موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-08 ساعت 12:45)akimomon نوشته: (2009-12-03 ساعت 18:11)amrnsb نوشته: [/size]
من 2 دسامبر مصاحبه داشتم افسر مصاحبه کننده به من گفت کلیرنس شما بطور متوسط 1 ماه طول می کشه.می خوام ببینم کس دیگه ای تو این فاروم هست که بهش مدت تقریبی کلیرنسش رو گفته باشند یا من اشتباه شنیدم.
نه اشتباه نشنیدید به همه ما زمان دادند ولی 1 ماهتون که تموم شده؟؟؟؟ هنوز جواب نیومدهههههه
دوست عزیز ممنون از همراهیتون. من پس از 1ماه و 11روز کلیر شدم و الان آمریکام.
تاریخ مصاحبه: 2 دسامبر 2009
--------------------------------
تاریخ کلیرنس: 13 ژانویه 2010
-------------------------------
ورود به آمریکا 14 فوریه 2010
موضوعها: 2
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی بوده کلیرینس اون خیلی طول کشیده باشه ؟
تو بچه های ویزای نامزدی خوندم یکی از بچه ها 7 ماه طول کشیده و هنوز کلیر نشده ؟
و بعضی ها هم میگن تا 2 سال هم طول کشیده ؟ ممکنه اینقدر طولانی شده باشه ؟
وای خیلی ناراحت شدم . امیدوارم که ما رو اینقدر اذیت نکنن و کارامون راحت انجام بشه ...
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سایت انکارا برای کلیرنسها اپ دیت شده حتما" چک کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-03-18 ساعت 18:48
خوب نامزد من که 10 ژانویه 2010 در ابوظبی مصاحبه کرد و امروز 2 ماه و یک هفته شده و هنوز هیچ خبری نیست! ما هنوز گیر Administrative process هستیم. بقیه چیکار میکنن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
من عضو تازهوارد هستم و ممنون ميشم اگه كسي اطلاعاتي در خصوص مشكل من داره راهنماييم كنه. ما ژانويه 2009 پرونده نامزديمونو از طريق يه وكيل آمريكايي تو كاليفرنيا تشكيل داديم. بعد از طي مراحل، در 15 نوامبر 2009 تو ابوظبي مصاحبه داشتم و در اونجا گفتن ظرف 3 هفته تا يك ماه خبر ويزام مياد. در ضمن من كارم نيمه دولتيه. ولي از اون زمان 5 ماه گذشته و هم در سايت و هم در جواب ايميلهامون ميگن كه تو administrative process هستش و كيس شما جزو اون كمتر از 1% كيسهاست كه بيش از 6 ماه طول ميكشه... شما چي فكر ميكنيد؟ آيا به خاطر background check من ممكنه باشه يا دليل ديگهاي داره؟ و آيا اين روال عاديه؟ و نهايتاً تا كي بايد منتظر بود؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-19 ساعت 13:40)moonlight نوشته: با سلام خدمت همه دوستان
من عضو تازهوارد هستم و ممنون ميشم اگه كسي اطلاعاتي در خصوص مشكل من داره راهنماييم كنه. ما ژانويه 2009 پرونده نامزديمونو از طريق يه وكيل آمريكايي تو كاليفرنيا تشكيل داديم. بعد از طي مراحل، در 15 نوامبر 2009 تو ابوظبي مصاحبه داشتم و در اونجا گفتن ظرف 3 هفته تا يك ماه خبر ويزام مياد. در ضمن من كارم نيمه دولتيه. ولي از اون زمان 5 ماه گذشته و هم در سايت و هم در جواب ايميلهامون ميگن كه تو administrative process هستش و كيس شما جزو اون كمتر از 1% كيسهاست كه بيش از 6 ماه طول ميكشه... شما چي فكر ميكنيد؟ آيا به خاطر background check من ممكنه باشه يا دليل ديگهاي داره؟ و آيا اين روال عاديه؟ و نهايتاً تا كي بايد منتظر بود؟
جای تعجب نیست و به نظر من این روال عادی مخصوصاً برای ابوظبی چون به نظر من کلیرنس ابوظبی بیشتر از آنکارا طول میکشه. در ضمن اگر ممکن شمارهٔ اون وکیلی را که باهاش اقدام کردین برای من pm خصوصی بذارین.
ممنون
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تبريك ميگم بهتون... نه متاسفانه من اطلاعاتي در اين خصوص ندارم.
موفق باشيد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-28 ساعت 11:56)sib 24 نوشته: سلام دوستان.
من از طریق لاتاری ویزا گرفتم ویک ماه دیگه میرم امریکا و نامزدم چونکه سربازی نرفته بود و پاسپورت نداشت به این دلیل هیچ حرفی توسفارت ازش نزدم.کسی میتونه بگه من بعد از چند وقت میتونم برای نامزدم اقدام کنم که بیاد؟آیا باید تا سیتیزن شدنم صبر کنم؟چند وقت ایران نیام میتونم سیتیزن بشم؟ویزای ازدواج بهتره یا نامزدی؟
راهنماییم کنید
تا اونجایی که من میدونم ویزای نامزدی بهتره و زودتر ویزا میدن یعنی 9 تا 11 ماه طول داره.ازدواجی طولانی تره.
واسه لاتاری نمیدونم چند ساله سیتیزن بشین.ولی کمتر از 3 سال نیست.
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
با تشکر از شما کاربر گرامی اما ای کاش عنوان بهتر و گویاتری برای تاپیک انتخاب می کردید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-06 ساعت 13:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-06 ساعت 13:08 توسط susan.)
سلام دوستان
آیا کسی میدونه اف بی آی چک بر اساس داشتن کار دولتی است یا بر اساس نام فامیلی هست؟یا موردهای دیگه هست؟ممنون
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
تا جائيكه من اطلاع دارم :
اف بي آي چك در مورد تمام افرادي كه قصد سفر به آمريكا را دارند انجام ميشود
اما اين موارد باعث حساس تر شدن چك مزبور خواهند شد
1-مليت (مثلا براي افراد خاورميانه اي دقيق تر ميشود /يا كره شمالي و امثالهم)
2-داشتن كار دولتي براي بعضي از مليتهاي خاص(مثل ما ايرانيها)
3-اسامي خاص
ووو
حالا فرض كنيم يك نفر ايراني باشد كار دولتي هم داشته باشد اسمش هم كمي مورد داشته باشد خوب مسلم است كه كار وي بيشتر از بقيه طول خواهد كشيد
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید