کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام به همه.
با توجه به اینکه case status من تو سایت سفارت بعد از 63 روز هنوز رو همون Interview scheduled باقی مونده Big Grin امروز برای سفارت یه ایمیل فرستادم. ولی ایمیل رو تو بخش مهاجرتی براشون فرستادم. می خواستم ببینم کسایی که برای کیس K1 به آنکارا ایمیل زدن هم به همین بخش مهاجرتی فرستادن یا به بخش غیر مهاجرتی؟
و اینکه اصولا چقدر طول می کشه به ایمیل جواب بدن؟
ارسال مدارک 10-01-2015
دریافت رسیت نامبر 13-01-2015
اپروو 10-07-2015
دریافت کیس نامبر و ایمیل از سفارت آنکارا 12-08-2015
مصاحبه 19-10-2015، نتیجه مصاحبه AP
کلیرنس 11-01-2016
آپدیت در سایت سفارت 0
آپدیت در سایت CEAC سیس، 21-10-2015، 04-01-2016، 05-01-2016، 07-01-2016 (تبدیل / به or در متن)، 11-01-2016
بازگشت به سفارت برای دریافت ویزا 08-02-2016، دریافت ویزا 20-02-2016، ورود به آمریکا از واشنگتن 20-02-2016
ارسال فرم های گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود 17-05-2016، انگشت نگاری 07-07-2016
تایید درخواست اجازه کار و ورود 15-08-2016، دریافت کومبو کارت 22-08-2016
دریافت گرین کارت 2 ساله بدون مصاحبه 19-10-2017
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-21 ساعت 13:01)behnamshokri نوشته:  سلام به همه.
با توجه به اینکه case status من تو سایت سفارت بعد از 63 روز هنوز رو همون Interview scheduled باقی مونده Big Grin امروز برای سفارت یه ایمیل فرستادم. ولی ایمیل رو تو بخش مهاجرتی براشون فرستادم. می خواستم ببینم کسایی که برای کیس K1 به آنکارا ایمیل زدن هم به همین بخش مهاجرتی فرستادن یا به بخش غیر مهاجرتی؟
و اینکه اصولا چقدر طول می کشه به ایمیل جواب بدن؟

من براتون سرچ کردم. این Category از ویزا مربوط میشه به غیر مهاجرتی. به نظرم در قسمت ویزاهای غیر مهاجرتی درخواستتون را ارسال کنید.

What is k1 and k2 visa?
What is a K2 visa? The K-2 non-immigrant visa allows the child of a K-1 fiancé visa holder to enter into the U.S. and await the availability of an immigrant visa. This is one of the benefits of the K1 visa- it allows derivative beneficiary.
ارکیده. Shy
ویزا : CR1، مصاحبه: 25 اکتبر 2015
سفارت : ابوظبی
  Update:6 Nov,16Nov,7 Dec,15 Dec,22 Dec,5Jan,6Jan,7Jan
7 ژانویه / تبدیل به or  شده و 12 ژانویه تغییر وضعیت در سفارت ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . وضعیت من توی سیس هنوز پروسه اداریه ولی الان‌ سایت ابوظبی آپ شد‌

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
New medical examination is required.
Last Updated: Monday, December 21, 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: behnamshokri ، mani_badb0y ، Sam-90 ، oray ، tico ، sanbad ، sahar2016
کسی دیگه هم آپ شده ؟ امیدوارم حداقل چند نفر از هر سفارت کلیر بشیم تا قبل سال نو
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-21 ساعت 18:27)toupal نوشته:  سلام دوستان . وضعیت من توی سیس هنوز پروسه اداریه ولی الان‌ سایت ابوظبی آپ شد‌

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at ۱:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in ۴ to ۷ days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
Last Updated: Monday, December 21, ۲۰۱۵

فکر کنم باید بهتون تبریک بگیم. موفق باشین. Smile
ارسال مدارک 10-01-2015
دریافت رسیت نامبر 13-01-2015
اپروو 10-07-2015
دریافت کیس نامبر و ایمیل از سفارت آنکارا 12-08-2015
مصاحبه 19-10-2015، نتیجه مصاحبه AP
کلیرنس 11-01-2016
آپدیت در سایت سفارت 0
آپدیت در سایت CEAC سیس، 21-10-2015، 04-01-2016، 05-01-2016، 07-01-2016 (تبدیل / به or در متن)، 11-01-2016
بازگشت به سفارت برای دریافت ویزا 08-02-2016، دریافت ویزا 20-02-2016، ورود به آمریکا از واشنگتن 20-02-2016
ارسال فرم های گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود 17-05-2016، انگشت نگاری 07-07-2016
تایید درخواست اجازه کار و ورود 15-08-2016، دریافت کومبو کارت 22-08-2016
دریافت گرین کارت 2 ساله بدون مصاحبه 19-10-2017
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، tico
ای ولللل ،تبریک میگم ،موفق باشی دوست عزیز.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-21 ساعت 18:41)behnamshokri نوشته:  
(2015-12-21 ساعت 18:27)toupal نوشته:  سلام دوستان . وضعیت من توی سیس هنوز پروسه اداریه ولی الان‌ سایت ابوظبی آپ شد‌

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at ۱:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in ۴ to ۷ days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

واى خيلى تبريک مى گم..هميشه شاد باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-21 ساعت 19:09)کيوان مريم نوشته:  
(2015-12-21 ساعت 18:41)behnamshokri نوشته:  

واى خيلى تبريک مى گم..هميشه شاد باشيد

واى خدايا يك خبر خوب خيلى خوشحال شدم موفق باشيد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان:
toupal جان میشه لطفا تعداد و تاریخ اپ هاتو توی سیس رو بگی ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
toupal جان لطف كن يك توضيح در مورد كيست وعلت AP بده ممنون
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-21 ساعت 20:27)mana94 نوشته:  toupal جان لطف كن يك توضيح در مورد كيست وعلت AP بده ممنون

آره, منم مى خواستم همينو بپرسم
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسی بچه ها ایشالا که همگی بزودی کلیر بشین . از تعداد آپ هایی که داشتم ماهی ۲بار بود که این ماه دسمبر ۴تا آپ داشتم ۸ و ۹ و ۱۷ و ۲۰ که امروز سفارت آپ شد .ولی نامزدم ۴ باری پیش نماینده رفت . ماهی یه بار بدون نامه آپ میشد . در مورد دلیل چک اجازه بدید بعد از اینکه ویزا رو‌گرفتم توضیح میدم ؛) ممنون از راهنمایی های مفیدتون مخصوصا آقا وحید . الان کلا مخم هنگ کرده دارم همینطور لباس و وسایل جمع میکنم Smile)
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad
سلامت باشين دوست عزيز و موفق

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: toupal
(2015-12-21 ساعت 21:01)toupal نوشته:  مرسی بچه ها ایشالا که همگی بزودی کلیر بشین . از تعداد آپ هایی که داشتم ماهی ۲بار بود که این ماه دسمبر ۴تا آپ داشتم ۸ و ۹ و ۱۷ و ۲۰ که امروز سفارت آپ شد .ولی نامزدم ۴ باری پیش نماینده رفت . ماهی یه بار بدون نامه آپ میشد . در مورد دلیل چک اجازه بدید بعد از اینکه ویزا رو‌گرفتم توضیح میدم ؛) ممنون از راهنمایی های مفیدتون مخصوصا آقا وحید . الان کلا مخم هنگ کرده دارم همینطور لباس و وسایل جمع میکنم Smile)

ممنون از پاسخگوى فقط لطف كن بگو چه مدت منتظر بودى؟
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: toupal
(2015-12-21 ساعت 21:14)mana94 نوشته:  
(2015-12-21 ساعت 21:01)toupal نوشته:  مرسی بچه ها ایشالا که همگی بزودی کلیر بشین . از تعداد آپ هایی که داشتم ماهی ۲بار بود که این ماه دسمبر ۴تا آپ داشتم ۸ و ۹ و ۱۷ و ۲۰ که امروز سفارت آپ شد .ولی نامزدم ۴ باری پیش نماینده رفت . ماهی یه بار بدون نامه آپ میشد . در مورد دلیل چک اجازه بدید بعد از اینکه ویزا رو‌گرفتم توضیح میدم ؛) ممنون از راهنمایی های مفیدتون مخصوصا آقا وحید . الان کلا مخم هنگ کرده دارم همینطور لباس و وسایل جمع میکنم Smile)

ممنون از پاسخگوى فقط لطف كن بگو چه مدت منتظر بودى؟
مگه ویتینگ لیست رو نداری mana?
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان