کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2012-05-07 ساعت 03:23)behrooz_gh نوشته:  سلام به همگی دوستان، از زمان مصاحبه من بیش از 15 ماه میگذره، گور باباشون، دیگه بیخیال شدم، هر چند ماه یکبار یه سری تو سایتشون می زنم، میخوام بچه هام رو بیارم ایران، من که دیگه بیخیال شدم، ولی امیدوارم همگیتون هر چه سریعتر از این وضعیت خلاص شید. به امید اون روز که تو این تاپیک بخونم همه جونها همون روز مصاجبه ویزاشون رو میگیرند.Rolleyes
یه نظر من به امید روزی که همه جوانهای میهنمون با عشق و آرامش برگردند به ایرانی آباد و آزاد و پر از نشاط و آرامش.غربت درد بدیه که اگه میلیونر هم باشی بازم لبت می خنده ولی قلبت نه!

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، alireza62 ، behrooz_gh
سلام
انشااله تمام بچه های مهاجرسرا و دوستانی که در انتظار ویزا هستند به ارزوهاشون برسند انتظار واقعا سخته انشااله به زودی زود همه منتظران هوراااااااا بکشند به امید روزهای شیرین.
نوع ویزا : CR1 ازدواجی
اولین اقدام :4 دسامبر 2010
رفتن کیس به nvc : می 2011
تاریخ مصاحبه: اکتبر 2011
کلرینس: 7 ماه
کلییر:جون 2012
دریافت ویزا: 13 جون 2012
تاریخ رفت به بلاد کفر: 22 جون 2012Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، alireza62 ، Arad89 ، oxin133
سلام دوستان،
خوب ... کم کم داره نوبت من هم می رسه ... بالاخره! امیدوارم که ۲ هفته دیگه براتون بتونم خبرهای خوبی از مصاحبم بنویسم. امیدوارم که همه چی برای من و همگی شما خوب پیش بره.
می خواستم بگم که فکر می کنم مدارکم (تقریباً) کامل هستند و تنها چیزی که فعلا فکرمو مشغول کرده ماجرای چک شدن و کلیرنس هست و امیدوارم که شامل من و هیچ کدومتون نشه.
و اما سوالی که در این رابطه دارم اینه که من ۲ سال پیش ویزای توریستی آمریکا گرفتم و ۲ یا ۳ روزه کلیر شدم (اسم و فامیل عربی ندارم و شغل دولتی نداشتم و به کشورهای حساس سفر نکردم)، حالا ممکنه اینکه اون دفعه زود کلیر شدم به مصاحبه ایندفعه کمکی بکنه که چک بهم نخوره یا حداقل طولانی نباشه؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، alireza62 ، الهه سابق
(2012-06-11 ساعت 20:22)negi نوشته:  سلام دوستان،
خوب ... کم کم داره نوبت من هم می رسه ... بالاخره! امیدوارم که ۲ هفته دیگه براتون بتونم خبرهای خوبی از مصاحبم بنویسم. امیدوارم که همه چی برای من و همگی شما خوب پیش بره.
می خواستم بگم که فکر می کنم مدارکم (تقریباً) کامل هستند و تنها چیزی که فعلا فکرمو مشغول کرده ماجرای چک شدن و کلیرنس هست و امیدوارم که شامل من و هیچ کدومتون نشه.
و اما سوالی که در این رابطه دارم اینه که من ۲ سال پیش ویزای توریستی آمریکا گرفتم و ۲ یا ۳ روزه کلیر شدم (اسم و فامیل عربی ندارم و شغل دولتی نداشتم و به کشورهای حساس سفر نکردم)، حالا ممکنه اینکه اون دفعه زود کلیر شدم به مصاحبه ایندفعه کمکی بکنه که چک بهم نخوره یا حداقل طولانی نباشه؟
سلام دوست عزیز ....مطمن باش ویزاتو میگیری یک صرب ...شک نکن...مصاحبه هم فقط جنبیه تشریفاتی داره...موفق باشی
ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق

ممنون

نگی جان ایشالا با خبرای خوب برگردی
راستش توی همین سایت یکی دو نفر رو دیدم که نوشته بودن قبلا با ویزای توریستی رفته بودن و کلیرشون هم زود اومده بوده ولی سر ویزای مهاجرتی باز هم کلیر خوردن. ولی یادم نیست که چکشون زود بوده یا نه. البته فکر کنم ربطی نداشته باشه چون چک هر دفعه مثل اینکه فقط چندماه اعتبار داره. البته مطمئن نیستما.
در هر صورت شما اولا که خانمی دوما شغل دولتی نداشتی، بنابراین شاید اصلا چک نخوری Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، frozen mind
مرسی الهه جان، می تونی بهم بگی کجای مهاجرسرا اینارو خوندی که اگه می شه یکمی ازشون سوال کنم. از بچه های نامزدی و ازدواج که فکر نکنم بوده باشند چون من به چشمم نیومده.

ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:

ممنون

سلام نگي جان
من هم قبل از مصاحبه خيلي خيلي نگران fbi چك بودم ولي fbi بيشتر براي آقايان وكيسهاي لاتاري وتوريستي مي باشد براي شما نمي باشد نگران نباش اميدوارم مي آيي با خبر خوش ويزا يكضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، negi ، الهه سابق
سلام دوستان
به منم برگه ابی دادن ولی مدارکم مثل عکس وپرینت تلفن وایمیل نداشتم بهم گفتن مدارک رو براشون پست کنم وقتی به D.H.L مراجعه کردم از من اسم گیرنده مدارک(contact name)تو سفارت خواستن منم هرچی به سفارت ایمیل زدم فقط ادرس میدن لطفا اگه میتونین کمکم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano
(2012-06-12 ساعت 16:05)hossein hatami نوشته:  سلام دوستان
به منم برگه ابی دادن ولی مدارکم مثل عکس وپرینت تلفن وایمیل نداشتم بهم گفتن مدارک رو براشون پست کنم وقتی به D.H.L مراجعه کردم از من اسم گیرنده مدارک(contact name)تو سفارت خواستن منم هرچی به سفارت ایمیل زدم فقط ادرس میدن لطفا اگه میتونین کمکم کنید

دوست عزیز،
شما هیچ وقت نمی تونید اسم کارمندها بخصوص آفیسر های سفارت رو بدونید. به نظر من به دی اچ ال یه قسمتی از سفارت رو بگید (مثلا قسمت ویزای نامزدی یا ... ) و براشون بفرستید که زودتر ویزاتون رو بگیرید.
راستی ضمن تبریک، می شه لطف کنید بگید کی و کجا مصاحبه داشتید و یه کمی توضیح بدید.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-06-12 ساعت 17:11)negi نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 16:05)hossein hatami نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز،
شما هیچ وقت نمی تونید اسم کارمندها بخصوص آفیسر های سفارت رو بدونید. به نظر من به دی اچ ال یه قسمتی از سفارت رو بگید (مثلا قسمت ویزای نامزدی یا ... ) و براشون بفرستید که زودتر ویزاتون رو بگیرید.
راستی ضمن تبریک، می شه لطف کنید بگید کی و کجا مصاحبه داشتید و یه کمی توضیح بدید.
ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-06-12 ساعت 14:04)negi نوشته:  مرسی الهه جان، می تونی بهم بگی کجای مهاجرسرا اینارو خوندی که اگه می شه یکمی ازشون سوال کنم. از بچه های نامزدی و ازدواج که فکر نکنم بوده باشند چون من به چشمم نیومده.

ممنونم

خواهش میکنم نگی جان.
شرمنده نگی جان راستش اصلا یادم نیست توی کدوم قسمت اینو خونده بودم آخه پارسال این مطلبو دیدم.
ولی به نظر من هم که بیخودی نگرانی. بچه ها هم دارن بهت میگن. انقدر بهش فکر نکن. همش بگو من چک نمیخورم، من چک نمیخورم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: negi
سلام ممنون
من به d.h.l همه موارد رو گفتم ولی قبول نمیکنن میگن باید اسم گیرنده داشته باشی چون بسته اولا از ایران خارج نمیشه ثانیا سفارت بازش نمیکنن و برگشت میخوره اون خانمی که من جلوش سوگند خوردم پای برگه ابی منو امضا کرده و حروف s k g که همون امضاشه برام زده حالا موندم چیکار کنم اگه راهی هست کمکم کنید
من 7 may وقت مصاحبه داشتم فوق العاده اسون بود چندتا سوال ساده در رابطه با خودم و نامزدم پرسیدن فقط مشکل کمبود مدارک داشتم کل مصاحبه فارسی بود (اگه سوالی دوستان دارن خوشحال میشم کمک کنم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-06-12 ساعت 23:30)hossein hatami نوشته:  سلام ممنون
من به d.h.l همه موارد رو گفتم ولی قبول نمیکنن میگن باید اسم گیرنده داشته باشی چون بسته اولا از ایران خارج نمیشه ثانیا سفارت بازش نمیکنن و برگشت میخوره اون خانمی که من جلوش سوگند خوردم پای برگه ابی منو امضا کرده و حروف s k g که همون امضاشه برام زده حالا موندم چیکار کنم اگه راهی هست کمکم کنید
من 7 may وقت مصاحبه داشتم فوق العاده اسون بود چندتا سوال ساده در رابطه با خودم و نامزدم پرسیدن فقط مشکل کمبود مدارک داشتم کل مصاحبه فارسی بود (اگه سوالی دوستان دارن خوشحال میشم کمک کنم)

به سفارت زنگ بزن و مشکلتو بگو. یا ایمیل بزن و عنوانش را emergency بذار یا به یه قسمت دیگه سفارت ایمیل بزن.
اگه هیچ کدوم نشد برو توی اینترنت ببین سفیر آمریکا توی اونجایی که مصاحبه کردی اسمش چیه و یا توی سایت سفارت ببین اسمی از کسی، پرسنلی، چیزی بردن یا نه، به اسم اون شخص بفرست. البته این دیگه راه آخره و مطمئنم که به اینجاها کشیده نمیشه
درضمن فقط از طریق dhl میتونی مدارکتو بفرستی؟ یعنی پست دیگه ای نیست که بشه بفرستی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano
negi عزیز fbi برای همه هست ممکنه به تو هم بخوره اما امید داشته باش که نمیخوره.من سربازی هم رفتم ولی بهم نخورد ولی چندتا دختر تو سفارت بودن که بهشون خورد.اصلا معلوم نمیکنه اما دلم روشنه به تو نمیخوره.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano ، negi ، الهه سابق ، hamid.0711
ميدونين شايد كاغذ رنگ ديگشون تموم شده بوده.من ميدونم تو سفارت مانيل هر هفته يه رنگ كاغذ به كليرنسيا ميدن.كاغذ من به شخصه از انكارا زرد بود.زياد به رنگ توجه نكنين.در ضمن اين دوست عزيز كه مشكل داشتن،برين fed ex.اونا فقط ادرسو ميخوان و اسم گيرنده رو united states of America 's embassy in....قبول ميكنن
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان