کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-10-03 ساعت 23:13)vahid4573 نوشته:  كار دوستان كه انجام ميشه كم لطفي ميكنن.

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
امروز دقيقا 150 روزه كه منتظرم
اخرين اپديت هم مال هفت جولاي بوده بقيش اپديت هست !
من الان حق ندارم ناراضي باشم ؟

Send from Tapatalk
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، samiraaa
(2015-10-09 ساعت 16:06)armehraboon نوشته:  
(2015-10-09 ساعت 14:12)ATYY نوشته:  گرين كارتي كه به ازدواج با گرين كارتي ميدهند كانديشنال هست يا ۱۰ ساله ؟

ظاهرا کاندیشنال دو ساله.
البته اینو شنیدم.

سلام خانم آتي ، من هم همون روز شما سفارت بودم ، كنسول گفت سايت رو چك كنم بين ٢ تا ٣ ماه زمان ميبره ، آيا توي ceac آپديت داشتيد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-10-07 ساعت 23:10)thedude نوشته:  دوستان يه سوال: عموما بعد از چند آپديت شبانه يك نفر كلير ميشه ؟

مصاحبه :٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر

من اصلا نمیفهمم بر آلی من جرا هیچ اپدیتی نداره یا اصلا طبیعیه یا نه الات چهار ماهه میگذره اخریش مال فردای مصاحبه اس
نکنه کیس منو کلا فراموش کردن
پاسخ
(2015-10-07 ساعت 23:10)thedude نوشته:  دوستان يه سوال: عموما بعد از چند آپديت شبانه يك نفر كلير ميشه ؟

آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر

یکی از دلایلی که میگم CEAC رو چک نکنین همینه. من خودم بعد از سه تا آپدیت پشت سر هم کلیر شدم. اگر اشتباه نکنم Amjad حدود 20 بار پشت سر هم آپدیت شد. بعضیا هم بودن کلا با دوتا آپدیت کلیر شدن. اصلا مشخص نیست.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Sunlight66 ، sanbad ، shadoow ، samiraaa
ميتونه اپ ايميل باشه خودشون بيان جواب ميدن

پاسخ
(2015-10-09 ساعت 20:55)itex نوشته:  

یکی از دلایلی که میگم CEAC رو چک نکنین همینه. من خودم بعد از سه تا آپدیت پشت سر هم کلیر شدم. اگر اشتباه نکنم Amjad حدود 20 بار پشت سر هم آپدیت شد. بعضیا هم بودن کلا با دوتا آپدیت کلیر شدن. اصلا مشخص نیست.

خوب اینایی که شما میفرمایید با هیچی خیلی فرق داره وبیشتر من رو نگران میکنه
نتیجه ای که من میگیرم اینه که به پرونده من اصلا هنوز دست نزدن
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، itex
آپديت هاي من هيچ كدوم واسه ايميل نيست . الان هم ٤.٥ ماه شده تقريبا. كلا فك كنم سر پروندم دعواست Smile يرجكت نشيم صلوات

آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر, ٢ اكتبر

پاسخ
تشکر کنندگان: Sunlight66 ، Mahbah ، shadoow ، sanbad ، Tolu IR
جالبه اين همه اپ .كيستون چيه؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Sunlight66 ، shadoow ، Tolu IR
كيسم گرين كارد نخبگي NIW هست قبلا هم چند سال تو آمريكا درس ميخوندم شايد واسه اونه ولي آخه اين همه آپ آخر شم هيچي؟

آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر, ٢ اكتبر

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، Sunlight66 ، Tolu IR
(2015-10-12 ساعت 16:01)thedude نوشته:  كيسم گرين كارد نخبگي NIW هست قبلا هم چند سال تو آمريكا درس ميخوندم شايد واسه اونه ولي آخه اين همه آپ آخر شم هيچي؟

فکر کنم اپ های منم برای شما میزننWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Nightsky007
بچه ها من شوهرم هفته ديگه انكارا مصاحبه داره.فايلمون f2a. اميد هست اف بي اي چك نخوره؟ خيلي نگرانم و از دوري داغون??
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، hamidoo_b ، Bita.t ، sanbad ، itex ، Srod ، Sunlight66 ، Nightsky007
هميشه اميد هست.جز كانسولر هيچ كس نميدونه ايشالا كه يه ضرب بگيره

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، armehraboon ، Bita.t ، sanbad ، shadoow ، Sunlight66 ، Nightsky007
پنج ماه شد و هنوز خبري نيست !
ديگه واقعا خسته شدم مگه دارن چه كار ميكنن اخه

Send from Tapatalk
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sanbad ، shadoow ، mana94 ، ATYY ، samiraaa ، Nightsky007
(2015-10-13 ساعت 05:23)vahid4573 نوشته:  هميشه اميد هست.جز كانسولر هيچ كس نميدونه ايشالا كه يه ضرب بگيره

ايشالا واقعا سخته اين دوريSad

اميدوارم همه به زودي كلير بشن و از اين نگراني در بيان
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR ، Sunlight66 ، Nightsky007
(2015-10-13 ساعت 01:18)آنيتاآيين نوشته:  بچه ها من شوهرم هفته ديگه انكارا مصاحبه داره.فايلمون f2a. اميد هست اف بي اي چك نخوره؟ خيلي نگرانم و از دوري داغون??

فرض کنین که حتما Clearance شامل ایشون میشه. اگر نشد اینطوری بیشتر خوشحال میشین و اگر هم شامل بشه کمتر ناراحت.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow ، Nightsky007 ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان