کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-09-29 ساعت 18:29)parsush نوشته:  دوستان همسر من هم کلیر شد. امیدوارم همگی‌ به زودی کنار خانوادهاشون باشن. در مورد تعداد و زمان آپدیت شدنها من زیاد اطلاعی ندارم چون فقط خودش چک میکرد. همسر منم اینجوریه که ازش بپرسیم مساحت ۵ قاره رو با ذکر طول و عرض میگه اما یادش نیست ناهار امروزشو چند خرید!! حدوداً ۷-۸ تا آپدیت داشت. و دلیل زود کلیر شدنش هم این بود که قبلان برای لاتاری تو پروسه چک بوده و چون پرونده کانادا هم داشته و الان اینجاست ۸ ماه هم برای اون چک شده.

همگی شاد و پیروز و کلیر باشین ؛)

تبریک میگم بهتون
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Sam-90 ، parsush ، inanna ، armehraboon ، alireza51
مطمئنم پرونده من افتاده پشت شوفاژی ، میزی ... ، 11 ماه رو هم رد کردیم.
F2A / Case Creation Date: Sep 2013 / Interview: Abu Dhabi Oct 2014 / Clearance: 10 July 2016 / Visa: 24 July 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sib 24 ، barfi1 ، itex ، inanna ، sanbad ، alireza51
(2015-09-29 ساعت 17:30)فاطمه نوری نوشته:  
(2015-09-29 ساعت 16:41)sara456 نوشته:  146 روز ، فکر کنم من تنها خانومی هستم که این رکورد را تو کلیرنس داره !!! اصلا هیچ آپی هم نمیخورم فکر کنم پروندم اصلا مفقوده ،حالا چرا نمیدونم...!؟؟

سارا جون منم مثل شما هستم.بنظرت چیکار میشه کرد؟؟
واقعا نمیدونم فاطمه جان منم موندم دیگه . آخه سربازی هم نداشتیم بگیم رو سربازیمون گیرند! ایمیل هم که فایده نداره فوقش که جواب بدن همون متن تکراری و یه آپ بیخود، نمیدونم رو چی گیرند جالبه کیسهای ماه می بعد از ما و ماه بعدیا دارن کلیر میشند ولی ما هیچی دریغ از یک آپ واقعی هم

(2015-09-29 ساعت 18:29)parsush نوشته:  دوستان همسر من هم کلیر شد. امیدوارم همگی‌ به زودی کنار خانوادهاشون باشن. در مورد تعداد و زمان آپدیت شدنها من زیاد اطلاعی ندارم چون فقط خودش چک میکرد. همسر منم اینجوریه که ازش بپرسیم مساحت ۵ قاره رو با ذکر طول و عرض میگه اما یادش نیست ناهار امروزشو چند خرید!! حدوداً ۷-۸ تا آپدیت داشت. و دلیل زود کلیر شدنش هم این بود که قبلان برای لاتاری تو پروسه چک بوده و چون پرونده کانادا هم داشته و الان اینجاست ۸ ماه هم برای اون چک شده.

همگی شاد و پیروز و کلیر باشین ؛)
تبریک میگم بهتون موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، parsush ، inanna ، alireza51 ، samiraaa
(2015-09-29 ساعت 17:30)فاطمه نوری نوشته:  
(2015-09-29 ساعت 16:41)sara456 نوشته:  146 روز ، فکر کنم من تنها خانومی هستم که این رکورد را تو کلیرنس داره !!! اصلا هیچ آپی هم نمیخورم فکر کنم پروندم اصلا مفقوده ،حالا چرا نمیدونم...!؟؟

سارا جون منم مثل شما هستم.بنظرت چیکار میشه کرد؟؟

برای من هم نزدیک به ۴ ماه داره میشه اصلا نمیدونم این اپ که میگن کجای سیس باید چکش کنم فقط وضعیت ویزا رو چک میکنم میزنه در حال پروسه
جواب ایمیل هم نمیدن
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، alireza51
(2015-09-29 ساعت 21:41)Sunlight66 نوشته:  برای من هم نزدیک به ۴ ماه داره میشه اصلا نمیدونم این اپ که میگن کجای سیس باید چکش کنم فقط وضعیت ویزا رو چک میکنم میزنه در حال پروسه
جواب ایمیل هم نمیدن

همون بهتر که چک نمیکنین، جز اعصاب خوردی چیزی نداره، باین حال لینک CEAC توی امضای من هست، اونجا شماره پرونده رو وارد کنین و سیستم به شما تاریخ Update رو نمایش میده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Tolu IR ، Sunlight66 ، alireza51
(2015-09-30 ساعت 00:01)itex نوشته:  
(2015-09-29 ساعت 21:41)Sunlight66 نوشته:  برای من هم نزدیک به ۴ ماه داره میشه اصلا نمیدونم این اپ که میگن کجای سیس باید چکش کنم فقط وضعیت ویزا رو چک میکنم میزنه در حال پروسه
جواب ایمیل هم نمیدن

همون بهتر که چک نمیکنین، جز اعصاب خوردی چیزی نداره، باین حال لینک CEAC توی امضای من هست، اونجا شماره پرونده رو وارد کنین و سیستم به شما تاریخ Update رو نمایش میده.

سلام ، توی این فایل منتظران اطلاعات من به اشتباه ایروان خورده من ابوظبی مصاحبه داشتم . مرسی
F2A / Case Creation Date: Sep 2013 / Interview: Abu Dhabi Oct 2014 / Clearance: 10 July 2016 / Visa: 24 July 2016
پاسخ
(2015-09-25 ساعت 04:26)Sam-90 نوشته:  دوستان ارسال مدارك از ام ري كا به ايران حدود ٦ تا ١٠ روز طول مي كشه.
فقط به اين دليل گفتم كه اگر كسي بخواد برنامه ريزي كنه يك اطلاعات كلي داشته باشه.
قابل توجه دوستاني كه مي خوان مدارك بفرستند ايران:
دوستان من مداركم را ٢٢ سپتمبر پست كردم گفتن ٦ تا ١٠ روزه ميرسه، الان فقط تا امروز ٦ روزه كه تو گمرك ام ر ي ك ا مونده. ديروز تماس گرفتيم گفت چون براي ايران ميخواييد بايبد دقيقاً اسكن بشن كه يك وقت حاوي چيزهاي ت ر و ر ي س ت ي نباشه، گفتن ما حق داريم تا٣٠ روز مدارك شما را نگه داريم الان كه چند روز بيشتر نشده الان هم خيلي داكيومنت داريم براي چك كردن هنوز نوبت داكيومنت شما نرسيده :|
تا اخبار بعد ....
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، amirsalehish ، alireza51
(2015-09-30 ساعت 00:01)itex نوشته:  
جواب ایمیل هم نمیدن

ممنون عزیز
چک کردم ولی لست اپ دیت برای فردای مصاحبه است در حالی که من چند تا ایمیل زدم ولی هیچ اپدیت جدیدی نداره جواب ایمیل هم کم ه نمیدن زنگ بزنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sib 24 ، alireza51
(2015-09-30 ساعت 19:40)Sunlight66 نوشته:  ممنون عزیز
چک کردم ولی لست اپ دیت برای فردای مصاحبه است در حالی که من چند تا ایمیل زدم ولی هیچ اپدیت جدیدی نداره جواب ایمیل هم کم ه نمیدن زنگ بزنم؟

مطمئن هستین که با آدرس درستی مکاتبه میکنین؟
پاسخ
بچه ها امروز کسی آپ نخورده؟ چرا هیچ خبری نیست باز لاتاریها هم که تموم شدن؟
پاسخ
يك سوال از دوستان دارم و اينه كه انكارا ميدونم اينجوري بود قبلاً كه اگه تلفن داشتيم همراهمون دم سكوريتي تحويل مي گرفتن يه شماره ميدادن، بعدش كه برگشتي شماره را تحويل ميدادي و تلفنت را مي گرفتي. سفارت تو ابوظبي هم اينجوريه؟
پاسخ
(2015-09-30 ساعت 22:40)itex نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 19:40)Sunlight66 نوشته:  ممنون عزیز

مطمئن هستین که با آدرس درستی مکاتبه میکنین؟

تو هنوو وبسایتی که شماره کیس رو چک میکنم بالاش زده کانتکت اس من همونجا میژنم شما مگه چه جوری مکاتبه میکنید
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، itex ، Tolu IR ، alireza51
(2015-10-01 ساعت 17:12)Sam-90 نوشته:  يك سوال از دوستان دارم و اينه كه انكارا ميدونم اينجوري بود قبلاً كه اگه تلفن داشتيم همراهمون دم سكوريتي تحويل مي گرفتن يه شماره ميدادن، بعدش كه برگشتي شماره را تحويل ميدادي و تلفنت را مي گرفتي. سفارت تو ابوظبي هم اينجوريه؟

نه دیگه بعدش دیگه تحویل نگرفتن، باید میرفتیم اون دکه مطبوعاتی نزدیک سفارت تحویل میدادیم، یک پولی هم میگرفت نگه میداشت.
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Tolu IR ، alireza51 ، shadoow
الان سفارت ابوظبي چطوره تلفن تحويل ميگيرن يا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Sunlight66 ، alireza51
(2015-10-01 ساعت 21:32)itex نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 17:12)Sam-90 نوشته:  يك سوال از دوستان دارم و اينه كه انكارا ميدونم اينجوري بود قبلاً كه اگه تلفن داشتيم همراهمون دم سكوريتي تحويل مي گرفتن يه شماره ميدادن، بعدش كه برگشتي شماره را تحويل ميدادي و تلفنت را مي گرفتي. سفارت تو ابوظبي هم اينجوريه؟

نه دیگه بعدش دیگه تحویل نگرفتن، باید میرفتیم اون دکه مطبوعاتی نزدیک سفارت تحویل میدادیم، یک پولی هم میگرفت نگه میداشت.

هییییی یادش بخیر پارسال تا همین موقع ما تو این پیج بال بال میزدیم که کلیرنسمون بیاد Tongueحالا هم رفتیم تو اون یکی پیج بال بال میزنیم تا گرین کارتمون بیاد Tongueخلاصه از من به شما نصحیت زیاد نگران نباشین از وقتتون به خوبی استفاده کنین و لذت ببرین و البته زبان بخونین چون زندگی پر از این بال بال زدنهاست و تمومی ندارن این تموم شه یکی دیگهBig Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Sunlight66 ، ATYY ، Sam-90 ، inanna ، sanbad ، itex ، fahi ، alireza51 ، shadoow ، amir2640

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان