کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان چند نکته مهم رو بگم برای اونهایی که تازه کلیر شدن و دارن میان
اول اینکه برای اینکه کارتون زودتر راه بیوفته سریع بیاید و سریع هم ازدواج تون رو ثبت کنید. تا نزدیک سال 2016 نشدیم. چون آخر سال سر ادارات مثل ایران شلوغ میشه و کارتون دیرتر انجام میشه و اگر کارتون به سال 2016 منتقل بشه دوباره ازتون فرم مالیات 2015 رو می خوان و خلاصه کلی عقب میوفتید. و اگر می خواید اینجا دانشگاه برید هم باید یکسال اینجا باشید تا مقیم حساب بشید و شهریه تون نصف بشه و یا بتونید از وام استفاده کنید.
بلافاصله که اومدید تا ویزاتون باطل نشده شماره سوشال سکیوریتی تون رو بگیرید و سریع برای حساب بانکی و گرفتن گواهینامه اقدام کنید که اگر نکنید و تاریخ ویزاتون بگذره باید صبر کنید تا گرین کارت تون بیاد بعد می تونید کاراتون رو بکنید. من الان 8 ماه اینجام و هنوز گرین کارتم نیومده و چون دیر اومدم و دیر هم ازدواج کردم الان ویزام باطل شده و نه حساب بانکی دارم نه گواهینامه و نه سوشال و این یعنی در آمریکا هیچی.
حدود یک ماهی طول میکشه تا سند ازدواج تون بیاد. حواس تون باشه که همه فکر می کنند با مدرک موقت نمی شه اقدام کرد ولی بعضی از دوستان انجام دادن و شده. حالا اگر شما هم اقدام کنید چیزی از دست نمی دید و فوق ش براتون نامه میام که کپی اصل رو بفرستید و تا اون موقع پرونده تون تشکیل شده و اصل سند هم میاد و می تونید براشون بفرستید. بهتره تو پر کردن فرم ها این پا و اون پا نکنید تا سریع کارهاتون پیش بره.
پس خلاصه:
1- زود بیاید تا ویزاتون اعتبار داره
2- سوشال رو تو روزهای اول بگیرید
3- حساب بانکی و گواهینامه رو سریع انجام بدید
4- زود ازدواج تون رو رسمی کنید
5- با سند موقت ازدواج پروسه تون رو شروع کنید
6- حواس تون باشه تو اجاره نامه خونه ای که دارید زندگی می کنید حتما اسم شما هم قید بشه
7- زود تر از موعد فرم هاتون رو پر کنید
8- فرم های اجازه کار و مسافرت رو همراه فرم اقامت بفرستید تا بهتون هزینه اضافی نخوره.
9- به محض ورود دنبال کلاس های زبانی باشید که قیمت ش پایین هست و توی یکسری مدارس بزرگسال برگزار میشه و از طرف دولت حمایت میشه. برای مهاجرین هست. اونجا کلی دوست تازه وارد مثل خودتون پیدا می کنید که اطلاعات خوبی بهتون میدن
10- سعی کنید قبل از اینکه کار پیدا کنید اینجا تو مدارس و یا کلیساها کار داوطلب انجام بدید که برای رزومه تون خیلی خوبه
یکسری هم آدرس اداره کاریابی تو لس آنجلس دارم اگر آدرس ایمیل تون رو برام پیام کنید براتون میفرستم
اگه کسی تو لس آنجلس باشه من می تونم کمک ش کنم

فرم ها رو می تونید از لینک های زیر بگیرید:

http://www.uscis.gov/green-card/green-ca...nimmigrant

http://www.visajourney.com/content/k1k3aos

حتما حساب بانکی مشترک باز کنید. یادتون باشه که اینجا ازدواج مثل یک قرارداد و بیزینس هست. احساساتی عمل نکنید.
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، فاطمه نوری ، Haghighat ، negar6043 ، ehsan6114 ، itex ، tico ، Saeid110 ، yalda91
(2015-06-04 ساعت 00:53)itex نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 23:29)sib 24 نوشته:  سلام دوستان.از الان به بعد باید چیکار کنم.کیس نامبر رو باید چک کنم تو وبسایت؟وقتی کلیر بشیم یه روزی چه پیغامی میده؟

ابوظبی معمولا قبلش ایمیل میزنه. پیام دقیق سایت رو یادم نیست ولی پیام واضحه که شما کلیر شدین. از ماه دیگه هفته ای یکبار چک کنین.

سلام، ببخشید شما میدونید ابوظبی معمولا چه موقعهایی یا حدودا چه روزهایی آپدیت میکنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، tico
SadSadSadSadCool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-04 ساعت 09:53)sara456 نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 23:29)sib 24 نوشته:  سلام دوستان.از الان به بعد باید چیکار کنم.کیس نامبر رو باید چک کنم تو وبسایت؟وقتی کلیر بشیم یه روزی چه پیغامی میده؟

ابوظبی معمولا قبلش ایمیل میزنه. پیام دقیق سایت رو یادم نیست ولی پیام واضحه که شما کلیر شدین. از ماه دیگه هفته ای یکبار چک کنین.

سلام، ببخشید شما میدونید ابوظبی معمولا چه موقعهایی یا حدودا چه روزهایی آپدیت میکنه؟

ابوظبی چون لیست عمومی نداره فهمیدنش مشکله که کی ها بروز میشه. یا بهتر بگم من نمیدونم.
شما هر موقع شد چک کنین دو-سه روز فاصله مسله ای ایجاد نمیکنه
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، tico ، barfi1 ، yalda91
دوستان سلام سوشال سكوريتي خودش اومد دم خونه حدودا ده روز بعد از ورودم به اينجا .
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92
اپروو تير 93
دريافت کيس نامبر شهريور 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، negar6043 ، ehsan6114 ، tico ، barfi1 ، fahi
سلام
برای نامزدی ها سوشال خودش نمیاد در خونه باید خودتون اقدام کنید.
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، shadoow ، ehsan6114 ، tico ، fahi
(2015-06-06 ساعت 01:51)itex نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 09:53)sara456 نوشته:  

ابوظبی چون لیست عمومی نداره فهمیدنش مشکله که کی ها بروز میشه. یا بهتر بگم من نمیدونم.
شما هر موقع شد چک کنین دو-سه روز فاصله مسله ای ایجاد نمیکنه

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، tico
(2015-06-06 ساعت 05:18)lidlid نوشته:  سلام
برای نامزدی ها سوشال خودش نمیاد در خونه باید خودتون اقدام کنید.

من ازدواجی F2A بودم و قبلش لازم بود برم اداره سوشیال تا شماره سوشیال رو برام بفرستن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shadoow ، fahi ، yalda91 ، houmanmir
(2015-06-04 ساعت 05:19)lidlid نوشته:  دوستان چند نکته مهم رو بگم برای اونهایی که تازه کلیر شدن و دارن میان
اول اینکه برای اینکه کارتون زودتر راه بیوفته سریع بیاید و سریع هم ازدواج تون رو ثبت کنید. تا نزدیک سال ۲۰۱۶ نشدیم. چون آخر سال سر ادارات مثل ایران شلوغ میشه و کارتون دیرتر انجام میشه و اگر کارتون به سال ۲۰۱۶ منتقل بشه دوباره ازتون فرم مالیات ۲۰۱۵ رو می خوان و خلاصه کلی عقب میوفتید. و اگر می خواید اینجا دانشگاه برید هم باید یکسال اینجا باشید تا مقیم حساب بشید و شهریه تون نصف بشه و یا بتونید از وام استفاده کنید.
بلافاصله که اومدید تا ویزاتون باطل نشده شماره سوشال سکیوریتی تون رو بگیرید و سریع برای حساب بانکی و گرفتن گواهینامه اقدام کنید که اگر نکنید و تاریخ ویزاتون بگذره باید صبر کنید تا گرین کارت تون بیاد بعد می تونید کاراتون رو بکنید. من الان ۸ ماه اینجام و هنوز گرین کارتم نیومده و چون دیر اومدم و دیر هم ازدواج کردم الان ویزام باطل شده و نه حساب بانکی دارم نه گواهینامه و نه سوشال و این یعنی در آمریکا هیچی.
حدود یک ماهی طول میکشه تا سند ازدواج تون بیاد. حواس تون باشه که همه فکر می کنند با مدرک موقت نمی شه اقدام کرد ولی بعضی از دوستان انجام دادن و شده. حالا اگر شما هم اقدام کنید چیزی از دست نمی دید و فوق ش براتون نامه میام که کپی اصل رو بفرستید و تا اون موقع پرونده تون تشکیل شده و اصل سند هم میاد و می تونید براشون بفرستید. بهتره تو پر کردن فرم ها این پا و اون پا نکنید تا سریع کارهاتون پیش بره.
پس خلاصه:
۱- زود بیاید تا ویزاتون اعتبار داره
۲- سوشال رو تو روزهای اول بگیرید
۳- حساب بانکی و گواهینامه رو سریع انجام بدید
۴- زود ازدواج تون رو رسمی کنید
۵- با سند موقت ازدواج پروسه تون رو شروع کنید
۶- حواس تون باشه تو اجاره نامه خونه ای که دارید زندگی می کنید حتما اسم شما هم قید بشه
۷- زود تر از موعد فرم هاتون رو پر کنید
۸- فرم های اجازه کار و مسافرت رو همراه فرم اقامت بفرستید تا بهتون هزینه اضافی نخوره.
۹- به محض ورود دنبال کلاس های زبانی باشید که قیمت ش پایین هست و توی یکسری مدارس بزرگسال برگزار میشه و از طرف دولت حمایت میشه. برای مهاجرین هست. اونجا کلی دوست تازه وارد مثل خودتون پیدا می کنید که اطلاعات خوبی بهتون میدن
۱۰- سعی کنید قبل از اینکه کار پیدا کنید اینجا تو مدارس و یا کلیساها کار داوطلب انجام بدید که برای رزومه تون خیلی خوبه
یکسری هم آدرس اداره کاریابی تو لس آنجلس دارم اگر آدرس ایمیل تون رو برام پیام کنید براتون میفرستم
اگه کسی تو لس آنجلس باشه من می تونم کمک ش کنم

فرم ها رو می تونید از لینک های زیر بگیرید:

http://www.uscis.gov/green-card/green-ca...nimmigrant

http://www.visajourney.com/content/k1k3aos

حتما حساب بانکی مشترک باز کنید. یادتون باشه که اینجا ازدواج مثل یک قرارداد و بیزینس هست. احساساتی عمل نکنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo
Salam dostan. Man 29 February 2015 mosahebe dashtam to turkey. Officer gift kamtar az 3 mah dg javabe clearance miad Alan bis hater az 100 rose vali Khabari nist. Kesi to in tarikh rafte turkey va clearesh omade bashe?
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزيز اين پروسه زمان مشخصى نداره، آفيسر بسته به آيتم هايى كه احتمالا براى چك شما تعيين كرده به شما زمان تقريبى داده. لطفا بفرماييد شرايطتون چى بوده؟ مثلا سربازى يا كار دولتى يا رشته حساس؟ اگر آپديتهاى سيس رو هم دنبال كرديد بفرماييد آخريش كى بوده؟ البته ١٠٠ روز كاملا نرمال هست و اصلا دير نشده. بعد از ٣ ماه تازه بايد چشم به راه بود و شما تازه از الان حساب كنيد زمانتون رو. اگر فارسى تايپ كنيد، قوانين مهاجرسرا رو هم رعايت كرديد و عالى ميشه.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، hamidoo_b ، tico ، ehsan6114
(2015-06-06 ساعت 23:27)mostafa zardadi نوشته:  Salam dostan. Man 29 February ۲۰۱۵ mosahebe dashtam to turkey. Officer gift kamtar az ۳ mah dg javabe clearance miad Alan bis hater az 100 rose vali Khabari nist. Kesi to in tarikh rafte turkey va clearesh omade bashe?

سلام دوست عزیز
من پارسال از ابوظبی کلیر شدم ولی تجربه کلی از خودم و بچه ها این هست که آفیسرها غلط اضافی می کنند و تاریخ میدن!!!!
به من گفته بودند 2 ماه 13 ماه طول کشید.
این رو گفتم که نگران نباشی و بدونی طول میکشه. کار ت رو از دست نده که من اشتباه کردم و یکسال بیکار و کلافه بودم.
صبور و امیدوار باش
اینجا هم خبری نیست
تا می تونی زبان ت رو قوی کن و کامپیوتر یاد بگیر.
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shadoow ، hamidoo_b ، barfi1 ، fahi ، tico ، مير منصور ، ehsan6114
ببخشید دوست خوبم قوانین مهاجر سرارو نمیدونستم. من از طریق ویزای نامزدی اقدام کردم کار دولتی ندارم بیشتر تو پروژه های عمرانی کار میکنم. 6 ماه سربازی رفتم تو نیروی انتظامی بعد معاف پزشکی گرفتم و در روز مصاحبه وقتی ازم پرسید سربازی کجا بودی راستشو گفتم یعنی گفتم 6 ماه خدمت کردم. 29 فوریه روز مصاحبم بود. اگه میشه بیشتر راهنماییم کنید. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، Sam-90 ، tico
(2015-06-07 ساعت 22:44)mostafa zardadi نوشته:  ببخشید دوست خوبم قوانین مهاجر سرارو نمیدونستم. من از طریق ویزای نامزدی اقدام کردم کار دولتی ندارم بیشتر تو پروژه های عمرانی کار میکنم. ۶ ماه سربازی رفتم تو نیروی انتظامی بعد معاف پزشکی گرفتم و در روز مصاحبه وقتی ازم پرسید سربازی کجا بودی راستشو گفتم یعنی گفتم ۶ ماه خدمت کردم. 29 فوریه روز مصاحبم بود. اگه میشه بیشتر راهنماییم کنید. ممنون

دوست عزیز شرایط شما مثل اکثر آقایونه، من که فکر نمیکنم بیش از 6 ماه طول بکشه کلیرنستون. شما روی 4-5 ماه حساب کنید و دیگه کم کم گوش به زنگ باشید. توی سایت سیس وضعیتتون رو چک کردید؟ اگر نمیدونید ceac چیه که براتون آدرسش رو بذارم که یه کم بهتر بشه فهمید کجای داستانید؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، tico
ببخشید دوست خوبم قوانین مهاجر سرارو نمیدونستم. من از طریق ویزای نامزدی اقدام کردم کار دولتی ندارم بیشتر تو پروژه های عمرانی کار میکنم. ۶ ماه سربازی رفتم تو نیروی انتظامی بعد معاف پزشکی گرفتم و در روز مصاحبه وقتی ازم پرسید سربازی کجا بودی راستشو گفتم یعنی گفتم ۶ ماه خدمت کردم. 29 فوریه روز مصاحبم بود. اگه میشه بیشتر راهنماییم کنید. ممنون
[/quote]
دوست عزیز تو مصاحبتون درباره کارتونم پرسیدن که کجاها تو کدوم پروژه ها تو کدوم شهرها کار می کردین؟وآیا تو فرمds-260 اینارو ذکر کرده بودین؟
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، fahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان