موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-25 ساعت 21:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-25 ساعت 21:50 توسط Shahabpk.)
سلام
من یک مطلبی رو یادآوری کنم . احتمالا خیلی از شما اطلاع دارید ولی صرفا برای یادآوری دوستانی که اطلاعاتشون کمه عرض میکنم .
دوستان زیاد روی ceac حساب باز نکنید . کسانی که با علم انفورماتیک یا IT آشنا هستند ، میدونند . Ceac یک *CRM هست و در واقع کارش اینه که تغییرات پرونده را که به nvc مربوط میشه ثبت میکنه (توجه کنید فقط وقتی که به nvc مربوط بشه!) و البته قسمتی را هم برای دسترسی کاربران گذاشته اند . مثل اون بخشی که برای پرداخت ها بکار میره و بعدش عملا دیگه کسی باهاش کاری نداره. حتی پارسال متوجه شدم که بعضی از دوستان لاتاری تا وقتی در ceac ننوشته باشه ready برای دریافت ویزا اقدام نمیکردند . در صورتی که شمارشون تو سایت سفارت بود و میدونیم هم که برای دریافت ویزا محدودیت زمانی وجود داره!
خب درواقع بعضی وقت ها که سفارت سرشون شلوغه همه موارد را به اطلاع nvc نمیرسونند و شما هیچ آپدیتی نمیبینید . یا اگر ایمیلی به سفارت میزنید و لازم نمیشه سفارت درخواست شما را از nvc استعلام کنه شما هیچ آپدیتی نمیبینید. به هر حال همیشه توجه کنید اتفاقات بعد از انجام شدن در ceac ثبت میشن نه قبلش!
* CRM : Customer Relationship Management مدیریت ارتباط با مشتری
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014 خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اینا دیگه ما رو کلافه کردن. دیروز بهشون ایمیل دادم که الان یه هفته هس که استاتوس ما Ready هس و گفتید که تو ۲ روز کاری ستتوستون رو چک کنید, تکلیف چیه؟ جواب داده که هر وقت آماده شد باهاتون تماس میگیریم. نمیگه هم که مثلا سیستممون خرابه یا هر چی. میگه منتظر باشید بهتون خبر میدیم الان دوباره رفتم چک کردم دیدم استاتوس دوباره از Ready شده Administrative Processing

K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و ارادت.
نامزد من کلیرنسش اومده. سفارتش ارمنستانه. مدارک پزشکیش دیگه اعتبار نداره و باید بره دوباره انجام بده. بعد از اینکه این کارو کرد باید بره و پاسپورت و مدیکالشو بندازه توی صندوق! حالا سوال من اینه که داستان این صندوق چیه؟ آیا به وقت سفارت نیازه؟ یا همینطوری میره اینا رو میندازه میاد؟ سفارت چه جوری باهاش تماس میگیره؟ برام مبهمه. ممکنه یه نفر روشن کنه این موضوع رو که دقیقا تو سفر دوم چیکار باید کرد؟ مچکرم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من امروز از طریق یکی از اقوام که ساکن ابوظبی هستش پاس رو تحویل سفارت داد م بلیط یک هفته بعدم رو هم برده بوده و هرچی خواهش کرده اعلام کرده فقط 12 روز دیگه ساعت 2 برای گرفتن پاس مراجعه کنید
ارسال مدارک F2A (همسرم): 19OCT ,2012,
اپرو: 19SEP, 2013 ,
دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 20OCT,2013
ارسال مدارک اسپانسر و پرداختها: 2013, 02DEC
وقت سفارت : 04MAY,2014
کلیر : 24AUG ,2014
تحویل پاس به سفارت : 26AUG,2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
خواهرم قصد داره براي ويزاي نامزدي اقدام كنه واينكه ايران هم زندگي نمي كنه استراليا زندگي مي كنه ميدونيد پروسش چقدر زمان ميبره؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خوب، نامزد من هم بالاخره ویزاش رو گرفت و به امید خدا روز شنبه هفته دیگه میاد اینجا. کسانی که نگران سیستم کامپیوتری ارمنستان بودن، باید بگم که ویزاها صادر میشه اما با تاخیر. ممکنه ۱۰ روز طول بکشه. دیر زود داره سوخت و سوز نداره. امیدوارم همه بچههای که منتظران به زودی این انتظارشون تموم بشه و برن سر خونه زندگیشون. هر چن اینجا هم آنچنان بهشتی نیست. اگه میخواین بیاین فقط به عشق عزیزتون بیاین. به خاطر'' آمریکا'' اگه میخواین بیاین خیلی زود متوجه میشید که طبل تواین خالیه و خبری نیس.
موفق باشید
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان كلم
بعد از بركشتن از انكارا درگير كارا و گرفتن بليط بودم و وقت نكردم سري به شما بزنم خدا رو شكر خيلي از دوستان كلير شدن خيلي خوشحال شدم شايا جان به تو هم تبريك ميگم برأي همتون خوشحال شدم به اميد كلير بهنام مردادي امجد و ...
من 3 سپتامبر با إمارات به لس أنجلس بليط دارم و در حال بستن چمدانها هستم ،از تمام شما دوستان عزيزم ممنون ، در كنار شما أين يك سال منتظر كلير بودم و خلاصه ممنون برأي أين با هم بدونها
به اميد كلير همتون
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال