کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
102 روز از زمان مصاحبه گذشته و دریغ از حتی یک آپ خشک و خالی. ما که رفتیم واسه راند دوم یعنی سه ماهه دوم کلرنس!
امیدوارم این هفته خبرای خوبی بچه ها بهمون بدن! هرچی بچه ها زودتر کلیر بشن نوبت ما زودتر میرسه!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، ATYY ، mana94 ، milad_magnet ، sanbad ، behnamshokri ، inanna
(2016-01-23 ساعت 11:32)پویا و آوا نوشته:  ATYY عزیز هنوز که کلیر نشدیم فقط قبلا" که کیس نامبرمونو وارد سایت سفارت میکردیم اعلام میکرد که یا اشتباه زدین یا همچین شماره ای ثبت نشده ولی بعد از دو ماه دیگه مثل همه زد که در حال بررسی هستیم در ضمن یکی از دوستانمون که هفده شهریور امسال مصاحبه انکارا شدن بعد از چهار ماه و دو روز کلیر شد که خیلی جای خوشحالی داشت چون ایشون از طریق EB3  اقدام کرده بودند و حرف و حدیث علیه این روش زیاد بود که شکر خدا به نتیجه رسید
سلام دوست عزيز از خبري كه شنيدم راجب دوستتون خيلي خوشحال شدم ! شما هم EB3 هستيد و چه تاريخي براي مصاحبه تشريف برديد ؟ منهم EB2 هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-23 ساعت 14:46)Haghighat نوشته:  102 روز از زمان مصاحبه گذشته و دریغ از حتی یک آپ خشک و خالی. ما که رفتیم واسه راند دوم یعنی سه ماهه دوم کلرنس!
امیدوارم این هفته خبرای خوبی بچه ها بهمون بدن! هرچی بچه ها زودتر کلیر بشن نوبت ما زودتر میرسه!

من فکر نمی کنم این هفته خبرای خوبی بشنویم با این اتفاقات اخیر ...منظورم برف و کولاک و طوفانی که باعث تعطیلی ادارات دولتی در واشنگتن شده و ظاهرا" حالا حالا ها ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، armehraboon
(2016-01-23 ساعت 19:10)baran_bahar نوشته:  
(2016-01-23 ساعت 14:46)Haghighat نوشته:  102 روز از زمان مصاحبه گذشته و دریغ از حتی یک آپ خشک و خالی. ما که رفتیم واسه راند دوم یعنی سه ماهه دوم کلرنس!

من فکر نمی کنم این هفته خبرای خوبی بشنویم با این اتفاقات اخیر ...منظورم برف و کولاک و طوفانی که باعث تعطیلی ادارات دولتی در واشنگتن شده و ظاهرا" حالا حالا ها ادامه خواهد داشت

اینقدر بدبین نباشید دوست من! حالا یه برفی اومده که نهایتا تا یکشنبه که کلا ادارات تعطیلی آخر هفته اشون هست عبور مرور مردم رو یکم مختل میکنه ولی بعید میدونم روی روند کار اداری تاثیری داشته باشه. دوشنبه که روز اول کاری هست همه ملت میرن سر کارشون!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet
(2016-01-22 ساعت 21:52)Hamed.nf نوشته:  سلام دوستان
من الان ٦ روز هست كه انكارام، تا فردا اگه ويزام نياد مركز پست بايد پروازم رو كنسل كنم و براي ٤ شنبه رزرو كنم، توي سايت انكارا وضعيتم روي processing completed  هست ولي روي ceac هنوز روي adminestorative processing هست ! نميدونم ايم طبيعي هست يانه و ايا با اين شرايط ميتونم اميدوار باشم كه فردا پاسپورتم به مركز پست ميرسه يا نه؟ دوستان اگر اطلاعي تو اين زمينه داريد لطفا بهم بگيد، ممنون

سلام آقا حامد. ممنون که این مطلب رو به اشتراک گذاشتین. ممکنه وقتی پاسپورت رو گرفتین هم دوباره اطلاع بدین؟ می خوام بدونم چند روز طول می کشه تا پاسپورت رو پس بدن. برای خرید بلیط و تنظیم برنامه سفر.
ارسال مدارک 10-01-2015
دریافت رسیت نامبر 13-01-2015
اپروو 10-07-2015
دریافت کیس نامبر و ایمیل از سفارت آنکارا 12-08-2015
مصاحبه 19-10-2015، نتیجه مصاحبه AP
کلیرنس 11-01-2016
آپدیت در سایت سفارت 0
آپدیت در سایت CEAC سیس، 21-10-2015، 04-01-2016، 05-01-2016، 07-01-2016 (تبدیل / به or در متن)، 11-01-2016
بازگشت به سفارت برای دریافت ویزا 08-02-2016، دریافت ویزا 20-02-2016، ورود به آمریکا از واشنگتن 20-02-2016
ارسال فرم های گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود 17-05-2016، انگشت نگاری 07-07-2016
تایید درخواست اجازه کار و ورود 15-08-2016، دریافت کومبو کارت 22-08-2016
دریافت گرین کارت 2 ساله بدون مصاحبه 19-10-2017
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد....
(2016-01-24 ساعت 00:58)behnamshokri نوشته:  
من الان ٦ روز هست كه انكارام، تا فردا اگه ويزام نياد مركز پست بايد پروازم رو كنسل كنم و براي ٤ شنبه رزرو كنم، توي سايت انكارا وضعيتم روي processing completed  هست ولي روي ceac هنوز روي adminestorative processing هست ! نميدونم ايم طبيعي هست يانه و ايا با اين شرايط ميتونم اميدوار باشم كه فردا پاسپورتم به مركز پست ميرسه يا نه؟ دوستان اگر اطلاعي تو اين زمينه داريد لطفا بهم بگيد، ممنون

سلام آقا حامد. ممنون که این مطلب رو به اشتراک گذاشتین. ممکنه وقتی پاسپورت رو گرفتین هم دوباره اطلاع بدین؟ می خوام بدونم چند روز طول می کشه تا پاسپورت رو پس بدن. برای خرید بلیط و تنظیم برنامه سفر.

دقيقا خودم اين مشكل رو دارم چون واقعا نميدونم، من الان تقريبا ٧ روز هست كه انكارام، ٥ روز پيش رفتم سفارت پاسپورتم و جواب مديكال جديد رو بردم بعلاوه برگه AP و ايميل سفارت كه گفته بود AP تموم شده ( براي برگشت به سفارت بعد از AP ديگه نيازي به وقت گرفتن نيست و ديگه مصاحبه نميشيد) مدارك رو تو سفارت گرفتن و گفتن تا ٥ روز كاري برو ppt جوابشو بگير! تا امروز كه ٥ روز شده و هـيچ خبري نيست! پروازمو مجبور شدم تعقير بدم واسه چهار شنبه! روي ceac هنوز رو حالت AP هستم ولي روي سايت سفارت adminestorative completed هستم، وضعيت كساني كه بعد از ap اومدن اينجا و منتظر ويزا هستن اصلا خوب نيست، دوستان زيادي اينجان كه وضعيت شون مثل منه اينجا، فعلا كه راهي جز منتظر بودن نيست اينجا، سفارت بهمون با ايميل اطلاع نميده كه پروندمون تو چه مرحله اي هست! ولي واسه دوستاني كه تو اين هفته مصاحبه داشتن و يك ضرب ويزا رو گرفتن ، سفارت هر مرحله باهاشون در ارتباط هست با ايميل و ميگه كه ويزاشون چاپ شده ، ويزا تحويل پست داده شده ،... ولي براي كيس ما هيچ خبري نيست، اصلا نميدونيم پاسپورتمون الان دست كيه ، ويزا اماده هست يا نه،..
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January 
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
پاسخ
تشکر کنندگان: behnamshokri ، armehraboon
(2016-01-24 ساعت 01:24)Hamed.nf نوشته:  

دقيقا خودم اين مشكل رو دارم چون واقعا نميدونم، من الان تقريبا ٧ روز هست كه انكارام، ٥ روز پيش رفتم سفارت پاسپورتم و جواب مديكال جديد رو بردم بعلاوه برگه AP و ايميل سفارت كه گفته بود AP تموم شده ( براي برگشت به سفارت بعد از AP ديگه نيازي به وقت گرفتن نيست و ديگه مصاحبه نميشيد) مدارك رو تو سفارت گرفتن و گفتن تا ٥ روز كاري برو ppt جوابشو بگير! تا امروز كه ٥ روز شده و هـيچ خبري نيست! پروازمو مجبور شدم تعقير بدم واسه چهار شنبه! روي ceac هنوز رو حالت AP هستم ولي روي سايت سفارت adminestorative completed هستم، وضعيت كساني كه بعد از ap اومدن اينجا و منتظر ويزا هستن اصلا خوب نيست، دوستان زيادي اينجان كه وضعيت شون مثل منه اينجا، فعلا كه راهي جز منتظر بودن نيست اينجا، سفارت بهمون با ايميل اطلاع نميده كه پروندمون تو چه مرحله اي هست! ولي واسه دوستاني كه تو اين هفته مصاحبه داشتن و يك ضرب ويزا رو گرفتن ، سفارت هر مرحله باهاشون در ارتباط هست با ايميل و ميگه كه ويزاشون چاپ شده ، ويزا تحويل پست داده شده ،... ولي براي كيس ما هيچ خبري نيست، اصلا نميدونيم پاسپورتمون الان دست كيه ، ويزا اماده هست يا نه،..

خیلی ممنون. من یه اشتباهی کردم و به اسرار نامزدم بلیط خریدم واسه واشنگتون برای 30 بهمن. اونم چارتر. خودم می خوام 18 ام بیام آنکارا. تا 30 ام می شه 9 روز کاری. اینجوری که شما می گین فک کنم بلیطم می سوزه.
شنبه و یکشنبه که سفارت تعطیله. پست رو نمی دونم. امیدوارم دوشنبه ویزاتون رو بگیرین.
امیدوارم موفق باشین.
ارسال مدارک 10-01-2015
دریافت رسیت نامبر 13-01-2015
اپروو 10-07-2015
دریافت کیس نامبر و ایمیل از سفارت آنکارا 12-08-2015
مصاحبه 19-10-2015، نتیجه مصاحبه AP
کلیرنس 11-01-2016
آپدیت در سایت سفارت 0
آپدیت در سایت CEAC سیس، 21-10-2015، 04-01-2016، 05-01-2016، 07-01-2016 (تبدیل / به or در متن)، 11-01-2016
بازگشت به سفارت برای دریافت ویزا 08-02-2016، دریافت ویزا 20-02-2016، ورود به آمریکا از واشنگتن 20-02-2016
ارسال فرم های گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود 17-05-2016، انگشت نگاری 07-07-2016
تایید درخواست اجازه کار و ورود 15-08-2016، دریافت کومبو کارت 22-08-2016
دریافت گرین کارت 2 ساله بدون مصاحبه 19-10-2017
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
بهنام از چه پروازی بلیط گرفتی ؟ از ایران گرفتی بلیط چارتریتو ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

حامد جان سلام .انشاا... که بزودیِ زود ویزات پرینت میشه نگران نباش اصلا.بازم این مسئله طبیعیه طبیعیه که چاپِ ویزات تو پاسپورت تا دوهفته طول بکشه پس اصلا نگرانُ ناراحت نباش
حامدجان من چندتا سوال دارم شاید جوابِ از رویِ لطفِ شما واسه خیلی از هموطنان بلاتکلیفمون مفید باشه1اینکه واسه تمدید مدیکال بازم ازاینترنت وقت گرفتی2دقیقا مثل دفعه اول بود(واکسنُ عکس قفسه سینه و....)3چه زمانی طول کشید جوابشُ بدن همون2روز(امروز که رفتی مطب گفت پس فردا ازساعت3بعدالظهربیا جواب بگیر)4هزینه چقدر شد.من واقعاازت عذر میخوام مجبورشدم 1عالمه سوال بپرسم.راستی امروز همش منتظر بودم بیای بنویسی ویزات چاپ شده تو پاسپورتت ووقتی دیدم خبری ازت نیست گفتم شاید حوصله نداشتی بیای بنویسی تااینکه الان پستت رو دیدم . اگه برات مقدوربود بمحض دریافتِ ویزات بامید خدا،اینجا اطلاع رسانی کن مطمئنم خیلیهامون خوشحال میشیمُ از نگرانی واسه1هموطنِ گرفتارُ ...در میایم.تِن کیو این اَدوَنس
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، behnamshokri
(2016-01-24 ساعت 01:32)behnamshokri نوشته:  
(2016-01-24 ساعت 00:58)behnamshokri نوشته:  سلام آقا حامد. ممنون که این مطلب رو به اشتراک گذاشتین. ممکنه وقتی پاسپورت رو گرفتین هم دوباره اطلاع بدین؟ می خوام بدونم چند روز طول می کشه تا پاسپورت رو پس بدن. برای خرید بلیط و تنظیم برنامه سفر.

خیلی ممنون. من یه اشتباهی کردم و به اسرار نامزدم بلیط خریدم واسه واشنگتون برای 30 بهمن. اونم چارتر. خودم می خوام 18 ام بیام آنکارا. تا 30 ام می شه 9 روز کاری. اینجوری که شما می گین فک کنم بلیطم می سوزه.
شنبه و یکشنبه که سفارت تعطیله. پست رو نمی دونم. امیدوارم دوشنبه ویزاتون رو بگیرین.
امیدوارم موفق باشین.

پيشنهاد ميكونم هر چي سريع تر بياي اينجا كه زودتر ويزاتو بگيري تا بليطت سوخت نشه! بستگي به شانست داره ولي اينجا تو ايميل ميگن كه ٥ روز كاري و لي تو عمل خودشون ميگن احتمال ١٠ روز كاري هم هست
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
مصاحبه 2015 August
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، armehraboon ، behnamshokri
(2016-01-24 ساعت 02:32)....مهرشاد.... نوشته:  
(2016-01-24 ساعت 00:58)behnamshokri نوشته:  سلام آقا حامد. ممنون که این مطلب رو به اشتراک گذاشتین. ممکنه وقتی پاسپورت رو گرفتین هم دوباره اطلاع بدین؟ می خوام بدونم چند روز طول می کشه تا پاسپورت رو پس بدن. برای خرید بلیط و تنظیم برنامه سفر.

حامد جان سلام .انشاا... که بزودیِ زود ویزات پرینت میشه نگران نباش اصلا.بازم این مسئله طبیعیه طبیعیه که چاپِ ویزات تو پاسپورت تا دوهفته طول بکشه پس اصلا نگرانُ ناراحت نباش
حامدجان من چندتا سوال دارم شاید جوابِ از رویِ لطفِ شما واسه خیلی از هموطنان بلاتکلیفمون مفید باشه1اینکه واسه تمدید مدیکال بازم ازاینترنت وقت گرفتی2دقیقا مثل دفعه اول بود(واکسنُ عکس قفسه سینه و....)3چه زمانی طول کشید جوابشُ بدن همون2روز(امروز که رفتی مطب گفت پس فردا ازساعت3بعدالظهربیا جواب بگیر)4هزینه چقدر شد.من واقعاازت عذر میخوام مجبورشدم 1عالمه سوال بپرسم.راستی امروز همش منتظر بودم بیای بنویسی ویزات چاپ شده تو پاسپورتت ووقتی دیدم خبری ازت نیست گفتم شاید حوصله نداشتی بیای بنویسی تااینکه الان پستت رو دیدم . اگه برات مقدوربود بمحض دریافتِ ویزات بامید خدا،اینجا اطلاع رسانی کن مطمئنم خیلیهامون خوشحال میشیمُ از نگرانی واسه1هموطنِ گرفتارُ ...در میایم.تِن کیو این اَدوَنس

سلام! 
ممنون
١ بله مثل سري اول از سايت مطب دكتر وقت گرفتم
٢ همه ازمايشات مثل روز اول تكرار ميشه
٣ من فرداي روز ازمايش ساعت ١١ جواب رو گرفتم و مستقيم رفتم سفارت
٤ براي من ٣١٠$ ( قبلا گفته بودم حتما دوباره با برگه زرد انستيتو برگرديد و الي دوباره mmr و چند واكسن ديگه رو بهتون ميزنه، به من ٣ تا واكسن زد)
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
مصاحبه 2015 August
پاسخ
(2016-01-24 ساعت 02:47)Hamed.nf نوشته:  
(2016-01-24 ساعت 02:32)....مهرشاد.... نوشته:  
(2016-01-24 ساعت 01:24)Hamed.nf نوشته:  دقيقا خودم اين مشكل رو دارم چون واقعا نميدونم، من الان تقريبا ٧ روز هست كه انكارام، ٥ روز پيش رفتم سفارت پاسپورتم و جواب مديكال جديد رو بردم بعلاوه برگه AP و ايميل سفارت كه گفته بود AP تموم شده ( براي برگشت به سفارت بعد از AP ديگه نيازي به وقت گرفتن نيست و ديگه مصاحبه نميشيد) مدارك رو تو سفارت گرفتن و گفتن تا ٥ روز كاري برو ppt جوابشو بگير! تا امروز كه ٥ روز شده و هـيچ خبري نيست! پروازمو مجبور شدم تعقير بدم واسه چهار شنبه! روي ceac هنوز رو حالت AP هستم ولي روي سايت سفارت adminestorative completed هستم، وضعيت كساني كه بعد از ap اومدن اينجا و منتظر ويزا هستن اصلا خوب نيست، دوستان زيادي اينجان كه وضعيت شون مثل منه اينجا، فعلا كه راهي جز منتظر بودن نيست اينجا، سفارت بهمون با ايميل اطلاع نميده كه پروندمون تو چه مرحله اي هست! ولي واسه دوستاني كه تو اين هفته مصاحبه داشتن و يك ضرب ويزا رو گرفتن ، سفارت هر مرحله باهاشون در ارتباط هست با ايميل و ميگه كه ويزاشون چاپ شده ، ويزا تحويل پست داده شده ،... ولي براي كيس ما هيچ خبري نيست، اصلا نميدونيم پاسپورتمون الان دست كيه ، ويزا اماده هست يا نه،..

سلام! 
ممنون
٤ براي من ٣١٠$ ( قبلا گفته بودم حتما دوباره با برگه زرد انستيتو برگرديد و الي دوباره mmr و چند واكسن ديگه رو بهتون ميزنه، به من ٣ تا واكسن زد)
بسیار سپاسگزارم ازپاسختون فقط2تاسوالِ دیگه دفعه اول چقدر دلار داده بودید؟وبار اولی که رفتید پیشِ دُکی اونگان کارت واکسن بین المللی بهمراه داشتید یا نه ؟ تَن کیو
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet
بابا مگه ما قبلا این واکسنا رو توی ایران نزده بودیم که باز بهمون زد ؟ شاید همه واکسنا رو که بزنی یکیشو بهت نزنه ،از من 250 گرفت ، واکسنای ایرانو قبول ندارن ،یا فکر جیبشونو میکنن ،خلاصه که فک نکیند واکسن توی ایران بزنید اونجا پولی ازتون نمیگیرن.
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، ....مهرشاد....
(2016-01-24 ساعت 03:00)....مهرشاد.... نوشته:  
(2016-01-24 ساعت 02:47)Hamed.nf نوشته:  
(2016-01-24 ساعت 02:32)....مهرشاد.... نوشته:  حامد جان سلام .انشاا... که بزودیِ زود ویزات پرینت میشه نگران نباش اصلا.بازم این مسئله طبیعیه طبیعیه که چاپِ ویزات تو پاسپورت تا دوهفته طول بکشه پس اصلا نگرانُ ناراحت نباش

سلام! 
ممنون
بسیار سپاسگزارم ازپاسختون فقط2تاسوالِ دیگه دفعه اول چقدر دلار داده بودید؟وبار اولی که رفتید پیشِ دُکی اونگان کارت واکسن بین المللی بهمراه داشتید یا نه ؟  تَن کیو

سري اول شد ١٨٠$ و كارت ماكسن هم داشتم و فقط ابله رو زد، سري دوم كارت نداشتم ٣١٠$ شد و mmr و انفلانزا و ابله رو زد. با اينكه برگه واكسيناسيوني كه خودشون بهم داده بودن رو همرام داشتم ولي دوباره زد!
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
مصاحبه 2015 August
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، behnamshokri ، ....مهرشاد....
زن دکتر امد سلام کردم و احوال پرسی گفت انگلیسی میتونی حرف بزنی گفتم اره کلی صحبت و شوخی کردم دیدم واکسن اماده داره میکنه گفتم من قبلا ابله مرغان گرفتم بعد پرسید چند سال پیش منم جواب دادم بخیالش شد گفت انتی بادی میگیرم و کلا 180 دلار شد اما یه واکسن برای امیر که با من بود زد و 230 دلار شد ؟!!! اما از من کارت واکسن راگرفتن و بهم ندادن دوباره !؟؟ فقط برگه واکسیناسیون خودشان را دادن امیدوارم کارم به ریمدیکال نکشه
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: Nazanin_kh ، armehraboon ، ....مهرشاد....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان