کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
Sad 
(2016-01-26 ساعت 19:19)ATYY نوشته:  
(2016-01-26 ساعت 19:17)ATYY نوشته:  
(2016-01-26 ساعت 14:56)hosseinslm نوشته:  شما از فوریه 2014 منتظر کلیری؟ من دو هفته پیش آنکارا بودم یه خانمی بود اونم مصاحبش تاریخش باشما یکی بودتازه کلیر شده بود اومده بود واسه گرفتن ویزاش.

Pibooمنم آپ نداشتم اميدوارم به زودي كلير بشي
يعني اون خانم دوسال منتظر كلير شدن بود ؟ پس يعني به 6ماه دل نبنديم؟؟؟

سلام ما کیس خانوادگی هستیم...آفیسر طوری مطمن وبا اطمینان به ما گفت 2 یا 3 ماه دیگه ویزاتون آمادست که اومدیم خونه تصمیم داشتیم چمدونهامون رو ببندیم ولی الان هشت ماهه که چمدونهامون رو نبستیم میگن شاید به یکسال یا بیشترم بکشه

پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، sanbad ، samiraaa ، milad_magnet ، roteil
(2016-01-26 ساعت 19:17)ATYY نوشته:  
(2016-01-26 ساعت 14:56)hosseinslm نوشته:  شما از فوریه 2014 منتظر کلیری؟ من دو هفته پیش آنکارا بودم یه خانمی بود اونم مصاحبش تاریخش باشما یکی بودتازه کلیر شده بود اومده بود واسه گرفتن ویزاش.

Pibooمنم آپ نداشتم اميدوارم به زودي كلير بشي

خانم آتی جان خیلیها هم هستن که مابینِ 2هفته تا 10ماه کلیر میشن وعده ی معدودی بین10ماه تا24ماه طول میکشه وهیچ دلیل و اصولِ خاصی هم نداره فقط شاید کارمندِ مصاحبه کننده ی سفارت از ایشون خوششون نیومده بوده .بنظر من ماهمه گیمون باید مقاومُ مبارزُ ...خوشبینُ امیدوارباشیم تا هرچه زودتر از این بلاتکلیفیِ بی اصولُ بی قانون رهائی پیدا کنیم بخداقسم میتونم درکُ حستون کنم که چقدر این انتظارِ بی اصول سخته همانطور که میدونید خودم بیشتراز8ماهِ منتظرم ولی برای کنار اومدن بااین موضوع فقط خودمُ سرگرم میکنم.دوستان ،عزیزان ،نازنین هموطنان با قدرت استوارباشیدُ مقاومت کنید تامامحکومان به مهاجرت بِ هدفمون که زندگی کردن است بِ زودیِ زود دست پیدا کنیم.لاو یو همگی عزیزانم
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، sanbad ، samiraaa ، milad_magnet ، roteil ، behjan
(2016-01-26 ساعت 20:17)tomi نوشته:  
(2016-01-26 ساعت 19:17)ATYY نوشته:  Pibooمنم آپ نداشتم اميدوارم به زودي كلير بشي

سلام ما کیس خانوادگی هستیم...آفیسر طوری مطمن وبا اطمینان به ما گفت 2 یا 3 ماه دیگه ویزاتون آمادست که اومدیم خونه تصمیم داشتیم چمدونهامون رو ببندیم ولی الان هشت ماهه که چمدونهامون رو نبستیم میگن شاید به یکسال یا بیشترم بکشه

دوست نازنین تامی جان گُل کارمند مصاحبه کننده ی سفارت انچنان محکمُ جدی بمن گفت این 1 پروسه ی خیلی عادیست وتا4ماه طول میکشه(ومنم با ناامیدی بهش گفتم4ماهSad )که خدارو شاهد میگیرم تا 4ماهِ اول کوله پشتیم واسه بازگشت ب ا ن ک ا ر ا دم در منزل اماده بود
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، tomi ، samiraaa ، roteil
m-vaziran عزیز سلام ممنون از محبتتون بله ما هم eb3 هستیم و مصاحبه ما بیست و هفتم اکتبر در ابوظبی بود امیدوارم هممون بزودی کلیر بشیم
پاسخ
تشکر کنندگان: roteil ، m_vaziran
(2016-01-26 ساعت 14:32)piboo نوشته:  سلام، دوستان اپديت امروز ابوظبي برا همه بوده؟؟؟؟
عمومي نيست، به اميد خبرهاي خوش
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، ATYY ، armehraboon
تو صفحه كليرنس برندگان لاتاري نوشته:

سفارتها در مقاطع زمانی مختلف، تعداد زیادی کیس منتظر کلیرنس را بصورت گروهی استعلام میکنند و در نتیجه این کیسها بعد از مدت طولانی بصورت گروهی آپدیت می شوند.
معمولاً مدتی پس از آپدیت گروهی، تعداد زیادی از کیسها بصورت گروهی کلیر می شوند.

این متن را عینا" از نظرات و تجربیات مدیران برایتان کپی کردم .
ضمنا" تعداد آنها نیز تاکنون بسته به شرایط هر کیس متفاوت بوده و هیچ شخصی تاکنون فرمول خاصی برای آن ارائه ننموده است .
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، milad_magnet ، Sam-90 ، ....مهرشاد.... ، Dokhmali ، roteil ، tomi ، behjan ، hosseinslm ، Nazanin_kh ، sanbad
(2016-01-25 ساعت 00:22)roroak3 نوشته:  سلام roteil جان.ما شماره 611 بودیم

چه جالب شما روز سفارت فکر کنم باهم صحبت کردیم !! من شمارم 613 بود !! فکر کنم شما از من  پرسیدی سربازی رفتی یا نه !! در هر صورت خیلی خوشحال شدم و امیدوارم شما هم زودتر کلیر بشید
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2016-01-27 ساعت 01:18)roteil نوشته:  

چه جالب شما روز سفارت فکر کنم باهم صحبت کردیم !! من شمارم 613 بود !! فکر کنم شما از من  پرسیدی سربازی رفتی یا نه !! در هر صورت خیلی خوشحال شدم و امیدوارم شما هم زودتر کلیر بشید

na  fekr konam eshtebah gereftid  man   naporsidam  beharhal mamnoon
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2008-11-26 ساعت 15:35)parisa نوشته:  سلام به همگی من تازه اومدم چیزهای وحشتناکی خوندم که!!!! ای خدااااااااااااااااااااا   یعنی چی clearance زیاد طول میکشه /؟ من خودمو حلق اویز میکنم من جولای نامزدنگم برام اقدام کرده بعدش حدوداً 3 هفته پیش approveشد حالا یک packageباید وکیلمون بفرسته سفارت ترکیه بعدش میشه بگین چی میشه؟یکی دو هفته ای وقت interviewمیدن بعد ما که بریم اونجا اگه مصاحبه قبول شیم و مدارک کامل باشه بعد میگن برگردیم ایران تا منتظر ویزا شیم ؟ چقدر طول میکشه ؟ بعد این clearance چیه ؟ بعد کلاً سفارت ترکیه چجوریه ؟منظورم اینه که کدوم هتل باشیم و بلیط چند روزه میخواد؟Sad[/color][/size][/font]

منم جولای شروع کردم ژانویه وقت مصاحبه بهم دادن.  خیلی عجله نکنین. کل پروسه با داستان کلیرنس حدود یه سال و نیمی طول میکشه.
کیس: K1‎
ارسال مدارک :  july 28  
سفارت: آنکارا
وقت مصاحبه: ‎12 january
نتیجه ی مصاحبه: AP (FBI Check)
کلیر:29 آگوست
مدت زمان کلیرنس 8 ماه
ارسال مدارک به سفارت 27 سپتامبر
صدور ویزا 24 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:

دوست عزیز روز مصاحبه فکر کنم تو امضات اشتباهه. 10 ژانویه که یکشنبه بود تعطیله.من  سه شنبه 12 ژانویه مصاحبه داشتم.
مدت زمان کلیرنس 8 ماه
صدور ویزا 24 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: roteil
na taatil nist
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-27 ساعت 01:52)hosseinslm نوشته:  

دوست عزیز روز مصاحبه فکر کنم تو امضات اشتباهه. 10 ژانویه که یکشنبه بود تعطیله.من  سه شنبه 12 ژانویه مصاحبه داشتم.

سلام : نه اتفاقا سفارت ابوظبی مثل سیستم امارات کار می کنه ! من 1 شنبه رفتم ! که قبل مصاحبه پرسوجو کردم و باز بود
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-26 ساعت 23:09)ATYY نوشته:  تو صفحه كليرنس برندگان لاتاري نوشته:

سفارتها در مقاطع زمانی مختلف، تعداد زیادی کیس منتظر کلیرنس را بصورت گروهی استعلام میکنند و در نتیجه این کیسها بعد از مدت طولانی بصورت گروهی آپدیت می شوند.

ضمنا" تعداد آنها نیز تاکنون بسته به شرایط هر کیس متفاوت بوده و هیچ شخصی تاکنون فرمول خاصی برای آن ارائه ننموده است .

ولی واقعا مسخره ترین قسمت ویزا همین کلیرنسه .هیچیش حساب کتاب دقیق نداره!یکی دوماه یکی 2 سال!!! آخه یعنی چی؟!!!!
معلوم نیست دقیقا تو این مدت چیو چک  میکنن که واسه بعضیا انقدر طول میکشه!
مدت زمان کلیرنس 8 ماه
صدور ویزا 24 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، mana94 ، milad_magnet ، armehraboon ، sanbad
(2016-01-27 ساعت 02:00)hosseinslm نوشته:  
(2016-01-26 ساعت 23:09)ATYY نوشته:  تو صفحه كليرنس برندگان لاتاري نوشته:

ولی واقعا مسخره ترین قسمت ویزا همین کلیرنسه .هیچیش حساب کتاب دقیق نداره!یکی دوماه یکی 2 سال!!! آخه یعنی چی؟!!!!
معلوم نیست دقیقا تو این مدت چیو چک  میکنن که واسه بعضیا انقدر طول میکشه!

دقیقا موافقم ، اصلا حساب کتاب نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد....
نظام هستی همیشه پابرجاست ، هر چیز در زمان مناسب خود رخ حواهد داد ....
بهترین کاری که از دست ما برمی آید این است که " صبور " باشیم و با "درایت" زندگی کنیم !
دکتر احمد حلت.
پاسخ
تشکر کنندگان: Dokhmali ، mana94 ، milad_magnet ، armehraboon ، sanbad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان