کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-08-25 ساعت 15:32)Elahvision نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 12:50)shaya نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 11:43)Reflection نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 20:53)Elahvision نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 20:20)itex نوشته:  یکی از دوستان من که K1 بود دیروز ویزاش رو بدون تأخیر گرفت، به نظر میاد آنکارا مشکل خاصی با صدور ویزا نداره.

كسي از بچه هاي ارمنستان خبر ندارد؟ ويزا صادر ميشود يا نه؟

نامزد من یک شنبه رفت ارمنستان. دو شنبه که سفارت تعطیل بود به خاطر تعطیلی‌ که از پارسال در ارمنستان اختراع شده بود و در سایتشون حتی نبود، یعنی‌ یک چنین شانسی داریم ما.Shy

سه شنبه پاسپورتش رو دراپ کرد. روز چهار شنبه آپدیت شد اما استاتوس همون Administrative Processing بود.

پنج شنبه آپدیت شدیم، تغییر کرد به Ready. و باز آخر وقت شد Administrative Processing

جمعه همش استاتوس Ready بود.
شنبه یکشنبه‌ هم که هیچی‌
. الان دوباره باز آپدیت شدیم باز هم با همون استاتوس Ready

.الان باید چی‌ کار کنیم؟ ایمیل بدیم به سفارت یا چی‌؟( شکلک رفلکشن اعصاب ندار.)SadSad

منم تو این بلاتکلیفی تو شریکمSadولی فکر کنم باید صبر کنیمSadدیروز که رفته بودم سفارت ارمنستان تو ایران اونجا هم چند نفر بودن که میگفتن ارمنستان در صدور ویزای مهاجرتی مشکل پیدا کرده !!ولی ویزاهای دانشجویی ور داره صادر میکنه اونا هم میگفتن که سفارت گفته توی سپتامبر مراجعه کنن !!نمیدونم چقدر صحت داره !!هفته دیگه دوشنبه سفارت تعطیله و الهه جان هم میگفت دوروز هم تعطیلات خود ارمنی هاست !!!نمیدونم صلاحه که هفته بعد برم یا نه !!

واي شايا جون من هنوز جا پيدا نكردم. فكر ميكنم بليط ها را عوض كنم براي هفته آينده. ايروان مثل اينكه خيلي شلوغه

من هفته بعدش عروسی برادر زاده مه نمیتونم بیام هفته بعدش میرم !
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision ، shadoow
(2014-08-25 ساعت 11:43)Reflection نوشته:  نامزد من یک شنبه رفت ارمنستان. دو شنبه که سفارت تعطیل بود به خاطر تعطیلی‌ که از پارسال در ارمنستان اختراع شده بود و در سایتشون حتی نبود، یعنی‌ یک چنین شانسی داریم ما.Shy

سه شنبه پاسپورتش رو دراپ کرد. روز چهار شنبه آپدیت شد اما استاتوس همون Administrative Processing بود.

پنج شنبه آپدیت شدیم، تغییر کرد به Ready. و باز آخر وقت شد Administrative Processing

جمعه همش استاتوس Ready بود.
شنبه یکشنبه‌ هم که هیچی‌
. الان دوباره باز آپدیت شدیم باز هم با همون استاتوس Ready

.الان باید چی‌ کار کنیم؟ ایمیل بدیم به سفارت یا چی‌؟( شکلک رفلکشن اعصاب ندار.)SadSad

متأسفم که حتی در مراحل نهایی هم انقدر بی برنامگی وجود داره و با اعصاب کسایی که حدود یکسال در اعذاب بودن بازی میکنن. چاره ای نیست این چند روز هم تحمل کنین.
وضعیتهای CEAC دیگه اعتبار چندانی نداره و عملاً AP و Ready معنی خودشون رو از دست دادن. دقیقاً مشخصه سیستمها ریخته به هم. امید به خدا دیگه تموم میشه و راحت میشین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، Reflection
سلام
من یک مطلبی رو یادآوری کنم . احتمالا خیلی از شما اطلاع دارید ولی صرفا برای یادآوری دوستانی که اطلاعاتشون کمه عرض میکنم .
دوستان زیاد روی ceac حساب باز نکنید . کسانی که با علم انفورماتیک یا IT آشنا هستند ، میدونند . Ceac یک *CRM هست و در واقع کارش اینه که تغییرات پرونده را که به nvc مربوط میشه ثبت میکنه (توجه کنید فقط وقتی که به nvc مربوط بشه!) و البته قسمتی را هم برای دسترسی کاربران گذاشته اند . مثل اون بخشی که برای پرداخت ها بکار میره و بعدش عملا دیگه کسی باهاش کاری نداره. حتی پارسال متوجه شدم که بعضی از دوستان لاتاری تا وقتی در ceac ننوشته باشه ready برای دریافت ویزا اقدام نمیکردند . در صورتی که شمارشون تو سایت سفارت بود و میدونیم هم که برای دریافت ویزا محدودیت زمانی وجود داره!
خب درواقع بعضی وقت ها که سفارت سرشون شلوغه همه موارد را به اطلاع nvc نمیرسونند و شما هیچ آپدیتی نمیبینید . یا اگر ایمیلی به سفارت میزنید و لازم نمیشه سفارت درخواست شما را از nvc استعلام کنه شما هیچ آپدیتی نمیبینید. به هر حال همیشه توجه کنید اتفاقات بعد از انجام شدن در ceac ثبت میشن نه قبلش!
* CRM : Customer Relationship Management مدیریت ارتباط با مشتری
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، amjad ، mehri11 ، shmo ، Reflection
(2014-08-14 ساعت 11:28)amjad نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 23:50)amjad نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:02)amjad نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 17:46)amjad نوشته:  چهارم اگست هم اپدیت شدم ولی باز در لیست امروز سفارت نبودم Sad
امروز ششم اگست هم آپدیت شدم ، یکی نیست بگه بچه مگه مریضی هی میری تو سیس حرص بخوری ، کسی " مرکز ترک سیس " سراغ داره ؟!!!
امشب دهم اگست باز اپدیت شدم !!!!!!
آپدیتهای روزای کاریشون بی فایده بود ، ببینیم روز تعطیلی چه خوابی برامون دیدن
امروز صبح 14 اگست آپ مجدد - Sad Sad Sad
22 اگست و امروز باز آپ شدم
طبق نظر شهاب عزیز به این باور رسیدم سیس سر کاریه
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، shadoow ، Roshanak_Babak
اینا دیگه ما رو کلافه کردن. دیروز بهشون ایمیل دادم که الان یه هفته هس که استاتوس ما Ready هس و گفتید که تو ۲ روز کاری ستتوستون رو چک کنید, تکلیف چیه؟ جواب داده که هر وقت آماده شد باهاتون تماس میگیریم. نمیگه هم که مثلا سیستممون خرابه یا هر چی‌. میگه منتظر باشید بهتون خبر میدیم الان دوباره رفتم چک کردم دیدم استاتوس دوباره از Ready شده Administrative Processing

SadSad
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-08-25 ساعت 15:54)shaya نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 14:40)vivaharmoony نوشته:  با سلام
ایا بعد از کلیر شدن در ارمنستان( ویزای مهاجرتی ) شخص دیگری می تواند پاسپورت را به سفارت برده و ویزا را اخذ نماید؟
با تشکر
اگه نیاز به تمدید مدیکال نداشته باشی چرا که نه !!میشهBig Grin
با سلام
من ششم مهر ماه مدیکالم تمام میشه اعتبارش اما قصد دارم اذر ماه به امریکا سفر کنم ایا همین که قبل ششم مهر ویزا را اخذ کنم کافی است؟
با نشکر از پاسخ
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-26 ساعت 13:50)vivaharmoony نوشته:  
ایا بعد از کلیر شدن در ارمنستان( ویزای مهاجرتی ) شخص دیگری می تواند پاسپورت را به سفارت برده و ویزا را اخذ نماید؟
با تشکر
با سلام
من ششم مهر ماه مدیکالم تمام میشه اعتبارش اما قصد دارم اذر ماه به آمریکا سفر کنم ایا همین که قبل ششم مهر ویزا را اخذ کنم کافی است؟
با نشکر از پاسخ
سلام شما تا قبل از انقضا تاريخ مديكالتان بايد وارد امريكا بشيد ملاك ورود به امريكاست
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11
(2014-08-26 ساعت 14:58)shmo نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 13:50)vivaharmoony نوشته:  
با تشکر
با سلام
من ششم مهر ماه مدیکالم تمام میشه اعتبارش اما قصد دارم اذر ماه به آمریکا سفر کنم ایا همین که قبل ششم مهر ویزا را اخذ کنم کافی است؟
با نشکر از پاسخ
سلام شما تا قبل از انقضا تاريخ مديكالتان بايد وارد امريكا بشيد ملاك ورود به امريكاست
در تکمیل صحبتهای دوستمون، شما باید 48 ساعت قبل از اتمام ویزاتون وارد امریکا شوید!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mehri11 ، Shahabpk
سلام و ارادت.
نامزد من کلیرنسش اومده. سفارتش ارمنستانه. مدارک پزشکیش دیگه اعتبار نداره و باید بره دوباره انجام بده. بعد از اینکه این کارو کرد باید بره و پاسپورت و مدیکالشو بندازه توی صندوق! حالا سوال من اینه که داستان این صندوق چیه؟ آیا به وقت سفارت نیازه؟ یا همینطوری میره اینا رو میندازه میاد؟ سفارت چه جوری باهاش تماس میگیره؟ برام مبهمه. ممکنه یه نفر روشن کنه این موضوع رو که دقیقا تو سفر دوم چیکار باید کرد؟ مچکرم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-26 ساعت 17:45)MSD نوشته:  سلام و ارادت.
نامزد من کلیرنسش اومده. سفارتش ارمنستانه. مدارک پزشکیش دیگه اعتبار نداره و باید بره دوباره انجام بده. بعد از اینکه این کارو کرد باید بره و پاسپورت و مدیکالشو بندازه توی صندوق! حالا سوال من اینه که داستان این صندوق چیه؟ آیا به وقت سفارت نیازه؟ یا همینطوری میره اینا رو میندازه میاد؟ سفارت چه جوری باهاش تماس میگیره؟ برام مبهمه. ممکنه یه نفر روشن کنه این موضوع رو که دقیقا تو سفر دوم چیکار باید کرد؟ مچکرم.

سلام،
برای تحویل مدارک جهت صدور ویزا احتیاج به وقت گرفتن نیست فقط بهتره از قبل با سفارت در تماس باشین تا برآوردشون از زمان تحویل مدارک رو بدونید. اگرچه اخیرا این برآورد هیچ دقیق نیست که احتمالا مربوط به مشکلات سیستمشونه.
همه مدارک مورد نیاز رو باید به سفارت ببرین و وقتی نگهبانها شما رو بداخل راهنمایی می کنن اونجا تمام مدارک رو از داخل پاکتی که بردین خارج می کنن. حتی مدارک پزشکی رو هم از داخل پاکت سربسته درمیارن و داخل پاکت خودشون میگذارن.
قبل از اون از شما می خوان که شماره تماس در ایروان و نام و نام خانوادگی خودتون رو روی یک برگه کاغذ که بهتون می دن بنویسید و روی مدارک بچسبونید. بعد مدارک رو که داخل پاکت خود اونهاست داخل صندوقی که بهتون نشون میدن میندازین و میاین بیرون و دوران انتظار مجدد شروع میشه!
احتمالا همون روز Status شما در سایت سیس آپدیت میشه.
امیدوارم این اطلاعات براتون مفید باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، mehri11 ، shandiz ، itex ، Elahvision ، shaya
سلام دوستان من امروز از طریق یکی از اقوام که ساکن ابوظبی هستش پاس رو تحویل سفارت داد م بلیط یک هفته بعدم رو هم برده بوده و هرچی خواهش کرده اعلام کرده فقط 12 روز دیگه ساعت 2 برای گرفتن پاس مراجعه کنید
ارسال مدارک F2A (همسرم): 19OCT ,2012,
اپرو: 19SEP, 2013 ,
دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 20OCT,2013
ارسال مدارک اسپانسر و پرداختها: 2013, 02DEC
وقت سفارت : 04MAY,2014
کلیر : 24AUG ,2014
تحویل پاس به سفارت : 26AUG,2014
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، پدی
سلام به همه دوستان
خواهرم قصد داره براي ويزاي نامزدي اقدام كنه واينكه ايران هم زندگي نمي كنه استراليا زندگي مي كنه ميدونيد پروسش چقدر زمان ميبره؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
خوب، نامزد من هم بالاخره ویزاش رو گرفت و به امید خدا روز شنبه هفته دیگه میاد اینجا. کسانی‌ که نگران سیستم کامپیوتری ارمنستان بودن، باید بگم که ویزا‌ها صادر میشه اما با تاخیر. ممکنه ۱۰ روز طول بکشه. دیر زود داره سوخت و سوز نداره. امیدوارم همه بچه‌های که منتظران به زودی این انتظارشون تموم بشه و برن سر خونه زندگیشون. هر چن اینجا هم آنچنان بهشتی‌ نیست. اگه می‌خواین بیاین فقط به عشق عزیزتون بیاین. به خاطر'' آمریکا'' اگه می‌خواین بیاین خیلی‌ زود متوجه میشید که طبل تواین خالیه و خبری نیس.

موفق باشید
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: Nakisa ، shandiz ، Elahvision ، mehri11 ، S K ، shmo ، shadoow ، shaya ، ad_jojo ، georgia1 ، Shahabpk ، itex ، پدی ، ali214 ، inanna
سلام به همه دوستان كلم
بعد از بركشتن از انكارا درگير كارا و گرفتن بليط بودم و وقت نكردم سري به شما بزنم خدا رو شكر خيلي از دوستان كلير شدن خيلي خوشحال شدم شايا جان به تو هم تبريك ميگم برأي همتون خوشحال شدم به اميد كلير بهنام مردادي امجد و ...
من 3 سپتامبر با إمارات به لس أنجلس بليط دارم و در حال بستن چمدانها هستم ،از تمام شما دوستان عزيزم ممنون ، در كنار شما أين يك سال منتظر كلير بودم و خلاصه ممنون برأي أين با هم بدونها

به اميد كلير همتون
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision ، mehri11 ، shadoow ، shaya ، ad_jojo ، shmo ، Shahabpk ، فری خانم ، georgia1 ، behnam7 ، itex ، پدی ، ali214 ، amjad
(2014-08-26 ساعت 00:55)amjad نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 11:28)amjad نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 23:50)amjad نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:02)amjad نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 17:46)amjad نوشته:  چهارم اگست هم اپدیت شدم ولی باز در لیست امروز سفارت نبودم Sad
امروز ششم اگست هم آپدیت شدم ، یکی نیست بگه بچه مگه مریضی هی میری تو سیس حرص بخوری ، کسی " مرکز ترک سیس " سراغ داره ؟!!!
امشب دهم اگست باز اپدیت شدم !!!!!!
آپدیتهای روزای کاریشون بی فایده بود ، ببینیم روز تعطیلی چه خوابی برامون دیدن
امروز صبح 14 اگست آپ مجدد - Sad Sad Sad
22 اگست و امروز باز آپ شدم
طبق نظر شهاب عزیز به این باور رسیدم سیس سر کاریه

خيلي بالاتكليفي بديه انشأ الله هر چه زودتر كلير شيد
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shadoow ، shaya ، amjad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان