسخ
تشکر کنندگان: nedarzdh
(2014-06-19 ساعت 12:17)مسكاتي نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 11:51)1362Eli نوشته:  

وايييي الي جان چقدر بد،من دلم خوش بود كه بيمارم و يه ضرب ويزا ميگيرم،حالا ميبينم كه ايواييييييي ميتونه يه سالم طول بكشه،البته اره.ديگه تصميم ندارم وقت تلف كنم دارم سعي ميكنم براي usmle بخونم سر كار هم بايد برم....
ولي هدا كنه كليرنس رو طولاني تر نكنه؛(
يعني شما هم بيكار بوديو يكسال طول دادن كليرنس رو؟
ممكنه به خاطر طرحت باشه؟كه قبلا گذروندي...؟

(2014-06-19 ساعت 01:19)nedarzdh نوشته:  Bacheha yezarbbbb visamo gereftam

اگه بخاطر طرح دوساله الی یکسال کلیرنسش طول کشیده باشه که من بیچاره ام باید تا زمان خدا بیامرز شدنم صبر کنمTongue
وايييي واقعا خوشبحالت ندا جان تبريك ميگم؛)
ميشه يكم از شرايطتت بكي؟وضعيت كارت؟سفرهاي خارجي كه داشتي...
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها چه خبر از آپدیت؟ فردا مسافر داریم یا نه؟
من که 17 جون هستم.Sad
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7
(2014-06-19 ساعت 13:09)jafarpourmh نوشته:  بچه ها چه خبر از آپدیت؟ فردا مسافر داریم یا نه؟
من که 17 جون هستم.Sad

من 19 جون آپدیت شدم از اون طرف، فک کنم این یه آپدیتی بود که از بقیه عقب تر بودم، چون 9 جون آپدیت نداشتم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh
دوستان جديدا كسي از ابوظبي اپديت نشده ؟؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه
در مورد مشکلی که برای من پیش اومد باید بگم که آنکارا می گه من کلیر شدم ولی دوباره افسر پرونده خواسته که برسی بشه ولی USCIS می گه من اصلاً کلیر نشدم و آنکارا باید پاسخگو باشه که چرا کیس نامبرم روی سایت هست. هنوز هم هست.
من حرف آنکارا رو قبول نمی کنم چون هرگز کیس من توی CEAC از حالت AP خارج نشد. بنا بر این من فکر می کنم آنکارا دروغ می گه و شماره من اشتباه روی سایت اومده.
کسی آدرس ایمیلی داره که بشه از جایی غیر از آنکارا پیگیری کرد؟ هرچی به فکرتون می رسه بگین لطفاً
مرسیSad
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، فری خانم
با سلام خدمت دوستان عزیزم
به کمکتون نیاز دارم لطفا راهنماییم کنید!
چند روز پیش همسرم از امریکا به سفارت ایمیل زد و از وضعیت پرونده من سوال کرد. سفارت هم گفت برای ادامه پروسه به مدیکال مجدد و اصل پاسپورت همسرتون نیاز داریم. همسرم هم بهشون دیروز مجدد ایمیل زد و گفته بود که شما خودتون گفتید که بعد از اتمام پروسه نیاز هست که همسرم با مدیکال مجدد و اصل پاسپورت به سفارت مراجعه کنه و آیا شما کانفرم میکنید که پروسه پرونده همسر من تمام شده؟ اونا هم امروز مجدد بهش ایمیل زدن و این جواب رو دادن که متنش رو در ادامه میارم. میخواستم راهنماییم کنید که این ایمیل چیه و به نظر شما ویزای من آمادست؟ اگه اینظوره پس چرا متنش با بقیه دوستان فرق داره؟ اگر هم آماده نیست دیگه پس چرا اصل پاسپورتو خواستن؟ من واقعا گیج شدم و سریعا به کمکتون نیاز دارم! ضمنا من خود سایت سفارت رو چک کردم وضعیت پروسم تغییری نکرده و همچنان همون routine administrative process هستش!!! لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
متن نامه سفارت به همسرم:
Thank you for your Jun 18, 2014 email. Embassy confirms that your husband’s immigration visa application is ready for further processing, he should drop his original passport along with new medical report to process his immigrant visa case.
CATEGORY: F2A
Case creation: 28 APR 2011
interview: 31JUL 2013
Abudhabi
status:clear 30Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، romance33
دیگه دارم میرسم به صدر جدول Cool
بجز ۳ تا از دوستان که امیرحسین باشه صد سال تنهای
از آقا پیام هم که خبری نیست
فکر کنم که اونم مثل پوری جان تموم کارش و کلیر شده باشه
دیگه خودمم
واقعا من موندم چیکار می‌کنن دوستان سفارت
انگار یک هفته یک سری کار می‌کنن می‌رن یک ماه مرخصی بعد یه سری دیگه میان
آخه چی‌ شد از اپدیت جون جولیا یهو پریدن سر پروندههای ژانویه ۲۰۱۴
فقط خدا میدون چه‌خبره اونجا
حدس اینکه این هفته کدام یک از بچها کلیر می‌شه سخت تر از حدس زدن قهرمان جام جهانیه Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، hamed_na ، shaya ، amjad ، itex ، romance33 ، shadoow ، فری خانم
(2014-06-19 ساعت 15:58)paeizan2001 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیزم
به کمکتون نیاز دارم لطفا راهنماییم کنید!
چند روز پیش همسرم از آمریکا به سفارت ایمیل زد و از وضعیت پرونده من سوال کرد. سفارت هم گفت برای ادامه پروسه به مدیکال مجدد و اصل پاسپورت همسرتون نیاز داریم. همسرم هم بهشون دیروز مجدد ایمیل زد و گفته بود که شما خودتون گفتید که بعد از اتمام پروسه نیاز هست که همسرم با مدیکال مجدد و اصل پاسپورت به سفارت مراجعه کنه و آیا شما کانفرم میکنید که پروسه پرونده همسر من تمام شده؟ اونا هم امروز مجدد بهش ایمیل زدن و این جواب رو دادن که متنش رو در ادامه میارم. میخواستم راهنماییم کنید که این ایمیل چیه و به نظر شما ویزای من آمادست؟ اگه اینظوره پس چرا متنش با بقیه دوستان فرق داره؟ اگر هم آماده نیست دیگه پس چرا اصل پاسپورتو خواستن؟ من واقعا گیج شدم و سریعا به کمکتون نیاز دارم! ضمنا من خود سایت سفارت رو چک کردم وضعیت پروسم تغییری نکرده و همچنان همون routine administrative process هستش!!! لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
متن نامه سفارت به همسرم:
Thank you for your Jun 18, 2014 email. Embassy confirms that your husband’s immigration visa application is ready for further processing, he should drop his original passport along with new medical report to process his immigrant visa case.

ّFurther Processing یعنی ویزاش حاضره دیگه. باید بره بگیره.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-06-19 ساعت 16:30)behnam7 نوشته:  دیگه دارم میرسم به صدر جدول Cool
بجز ۳ تا از دوستان که امیرحسین باشه صد سال تنهای
از آقا پیام هم که خبری نیست
فکر کنم که اونم مثل پوری جان تموم کارش و کلیر شده باشه
دیگه خودمم
واقعا من موندم چیکار می‌کنن دوستان سفارت
انگار یک هفته یک سری کار می‌کنن می‌رن یک ماه مرخصی بعد یه سری دیگه میان
آخه چی‌ شد از اپدیت جون جولیا یهو پریدن سر پروندههای ژانویه ۲۰۱۴
فقط خدا میدون چه‌خبره اونجا
حدس اینکه این هفته کدام یک از بچها کلیر می‌شه سخت تر از حدس زدن قهرمان جام جهانیه Wink

نگران نباش خودم پشت سرتم و اول ميشم.
تا شهادت راهي نمونده ٢٦،٢٧ جون به درجه اعلاي شهادت در راه كلير نايل ميشيم و اكسپير ميشيم.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، romance33
(2014-06-19 ساعت 13:09)jafarpourmh نوشته:  بچه ها چه خبر از آپدیت؟ فردا مسافر داریم یا نه؟
من که 17 جون هستم.Sad

من دوباره امروز آپدیت شدم! یعنی تو ماه جوون میشه: 4و11و12و17و18و19
این آخری به وقت آنکارا شد! دیگه کاملا" گیج شدم!!!
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، platypus15 ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-19 ساعت 17:07)hamed_na نوشته:  
من که 17 جون هستم.Sad

من دوباره امروز آپدیت شدم! یعنی تو ماه جوون میشه: 4و11و12و17و18و19
این آخری به وقت آنکارا شد! دیگه کاملا" گیج شدم!!!

ای ول !!فردا بزن و بکوب داریم ما Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hamed_na

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان