کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-12-11 ساعت 23:26)مسكاتي نوشته:  بچه ها من كيلر شدم
ممنون خدا جوووون؛)
بچه ها براي مديكال حتما بايد برگه واكسني كه دادن رو ببرم يا همون كارت واكسن زرد كافي هست؟

اجباری نیست. برای تجدید واکسن در ایران اقدام کنین و برگه واکسن جدید رو ببرین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
ممنون خدا جوووون؛)
بچه ها براي مديكال حتما بايد برگه واكسني كه دادن رو ببرم يا همون كارت واكسن زرد كافي هست؟

اجباری نیست. برای تجدید واکسن در ایران اقدام کنین و برگه واکسن جدید رو ببرین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون خدا جوووون؛)
خیلی تبریک میگم.
برگه سفید اجباری نیست. برای تجدید واکسن در ایران اقدام کنین و برگه واکسن جدید رو ببرین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-03 ساعت 11:28)amjad نوشته:  
(2014-11-03 ساعت 09:19)vivaharmoony نوشته:  بگویند هنگام رسیدن به فرودگاه دقیقا پروسه کاری به چه صورت است که کمی اشنایی پیدا کنیم یک سوال هم داشتم در مدتی که منتظر رسیدن گرین کارت هستیم ایا از نظر قانونی می توانیم آمریکا را ترک کنیم (بدون دریافت گرین کارت) و اگر میشود په تیعاتی دارد
مبارک
ویزای موجود در پاس شما حکم گرین کارت رو داره و یکسال هم اعتبار داره
شما میتونید با همون ویزا از عمه ریکا خارج و وارد شید
در این تاپیک انواع پورتهای ورودی رو دوستان توضیح دادن میتونید مطالعه بفرمایید
من نميدونم قانون خروج جيه ولي ميدونم با ويزاي نامزده فقط يك بار ميشه وارد امريكا شد،ظاهرا بعد از ثبت ازدواج يه اجازه كار به همراه اجازه خروج مياد،از دوستان كسي اكه ميدونه درستشو بكه؛)
پاسخ
تشکر کنندگان:
بجه ها ي سوال؟الان كه ويزاي من اومده و از طرفي اين مدت تعطيلات سال نو هست ايا مثلا٣هفته ديگه برم خطري هست كه يهو بگن ويزا نميديم و اينا .سفارت ابوظبي
پاسخ
تشکر کنندگان:
بجه ها
ي سوال
به نظرتون من اكه تا سه شنبه اين هفته تونستم ويزا دبي رو بگييرم و جهارشنبه اول وقت برم دبي nmcمعاينات رو انجام بدم تا پنجشنبه اماده ميشه كه ظهر تحويل سفارت بدم و انشالاه تا چهارشنبه بعدي ويزام رو از كنسولگري بكيرم؟چون ٢٥دسامبر تعطيل هست سفارت و اكه تا اون موقع اماده نشه حداقل تا ٢٨ام كارم عقب ميوفته و من كلي كار دارم تو اي ان قبل رفتن...ايا تا٢٤دسامبر احتمال داره ويزام اماده شه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
اين برنامه كه بستاي جديد رو نشون نميده

پاسخ
تشکر کنندگان:
ا دوستان من الان همه جوابارو ديدم
من اين اخرا ٢٠-٢٥نوامبر ابديت شدم
قبلا هم يكي دو سه روز بعد مصاحبه ابديت شدم
اون وسطا هم چند بار ابديت شدم كه تاريخش يادم نيست
اما بيشترش با نامه بوده فك كنم دوتاش و خودشون ابديت كردن،
اين اخرا هم دست به دامن سناتور شده بوديم كه البته شك دارم اون هنوز صحبتي با سفارت كرده بود.
من تو سايت چك كردم
ايميلي نيومده،انا نامزدم ايميل داده كه مطم،ن شيم مشكلي نباضه خدايي نكرده.واسم دعا كنيد،
ايشالا همه زودتر كلير شن،من٦ماهه منتظر جوابم اما حالا كه اومده كلي كار نكرده دارم،از من به شما نصيحت كه به حاي غصه خوردن همه كاراتونو انجام بدين مه وقتي كلير شدين كاراتون سبك تر باشه

پاسخ
ممنون خدا جوووون؛)

مسکاتی عزیز تبریک فراوان
لطفا امضا بزارید بدونیم کیس شما چه بوده و چقدر دوره ی انتظار کلیرتون شده و کل پروسه از ابتدا تا صدور ویزا چه قدر طول کشیده
ورمونت سرویس # کالیفرنیا سرویس
رسید نامبر :  31 مارچ 2014    
اپروو :   22 آپریل 2015
مصاحبه:  19 ژانویه 2016
دریافت ویزا:  8 مارچ 2016

یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان:
من دیروز هر کار کردم نتونستم حتی بصورت خصوصی هم جواب مسکاتی رو بدم. مهاجرسرا اوضاعش خرابه.

مسکاتی جان، ایران واکسنهات رو بروز کن و کارت جدید ببر که پول کمتر بدی.
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي ، ali214
(2014-12-10 ساعت 23:28)sib 24 نوشته:  
(2014-12-10 ساعت 11:03)فری خانم نوشته:  11 ماه تمام در انتظار کلیرنس...
و این قصه تا کی ادامه دارد؟

فری خانم آیا شغل حساسی تو ایران داشتید که انقدر طول کشیده؟یا مدارک اسپانسریتون موری داشته؟آخه برای خانمها یکمی بعید هست انقدر طولانی بشه.بیشتر بخاطر سربازی آقایون طول میکشه ولی برای خانمها چرا آخه
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ممنون ايتكس جان،
اره كار نميكرد سايت.بله بايد برم ببينم اكه واكسني لازم هست دباره بزنم،
بجه ها من ميخواستم اين هفته جمعه برم اما هنوز معلوم نيس ويزام در بياد وتسه دبي،سفارت هم نه جواب ايميل داده نه تلفن،نميدونم اكه اين هفته نرم،هفته ديكه برم كارا انجام ميشه يا نه..؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
اكه سايت درست بشه امضا هم ميذارم طناز جان.من پارسال همين موقع ها اقدام كردم و اول خرداد مصاحبه داشتم الانم كه ايشالا كلير شدم؛)
البته پارسال براي توريستي هم اقدام كردم كه ابان مصاحبه داشتم و ارديبهشت جواب اومد كه ريجكت شديSmileظاهرا به خاطر باز شدن پرونده نامزدي...

پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، sib 24 ، فری خانم
بجه ها ببخشيد من تيكه تيكه پست ميزارم
سايت مشكل داره نظرات و نمبينم،فري خانم ميدونم خيلي دوران سختيه ولي فك كنم گفته بودين جديدا زود به زود ابديت ميشين فك ميكنم ايشالا به زودي كلير بشين

پاسخ
(2014-12-10 ساعت 23:28)sib 24 نوشته:  
(2014-12-10 ساعت 11:03)فری خانم نوشته:  11 ماه تمام در انتظار کلیرنس...
و این قصه تا کی ادامه دارد؟

فری خانم آیا شغل حساسی تو ایران داشتید که انقدر طول کشیده؟یا مدارک اسپانسریتون موری داشته؟آخه برای خانمها یکمی بعید هست انقدر طولانی بشه.بیشتر بخاطر سربازی آقایون طول میکشه ولی برای خانمها چرا آخه

مهندسم و یکی از مدیران یک شرکت معتبر و بزرگ. واقعا این جرمه؟
مدارک اسپانسرم هم هیچ مشکلی نداشته.
نمیدونم از دریچه دید اونها چه موضوعی میتونه باشه؟
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، sib 24

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان