کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
من کلا روی حرف اینا حساب نمیکنم،اونایی و که دیدم کلیر شدن همه دورو بر 6 ماه بودن ،توی این چند وقته که من 4 ماهه ندیدم ،کاش ما یکی از اون 4 ماهه ها باشیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2015-12-14 ساعت 01:55)alireza55 نوشته:  من کلا روی حرف اینا حساب نمیکنم،اونایی و که دیدم کلیر شدن همه دورو بر ۶ ماه بودن ،توی این چند وقته که من ۴ ماهه ندیدم ،کاش ما یکی از اون ۴ ماهه ها باشیم .

چهارماه كه زياد داريم ، يكيش فرشيد ٢٢ ، خيلي هستن ، فقط بالاي جدول خيلي طولاني هستن
پاسخ
تشکر کنندگان:
علي مريم هم پارسال ٢٥ اگوست مصاحبه بوده و ژانويه كلير شده
نميخوام بگم ما هم عينا همون ميشه ، مقايسه نميكنم ولي منظورم اينه چهار ماه زياد داشتيم
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان دیشب خواب دیدم sanbad کلیر شده .... امیدوارم این رویا به حقیقت بپیونده و همین روزا خبر کلیری این دوست عزیزمون رو اینجا ببینیم.....
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، Sam-90 ، sanbad ، armehraboon ، alireza55 ، mana94 ، samiraaa
اميدوارم هفته خوبي را آغاز كنيم و همه كلير بشيم
منتظر خبرهاي خوب هستيم...
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، armehraboon ، alireza55 ، Sam-90 ، mana94 ، samiraaa
(2015-12-14 ساعت 11:15)baran_bahar نوشته:  دوستان دیشب خواب دیدم sanbad کلیر شده .... امیدوارم این رویا به حقیقت بپیونده و همین روزا خبر کلیری این دوست عزیزمون رو اینجا ببینیم.....

مرسی مرسی! ایشالا شما و بقیه دوستان عزیز بزودی کلیر بشیم! Big Grin
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Sam-90 ، mana94
دو روز بعد از مصاحبه از من روزمه خواستند و ارسال کردم. حتی دو بار هم ارسال کردیم. یک بار هم ایمیل زدیم پیگیری کردیم. تازه دوباره بعد از 50 روز ایمیل فرستادند که رزومه کامل من را برای ادامه روند کار لازم دارند. ایمیل هم از AbuDhabiIV@state.gov فرستاده شده. نمی دونم واقعا چکار باید بکنم از این همه بی نظمی سفارت. آیا دوستان تلفنی از سفارت ابوظبی دارند که بشه صحبت کرد؟ کسی تجربه مشابه داشته؟
ارکیده. Shy
ویزا : CR1، مصاحبه: 25 اکتبر 2015
سفارت : ابوظبی
  Update:6 Nov,16Nov,7 Dec,15 Dec,22 Dec,5Jan,6Jan,7Jan
7 ژانویه / تبدیل به or  شده و 12 ژانویه تغییر وضعیت در سفارت ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-14 ساعت 15:14)oray نوشته:  دو روز بعد از مصاحبه از من روزمه خواستند و ارسال کردم. حتی دو بار هم ارسال کردیم. یک بار هم ایمیل زدیم پیگیری کردیم. تازه دوباره بعد از 50 روز ایمیل فرستادند که رزومه کامل من را برای ادامه روند کار لازم دارند. ایمیل هم از AbuDhabiIV@state.gov فرستاده شده. نمی دونم واقعا چکار باید بکنم از این همه بی نظمی سفارت. آیا دوستان تلفنی از سفارت ابوظبی دارند که بشه صحبت کرد؟ کسی تجربه مشابه داشته؟

ایمیل مستقیم را در نظر نمیگیرند! باید از طریق سایت ایمیل بزنید و رزومه را همونجا پیوست کنید.
با تلفن ارتباط برقرار نمیشه. پیام اتوماتیک و ارجاع میده به سایت. موفق باشید
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: oray
(2015-12-14 ساعت 15:14)oray نوشته:  دو روز بعد از مصاحبه از من روزمه خواستند و ارسال کردم. حتی دو بار هم ارسال کردیم. یک بار هم ایمیل زدیم پیگیری کردیم. تازه دوباره بعد از 50 روز ایمیل فرستادند که رزومه کامل من را برای ادامه روند کار لازم دارند. ایمیل هم از AbuDhabiIV@state.gov فرستاده شده. نمی دونم واقعا چکار باید بکنم از این همه بی نظمی سفارت. آیا دوستان تلفنی از سفارت ابوظبی دارند که بشه صحبت کرد؟ کسی تجربه مشابه داشته؟
منظورتون از رزومه چیه؟ رزومه ی کاری؟
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-14 ساعت 15:24)qazaleh نوشته:  
منظورتون از رزومه چیه؟ رزومه ی کاری؟

بلی رزومه کاری CV

(2015-12-14 ساعت 15:21)sanbad نوشته:  

ایمیل مستقیم را در نظر نمیگیرند! باید از طریق سایت ایمیل بزنید و رزومه را همونجا پیوست کنید.

وکیل از طریق سایت براشون ارسال کرده. دقیقا از طریق همون منو Contract US.
ارکیده. Shy
ویزا : CR1، مصاحبه: 25 اکتبر 2015
سفارت : ابوظبی
  Update:6 Nov,16Nov,7 Dec,15 Dec,22 Dec,5Jan,6Jan,7Jan
7 ژانویه / تبدیل به or  شده و 12 ژانویه تغییر وضعیت در سفارت ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad
(2015-12-14 ساعت 15:21)sanbad نوشته:  

من اين شماره رو از تو همين نوشته ها نوشته بودم و واسه رو مبادا يادداشت کرده بودم مى خواين يه امتحانى بکنين 0097124142200
پاسخ
تشکر کنندگان: oray
عجب اوضاعیه ،هر روز روزی 100 بار سرمو باید بکنم توی این وبسایتا مس جغد نگاه کنم ببینم چیزی عوض شده یا نه ،همه زندگیمم روی هواس .
پاسخ
تشکر کنندگان:
واقعا من الرژي گرفتم انقدر ريفرش كردم

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان:
بدتر از همه جواب به فک و فاميل و همکاراست که هى مى پرسن چى شد چى شد؟ چند روز پيش که يکى شون خ دشو راحت کرد و رک و راست تو چشام گفت منتفى شد؟! به نظرتون چى داشتم بگم!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: behnamshokri ، alireza55 ، sarahnokhod ، samiraaa ، tico
چي بگم والا همه دقيقا مثل هم هيچ تكوني نميخوره اميدوار بشيم

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان