کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان در انكارا از طريق اك بانك اسمش بود اگه اشتباه نكنم هم ميتونيد پرداخت كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sib 24
(2015-09-11 ساعت 05:16)sib 24 نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 00:55)karo.eng نوشته:  
(2015-09-10 ساعت 22:33)sib 24 نوشته:  
(2015-09-10 ساعت 18:06)karo.eng نوشته:  دوستان همراه سلام. من پاسپورت مزین به ویزا و مدارک رو گرفتم. قسمت همتون ایشالا. البته بازم میام سر میزنم ببینم دوستان یکی یکی کلیر میشن و با هم شادی کنیم. امین جان الان ویزا تو پاسته. تاریخ ویزای من تاریخ ایشوده. ارادتمند همه . Smile

سلام.ایشالا بسلامتی و دل خوش.خیلی تبریک میگم.Big Grinهمراه با پاسپورت چه چیزهای دیگه تحویل دادند تا تو فرودگاه آمريکا همراهتون باشه؟

سلام. بله دوست عزیز. یه پاکت زرد که یه برگه سفید روش منگنه کردن که که اطلاعات فردی و شغل و این چیزاست. فقط من نمیدونم این 165 دلار رو با مشخصات همین برگه باید بدم یا یه چیز دیگه است که به من ندادن. الانم فرودگاه امام هستم و تازه وارد ایران شدم. (آقای مدیر نیایی بگی حرف مذهبی زدم اسم فرودگاهه بخدا

من شنیدم قبل ورودتون باید پرداخت بشه بعضی ها هم میگن بعد از ورود هم میشه منتهی به کجا و کدوم حساب نمیدونم.
من هرچه سعی کردم نشد دستورالعمل پرداخت 165$ رو از اینجا آپ کنم Smile اگه کسی میخواد پیام بده براش ایمیل کنم Cool
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، amirsalehish ، Tolu IR
(2015-09-11 ساعت 08:50)karo.eng نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 05:16)sib 24 نوشته:  
(2015-09-10 ساعت 18:06)karo.eng نوشته:  دوستان همراه سلام. من پاسپورت مزین به ویزا و مدارک رو گرفتم. قسمت همتون ایشالا. البته بازم میام سر میزنم ببینم دوستان یکی یکی کلیر میشن و با هم شادی کنیم. امین جان الان ویزا تو پاسته. تاریخ ویزای من تاریخ ایشوده. ارادتمند همه . Smile

سلام.ایشالا بسلامتی و دل خوش.خیلی تبریک میگم.Big Grinهمراه با پاسپورت چه چیزهای دیگه تحویل دادند تا تو فرودگاه آمريکا همراهتون باشه؟

سلام. بله دوست عزیز. یه پاکت زرد که یه برگه سفید روش منگنه کردن که که اطلاعات فردی و شغل و این چیزاست. فقط من نمیدونم این 165 دلار رو با مشخصات همین برگه باید بدم یا یه چیز دیگه است که به من ندادن. الانم فرودگاه امام هستم و تازه وارد ایران شدم. (آقای مدیر نیایی بگی حرف مذهبی زدم اسم فرودگاهه بخدا

من شنیدم قبل ورودتون باید پرداخت بشه بعضی ها هم میگن بعد از ورود هم میشه منتهی به کجا و کدوم حساب نمیدونم.
من هرچه سعی کردم نشد دستورالعمل پرداخت 165$ رو از اینجا آپ کنم Smile اگه کسی میخواد پیام بده براش ایمیل کنم Cool

تو امريكا هم ميشه پرداخت كرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR
(2015-09-11 ساعت 09:40)amin1981 نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 08:50)karo.eng نوشته:  من هرچه سعی کردم نشد دستورالعمل پرداخت 165$ رو از اینجا آپ کنم Smile اگه کسی میخواد پیام بده براش ایمیل کنم Cool

تو امريكا هم ميشه پرداخت كرد؟

توصیه میشه قبل از رفتن واریز کنین. در ضمن مبارکه Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، karo.eng ، armehraboon ، barfi1 ، Tolu IR
سلام itexعزيز يه سوال داشتم.من ٢ مصاحبه داشتم همه مدارك كامل بود سربازي معاف شغل رشته خاصي نداشتم.٢ ٣ ستامبر اپ شدم ٨ سپ و١٠ سپ بازم اپ شدم.اين نرماله؟يا خوبه به نظرتون؟كانسولر گفت هيچ مشكلي نيست فقط بايد روال اداري طي بشه

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: kurosh866 ، shadoow ، Tolu IR
(2015-09-11 ساعت 02:35)karo.eng نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 01:16)kurosh866 نوشته:  

سلام. بله دوست عزیز. یه پاکت زرد که یه برگه سفید روش منگنه کردن که که اطلاعات فردی و شغل و این چیزاست. فقط من نمیدونم این 165 دلار رو با مشخصات همین برگه باید بدم یا یه چیز دیگه است که به من ندادن. الانم فرودگاه امام هستم و تازه وارد ایران شدم. (آقای مدیر نیایی بگی حرف مذهبی زدم اسم فرودگاهه بخدا TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue)

رسیدن به خیر، 165 دلار داستانش چیه؟
والا میگن هزینه صدور گرین کارته. باید پرداخت بشه تا صادر کنن.

آهان شما ازدواجی هستین، آخه برای ما نامزدی ها گرین کارتو بعد از طی مراحلی دیگه صادر میکنن و مبلغش حدودا 1070 دلاره
ممنون از پاسختون
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR ، sib 24
(2015-09-11 ساعت 12:25)kurosh866 نوشته:  
(2015-09-10 ساعت 22:33)sib 24 نوشته:  سلام.ایشالا بسلامتی و دل خوش.خیلی تبریک میگم.Big Grinهمراه با پاسپورت چه چیزهای دیگه تحویل دادند تا تو فرودگاه آمريکا همراهتون باشه؟

سلام. بله دوست عزیز. یه پاکت زرد که یه برگه سفید روش منگنه کردن که که اطلاعات فردی و شغل و این چیزاست. فقط من نمیدونم این 165 دلار رو با مشخصات همین برگه باید بدم یا یه چیز دیگه است که به من ندادن. الانم فرودگاه امام هستم و تازه وارد ایران شدم. (آقای مدیر نیایی بگی حرف مذهبی زدم اسم فرودگاهه بخدا TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue)

آهان شما ازدواجی هستین، آخه برای ما نامزدی ها گرین کارتو بعد از طی مراحلی دیگه صادر میکنن و مبلغش حدودا 1070 دلاره
ممنون از پاسختون

ماله نامزدى 1000$ ???
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-09-11 ساعت 12:43)amin1981 نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 12:25)kurosh866 نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 00:55)karo.eng نوشته:  سلام. بله دوست عزیز. یه پاکت زرد که یه برگه سفید روش منگنه کردن که که اطلاعات فردی و شغل و این چیزاست. فقط من نمیدونم این 165 دلار رو با مشخصات همین برگه باید بدم یا یه چیز دیگه است که به من ندادن. الانم فرودگاه امام هستم و تازه وارد ایران شدم. (آقای مدیر نیایی بگی حرف مذهبی زدم اسم فرودگاهه بخدا TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue)

ممنون از پاسختون

ماله نامزدى 1000$ ???

برای نامزدی بعد از ورود به عمریکا و انشالله ثبت ازدواج ظاهرا یه سری مدارک باید ارسال بشه برای اخذ گرین کارت مشروط و کار و اجازه خروج موقت اگه همش با هم ارسال بشه مبلغ 1070 دلار نا قابل هم باید باهاش ارسال کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، amin1981 ، Tolu IR
دوستان من فکر می کنم یه مطلبی کشف کردم
این صفحه کلیرنس و اسپانسر فقط تو ساعات اداری کامنت داره!! آخه تا پنج شنبه جمعه میخوره توش کلا دوستان میرن تعطیلات مثل اینکهSad
بابا یه سر به این دوستامون تو صفحه لاتاری بزنید، تا صفحه رو رفرش میکنی سه تا پیام جدید اومده!!!
تازه ساعت یازده شبها هم قرار دعای دسته جمعی گذاشتن، خدا وکیلی خیلی متحد ترن،
من خیلی وقته تو صفحه اسپانسر پیام گذاشتم جز یه نفر که پیام خصوصی داد گفت هم مشکلیم، دیگه خبری نشد
بابا یه بوقی، چراغی، تیر هواییی، دودی،منوری، چیزی علامت بدین لاقلBig GrinBig Grin
ضمنا حرف از بچه های لاتاری زدم، بیاید ما هم براشون دعا کنیم که خدا امیده هیچکسو نا امید نکنه تو این روزهای آخر
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Tolu IR ، tico ، shadoow
(2015-09-11 ساعت 18:38)kurosh866 نوشته:  دوستان من فکر می کنم یه مطلبی کشف کردم
این صفحه کلیرنس و اسپانسر فقط تو ساعات اداری کامنت داره!! آخه تا پنج شنبه جمعه میخوره توش کلا دوستان میرن تعطیلات مثل اینکهSad
بابا یه سر به این دوستامون تو صفحه لاتاری بزنید، تا صفحه رو رفرش میکنی سه تا پیام جدید اومده!!!
تازه ساعت یازده شبها هم قرار دعای دسته جمعی گذاشتن، خدا وکیلی خیلی متحد ترن،
من خیلی وقته تو صفحه اسپانسر پیام گذاشتم جز یه نفر که پیام خصوصی داد گفت هم مشکلیم، دیگه خبری نشد
بابا یه بوقی، چراغی، تیر هواییی، دودی،منوری، چیزی علامت بدین لاقلBig GrinBig Grin
ضمنا حرف از بچه های لاتاری زدم، بیاید ما هم براشون دعا کنیم که خدا امیده هیچکسو نا امید نکنه تو این روزهای آخر

ماله اونا شانسيو قرعه كشى بوده، شبونه ديده ميشه رفت امريكا . كلا خوشحالا. ماله ما ١٠٠٠ تا پروسه داره تا برى امريكا
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، amirsalehish ، sib 24 ، Tolu IR
دوستان نمیدونم چرا احساس میکنم این ماه می تو ابوظبی یه مشکلی داره. تو هیچ کتگوری از بچه های ماه می کلیر نمیشن همشون مال جون و جولای و آگوست هستند. احساس میکنم بعد از تغییر سیستمهاشون تو اول جون یه مشکلی در مصاحبه های ماه می صورت گرفته....
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sib 24 ، Sunlight66
(2015-09-11 ساعت 21:07)sara456 نوشته:  دوستان نمیدونم چرا احساس میکنم این ماه می تو ابوظبی یه مشکلی داره. تو هیچ کتگوری از بچه های ماه می کلیر نمیشن همشون مال جون و جولای و آگوست هستند. احساس میکنم بعد از تغییر سیستمهاشون تو اول جون یه مشکلی در مصاحبه های ماه می صورت گرفته....

وااااي نه!!!! منم مصاحبم ١٧may بوده و تا حالا فقط يك بار ١٠ آگوست آپديت شدم، حتي ٦ روز پيش ايميل زدم و آپديت نشدم تا الان! خب چه كاري ميتونيم بكنيم تا بفهميم!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-09-11 ساعت 21:44)Nasim.sp نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 21:07)sara456 نوشته:  دوستان نمیدونم چرا احساس میکنم این ماه می تو ابوظبی یه مشکلی داره. تو هیچ کتگوری از بچه های ماه می کلیر نمیشن همشون مال جون و جولای و آگوست هستند. احساس میکنم بعد از تغییر سیستمهاشون تو اول جون یه مشکلی در مصاحبه های ماه می صورت گرفته....

وااااي نه!!!! منم مصاحبم ١٧may بوده و تا حالا فقط يك بار ١٠ آگوست آپديت شدم، حتي ٦ روز پيش ايميل زدم و آپديت نشدم تا الان! خب چه كاري ميتونيم بكنيم تا بفهميم!!!!!

من ٧ جولاى بودم كلير شدم، ماله مى عجيبه...
پاسخ
(2015-09-11 ساعت 21:48)amin1981 نوشته:  

منم نمیدونم اما تو هر کتگوری ازدواجی نامزدی و لاتاری میببنم ابوظبی از می کسی را کلیر نمیکنه واین منو نگران کرده...
پاسخ
(2015-09-11 ساعت 21:53)sara456 نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 21:48)amin1981 نوشته:  

منم نمیدونم اما تو هر کتگوری ازدواجی نامزدی و لاتاری میببنم ابوظبی از می کسی را کلیر نمیکنه واین منو نگران کرده...
البته اينم در نظر بگيرين من كه ٢ ماهه كلير شدم،ولى كله پروسه ويزاى نامزدى ١ سال طول كشيد،دقيقا ١ سال، بالاى ٨ ماه فقط طول كشيد تا پروو شدم
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان