کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
[/quote]
عزيزان انيتا كلير نشده بعد از تحويل پاسپورت بدون ويزا برگردانده شد
[/quote]
چی شده که اینجوری شده جریان چی بوده،توضیحی هم بهش دادن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
[/quote]
[/quote]

خيلي وقته كه خبري ازش نيست !!! هيچي نمينويسه ديگه !!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-12 ساعت 00:03)Nazanin_kh نوشته:  
(2015-12-11 ساعت 23:59)alireza55 نوشته:  
[/quote]

[/quote]
پس mana94 چه جوری ازش خبر داره،شاید برادرشه یا خواهرشه اره ؟ اخه چی شده که بهش ویزا رو ندادن .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-11 ساعت 12:11)ATYY نوشته:  
(2015-12-11 ساعت 12:02)baran_bahar نوشته:  
(2015-12-11 ساعت 11:58)ATYY نوشته:  طبق جدول منتظران Sadاميدوارم تعداد رو درست ديده باشم )

F2a abudhabi.................٦نفر
F2a ankara....................٣نفر
K1 ankara.....................٣نفر
K1 abudhabi...................٧نفر

دوستان كسي از qesign خبر داره كه كلير شده يا نه 444 روز كه منتظره ؟!!!!!

سلام دوست عزیز
ما هم مثل شما سپتامبر در ابوظبی مصاحبه داشتیم تو سایت سیس تا الان ۴ بار آپ داشتیم اما تو سایت سفارت هیچی، تاریخ سایت سفارت همون تاریخ روز مصاحبه رو نشون می ده؛آیا شما در سایت سفارت آپ داشتید؟؟؟؟

سلام عزيزم
سايت سفارت ابوظبي تا زماني كه كلير نشدي آپديت نميشه مثل سفارت انكارا نيست .براي من هم همون روز بعد از سفارت هست و در سايت سيس ٣تا آپ داشتم .ميشه بگيد چه نوع ويزايي هستيد و اسمتون رو در جدول ورود منتظران وارد كنيد .براي وارد كردن به امضاي itex در چند صفحه قبل برو .

سلام مجدد
ممنون از
پاسختون من F4 هستم و اسمم رو در جدول وارد کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2015-12-12 ساعت 00:10)alireza55 نوشته:  

[/quote]
پس mana94 چه جوری ازش خبر داره،شاید برادرشه یا خواهرشه اره ؟ اخه چی شده که بهش ویزا رو ندادن .
[/quote]

نه من فكر كردم همون ماه پيشه منظور مانا ! كه پاس رو خالي برگردوندن گفتن چك لازمه ، من گفتم مگه شوخيشون گرفته شما گفتي نه اشتباه پيش مياد واسه كس ديگه هم اتفاق افتاده !!! فكر كنم منظور همونه ! الان تو پرسه چك هست ! درست متوجه شدم ؟؟؟ يا خبر جديدي ازشون داري مانا جان ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

[/quote]
[/quote]

دوستان عزیز نگران نشید، جریان آنیتا عزیز را نه تنها مانا عزیز بلکه همه ماها که از قبل بودیم میدونیم اون موقع شما دو عزیز هنوز اکتیو نبودید در این فروم، جریان از این قرار بود که همسر آنیتا موقع مصاحبه نقص مدرک خوردن و آفیسر ده روز بهشون وقت داده بود مدارک را ارسال کنند اونها هم سریع مدارکو فرستاده بودن بعد از ده روز سایت ابوظبی کلیری ایشون را اعلام کرد ولی وقتی پاسو به سفارت تحویل دادن متوجه شدن که همسر ایشون تازه بعد از تکمیل مدارک وارد کلیرنس شده و سایت اشتباها اسمشون را اعلام کرده بود ه. پس شما اصلا نگران نشید و مطمین باشید کلیر شدید ، پاستون را تحویل بدید با ویزا دریافت میکنید. با آرزوی کلیری هر چه سریعتر همه دوستان.
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55 ، sanbad ، tico ، armehraboon ، samiraaa
(2015-12-12 ساعت 00:39)sara456 نوشته:  

[/quote]

دوستان عزیز نگران نشید، جریان آنیتا عزیز را نه تنها مانا عزیز بلکه همه ماها که از قبل بودیم میدونیم اون موقع شما دو عزیز هنوز اکتیو نبودید در این فروم، جریان از این قرار بود که همسر آنیتا موقع مصاحبه نقص مدرک خوردن و آفیسر ده روز بهشون وقت داده بود مدارک را ارسال کنند اونها هم سریع مدارکو فرستاده بودن بعد از ده روز سایت ابوظبی کلیری ایشون را اعلام کرد ولی وقتی پاسو به سفارت تحویل دادن متوجه شدن که همسر ایشون تازه بعد از تکمیل مدارک وارد کلیرنس شده و سایت اشتباها اسمشون را اعلام کرده بود ه. پس شما اصلا نگران نشید و مطمین باشید کلیر شدید ، پاستون را تحویل بدید با ویزا دریافت میکنید. با آرزوی کلیری هر چه سریعتر همه دوستان.
[/quote]

مرسي ساراي عزيز
شما چند وقته منتظري ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-12 ساعت 00:39)sara456 نوشته:  

[/quote]

[/quote]
چه خوب مرسی که توضیح دادی ،خیالم راحت شد.
پاسخ
تشکر کنندگان:

[/quote]
[/quote]

من نسبتى با انيتا ندارم در صفحات قبل نوشت كه نقص مدرك داشته و بعد از فرستادن مدرك ١٠ روز بعد در سايت سيس كلير شده شوهرش پاسپورت تحويل سفارت داده و بدون ويزا بر گرداندن شامل Ap شده به علت سربازى. س.
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، samiraaa
(2015-12-11 ساعت 11:15)ATYY نوشته:  سلام صبحتون بخير
فكر كنم بالاي جدول يادشون رفته كلير شدنشون رو ثبت كنن .الان آنيتا ايين چند رو پيش خوندم كه ويزاش اومده ولي نرفته ثبت كنه . براي منم دو سه روز ديگه ميشه ۳ ماه .فكر اينكه يكسال طول بكشه داره ديونم مي كنه مي خوام فكر نكنم ولي نميشه .خيلي سخته فكر مي كردم ژانويه اونجام .الان مي گم خوب عيد نوروز اونجايي .مي ترسم عيدم بياد و بره من هنوز كلير نشده باشم

من معمولا کاربرهای بالای لیست که چند ماه به سایت سر نزدن رو از لیست حذف میکنم. بررسی کنین اگر کسی توی جدول هست که چند ماهه به سایت سر نزده حذفش کنیم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mana94 ، barfi1
[/quote]

مرسي ساراي عزيز
شما چند وقته منتظري ؟
[/quote]
سارا اسمش توی ویتینگ لیست هست کلیر شده،181 روز منتظر بوده ،هر چی من میگم 6 ماه میشه گوش نمیکنی که !!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94

مرسي ساراي عزيز
شما چند وقته منتظري ؟
[/quote]
سارا اسمش توی ویتینگ لیست هست کلیر شده،181 روز منتظر بوده ،هر چی من میگم ۶ ماه میشه گوش نمیکنی که !!!!!!!
[/quote]

ميدونم ، نميخوام باور كنم !!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94
فكر كنم ددلاين مهاجرتي ها هم همون مديكال هست كه شش ماه اعتبار داره ! به جز چند مورد استثنا بقييه زير شش ماه كلير ميشن !
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-12 ساعت 01:55)Nazanin_kh نوشته:  فكر كنم ددلاين مهاجرتي ها هم همون مديكال هست كه شش ماه اعتبار داره ! به جز چند مورد استثنا بقييه زير شش ماه كلير ميشن !
اره درسته ،من فک میکنم ما به 5 ماه نمیرسیم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-12 ساعت 02:03)alireza55 نوشته:  
(2015-12-12 ساعت 01:55)Nazanin_kh نوشته:  فكر كنم ددلاين مهاجرتي ها هم همون مديكال هست كه شش ماه اعتبار داره ! به جز چند مورد استثنا بقييه زير شش ماه كلير ميشن !
اره درسته ،من فک میکنم ما به ۵ ماه نمیرسیم .
منم امیدوارم که همه تا قبل از عید نوروز ویزامون بیاد . مال شما دوتا که از همین روزا میاد. غصه نخورین . بیاین امیدوار باشم Shy
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، tico

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان