کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-01-14 ساعت 04:53)alireza55 نوشته:  میگم تا حالا 18 بار گفتیم توپال کلیر شده ولی هنوز توی لیست منتظر هاست،شاید خیلی های دیگه هم که بالای لیستن کلیر شده باشن و ما نمیدونیم.

اره فكر كنم اگه حذف بشن منطقي تره !! چون استرس مي ده به آدم !! Sad
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-13 ساعت 20:04)toupal نوشته:  سلام دوستان . من فردا میرم ابوظبی که پاسپورتمو بگیرم .یکشنبه تحویل دادم . با اینکه ۴ ماه از مدیکال میگذشت اول بهم گفت که مدیکال میخوای همون روز ولی من فقط با کله نرفتم توی شیشه . گفتم بلیط دارم اخر هفته که دیگه اوکی داد . سایت سیس هم روز تحویل ویزا شد ready  مثل قبل مصاحبه فرداش شد پروسه اداری سه شنبه هم شد ایشود که اگه میرفتم ابوظبی میتونستم بگیرم . گوشی با خودتون ببرید خبری نیست میگیرن بعد تحویل میدن ، مدارک هم فقط پاسپورت با همون برگه روز مصاحبه میخوان که به جاش یه رسید میدن که نوشته کی برگردی واسه پاس . خیلی خوشحال شدم تعدادی از بچه ها کلیر شدن . امیدوارم همگی بزودی کلیر بشیم

ممنون از لطفتون بازم تبریگ میگم امیدوارم سفر خوبی داشته باشید...
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان كسي داستان اين OR مي تونه واسه ما شرح بده !!! تو پست هاي قبلي ديدم ولي متوجه نشدم كه موضوع چيه !!
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-14 ساعت 01:39)Nazanin_kh نوشته:  
(2016-01-13 ساعت 23:28)alireza55 نوشته:  
(2016-01-13 ساعت 22:14)Nazanin_kh نوشته:  من جدي دارم افسردگي ميگيرم ، تمام هيجانم و ذوق و شوقم تموم شد ، فكر ميكنم مشكلي هست كه به شش ماه هم اميد ندارم شايد هم ٢٥ اگوست رو كلا فراموش كردن  Sad
منم هم دقیقا همین حس ها رو دارم ،دست کم کار ما هم میتونست خیلی زودتر از این حرفها انجام بشه که اینقد بهمون فشار نیاد و 100 تا فکرو خیال نکنیم، عین دیگران ، نمیدونم والا ، امیدوارم این فشار ها با خاطره خوبی تموم بشه، هر چی که باشه به 6 ماه نرسیدیم هنوز ،این تنها چیزیه که میتونیم خودمونو باهاش گول بزنیم.

بيست هفته منتظربوديم ، شش هفته ديگه هم روش

اینطور که من متوجه شدم کیس های ازدواج و نامزدی رو خیلی سریعتر ازبقیه کلیر می کنند متاسفانه ظاهرا" کیس های خانوادگی رو به عمد دیرتر کلیر می کنند Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، mana94
دوستان من یه پیشنهادی دارم اگر شماهم موافقید از itex عزیز بخواهیم در لیست جدول منتظران کسانیکه 2012 و 2013 رفتن مصاحبه رو از لیست حذف کنه چون جدول خیلی شلوغ شده و تارخ کلیر شدن اونها هم طولانی بوده و ناامید کننده هست...

درضمن itex عزیز :
1- در جدول ردیفهای 168 و 187 مربوط به آنیتا ایین هست که تکراری و باید ردیف 168 حذف بشه
2- " " " 131 و 134 " " Hamed.nf " " " " " اول " "
3- " " " 127 و 147 " " toupal " " " " " " " "

البته اگه فرصت داشتید زحمتش رو بکشید.ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، samiraaa ، alireza55 ، milad_magnet
(2016-01-14 ساعت 10:09)baran_bahar نوشته:  دوستان من یه پیشنهادی دارم اگر شماهم موافقید از  itex  عزیز بخواهیم در لیست جدول منتظران کسانیکه 2012 و 2013 رفتن مصاحبه رو از لیست حذف کنه  چون جدول خیلی شلوغ شده و تارخ کلیر شدن اونها هم طولانی بوده و ناامید کننده هست...

درضمن  itex  عزیز :
1- در جدول ردیفهای 168 و 187 مربوط به آنیتا ایین هست که تکراری و باید ردیف 168 حذف بشه
2- "     "         "      131 و 134  "       "  Hamed.nf  "     "      "        "      "    اول "       "
3- "       "        "     127  و 147 "      "  toupal        "     "      "         "     "       "   "      "  

آنيتا ايين كلير شده خودم در صفحه ازدواج خوندم
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
(2016-01-14 ساعت 09:42)baran_bahar نوشته:  
(2016-01-14 ساعت 01:39)Nazanin_kh نوشته:  
(2016-01-13 ساعت 23:28)alireza55 نوشته:  منم هم دقیقا همین حس ها رو دارم ،دست کم کار ما هم میتونست خیلی زودتر از این حرفها انجام بشه که اینقد بهمون فشار نیاد و 100 تا فکرو خیال نکنیم، عین دیگران ، نمیدونم والا ، امیدوارم این فشار ها با خاطره خوبی تموم بشه، هر چی که باشه به 6 ماه نرسیدیم هنوز ،این تنها چیزیه که میتونیم خودمونو باهاش گول بزنیم.

بيست هفته منتظربوديم ، شش هفته ديگه هم روش

اینطور که من متوجه شدم کیس های ازدواج و نامزدی رو خیلی سریعتر ازبقیه کلیر می کنند متاسفانه ظاهرا" کیس های خانوادگی رو به عمد دیرتر کلیر می کنند Sad

منم دقيقا همين حس رو پيدا كردم  وقتي 25oct از ابوظبي كلير شد همش فكر مي كنم نكنه من مشكلي دارم كه 4ماه گذشته و با اينكه ازدواجي هستم كلير نميشم .
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
(2016-01-14 ساعت 10:41)ATYY نوشته:  
(2016-01-14 ساعت 10:09)baran_bahar نوشته:  دوستان من یه پیشنهادی دارم اگر شماهم موافقید از  itex  عزیز بخواهیم در لیست جدول منتظران کسانیکه 2012 و 2013 رفتن مصاحبه رو از لیست حذف کنه  چون جدول خیلی شلوغ شده و تارخ کلیر شدن اونها هم طولانی بوده و ناامید کننده هست...

درضمن  itex  عزیز :
2- "     "         "      131 و 134  "       "  Hamed.nf  "     "      "        "      "    اول "       "
3- "       "        "     127  و 147 "      "  toupal        "     "      "         "     "       "   "      "  

آنيتا ايين كلير شده خودم در صفحه ازدواج خوندم

درسته هر سه نفر کلیر شدند اما اسمشون تو جدول دو بار اومده با ردیفهایی که ذکر کردم عدد های اول مربوط به هرکدوم باید پاک بشه چون کلیر شدنشون در اعداد دوم ثبت شده
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من از اینترویو اومدم نقص خوردم دایمیسل افیسر گفت کامل کن دایمیسلتو ولی برگه آبی ap. رو بهم داد. گفت سایتو چک کن مدارکم پست کن حالا من میرم توی سایت سیس میزنه ریفیوز آیا این طبیعی بعدشم من چه مدرکی بفرستم که کامل بشه دایمیسل
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad
(2016-01-14 ساعت 13:04)tico نوشته:  دوستان من از اینترویو اومدم نقص خوردم دایمیسل افیسر گفت کامل کن دایمیسلتو   ولی برگه آبی ap.  رو بهم داد. گفت سایتو چک کن مدارکم پست کن حالا من میرم توی سایت سیس میزنه ریفیوز آیا این طبیعی بعدشم من چه مدرکی بفرستم که کامل بشه دایمیسل
دوست عزیز اون برگه آبی رو وقتی فقط نقص مدرک هم داری بهت میدن . به محض اینکه نقص مدرک رو برطرف کنی ار AP در میایی و کامپلت میشی. مگر اینکه به غیر از نقص مدرک چک هم خورده باشی که اون موقع باید بعد از رفع نقص، مدت کلرنس رو هم طی کنی. باید روز مصاحبه این رو دقیقا ار آفیسر میپرسیدی.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
حالا مهم نیست نقص مدرکو برطرف کن ،بعد خود به خود معلوم میشه چک خوردی یا نه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
آره علیرضا جان میوفتم دنبالشمدرک تکمیل کنم تا فردا که هستماینجا بندازم صندوق اگرم نشد که پست میکنم این ریفیوز توی سیس اصابمو خورد کرده
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان:
این هفته سایت انکارا هیچ اپ نداشت،عجیبه ،شاید میخوان منو چند نفر دیگه روهفته دیگه کلیر کنن :دی
باید بگیم ATTY بیاد بگه احساسش چیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: behnamshokri
(2016-01-14 ساعت 18:23)alireza55 نوشته:  این هفته سایت انکارا هیچ اپ نداشت،عجیبه ،شاید میخوان منو چند نفر دیگه روهفته دیگه کلیر کنن :دی
باید بگیم ATTY بیاد بگه احساسش چیه.

سلام به همگى,,کليرى من هم همون 12 ژنويه در سايت ابوظبى اعلام شد ,,چرا من تو اين نسخه جديد گيج شدم؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، behnamshokri ، armehraboon ، oray ، samiraaa ، milad_magnet
(2016-01-14 ساعت 13:04)tico نوشته:  دوستان من از اینترویو اومدم نقص خوردم دایمیسل افیسر گفت کامل کن دایمیسلتو   ولی برگه آبی ap.  رو بهم داد. گفت سایتو چک کن مدارکم پست کن حالا من میرم توی سایت سیس میزنه ریفیوز آیا این طبیعی بعدشم من چه مدرکی بفرستم که کامل بشه دایمیسل

tico  جان امیدوارم مدارکت که کامل شد ویزاتو  یکضرب بدن. 
مدرکم باید فرمای مالیاتی ، قبض آب و برق و خدمات اینترنتی  وگواهی حسابای بانکی و گواهینامه و اجاره نامه و از این جور مدارک براشون ببری.
در مورد اون رفیوز هم نگران نباش. هر کس بنا به هر دلیلی که حالا نقص مدرک باشه یا چک امنیتی روز مصاحبه ویزاشو نگیره اینو براش می نویسن که درخواست ویزا موقتا رد شده و مراحل اداری باید طی شه.
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان