کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-08-03 ساعت 01:31)شاهین1 نوشته:  سلام من جمعه اومدم انكارا امروز شنبه هشت مديكال بودم تا نه نشتم تا اومدن وقت هم نداشتم تمام واسكن هاي دفعه قبل رو دوباره به من و بسرم زدن و عكس قفسه سينه و ازمايش خون و ٦٥٠ دلار ناقابل مثل دفعه قبل كرفتن و جون بسرم تست سل داشت جواب رو كفتن سه شنبه بيا ساعت ١١ ما تست رو ببينم و بر أساس اون جواب رو بديم حالا نمي دونم تا ١٢بهم ميدن كه ببرم سفارت يا نه بعيد ميدونم به بركشت جمعه عصر برسم براتون از وضع سفارت و ويزاها بكم كه أوضاع خيلي خرابه و همه مدت طولاني أينجا هوستن أكثرا ميكن إز جند روز قبل عيد بناه بر خدا ببينم جي ميشه نميخوام منفي فكر كنم هر جي خدا بخواد سه شنبه بركشتم خبر ميدم راستي من تو سيس هنوز ap هستم ok هست أين بيغام.ببخشيد واسه ديكته بدم با كوشي هستم

خوب شد پس جمعه رفتی چون تست پی پی دی پسرتون حتما باید 3 روز بشه تا بخوننش Smileبیخود نیست قدیمیا میگن کار امروز رو به فردا نندازین Smileانشالله همه چی بخوبی طی میشه !فکر کنم همیکنه قبل از 10 آگوست داری مدارکت رو تحویل میدی کافی باشه که دیگه مصاحبه مجدد نخوای بشی Smileاینم انرژی مثبت برای شما +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1 ، hamed.us ، فری خانم
(2014-08-02 ساعت 21:32)georgia1 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 18:55)mehri11 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 18:05)georgia1 نوشته:  با درود بر همه و امید به شروع شدن روند کلیر از سه شنبه( چرا سه شنبه!!! چون واشینگتن دوشنبه شروع به فعالیت می کنه و چون اختلاف زمانی با سفارتها داره پس اونها( سفارتها) سه شنبه به بعد کلیر ها رو اعلام میکنند).
در همین پست خواستم از دوست گرامی، shandiz عزیز بخاطر رتبه ای که به من دادند سپاسگزاری کنم و توفیقات روزافزون در همه مراحل زندگی رو براشون آرزو می کنم.

اين أميدواري شما خيلي خوش بينانه هستش كه من هم اميدوارم همين طور باشه. اما متني كه توي سايتشونه نوشته كه اين وضعيت ممكنه چند هفته طول بكشه كه اميدوارم أينطوري نباشه
با درود، متن سایت میگه که در روند صدور ویزا، پاسپورت، گزارش تولد خارج از آمریکا( شناسنامه) مشکل ایجاد شده و اصلا نمی گه که تو پروسهAP که از واشینگتن آپ میشه مشکل بوجود آمده!!! و اگر دقت کرده باشید من هم گفتم روند کلیر شدن و نه صدور ویزا! این هم بخاطر داشته باشید که اگر سه شنبه کسی کلیر بشه( سه روز تا اینجا) و حداقل یک هفته طول می کشه برای بلیط، ویزا و مدیکال که میشه نزدیک 10 روز، حالا یکی دو روز هم تاخیر بخاطر خرابی سیستم( فکر نکنم انقدر بی خیال باشند که تو 12 روز نتونند سیستم رو درست کنند! تازه سیستم از 25 خراب بوده و همین جوری یک هفته گذشته!!!)
منم دوست دارم مثبت فکر کنم بهمین خاطر با نظر شما موافقم Big Grinمنم فکر میکنم اسامی کلیر شده ها میاد سفارت مثل موردی که برای دوست آیتکس با ایمیل کلیر شدنش رو اعلام کردن اما این مورد چون باید مصاحبه بشه پیش بینی میکنن تا اون موقع نرم افزارشون درست بشه و توی صدور ویزاش مشکلی نباشه اما سایر موراد رو اگه اعلام کنند طرف میخواد بلند شه همین الان بره ویزاشو بگیره و اونا در صدور ویزا مشکل دارن !!پس برای همین کلیر شده ها رو اعلام نمیکنند Big GrinTongueاینم انرژی مثبت برای این پیج که زودتر این نرم افزار درست شه و هر روز اینجا بزن و بکوب داشته باشیم Big Grin++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: georgia1
(2014-08-02 ساعت 22:39)mordadi نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 19:00)itex نوشته:  دیروز یکی از بچه هایی که با من (آنکارا) مصاحبه داشت از طریق "ایمیل" کلیر شد البته توی مهاجرسرا عضو نیست. بهش وقت مجدد مصاحبه دادن. فقط نمیدونم این روزا با وضعیت خرابی سیستم ویزا میدن یا نه. خبری شد میگم.
itexجان برا چه تاريخي برا دوستتون وقت مصاحبه دادن؟ ميشه سوال كني و بهمون بگي لطفا؟

مردادی میخوای پیش بینی کنی که کی مشکل سایتشون حل میشه و میتونن بهش ویزا بدن ؟TongueBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20
(2014-08-03 ساعت 01:31)شاهین1 نوشته:  سلام من جمعه اومدم انكارا امروز شنبه هشت مديكال بودم تا نه نشتم تا اومدن وقت هم نداشتم تمام واسكن هاي دفعه قبل رو دوباره به من و بسرم زدن و عكس قفسه سينه و ازمايش خون و ٦٥٠ دلار ناقابل مثل دفعه قبل كرفتن و جون بسرم تست سل داشت جواب رو كفتن سه شنبه بيا ساعت ١١ ما تست رو ببينم و بر أساس اون جواب رو بديم حالا نمي دونم تا ١٢بهم ميدن كه ببرم سفارت يا نه بعيد ميدونم به بركشت جمعه عصر برسم براتون از وضع سفارت و ويزاها بكم كه أوضاع خيلي خرابه و همه مدت طولاني أينجا هوستن أكثرا ميكن إز جند روز قبل عيد بناه بر خدا ببينم جي ميشه نميخوام منفي فكر كنم هر جي خدا بخواد سه شنبه بركشتم خبر ميدم راستي من تو سيس هنوز ap هستم ok هست أين بيغام.ببخشيد واسه ديكته بدم با كوشي هستم

سلام دوست عزیز خوشحالم کارت تا اینجا پیش رفته در خصوص سه شنبه بنظر من ساعت 9 صبح آنجا باش تا دست پسرت را ببینند و به خانم منشی بگو که بار دومت هست و عجله داری مدارک را زودتر به سفارت بدهی . اسفند ماه که من اونجا بودم یک نفر بود که مثل شما عجله داشت و همان روز بهش نتیجه را دادند امیدوارم بشما هم همان روز نتیجه را بدهند موفق باشی.Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20 ، شاهین1 ، shaya ، فری خانم
(2014-07-31 ساعت 13:14)amjad نوشته:  کسی میدونه این پیغام تو سیس یعنی چی ؟Sad
تا دیشب Administrative Process بودم

U.S. Department of State
IMMIGRANT VISA APPLICATION
Expiring Soon

امجد عزیز
از لطفتون بابت رتبه ای که به من دادید سپاسگزارم.
آرزومندم در کلیه مراحل زندگی شاد و سربلند باشید.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad
با درود برهمه دوستان،
با تشکر از دوست عزیز(پدی) بخاطر لطفی که بابت رتبه دادن به من داشتند و همچنین جناب hamed.us گرامی( مطمئنا به توصیه تون درمورد رتبه دادن به دیگران عمل خواهم کرد)، اولیش رو با خانم shaya شروع می کنم.
باز هم سپاسگزارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، hamed.us ، romance33
(2014-08-03 ساعت 14:33)georgia1 نوشته:  با درود برهمه دوستان،
با تشکر از دوست عزیز(پدی) بخاطر لطفی که بابت رتبه دادن به من داشتند و همچنین جناب hamed.us گرامی( مطمئنا به توصیه تون درمورد رتبه دادن به دیگران عمل خواهم کرد)، اولیش رو با خانم shaya شروع می کنم.
باز هم سپاسگزارم.

ای بابا !!دستتون دردنکنه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: georgia1
از بچه های ابوظبی این روزها کسی آپدیت نشده؟!!!!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-02 ساعت 12:12)shadoow نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 09:33)فری خانم نوشته:  دوستان سلام
روش رتبه دادن به بچه ها چگونه است؟
فرشته ی عزیز
روی اسم کاربر مورد نظر کلیک کن و در قسمت رتبه جزییات می تونی رتبه بدی

وقتی رتبه شما به 5 رسید با روشی که دوستمون گفتن میتونین به بقیه رتبه بدین.البته من نمیدونم که چرا رتبه دادن بین بچه های خانوادگی و ازدواجی اینقدر کمرنگه Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، georgia1 ، shaya ، فری خانم
بچه ها کسی امروز تو سیس آپدیت شده؟!!
من امروز به تاریخ 3 آگوست آپدیت شدم.
حسنی به مکتب نمیرفت....
من که تو سیس انقدر آپدیت شدم دیگه برام ذوقی نداره منتها این یکی با بقیه فرق داره. چون تو روز تعطیل بوده
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shmo ، شاهین1 ، georgia1 ، shandiz ، shaya ، houmanmir ، behnam7 ، romance33
(2014-08-03 ساعت 17:48)Ghormeh Sabzi نوشته:  بچه ها کسی امروز تو سیس آپدیت شده؟!!
منم همینطور امیر آقا آپدیت 3 اگوست دارم!!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1 ، georgia1 ، shmo ، Ghormeh Sabzi ، houmanmir ، فری خانم ، romance33
(2014-08-03 ساعت 17:48)Ghormeh Sabzi نوشته:  بچه ها کسی امروز تو سیس آپدیت شده؟!!
حسنی به مکتب نمیرفت....
من که تو سیس انقدر آپدیت شدم دیگه برام ذوقی نداره منتها این یکی با بقیه فرق داره. چون تو روز تعطیل بوده

به به چه عالي!!! ايشالا اين اپديت مقدمه خبر خوب كلييرنس هستش. همه قديميها و جديدي ها چشم براه كلييرنس شما هستن!!!!
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، georgia1 ، فری خانم
(2014-08-03 ساعت 18:00)amjad نوشته:  
منم همینطور امیر آقا آپدیت 3 اگوست دارم!!!

مباركهWink
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، amjad ، فری خانم
حسنی به مکتب نمیرفت....

با درود، کارهای اینها اصلا حساب کتاب خاصی نداره!
یکی مثل شما که می فرمائید انقدر آپدیت شدید که دیگه براتون ذوقی نداره و یکی مثل من که اصلا تا بحال هیچ آپدیتی نداشته ام!!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، شاهین1 ، فری خانم
(2014-08-03 ساعت 19:06)georgia1 نوشته:  
حسنی به مکتب نمیرفت....

با درود، کارهای اینها اصلا حساب کتاب خاصی نداره!
یکی مثل شما که می فرمائید انقدر آپدیت شدید که دیگه براتون ذوقی نداره و یکی مثل من که اصلا تا بحال هیچ آپدیتی نداشته ام!!!Sad

wow!!!!این عالیه Winkبوی کلیرنستون میاد من مطمئنم !!یه وقت مصاحبه تو روزهای بعد با ایمیل بهتون میدن و خلاص میشین Big Grinمن که اینجا رو چراغونی میکنم شما کلیر شین و برین Big Grinاین خبر خیلی خوبی بود Big Grin++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، georgia1 ، Alireza83 ، شاهین1 ، amjad ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان