کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-11-17 ساعت 20:32)thedude نوشته:  دوستان عزيز من هم بالاخره كلير شدم اين مدت خيلي سخت بهم گذشت ولي ميخوام اين شعر رو تقديم كنم به كسايي كه هنوز منتظرن تا راحت تر بگذره اين دوره براشون:
هين مگو ما را بر آن در، بار نيست / با كريمان كارها دشوار نيست

بسپاريد به أوس كريم

مصاحبه :٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر, ٢ اكتبر، ٥ اكتبر، ١٣ اكتبر, ٢٦ اكتبر, ٥ نوامبر، ١٠ نوامبر

مباركه. دور از جون همه انگار زندانه هر كي اسمش در مياد انگار ازاديشو ميخونن.
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، hamidoo_b ، ATYY ، behjan ، Sam-90 ، inanna ، armehraboon ، tico ، عدلی
من یه وکیل ایرانی توی دالاس دارم ,از من 400 دلار گرفت برای کل کیسم ،من ازش راضیم ،اگه دوس داری شمارشو بدم بهت.
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Sam-90 ، qesign ، tico
(2015-11-18 ساعت 08:51)alireza55 نوشته:  من یه وکیل ایرانی توی دالاس دارم ,از من 400 دلار گرفت برای کل کیسم ،من ازش راضیم ،اگه دوس داری شمارشو بدم بهت.

سلام
خیلی خوبه اگر لطف کنی ، ممنون میشم
F2A / Case Creation Date: Sep 2013 / Interview: Abu Dhabi Oct 2014 / Clearance: 10 July 2016 / Visa: 24 July 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم کسی میدونه تاریخ انقضای فرم

DS-260کی هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-18 ساعت 10:54)baran_bahar نوشته:  سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم کسی میدونه تاریخ انقضای فرم

DS-260کی هست

سلام
از طریق این لینک می تونید وارد بشید ، بعد از اینکه اطلاعات کیس نامبر و Invoice ID Number را وارد کردید ، وارد فرم DS-260 میشید سمت راست بالای فرم، تاریخ اکسپایر رو نوشته.
https://ceac.state.gov/ceac
F2A / Case Creation Date: Sep 2013 / Interview: Abu Dhabi Oct 2014 / Clearance: 10 July 2016 / Visa: 24 July 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
خیلی ممنون دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان:
اینطور که معلومه حداقل زمان برای کلیر شدن 6 ماهه اما من می ترسم با این حوادثی که اخیرا توسط گروه د - ا - ع - ش درفرانسه اتفاق افتاده و همچنین تهدیدهایشان برای کشورهایی که نام بردند زمان این پروسه رو طولانی تر بکنه شما اینطور فکر نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-18 ساعت 12:55)baran_bahar نوشته:  اینطور که معلومه حداقل زمان برای کلیر شدن ۶ ماهه اما من می ترسم با این حوادثی که اخیرا توسط گروه د - ا - ع - ش درفرانسه اتفاق افتاده و همچنین تهدیدهایشان برای کشورهایی که نام بردند زمان این پروسه رو طولانی تر بکنه شما اینطور فکر نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....

والا اگه بخوايم فكر كنيم هرلحظه هر چيزى امكان داره اميدوارم به زودى همگى كلير بشيم
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، ATYY ، sanbad
(2015-11-18 ساعت 09:24)qesign نوشته:  [quote='alireza55' pid='680668' dateline='1447820475']
من یه وکیل ایرانی توی دالاس دارم ,از من 400 دلار گرفت برای کل کیسم ،من ازش راضیم ،اگه دوس داری شمارشو بدم بهت.

سلام
خیلی خوبه اگر لطف کنی ، ممنون میشم
[/quo

09386533792

bezang behem begam behet 5
پاسخ
تشکر کنندگان: qesign
(2015-11-18 ساعت 14:20)mana94 نوشته:  [quote='baran_bahar' pid='680714' dateline='1447835121']
اینطور که معلومه حداقل زمان برای کلیر شدن ۶ ماهه اما من می ترسم با این حوادثی که اخیرا توسط گروه د - ا - ع - ش درفرانسه اتفاق افتاده و همچنین تهدیدهایشان برای کشورهایی که نام بردند زمان این پروسه رو طولانی تر بکنه شما اینطور فکر نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....

اره ، درست ميگي منم نگران شدم كه بيشتر از حد معمول طولاني بشه ولي ويزاهاي تحصيلي رو اگه بخوني ، سه چهار نفر ديروز و امروز كلير شدن كه كمتر از دو ماه طول كشيده ، هم واسه اونا خوشحالم و هم اينكه پس مثل قبل دارن به كارشون ادامه ميدن !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، toupal
دو هفته پیش که نامزدم با کانگرسمن ملاقات داشت واسه بار چندم. گفته بود این پروسه تا ۱۲۰روز معمولیه و یه موضوع دیگه هم که گفته بود اینکه صدور ویزا توی هر کتگوری محدودیت داره و معمولا بعضی جاها نگه میدارن تا به زمانبندیشون برسن . به امید پایان هرچی انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، mana94 ، ATYY ، sanbad
(2015-11-19 ساعت 01:07)toupal نوشته:  دو هفته پیش که نامزدم با کانگرسمن ملاقات داشت واسه بار چندم. گفته بود این پروسه تا ۱۲۰روز معمولیه و یه موضوع دیگه هم که گفته بود اینکه صدور ویزا توی هر کتگوری محدودیت داره و معمولا بعضی جاها نگه میدارن تا به زمانبندیشون برسن . به امید پایان هرچی انتظار

شما چند وقته منتظرين ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-19 ساعت 01:07)toupal نوشته:  دو هفته پیش که نامزدم با کانگرسمن ملاقات داشت واسه بار چندم. گفته بود این پروسه تا ۱۲۰روز معمولیه و یه موضوع دیگه هم که گفته بود اینکه صدور ویزا توی هر کتگوری محدودیت داره و معمولا بعضی جاها نگه میدارن تا به زمانبندیشون برسن . به امید پایان هرچی انتظار

شما چند وقته منتظرين ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
از طریق این لینک می تونید وارد بشید ، بعد از اینکه اطلاعات کیس نامبر و Invoice ID Number را وارد کردید ، وارد فرم DS-260 میشید سمت راست بالای فرم، تاریخ اکسپایر رو نوشته.
https://ceac.state.gov/ceac
سلام مجدد
من شماره ها رو وارد کردم بالای صفحه سمت راست اصلا" تاریخ نداشت فقط نوشته بود
current Process

آیا برای شما هم اول این نوشته اومده بعدا" تبدیل به تاریخ شده؟؟؟ ما دوهفته پیش مصاحبه داشتیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
اینطور که معلومه حداقل زمان برای کلیر شدن ۶ ماهه اما من می ترسم با این حوادثی که اخیرا توسط گروه د - ا - ع - ش درفرانسه اتفاق افتاده و همچنین تهدیدهایشان برای کشورهایی که نام بردند زمان این پروسه رو طولانی تر بکنه شما اینطور فکر نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....

اره ، درست ميگي منم نگران شدم كه بيشتر از حد معمول طولاني بشه ولي ويزاهاي تحصيلي رو اگه بخوني ، سه چهار نفر ديروز و امروز كلير شدن كه كمتر از دو ماه طول كشيده ، هم واسه اونا خوشحالم و هم اينكه پس مثل قبل دارن به كارشون ادامه ميدن !!!

سلام درسته اما کیس با کیس فرق می کنه متاسفانه فکر می کنم کیس های خانوادگی خصوصا" F4 خیلی طولانی بررسی میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان