سيس اصلا آپ نميشه ؟
بر چه اساسي بعضي از پرونده ها كه بعد از تاريخ مصاحبه ما هستند كلير ميشن و زودتر از ما جواب ap اونها مياد؟
مگر اونها رو ديرتر از ما نفرستادن پس چرا زودتر جوابش مياد ؟
(2016-01-20 ساعت 10:00)IATYY نوشته: سيس اصلا آپ نميشه ؟
بر چه اساسي بعضي از پرونده ها كه بعد از تاريخ مصاحبه ما هستند كلير ميشن و زودتر از ما جواب ap اونها مياد؟
داستان كليرنس همينه كه نوبت نداره ، قانون نداره ، وگرنه الان سندباد و سميرا و ... اينجا نبودن
ما ها از آگوست مونديم ، ولي خيلي ها از اكتبر كلير شدن . نوش جونشون ولي انرژي مثبت بفرستيم كه قديمي تر ها هم زودتر كلير بشن
شايد قراره كادوي ولنتاين ايميل كليرنس بگيريم
سلام،من اولين بار هست كه دارم اينجا مطلب مينويسم،شوهر من سفارت ارمنستان بود،آگست ٢٨ مصاحبه داشت،امروز بعد از ٤تا آپديت كلير شد،دو تا آپديت فرداي مصاحبه و سه روز بعد مصاحبه،سومي ١٦ژانويه و ١٩ژانويه،بهترين نشونه براي كلير شدن،آپديت پشت سر هم بعد يه مدت طولاني هست،از تجربه هم بخوام بگم ايميل دادن هيچ فايده نداره،هردفعه يه جواب تكراري،فقط بايد صبر كرد همين،يه صبر زجر اور،ولي خب بالاخره تموم ميشه،دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره،اميدوارم همه زودتر برسن كنار هم و زندگيشونو شروع كنن
(2016-01-20 ساعت 10:00)ATYY نوشته: سيس اصلا آپ نميشه ؟
ظاهرا" اینطوریه که اگه خونه دار باشی ،سربازی نرفته باشی ، تحصیلات عالیه نداشته باشی و شغلت خصوصی اونم ازنوع غیر حساس ازنظر اونا باشه
خیلی سریع کلیر میشی وگرنه خدا میدونه چقدر طول بکشه البته ناگفته نماند شانس و داشتن آشنا هم بی تاثیر نیست
یکی ازدوستان ما که ازطریق فرزندشون درخواست مهاجرت براشون شده بود روز مصاحبه به مادر یکضرب ویزا دادند و به پدرشون که بازنشسته دولت بودند وسربازی هم رفته بودند دو روز بعد ویزا دادند دلیلش هم این بود که آفیسری که مصاحبه می کرد پدربزرگش ایرانی بوده و ازشانس آشنای ما اسم پدربزرگش هم اسم این آقابوده و آفیسر همونجا بهش گفته بوده که خوشحالم که اسم شما با اسم پدربزرگم یکی هست و اگه می تونستم همین الان به شما هم ویزا می دادم اما متاسفانه سیستم ما به اینصورته که باید چند روزی بگذره،خود ایشون معتقد بود هم اسمیش با پدربزرگ ایرانی آقای افیسر کمکش کرده که دو روز بعد ویزاش رو بگیره
(2016-01-20 ساعت 02:47)qazaleh نوشته: بچه ها آپدیت سفارت 19 ژانویه عمومی بود نه؟
اصلا چك كردن سايت سفارت رو بيخيال شو، يكى از دوستان تحليل درستى كرد كهكاملا منطقى بود و من از اون روز سايت سفارت رو چك نكردم، گفت وقتى سايت سفارت آپديت ميشه يعنى تو اون روز چندتا كيس كلير شدن و سايت آپديت شده، همين!
هر چند روز يكبار سيس رو چك كنيد فقط
قفل بودن و آپديت نخوردن سيس رو هم اهميت ندين، mehdi610 كلا دوتا آپديت داشت، يكى دو روز بعد مصاحبه، يكى ٣روز قبل كلير كه or شده بود
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه
دوستان كساني كه كلير ميشم و نياز دارن دوباره ازمايشات پزشكي رو تمديد كنن، حتما دوباره برن برگه واكسيناسيون بين الملي بگيرن ، و واكسن MMR , انفولانزا رو بزنن، حتي اگر تو ازمايش قبليتون زديد دوباره بزنيد تا مثل من اينجا ٣١٠$ پياده نشيد!
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
من اولين بار اينجا مينويسم،شوهر من آگست ٢٨ مصاحبه داشت و ap بهش خورد،دو تا اپ فرداي مصاحبه و سه روز بعدمصاحبه داشت و ديگه خبري نشد تا ١٦،١٩ ژانويه،كه همون ١٩ژاتويه كلير شد و ايمش تو سايت بود،دوبار ايميل دادم كه جوابا تكراري بود و تاثيري نداشت،فقط ميتونيم بگم بايد منتظر باشين زندگي كنين تا به موقعش كارا درست شد،فقط ميشه صبر كرد يه صبر زجر دهنده،اما بهرحال دير و زود داره سوخت و سوز نداره،اميدوارم به زودي همه كلير بشن و به كنار خانواده هاشون برگردن
(2016-01-20 ساعت 13:09)Sasaka نوشته: من اولين بار اينجا مينويسم،شوهر من آگست ٢٨ مصاحبه داشت و ap بهش خورد،دو تا اپ فرداي مصاحبه و سه روز بعدمصاحبه داشت و ديگه خبري نشد تا ١٦،١٩ ژانويه،كه همون ١٩ژاتويه كلير شد و ايمش تو سايت بود،دوبار ايميل دادم كه جوابا تكراري بود و تاثيري نداشت،فقط ميتونيم بگم بايد منتظر باشين زندگي كنين تا به موقعش كارا درست شد،فقط ميشه صبر كرد يه صبر زجر دهنده،اما بهرحال دير و زود داره سوخت و سوز نداره،اميدوارم به زودي همه كلير بشن و به كنار خانواده هاشون برگردن
ممنون از مطلب مفید و انرژی بخش تون هرجا هستید موفق باشید
توی عکس پیوست می بینید که وقتی وارد پانل کاربریتون می شید از محلی که دورش رو خط قرمز کشیدم می تونید امضاتون رو عوض کنین.
بهنام جوووون ازت سپاسگزارم ولی کنترل پنل من زیرِتغییر اواتار،تغییرِ امظا نداره!!!!!!راستی 1سوال دیگه حاجی چطوری این عکسی که گذاشتی رو منم میتونم بذارم منظورم اینه که چطوری هر عکسی رو اینجا بذارم که مثل عکس شما اشکارباشه واحتیاج نباشه رو1لینک کلیک کنی تا فایل ظاهر شه.ببخشید هنوز نیومده کلی سوال میپرسمُ آزارتون میدم اونم سوالای بی ربط به موضوع
خواهش می کنم آقا مهرشاد. در مورد اینکه چرا گزینه تغییر امضا رو نداری حقیقتش خیلی یادم نمیاد، چون سایت هم آپدیت شده. یکی از دوستان گفتن به تعداد پست هایی که تا الان گذاستین بستگی داره که حرفشون منطقیه. چون برای ارسال پیام شخصی هم باید حداقل 15 تا پست گذاشته باشین.
در مورد قرار دادن عکس یا هر فایل دیگه ای توی پست هاتون، وقتی که وارد صفحه ای می شید که می تونید شروع کنید به تایپ کردن، یکم پایین تر دکمه "پیوست جدید" هست که می تونین از طریق اون عکس یا فایل های دیگه رو اضافه کنین.
باز توی عکس زیر دورش خط قرمز کشیدم و می تونین ببینین.
ارسال مدارک 10-01-2015
دریافت رسیت نامبر 13-01-2015
اپروو 10-07-2015
دریافت کیس نامبر و ایمیل از سفارت آنکارا 12-08-2015
مصاحبه 19-10-2015، نتیجه مصاحبه AP
کلیرنس 11-01-2016
آپدیت در سایت سفارت 0
آپدیت در سایت CEAC سیس، 21-10-2015، 04-01-2016، 05-01-2016، 07-01-2016 (تبدیل / به or در متن)، 11-01-2016
بازگشت به سفارت برای دریافت ویزا 08-02-2016، دریافت ویزا 20-02-2016، ورود به آمریکا از واشنگتن 20-02-2016
ارسال فرم های گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود 17-05-2016، انگشت نگاری 07-07-2016
تایید درخواست اجازه کار و ورود 15-08-2016، دریافت کومبو کارت 22-08-2016
دریافت گرین کارت 2 ساله بدون مصاحبه 19-10-2017
(2016-01-20 ساعت 13:07)Hamed.nf نوشته: دوستان كساني كه كلير ميشم و نياز دارن دوباره ازمايشات پزشكي رو تمديد كنن، حتما دوباره برن برگه واكسيناسيون بين الملي بگيرن ، و واكسن MMR , انفولانزا رو بزنن، حتي اگر تو ازمايش قبليتون زديد دوباره بزنيد تا مثل من اينجا ٣١٠$ پياده نشيد!
سلام آقا حامد
یه سوال؟ ما از انستیتو پاستور پرسیدیم گفتن کارت زرد جدید نمی دن ، واکسن های جدید رو به همون کارت قبلی اضافه می کنند...آیا باید کارت جدید صادر کنند؟
2016-01-20 ساعت 15:51 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-20 ساعت 15:56 توسط alireza55.)
بر اساس بدشانسی ، کلا خیلی وقتا هر جور حساب میکنی میبینی بازم از بقیه عقبی .
(2016-01-20 ساعت 13:07)Hamed.nf نوشته: دوستان كساني كه كلير ميشم و نياز دارن دوباره ازمايشات پزشكي رو تمديد كنن، حتما دوباره برن برگه واكسيناسيون بين الملي بگيرن ، و واكسن MMR , انفولانزا رو بزنن، حتي اگر تو ازمايش قبليتون زديد دوباره بزنيد تا مثل من اينجا ٣١٠$ پياده نشيد!
سلام آقا حامد
یه سوال؟ ما از انستیتو پاستور پرسیدیم گفتن کارت زرد جدید نمی دن ، واکسن های جدید رو به همون کارت قبلی اضافه می کنند...آیا باید کارت جدید صادر کنند؟
منکه دفعه قبل 250 تا دادم، با وجود اینکه همه واکسنا رو زده بودم ، اگه باز برم ترکیه ،میرم همون 300 رو میدم و تمومش میکنم ،واکسن زدن توی ایرانم کم دردسر نداره.
2016-01-20 ساعت 16:26 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-20 ساعت 16:34 توسط samiraaa.)
عزیزِ دلم آتی جانِ گُلم اونا خونِشون ازما رَنگین تره واینُ از کجا میفهمن از ازمایشِ خونی که ازمون میگیرن
2016-01-20 ساعت 16:59 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-20 ساعت 17:03 توسط Partov.
دلیل ویرایش: غلط املایی
)
دوستای عزیز درکتون میکنم چقدر سخته انتظار
اما شما رو ب آرامش دعوت میکنم یه عده با خوندن بعضی از جمله هاتون توی دلشون خالی میشه اما بیاید ی ذره انرژی مثبت بدیم به بچه ها
به نظر من تو همچین فضاهایی خیلی جملات مثبت کم ب کار میره و همش از جملات منفی استفاده میکنیم
هر کسی که این پست رو میخونه شروع کنه و سعی کنه توی سایت بیشتر از جملات امیدوار کننده و دلداری دهنده استفاده بشه تا نور امید تو دل خواننده های دیگه کم نشه
به امید رسیدن به اونچه میخوایم